Koodi-puhelin
Kokemuksia hameessa 4
Palvelualalla

Osa 4. Jos kolme ensimmäistä osaa on jäänyt välistä, ei se mitään: Noviisi tyttöilijä on käynyt ostamassa ensimmäiset omat hameensa, ja nyt on aika kokeilla niitä.

---

Paluumatkalla ostoksilta sovimme, että aloittaisin vaatteiden kokeilun saman tien. Ajatus tuntui jo suorastaan houkuttelevalta, eilisestä nolouden tunteesta ei ollut kuin rippeet jäljellä.

Saavuttuamme Samin luokse kävin suihkussa, koska halusin pukeutua uusiin vaatteisiini puhtaalta pöydältä, lämpimän kesäpäivän jäljiltä. Olimme sopineet, että kolmesta ostamastamme asusta Sami valitsisi sillä välin sen, jonka hän haluaa päälläni nähdä.

Arvaukseni osui oikeaan, valittu asu oli lyhyt musta hame ja valkoinen paitapusero. Sen alle olin tietysti pukenut valkoiset pikkuhousuni ja rintaliivini sekä uudet, kiiltävänmustat sukkahousuni. Lopuksi vielä korkokengät jalkaan.

Asuni tuntui uskomattomalta. Katselin itseäni eteisen peilistä. Näky oli hengästyttävä. Pitkä, hoikka hahmo näyttävän mustavalkoisessa asussa, lyhyine hameineen, sukkahousujen kiillon korostamine säärineen ja niitä korostavine korkokenkineen. Ja se olin minä.

Sami tuli viereeni ja katsoi minua peilin kautta. "Upea", hän sanoi hymyillen leveästi. "On", totesin lyhyesti ja tuijotin edelleen peilikuvaani. Lähdin hitaasti kävelemään korkokengilläni, ensimmäistä kertaa koskaan. Se tuntui yllättävän helpolta. Miksi korkokengillä kävelyä väitetään vaikeaksi? Vai tuleeko vaikeus vasta pidemmillä matkoilla, ulkona epätasaisella alustalla...? Joka tapauksessa tunsin pystyväni liikkumaan hyvinkin helposti. Korkojen tuoma lisäpituus tuntui hauskalta, vaikka pitkä olin muutenkin.

Kävelin taas peilin eteen. "Upea, siis en olisi uskonut vielä eilen että pukeutuisin näin ja... " -"Tykkäisit siitä?" keskeytti Sami. "Niin", minun oli pakko myöntää.

- Hienoa, toivon sitä. Jotenkin susta näki eilen että tää voisi sopia sulle kun olit niin upea siinäkin hameessa. Ja kun siis yleensä käytit sitä.

- Niin no, mut suostuteltiin...

- Ja sä suostuit heti.

Taas tuo hymy, joka varmasti sulattaisi naisen kuin naisen. Mitä muuta voisin kuin myöntää? Vaikka ehdotus oli toisen, niin mitään pakkoahan ei ollut. Eikä ollut nytkään, vaan Sami oli saanut minut helposti ylipuhuttua. Epäilyttävänkin helposti.

"Mä näytän kyllä tässä asussa vähän tarjoilijalta", totesin lopulta tuijottaessani yhä mustavalkoista asuani peilistä. "No, tarjoilepa sitten", Sami virnisti ja läpsäytti minua kevyesti takapuolelle.

Katsoin häntä hiukan hämmentyneenä. "Mä tein meille muutaman voileivän sillä välin kun olit suihkussa. Jos ei sua haittaa, niin olisi kiva jos voisit tarjoilla ne sievästi?" Samin ilme oli taas se, jolla kenet tahansa saadaan tekemään melkein mitä tahansa. Aloin saada juonesta kiinni: miksen myös käyttäytyisi asuni mukaisesti.

Sami istuutui pöydän ääreen ja todellakin, uunissa oli lämpimiä voileipiä, juuri valmistumassa. Hyvä etteivät ehtineet kärähtää. Nostin pellin uunista ja otin lautasen kuivauskaapista, lastan laatikosta... kaikki löytyi helposti, keittiö oli kuin omani. Olin niin jännittynyt, että toimin kuin unessa. Nostin yhden leivän lautaselle ja niin tarjoilijamaisin elein kuin osasin, asetin lautasen Samin eteen. Niiasin jopa kevyesti, tuntui kuin se kuuluisi asiaan. Huomasin avatun punaviinipullon ja lasin pöydällä. Kaadoin siis viiniä lasiin. Ei tosi asiassa bravuurini, mutta onnistuin kaatamaan ilman roiskeita. Samia nauratti. "Hyvä, ota vain itsellesikin, tykkäsin vain tuosta tarjoilijajutusta. Toinen viinilasi löytyy sieltä kuivauskaapista, tai jos olut maistuu, niin jääkaapista." Ok, ei siis kotipiiaksi sittenkään... Mutta tuntemus ei ollut hassumpi, vaatteissani pystyin omaksumaan jonkinlaista rooliakin.

Istuin kuitenkin pöytään ja nautin itsekin ruoasta ja juomasta. Puhelimme siitä miltä vaatteet näyttivät ja tuntuivat. Sami, jolla ei yleensä ollut ongelmia puhua suoraan, meni taas asiaan:

- Miltä susta tuntuu noissa vaatteissa?

- Itse asiassa yllättävän kivalta

- Tykkäät niistä?

- Tavallaan. Aika jännä olo.

- Ja näyttää hyvältä.

- Kiitos kiitos...

- Tykkäisitkö koittaa enemmänkin naisroolia?

- ???

Sami nousi ja kiersi taakseni. Hän laski kätensä olkapäilleni.

--- jatkuu, palaute on tervetullutta

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute