Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta
Mökillä

Olimme menossa uuden työkaverini Jukan ja hänen vaimonsa Tarjan mökille, jonne he olivat minut ja tyttökaverini Johannan kutsuneet jo monta kertaa. Jukka ja Tarja olivat noin nelikymppinen lapseton pari, kaksi kertaa meitä vanhempia siis, oikein mukavan oloisia ihmisiä. Ainakin Jukka, Tarjaa en ollut vielä tavannut - mutta hän tuoksui hyvälle kun toivotti meidät tervetulleiksi isoilla haleilla!

Perillä oli Jukka jo pakannut valmiiksi veneen ja kiirehti minua kalareissulle läheisille luodoille. Ilma oli paahtavan kuuma ja tuuli täysin tyyntynyt. Uimahousut ja pusero olivat ainoa vaihtoehto.

Aikamme turhaan heiteltyämme sanoin:

- On niin kuuma ettei kala taida syödä, taidan heittäytyä levyksi.

Riisuin puseroni ja asetuin vatsalleni pyyhkeelle.

- Varo ettet polta itseäsi, veden äärellä aurinko tarttuu tosi nopeasti, varoitti Jukka.

- Ei sen väliä, en makaa tässä kauan.

- Voin laittaa sinulle aurinkoöljyä selkään jos haluat?

- No laita vain - jos haluat, vastasin.

Tunsin kuinka lämpimät öljytipat osuivat selkääni niskasta alaspäin, tuntui ihan kivalta. Iso kämmen alkoi levittää öljyä ensin selkääni, sitten sääriin ja reisiin, hyvin huolellisesti. Nautin olostani.. Jukan sormet kävivät uimahousujeni alla yhä syvemmällä... kunnes yhtäkkiä tajusin! Jäykistyin kauhusta ja mietin kuumeisesti mitä voin tehdä.... tässä oli joku väärinkäsitys varmaankin... En vieläkään tiedä miksen heti pompannut ylös ja selittänyt että en ole sellainen... Ehkä siksi että olin joskus salaa fantasioinut tällaisesta tyydyttäessäni itseäni. Ja nyt se oli tapahtumassa minulle oikeasti!

Tiesin että KUKAAN ei näkisi mitä teemme! Se jäisi meidän salaisuudeksemme. Olin jo sitä paitsi aivan liian kiihottunut Jukan hyväilyistä, paluuta ei ollut! En uskaltanut sanoa sanaakaan. Odotin vain hiljaa vatsallani maaten mitä tapahtuisi.

Jukka otti uimahousuistani kiinni ja kuiskasi: "Saanko..." En saanut sanaa suustani mutta nostin lantiotani ylöspäin merkiksi että "Saat". Jukka alkoi hitaasti ja varovasti vetää uimahousujani alas, jokin minussa esti estämästä sitä! Minua nolotti - kukaan mies ei ollut koskaan kosketellut paljasta peppuani! Olin jo alkanut jäykistyä - miehelle!

Nyt olin jo alasti - ja sitten tein sellaista mitä en koskaan olisi uskonut tekeväni - nostin peppuani auki ylemmäs tarjolle ja avasin reisiäni enemmän että tuo mies pääsisi hyväilemään minua vapaammin!!

Jukka oli ollut tähän asti varovainen odottaen reaktiotani mutta tuolla eleelläni osoitin antautuvani hänelle. Hän palkitsikin sen heti puristelemalla hellästi kiveksiäni valtavalla lämpimällä kourallaan. Hänen kämmenensä souti öljyisessä peppuvaossani ihanasti, ja hänen keskisormensa kynti vakoani yhä syvemmältä - hieroi välilihaani - viipyi aina hetken peppuaukollani kunnes työntyi sisääni, syvälle kokonaan... minulta pääsi vaimea huokaus, niin uskomattoman hyvältä se tuntui!

Kurkistin salaa kun Jukka nousi seisomaan. Pikkuisten uimahousujen etumus oli pullistunut äärimmilleen, niin että osa hänen kalustaan näkyi sivusta! Hänen erektionsa oli niin voimakas että hänen oli vaikea riisua nuo pikkuiset housut. Jukan kalu oli valtava ja kasvoi vapaaksi päästyään edelleen. Hän öljysi sen huolellisesti. Käänsin pääni pois ettei hän huomaa että katselen ja suljin silmäni. Jukka tuli kontalleen päälleni. Odotin pelonsekaisena peppu pystyssä ja kiihotuksesta sekaisin mihin hän ensin koskisi.

Yllätyin kun hän aivan ensimmäiseksi silitti niskahiukseni ylös ja suuteli niskaani. Sitten tunsin hänen painavan kalunsa koskettelevan reisiäni, etsivän aukkoa mihin työntyä. Jukka otti ranteistani kiinni lujasti ja hänen kuuma terskansa kosketteli jo peppuposkiani. Se alkoi painautua vasten aukkoani ja minä vaistomaisesti puristin sitä kiinni. En pystynyt rentoutumaan tässä oudossa ja pelottavassakin tilanteessa. Jukka alkoi nuolla paljasta niskaani ja työnsi yhä lujemmin. Sitten minun oli antauduttava.

Yritin olla ihan hiljaa mutta en voinut olla voihkaisematta kun valtava terska luiskahti sisääni. Jukalta pääsi myös äänekäs voihkaisu. Hän alkoi upota syvemmälle pikkuiseen peppuuni joka supisteli refleksinomaisesti hänen kalunsa ympärillä mutta ei voinut enää mitenkään estää tuota sonnia tunkeutumasta sisääni. Jukka liukui hitaasti minuun, se tuntui kestävän ikuisuuden, kunnes tunsin hänen karvoituksensa pepullani ja hänen lantionsa laskeutui päälleni raskaasti. Hän puristi ranteitani tiukasti ja nuoli niskaani huohottaen.... En olisi halunnut tunnustaa itselleni että tämä on ihanaa, mutta se tuntui taivaalliselta!!

Jukka aloitti pitkät hitaat työnnöt melkein ulos asti ja taas pohjaan - ja minä työnsin vastaan - peppuni ihan Jukan kalun juureen. En enää pidätellyt voihkaisujani, ne kiihottivat Jukkaa kovasti. Hän nai minua yhä kiihkeämmin ja hyvin pian tunsin hänen jo olevan lähellä laukeamista. Hänen selkänsä koukistui ja hän melkein nosti minua kalullaan, hänen hampaansa pureutuivat niskaani ja sitten - Jukka päästi äänekkään karjaisun samalla kun hänen lantionsa notkahti ja hän työntyi niin syvälle minuun kun pääsi! Hänen orgasminsa oli rajun eläimellinen, hän tökki minua takaa kuin sonni omaa lehmäänsä - pelkäsin pienen peppuni halkeavan!

Vähitellen Jukka rauhoittui ja laskeutui päälleni koko painollaan huohottaen.

Makasimme siinä päällekkäin aivan hiljaa monta minuuttia kunnes Jukka nousi ja veti kalunsa ulos hitaasti. Peppuani oli venytetty niin että tunsin kuinka se jäi vielä auki kun Jukka nosti lantioni ylös, peppuni pystyyn ja tunsin valtavan kuuman kouran tarttuvan alaspäin sojottavaan kaluuni. Se oli aivan liukas valuneesta Jukan spermasta. Hän alkoi lypsää minua ensin hellästi, sitten tiukasti puristaen. Ennen kuin edes ehdin tajuta, laukesin rajusti pyyhkeelle - huutaen kuin eläin!

Lysähdin uupuneena pyyhkeelle, enkä kehdannut sanoa yhtään mitään. Koko alapääni sykki ja kouristeli, olin aivan loppu! Siinä maatessani Jukka vielä silitti peppuani ja kiveksiäni.

Paluumatkallakaan emme sanoneet sanaakaan, vilkuilimme vain toisiamme välillä ja vaihdoimme ihan pieniä hymyjä... siitä tiesin että kaikki oli hyvin.

Tarja ja Johanna olivatkin jo laiturilla meitä vastassa, kuittailemassa kalansaaliistamme.

Hyvästelimme Jukan ja Tarjan ja kiitimme mukavasta reissusta ja sovimme ettei tämä ollut viimeinen kerta!

Autolla kotiin ajaessamme olin syvällä ajatuksissani. Pitäisikö minun kertoa kokemuksestani Johannalle vai vaieta ikuisesti? Mitähän hän ajattelisi? Ehkä olisi kauhuissaan? Päätin vielä olla hiljaa siitä ja kysyinkin sen sijaan:

- "No, oliko sulla mukavaa Tarjan kanssa?"

Johanna ei ensin vastannut ja näytti punastuvan vilkaistessani häneen.

- "Kuule, minun on kerrottava sinulle jotain..." Johanna sanoi ääni väristen.....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute