Koodi-puhelin
Fetissijätkä
Janus

Olin lähdössä töistä ja vaihdoin vaatteita pukuhuoneessa kun huomasin, että viereisen kaapin ovi oli raollaan. Avasin oven ja huomasin, että Mika oli jättänyt urheilukamansa sinne, lenkkarit, sukat ja verkkarit lojuivat sekaisin kaapin pohjalla. Otin lenkkarin käteeni ja katsoin sitä, se oli kuluneen näköinen vanha Niken juoksutossu. Katsoin lenkkarin sisälle ja luin kokomerkinnän 46. Nostin lenkkarin naamalleni ja haistoin sitä.Haju ei ollut paha, sekoitus nuoren miehen hikeä ja lenkkarin hajua. Siinä vaiheessa kyrpäni seisoi jo tosi kovana ja huomasin liian myöhään, että joku tuli pukuhuoneeseen.Mika! Hämilläni laitoin lenkkarin takaisin kaappiin ja olin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Mika sen sijaan oli nähnyt kaiken ja sanoi hiljaisella äänellä:
"Taitaa jätkä vähän pervoilla".
"Komeet lenkkarit sulla",sanoin varovaisesti.

Mika veti pukuhuoneen oven kiinni ja laittoi sen lukkoon. Sitten hän istui penkille jalat levällään ja sanoi: "Haluutsä haistella vielä"? Menin kyykkyn Mikan eteen ja kosketin nuoren miehen isoja jalkoja. Jalassaan hänellä oli sporttisandaalit ja valkoiset urheilusukat, ei kovin puhtaat. Vedin sandaalin pois jalasta ja painoin naamani kosteaan sukkaan ja nuuhkin sitä. Haju oli niin kiihottava, että minun oli pakko vetää kyrpä ulos housuista ja alkaa runkaamaan sitä.

Riisuin toisenkin kengän ja hieroin naamaani hikisiin sukkiin samalla hitaasti riisuen niitä.Myös Mikan kyrpä oli esillä ja hän veteli esinahkaa hitaasti samalla katsellen touhujani. Vähitellen vedin sukat pois ja nuoren miehen paljaat varpaat olivat edessäni. Levitin niitä ja nuolin varpaanvälejä, välillä otin varpaat suuhuni ja imeskelin niitä ja nuolin jalkapohjia.

Pian en kestänyt enää, kohta sperma lentäisi...Mika oli myös lähellä laukeamista ja runkkasi kyrpäänsä esinahka litisten. Nostin naamani Mikan jaloista ja aloin nuolemaan isoja palleja. "Nyt lentää", Mika sanoi ja silloin otin hänen ison terskansa suuhuni ja sain maistaa nuoren miehen spermaa. Itseltäni lensi samalla kun Mika suihkutti liemensä suuhuni. Omat spermani lensivät Mikan varpaille ja se näytti tosi kiimaiselta. Mika otti sukat lattialta ja pyyhki spermat jaloistaan niihin, sitten hän veti sukat jalkaansa ja alkoi pukemaan. Emme ole puhuneet tästä tapauksesta jälkeenpäin, muuta luulen, että jatkoa seuraa. Ainakin toivon niin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute