Koodi-puhelin
Ensikertaa pojan kanssa
Olavi

Olin noin vuosi sitten työmatkalla Bangokissa ja oli jo melkein kotiinpaluun aika. Minua oli jo pitkään himottanut kokeilla poikaseksiä, mutta rohkeus oli aikaisemmin pettänyt. Olin juonut muutaman oluen hotellihuoneessani ja lueskelin paikallista turistilehteä. Heti ensisivulla silmiini pisti ilmoitus, jossa tarjottiin poikaseuraa. Uskaltaisinko soittaa annettuun numeroon? Pohdiskelin pitkään, mutta sitten päätin, että nyt tai ei koskaan. Näppäilin numeron ja miesääni vastasi heti. Ilmoitin haluavani poikaseuraa. Mies kysyi ikätoivomusta ja jopa minkä kokoinen kalu olisi sopiva. Sovimme, että poika olisi iältään 24 eli puolet nuorempi kuin itse olin. Odotin hermostuneena kunnes huoneeni ovikello soi. Oven takana oli tummatukkainen, hoikka, melko lyhyehkö, mutta miellyttävän näköinen nuori mies.

Hän tuli sisään ja juttelimme hetken. Sitten hän tarttui hellästi käteeni ja suuteli minua kiihkeästi melko pitkään. Kielisuudelmat tuntuivat taivaallisilta. Kaluni oli jo jämähtänyt juhlakokoonsa ja hän alkoi riisua minua. Alushousut pullottivat ja kaverini piti niitä seksikkäinä. Olivat niin sanotut striptangat, joissa on vain kapea naru persvaossa. Sitten hän veti alushousuni pois ja ihaili suurta kaluani. Sitten minä vuorostani riisuin hänet ja asetuimme sängylle. Hän kaivoi meikkilaukustaan liukuvoidetta ja kumeja. Seuralaiseni, Tai nimeltään, rullasi kokeneesti kortsun melkein räjähtämäisillään olevaan kulliini ja rasvasi persereikäni huolellisesti.

Sitten hän alkoi imeä kaluani hieroen samalla kivespussejani. Se tuntui taivaalliselta. Ei kestänyt kovin kauaa kun spermani suihkusi kumiin. Sitten ilmoitin haluavani imeä häntä. Tain kulli oli huomattavasti lyhyempi ja ohuempi kuin minun. Ennenkuin hän ehti sanoa mitään, otin paljaan kyrvän suuhuni ja aloin imeä kiihkeästi. Se tuntui ihanalta. Tai huohotti ja vapisi kiihkosta. Kyrpä maistui hieman parfyymille joka hetken päästä sekoittui sperman makeahkoon makuun. Hänen valtava lastinsa syöksähti suuhuni nielin kaiken ja nuolin vielä kalun puhtaaksi. Sitten halusin, että hän naisi minua perseeseen. Tai rullasi kondomin uudelleen sojottavaan kaluunsa, asetti minut selälleni sängylle, levitti jalkani ja hieroi terskallaan peräreikääni. Sitten hän alkoi työntää kyrpäänsä hitaasti ja hellästi syvemmälle.

Aluksi se teki kipeää, mutta vähitellen alkoi tuntua kiihottavalta. Lopulta hänen 15-senntinen kalunsa oli kokonaan perseessäni ja hän alkoi naida minua ensin hitaasti, mutta vähitellen tahti kiihtyi niin, että Tain kivekset rummuttivat pakaroitani. Ihanuutta kesti useita minuutteja kunnes hän laukesi. Sitten Tai sai minun kaluni jälleen seisovaan kuntoon, rullasi uuden kumin ja asettui hajareisin istumaan kyrpäni päälle, ujuttaen vähitellen kaluni sisäänsä. Näin, että se teki kipeää, sillä kullini oli paljon kookkaampi ja paksumpi kuin hänen. Sitten alkoi kiihkeä ratsastus, jota kesti melko kauan. Tunne oli valtava kun laukesin. Rakastelun jälkeen suutelimme, kävimme suihkussa ja pukeuduttuamme joimme oluet. Maksoin hänelle sovitun korvauksen ja hän jätti minulle puhelinnumeronsa.

Ensimmäinen kokemukseni gay-seksistä oli niin valtava, että jo tunnin kuluttua soitin hänelle ja hän saapui välittömästi. Toistimme koko ihanuuden. Vielä tänäänkin olemme yhteydessä sähköpostitse.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute