Koodi-puhelin
Fritsut
Ohto Onnekas

70-luvun alussa olin keskikoulun 4. luokalla ja seksijutut kiinnostivat jo kovasti. Olin silloin pienikokoinen, ujo ja kokematon koulupoika.

Vaan sattui niin, että olin kesällä vanhempieni mukana automatkalla Itä-Suomessa. Yövyimme isän serkun luona vanhassa, puolitoistakerroksisessa talossa. Se oli kodikas talo. Söimme ja seurustelimme. Minun seurani oli ennen kaikkea Hannu, joka oli 21-vuotias opiskelija. Hän oli mukava ja hauska, kertoi opiskelustaan Helsingissä ja perhosten keräilystä, jota oli aikoinaan harrastanut.

Illemmalla tuli saunan aika. Hannu lämmitti saunaa ja sanoi, että mennään me sitten kaksin. Minä myöntelin. Hannu hymyili ja laittoi uuniin puita. Tuntui mukavalta ajatella saunaa, kun oli reissannut koko päivän kuumassa autossa. Sauna valmistui, ja me menimme Hannun kanssa muitten jälkeen sinne niin kuin Hannu oli toivonutkin. Ei se minusta vastenmieliseltä tuntunut, mutta ujostutti kyllä, kun ei Hannu ollut perheenjäsen, ja pitäisi kuitenkin olla alasti.

Hannu riisui reippaasti vaatteensa saunan eteisen penkille. Minä katselin häntä. Hän oli mies joka suhteessa. Totta kai huomasin hänen kikkelinsäkin, kun hän veti alkkarit jaloistaan. Ei se vaikuttanut kovin isolta.

Hannu kiirehti löylyihin. Minua nolotti ajatella hänen kikkeliään. Otin housut pois, ja huomasin jäykkyyttä jalkovälissäni. Kauhistuin. Kurkistin alkkareihini, en tiennyt mitä tehdä. Saunasta kuului jo kutsuvaa huhuilua. Otin alkkarit pois, kikkelini oli vähän jäykkä mutta ei sentään ihan pystyssä.

Menin löylyihin, mutta pidin käsiäni kikkelini edessä. Istuimme ylimmällä lauteella, totta kai. Lämpö tuntui ihanalta, kun se levisi iholle joka paikkaan.

Kerroin partioleiristä, jolla olin ollut viikkoa aikaisemmin. Nukuimme siellä teltassa.

- No kuksitteko, Hannu kysyi.

- Ai, mitä?, ihmettelin, kun en oikeesti tiennyt, mitä se "kuksiminen" on.

Hannu nauroi ja heitti vettä.

- Oli kai siellä tyttöjäkin.

- Oli, muttta omissa teltoissaan.

- Nii-in. Sulla on sellanen varustus, että tytöt varmaan tykkää.

- Öh, jaa.

Menimme välillä jäähdyttelemään pukuhuoneen penkille. Hannu laittoi pyyheliinan ympärilleen ja käveli ulos. Minä seurasin sitä pyyhe vyötäisilläni. En tajunut heti minne se meni. Pissalle se meni. Lorotti oikein iloisesti pensaan takana.

Se vasta äkkäsi minut ja ihmetteli, tulinko minäkin pissalle. Sanoin, että joo ja aloin kaivamaan kikkeliäni esille.

- Eihän tuolla voi pissata. Mennään takaisin saunaan, Hannu hymyili seisovalle kikkelilleni.

En tiennyt oikein mitä tekisin, vähän pissattikin. Menin Hannun perässä sisälle.

- Sullahan seisoo, Hannu sanoi riisuessaan pyyheliinansa.

- No, se ...vähän, joo..., änkytin

- Tosi komee kulli. Saanko koskea?

- Öh.

- Ihanan tuntunen. Paksukin.

- Joo.

- Runkkaatko sä usein? Vitsi tää paisuu vieläkin. Mikä kulli!

- Joskus.

- Haluutsä koskettaa mun kalua?

- En mä.

- Älä nyt ujostele, tää on luonnollista.

- Eikä, anna olla hei.

- No, ok. Mutta illalla sitten vai mitä?

- Öh

Saunoimme vielä vähän aikaa juttelimme muusta kuin seksijutuista, mutta minua arvelutti, mitä Hannulla oli mielessä. Söimme ja vähän myöhemmin oli aika mennä nukkumaan. Hannun huone oli yläkerrassa, johon minullekin oli laitettu patja. Kävin pesemässä hampaani ja pissalla pihan perällä ja toivotin hyvää yötä kaikille. Hannu teki samoin. Muutkin olivat menossa nukkumaan. Hannu lukitsi oven. Olimme kahden. Hän nosti patjan sängyltään minun patjani viereen lattialle. En tiennyt, halusinko sitä vai en. Mutta Hannu vakuutti, että niin on hauskempaa. Riisuin vaatteeni ja puin yöpuvun. Hannu jätti päälleen vain alushousut. Minä sukelsin peiton alle. Hannu ryömi viereeni mukanaan lehtiä.

- Katsos näitä.

- Oletko nähny tällaisia?

- Olen mä, yritin esittää viileää, kun silmäni tapittivat pornolehden sivuja. Se oli Kalle, jossa yksi 12-vuotias poika kertoi tehneensä sen. Mietin, miten se sen oikein teki. Kun sivuja käänsi eteenpäin, siellä näkyi miehiäkin.

Makasimme vatsallamme aivan vierekkäin ja tutkimme lehtiä. Hannu ehdotti, että runkattaisiin. En oikein innostunut, tai siis halutti, mutta ujostutti ja nolotti ja vaikka mitä. Hannu alkoi hyväillä selkääni, kun luimme lehtiä. Nauratti, kun kutian niin helposti. Pian hän työnsi kätensä housuihini ja puristeli pyllyäni.

- Kauniita poikia, eikö oo?

- Joo, tosi kauniita, olin jo innostunut, mahtavat kullit.

- Sullakin on.

- Niin joo.

Äkkiä se työnsi suutaan mua kohti ja suuteli. Yhm, se tuntui oudolta, enhän ollut suudellut ketään siihen mennessä. Käännyin sivuttain ja Hannu teki samoin ja työnsi suutaan taas minua kohti. Se käski avaamaan suun raolleen. En tiennyt oikein missä mennään.

Kellahdin selälleni. Hannu tuli päälleni ja alkoi suudella tosi kiihkeesti.. eikä vain suulle, kaulalle ja kaikkialle. Se kisko multa paidan pois ja hyväili mua joka paikasta. Sitten se otti omat alkkarinsa pois. Sen kikkeli, tai siis kulli niin kuin se sanoi, seisoi, ja se oli nyt pitkä ja paksu. Tosi houkuttelevan näkönen!

- Vau!

- Maista sitä!

- Mitä, ihmettelin, missä nyt mennään.

Otin sen varovasti suuhun. Tuntui oudolta mutta hyvältä. Suu täynnä limasta kikkeliä. Ei sen hullummalta maistunut. Karvoja tuli suuhun.

- Aah, ime, ime vaan. Kohta multa tulee.

Pian se sylki nesteensä mun suuhun ja mä sain nieleskellä minkä ehdin. Se lässähti hetkeksi mun päälle, mutta veti sitten mun housut pois ja alkoi ensin runkata sitä.

- Saanhan mä ottaa suihin?

- No joo.

Se otti ja multa tuli tosi pian. Silmissä melkein pimeni, kun sain orkut. Puristimme toisiamme ja huohotimme. Se oli jotain se.

Aamulla huomasin kauhukseni, että kaulassani oli pari fritsua. Tosi kiva juttu! En tiedä, huomasikos niitä kukaan aamiaisella. Luultavasti, en voinut kättäkään niiden päällä pitää. No, eipä kukaan kyllä sanonut mitään. Kai ne ajatteli, että pojat on poikia.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute