Koodi-puhelin
Lämpöä osa 2
Marmoripoika

Lauri ja Joonas olivat jo jutelleet kauan aikaa ja nyt oli aika mennä nukkumaan sanoi Lauri huokaisten. Aamulla Lauri nousi niin kuin aina yleensäkin aikaisin ja meni keittämään kahvia ja teetä. Lauri valmisteli kaiken iloisesti ja pirteästi niin kuin aina, Joonas heräili ja tunsi kurkkunsa olevan kipeä ja päätään särki kovasti varmaan jokin flunssa tulossa hän totesi pukiessaan vaatteitaan päälleen.

Lauri puuhasteli normaaliin tarmokkaaseen tahtiinsa ja kuuli sitten kuinka Joonas asteli alas portaita. Lauri huomasi kuinka kalpea Joonas oli ja tarjosi tälle kahvia ja otti itse teetä, Lauri mittasi nopeasti Joonakselta kuumeen ja sanoi että Joonaksella oli 38.9 astetta kuumetta ja nyt Joonaksen oli hyvä mennä takaisin sänkyyn Lauri kyllä palvelisi häntä ihan niin kuin hän vain halusi ihan mitä vain Lauri oli valmis tekemään.

Joonas meni takaisin yläkertaan otettuaan ensin särkylääkkeen, Joonas riisuuntui niin että oli vain bokserit jalassaan ja meni sitten sänkyyn peiton alle ja nukahti samantien. Lauri tarkkaili välillä aina Joonaksen tilaa ja vei hänelle ruokaa ja särkylääkettä samoten kuin kahvia ja teetäkin aina välillä.

Oli myöhä ja edelleenkin Joonasta paleli vaikka hänen päälleen oli laitettu paljon peittoja jotka pitäisivät lämmittää mutta ei jotain piti keksiä mutta mitä? Joonas nukkui ja Lauri pelkäsi että jos ei kuume laskeudu kohta niin hän on mennyttä miestä, Lauri teki sen mitä harva uskaltaisi tehdä ja riisuuntui melkein kokonaan alastomaksi ja meni Joonaksen kanssa peiton alle. Lauri meni Joonakseen ihan kiinni ja lämmitti tätä omalla ruumiinlämmöllään ja pian Joonas lakkasi tärisemästä ja alkoi hengittää normaalisti. Lauri piti kiinni Joonaksesta ja yritti lämmittää kaikin mahdollisin keinoin Joonasta.

Aamu sarasti ja Lämpöä ei tuntunut olevan lainkaan enää kun Lauri koitti Joonaksen otsaa kädellään. Onneksi se oli mennyt ohi ei tarvitsisi enää olla tässä vaan laittamassa aamu palaa. Lauri nousi istumaan sängylle ja katsahti Joonasta joka nukkui hänen vieressään, Lauri kumartui ja kuiskasi Joonaksen korvaan että; Onneksi olet taas kunnossa. Lauri suuteli hellästi Joonaksen poskea ja nousi sängyltä laittamaan teetä ja kahvia niin kuin normaalistikin, Joonas avasi silmänsä ja tunnusteli poskeaan.

Lauri tuli tarjottimen kanssa yläkertaan ja avasi oven astuen sisään ja laittoi tarjottimen sängyn viereen pöydälle ja laittoi kätensä vain tarkistaakseen että onko kuumetta vielä ja onneksi ei tuntunut olevan yhtään. Joonas kuunteli mitä Lauri sanoi hänelle, Lauri oletti että Joonas vieläkin nukkuu sikeästi joten Lauri paljasti että hän on ihastunut Joonakseen ja haluaisi tämän sen oikeasti tietävän muttei tiedä miten sen kertoisi. Joonas kuunteli ja tunsi sisällään että hänelläkin oli kyllä tunteita Lauria kohtaan mutta oliko se väärin? Ei hän ollut varsinaisesti homo eikä heterokaan vaan tavallaan bi-seksuaali, mutta olisiko se parempaa miehen kanssa vai naisen? Ja olisiko Lauri se oikea hänelle?

Joonas mietti hetken aikaa ja päätti sitten että kertoo tunteistaan Laurille olihan Lauri hänen paras ystävänsä sentäs, kai Joonas nyt voisi kertoa melkein mitä vain hänelle. Lauri lopetti ja kääntyi katsomaan hetken aikaa ovea päin, Joonas avasi silmänsä ja kääntyi selälleen ja katsoi Lauria hetken aikaa ja nielaisi sitten ja sanoi;

Joonas: Lauri hei mul on sulle kerrottavaa.

Lauri; Jaa sä oletkin jo hereillä toivottavasti et kuullu mun lällytyksiä.

Joonas; No kuulin ja haluun vaa sanoo et mullakin on tunteit sua kohtaan ja tunsin sun lämmön ja rakkauden sillo ku mul oli kylmä, mut nyt mä tunnen itsessäni risti riitaa sua ja mua itteeni kohtaan.

Lauri; Niin mä tiedän kyllä mitä tarkotat ja mä.

Lauri ei kerennyt sanoa loppuun kun Joonas nopeasti nousi ja suuteli Lauria huulille ja piti Lauria niin kauan kuin vain mahdollista suudelmassaan kiinni. Lauri vastasi suudelmaan ja kaatoi Joonaksen sängylle selälleen he suutelivat Lauri Joonaksen päällä ja kädet toistensa ympärillä, se vain tapahtui äkkiä mutta kuitenkin se tuntui molemmista niin oikealta ja myöskin niin väärältä mutta ihanan väärältä se tuntui.

Lauri ja Joonas makasivat sängyllä ja Lauri oli edelleen Joonaksen päällä, he suutelivat ja hyväilivät toisiaan. Olisiko aika kenties mennä peiton alle kysyi Joonas hymyillen Laurille joka suuteli kiihkeästi Joonaksen kaulaa. Lauri vastasi pikaisesti että; No jos nyt tän kerran ja iski silmäänsä hymyillen Joonakselle.

Joonas katsoi kuinka hitaasti Lauri riisuuntui ja Joonaskin otti bokserinsa pois jotka olivat jo hieman kosteat, Lauri otti päältään paitansa ja housunsa mutta antoi sitten Joonaksen ottaa häneltä Bokserit pois koska sen takana oli kova ja kiimainen kulli jota Joonas saisi imeä ihan kaikessa rauhassa. Joonas veti hitaasti bokserit pois Laurin jalasta ja otti kullista kiinni ihaillen sen kovuutta, Joonas veti esinahan taakse ja nuolaisi paljasta terskaa kielenpäällään hitaasti hieroen kiveksiä ja kullin vartta Joonas alkoi nuolla terskaa yhä enemmän ja enemmän antaen uskomatonta nautintoa Laurille.

Joonas hieroi kielellään terskaa ja nuoli kiveksiä hellin ottein. Lauri nautti silmät ummessa ja huohotti hiljaa, Joonas nautti kullin mausta ja sen kovuudesta ja päättikin ottaa koko kullin suuhunsa mutta hitaasti nautiskellen ja hieroen kiveksiä antaen täydellistä nautintoa Laurille. Joonas nuoli terskaa ja otti sitten kullin varresta kiinni ja työntyi kulliin päin niin että sai kokonaan kullin suuhunsa, voihkaus kuului Laurin suusta ja hän puristi nyrkkinsa tiukasti kiinni nauttien imemisestä. Joonas alkoi imeä kullia ja nautti sen mausta ensimmäistä kertaa, Joonas imi hitaasti nauttien kovuudesta ja kielellään hän hieroi suussaan olevaa terskaa ja alkoi jälleen imeä hitaasti kullia.

Lauri otti Joonaksen päästä kiinni ja nautti hieroen sitä hellin ottein. Lauri huokaili hitaasti ja nuoli huuliaan huohottaen, Joonas hieroi ja tunnusteli kiveksiä hellästi samalla kun imi terskaa hellästi ja nautinnollisesti. Laurilla oli pitkä ja nautinnollinen hetki menossa mutta kaikelle hyvälle on tultava joskus loppu, Joonaksen imiessä tiuhempaan tahtiin Laurilla alkoi jo hiki valua koska ei voinut pidätellä enää pidempään ja laukesi sitten Joonaksen suuhun täyttäen hänen suunsa muutamalla sykkeellä spermaa.

Joonas imaisi kullista vielä vähän ulos spermaa suuhunsa ennen kuin nieli ja maisteli miltä oikein sperma maistuu, Joonas katsahti nauttivan ja hyvin helpottuneen Laurin kasvoja hetken aikaa ja sitten imaisi vielä kunnolla kullia saaden vietä vähän spermaa nieltäväkseen. Lauri hymyili ja hengitti tiheään katsoen samalla kattoa ja sitten käänsi päänsä alas katsoen Joonaksen nauttivaa ilmettä, hän nuolaisi huuliaan ja sanoi Laurille että; Sulla oli ihanat mällit saan varmaan sultakin samaa palautetta kun teet saman mulle vai mitä?

Lauri veti peiton alastoman Joonaksen alta ja veti sen päälleen menien samalla peiton alle hieromaan kovaa ja paksua Joonaksen kullia. Lauri hieroi hetken ja imaisi sen sitten kokonaan suuhunsa työntäen samalla hellästi huulillaan terskan päältä esinahan taakse, Lauri alkoi nuolla ja imeä hellästi Joonaksen voimakasta kullia joka maistui hyvin voimakkaalle mutta myös makeahkolle ja siksi Lauri toivoikin että sperma olisi hyvin makeaa. Joonas huokaili ja liikahteli hyvän imun aikana, Lauri kyllä oli tehnyt tätä ennenkin mutta nyt hän imi hellästi ja nauttien joka sekunnista täysin sydämin.

Joonas liikahteli nautinnosta ja huokaili jokaisesta kerrasta kun Lauri imaisi kullin takaisin suuhunsa, Joonas voihki juuri ennen kuin oli saamassa orgasmin ja Lauri ajatteli tehdä kaikkensa että saa Joonaksen oikein huutamaan nautinnosta kun saa orgasminsa joten Lauri työnsi kaksi sormeaan Joonaksen anukseen kokonaan sisään niin pitkälle kuin meni ja kuuli kuinka Joonas huudahti nautinnostaan ja laukesi Laurin suuhun, voihkaisten useita kertoja peräkkäin Lauri nieli useita kertoja ihanan lämmintä ja makeaa spermaa jota pursusi isossa orgasmissa jonka Joonas sai.

Joonas otti rennon asennon ja huokasi helpotuksesta, tuntien kullinsa ympärillä märät ja lämpimät huulet jotka hieroivat terskaa ja kieli joka lipoi terskan päätä. Joonas huohotti ja nautiskeli kuinka Lauri piti vahvaa otetta kullista ja nuoli sitä kielenpäällä. Joonas voihkaisi ja toinen annos tuli hetken päästä ulos kullista Laurin suuhun ja Lauri nieli niin paljon kuin voi ja alkoi imeä kullista lisää suuhunsa oli maku sen verran hyvä.

Lauri lopetti toisen orgasmin jälkeen imennän ja tuli peiton alta Joonaksen päälle ja suuteli tätä hellästi, Joonas suuteli takaisin ja he suutelivat useita kertoja, kielet hieroivat toisiaan ja kullit hieroivat toistensa reisiä kiihkeästi. Lauri lopetti suutelun ja katsoi Joonasta suoraan silmiin, Joonas katsoi myös Lauria ja he hymyilivät toisilleen ennen kuin jatkoivat kiihkeää suutelua.

Jatkuu....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute