Koodi-puhelin
Keravan levähdysalue
Bi-ukkomies

Pari viikkoa sitten palasin Hesasta Lahteen päin moottoritien kautta ja päätin käydä heittämässä kepillisen Keravan levähdysalueella... hmmm ja tietysti mielessä oli, jos sattuisi saamaan myös kyrpää - enpä tiennyt vielä paljonko!

Hyppäsin autosta ja kävelin hyvin uraantunutta polkua hieman syvemmälle metsää, parkissa oli rekkaa ja henkilöautoa neljän aikaa runsaasti, joten metsän siimeksessä oli aika kuhina. Kaivoin kyrvän esiin ja annoin virtsan lentää varvikkoon samalla, kun kaivoin palleja paremmin näkösälle, mutta minkä kiimalleen voi - ajattelin, koitettava on.

Viimeiset tipat ravisteltuani, runkkasin kyrpääni avoimesti - edessäni noin 15 m päässä oli harmaantunut kaveri, joka pysähtyi katselemaan esitystäni ja puristelemaan housujensa edustaa - selvä signaali, käännyin paremmin häntä kohti ja viittasin tulemaan ja hänhän tuli.

Otti kiinni kyrvästäni ja tarjosi samalla suutaan kiimaiseen suudelmaan, johon vastasin antamalla kieleni upota syvälle kaverin suuhun, samalla puristellen kaverin housujen etumusta.

Paikka oli aika lähellä parkkialuetta, joten siirryimme pienen mäennyppylän taakse paikkaan, jossa oli ennenkin yhdytty - kortsujen määrästä päätellen.

Kaveri oli myös aika kiimassa ja pyysi saada naida, mutta halusin ottaa ensin hieman suihin ja kumarruin polvilleni alas, imin kyrvän syvälle suuhuni ja sain avata huuleni todella auki, että kyrpä mahtui suuhuni, annoin kyrvälle kyytiä suullani, samalla hyväillen karvaisia palleja ja ujuttaen sormeni kohden kaverin anusta, jota hän avoimesti tarjosi minulle - etusormi upposi sisään helposti, jo valmiiksi rasvattuun reikään ja kaveri ynähti nautinnosta, toinen seuraksi ja kyrpä nytkähteli suussani ja vuodatti alkulimaa huulilleni - ei enempää pyysi kaveri ja nousin ylös, kännyin ja avasin perseeni hänelle pyytäen huolellisista sormitusta anukseni avaamiseksi, jotta tuo iso kalu mahtuisi sisääni.

Runkkasin kyrpääni ja kaveri työnteli ensin yhden, sitten kaksi ja lopuksi kolme sormea sisääni ja avasi minua kiimoissaan kalulleen - hetken päästä aloin olla valmis, kaveri sijoitti kyrpänsä perseposkieni väliin ja alkoi painaa hitaasti, mutta varmasti sisään - painoin vastaan ja tunsin halkeavani, mutta en antanut periksi vaan puskin ja pyöritin persettäni, jotta kalu olisi saatu sisääni - viimein kaveri aloitti työnnöt ja en vieläkään tiedä oliko kyrpä ohittanut supistajalihakseni vai ei, mutta kalu liikkui perseessäni ja tunsin olevani täynnä - tunne oli sekaista kipua, kiimaa ja nautintoa - otan nyt selvää mitä se on, kun kyrpä ja järki seisoo, mutta kalu tahkosi sisälläni ja oma kyrpä seisoi kuin tauti.

Asento oli kuitenkin hankala ja aikansa tahkottuaa kaveri lopetti hengästyneenä, eikä jaksanut enää - joka johdosta käänsin hänet ympäri, vedin housut nilkkoihin ja pyysin pyllistämään - asettelin kyrpäni kaverin pakaroiden väliin ja painoin kerralla sisään, anus oli vastaanottavainen - ei mikään supertiukka, mutta hyvin vastasi työntöihin - otin kiinni lantiosta annoin mennä kuin aikapoika - syvään ja hartaasti, kaveri inisi nautinnosta ja välillä runkkasi kaverin kyrpää, puristus perseessä ei ollut kuitenkaan sitä luokkaa, että mälli olisi lähtenyt, joten aikani nussittuani vedin kyrvän ulos perseestä ja jatkoin runkkaamalla minä omaani ja kaveri omaan kyrpäänsä - eikä aikaakaan, kun siemenet lensivät nautinnollisten ähkäisyjen saattelemana parkkipaikan metsikön syksyiseen maahan.

Miesten välinen seksi voi joskus olla varsin helppoa :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute