Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Juhlien jälkeen
 Eräs 15.11.2001
 
 
Ville oli parikymppinen nuori poika. Hänellä oli tummat lyhyet hiukset, joita hän piti geelin avulla pystyssä. Hänen hymynsä oli kuin naantalin aurinko. Hän oli hoikka ja pituutta hänellä oli 180cm. Kun taas Jimmy oli iältään 18-vuotias, vaaleahiuksinen, hoikka miehenalku. Mutta pituutta hänelläkin oli noin 182cm.

Jimmy oli pari kuukautta sitten alkanut tuntea vetoa Villeä kohtaan ja oli salaa alkanut haaveilemaan tämän kanssa sänkyyn pääsemisestä. Mutta hän tiesi, että siitä ei tulisi mitään sillä Villellä oli ihana tyttöystävä. Mutta kului kaksi viikkoa ja Jimmyllä oli synttärit. Hän täytti 19-vuotta ja piti juhlat vanhempiensa mökillä. Mökki sijaitsi keskellä metsää erään pienen lammen rannalla. Sinne johti vain yksi hiekkatie, jota käytettiin hyvin harvoin. Juhliin oli kutsuttu paljon porukkaa ja kaljaa, siideriä ja muuta alkoholijuomaa kului paljon.

Kello lähestyi jo neljää aamulla, kun viimeisemmätkin juhlijat lähtivät kävelemään hiekkatietä pitkin pois. Vain Jimmy ja Ville jäivät mökille, koska Ville oli luvannut auttaa mökin siivoamisessa. Mutta sitä ennen he ajattelivat menevänsä nukkumaan, koska kuka nyt haluaisi siivota pienessä humalatilassa. Niinpä Ville heitti farkkunsa pois ja kävi nukkumaan sohvalle. Jimmy taas oli tehnyt itselleen pedin lattialle ja kävi siihen nukkumaan. Tunnin kuluttua Jimmy heräsi ja tunsi, että hänen oli pakko päästä vessaan.

Tullessaan takaisin hän huomasi Villen nukkuvan sohvalla niin että toinen jalka oli lattialla ja toinen sohvalla ja että Villen kalsareiden etumus pullotti. Jimmy ajatteli että nyt olisi hänen tilaisuutensa tullut, mutta pelkäsi kuitenkin että toinen heräisi ja suuttuisi siitä mitä hän oli tekemässä.

Jimmy yritti hillitä mieltään, mutta ei voinut itselleen mitään. Hän käveli hiljaa Villen luokse ja katseli nukkuvaa kaveriaan. Hänen mielessään takoi, että älä tee mitään tyhmää, mutta hänen halunsa olivat liian kovat: Hän otti hiljaa Villen kalsareista kiinni ja alkoi vetämään niitä hiljaa pois. Niiden pois saaminen tuotti hieman hankaluuksia, mutta lopulta ne lähtivät. Nyt Villen kalu oli kokonaan paljas. Jimmy arvio sen pituudeksi 17cm ja paksuus oli 3-4cm.

Jimmy huomasi miten hänen oma penis alkoi kasvamaan housuissaan ja hän päätti riisua ne pois. Hän tarttui kaluunsa ja alkoi vetelemään sitä edestakaisin samalla kun katsoi kaverinsa kullia jonka pää sojotti kattoon. Hän astui askeleen lähemmäksi ja tarttui Villen kalusta kiinni ja aloitti hiljaisin ylös-alas liikkeen. Silloin Ville heräsi ja tajusi mitä oli tekeillä, mutta antoi Jimmyn jatkaa tekemistään. Hänen kalun terska muuttui yhä punaisemmaksi mitä kovemmin Jimmy sitä runkkasi. Juuri kun häneltä oli tulemassa, hän käski kaveriaan lopettamaan ja kysyi saisiko hän ottaa Jimmyltä suihin. Hän tarttui Jimmyn suonikkaaseen kulliin kiinni ja vei sen kasvojensa eteen ja nuolaisi. Sitten hän otti sen kokonaan suuhunsa ja alkoi imemään hirveällä vauhdilla samalla kun hän käsillä runkkasi Jimmyn penistä.

Suihinoton jälkeen Ville kääntyi, nosti pyllynsä ylös ja pyysi kaveriaan nussimaan häntä peppuun. Jimmy nousi sohvalle, laittoi kullinsa pään Villen peppureiälle ja aloitti hiljaa, mutta varmasti työntämään sitä sisään. Ville nautti, kun suuri kalu työntyi hänen reikäänsä.

Kun Jimmyn kalu oli sisällä kokonaan, hän aloitti nussimisen. Aluksi hiljaa ja koko ajan kiihdyttäen tahtia. Samalla Ville runkkasi omaa kaluaan. Kohta Jimmy tunsi, että häneltä tulisi ja hän otti kullinsa ulos pyllystä ja Ville otti sen suuhun ja imi sitä niin kauan, että Jimmy laukesi ja hänen spermat lensivät Villen suuhun. Sitten Jimmy tarttui kaverinsa munaan ja alkoi runkkaamaan sitä niin kauan, että sieltä lensi spermaa hänen rinnalleen. Sitten he kävivät nukkumaan.

Aamulla Jimmy kysyi Villeltä, että miksi hän oli harrastanut seksiä hänen kanssaan. Ville kertoi, että oli aijemminkin harrastanut seksiä miehen kanssa ja että hän oli bi. Sitten he alkoivat siivoamaan mökkiä...
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute