Koodi-puhelin
Kolmestaan ekaa kertaa
Kiihkeä Pari

Mikko ja Jenni ovat seurustelleet jo pitkän aikaa ja seksiäkin on harrastettu niin paljon kuin mahdollista. Seksi on ollut ihanaa, ja erikoisiakin leikkejä on tullut harrastettua.

Yleensä Mikko on alistanut Jenniä kaikin mahdollisin tavoin. Viime aikoina Mikko on kylläkin saanut toteuttaa haavettaan pukeutua tytöksi. Jenni on huomannut miten poika nauttii siitä todella. Eräs toinen haave on tosin jäänyt vielä toteuttamatta.

Mikko ja Jenni ovat ruvenneet suunnittelemaan ryhmäseksin harrastamista Molemmat heistä tietävät jo, ketä he tähän pyytäisivät, vaikka se tuntuukin olevan hieman vaikeaa. Mikon vanha tuttu, Henri, on heidän haaveissaan. Ainoa hankaluus on, kuinka pyytää Henriä mukaan. He ovat hetken jo miettineet tapoja, miten saisivat Henrin yllytettyä mukaan.

Lopulta he päättävät että he ottavat asian suoraan puheeksi ja käyttävät vähän seksikästä suostuttelua. Mikko pyytää Henrin tulemaan luoksensa, jolloin Henri ei tiedä vielä mitään heidän suunnitelmistaan. Kun Henri saapuu Mikon luo, Mikko laittaa oven kiinni ja pyytää Henriä istumaan. He puhuvat hetken sitä sun tätä. Pian Mikko kääntää puheen seksiin.

Henri myöntää olevansa vielä kokematon neitsyt ja että viettää paljon aikaa kätensä kanssa. Mikko taas kehuu Henrille seksiä Jennin kanssa. Pian Mikko kysyy Henriltä, onko tämä ikinä miettinyt, kelle haluaisi menettää neitsyytensä. Henri vastaa että vain jollekin kaverille ettei ihan tuntemattomalle mene. Pian Mikko ehdottaa Henrille suoraan ryhmäseksiä Jennin kanssa. Ensin Henri ei puhu mitään ja alkaa sitten vähän empiä.

Pian Jenni astuu huoneeseen. Jennillä on päällä erittäin lyhyt, juuri ja juuri kaiken peittävä, hieman läpinäkyvä ja mustaminihame, sen alla Jennillä on vaaleanpunaiset stringit. Jaloissaan Jennillä on polveen asti yltävät puna- musta- raitaiset sukat ja korkeakorkoiset, valkoista nahkaa olevat kengät. Päällään Jennillä on vaaleanpunaiset, pitsiset rintaliivit, kireä, erittäin avokaulainen ja valkoinen paita jossa lukee mustalla "sexy" juuri rintojen korkeudella. Lisäksi Jennillä on ohuet mustat hansikkaat, kaulassa niittikaulapanta ja hiukset ihanan sekaisin. Jenni istuu Henrin viereen sohvalle ja alkaa hieroa tämän reittä.

- Suostuisit nyyyt.

Henri ei sano mitään kiihotukseltaan. Mikko poistuu huoneesta vaihtamaan vaatteita. Jenni jää kahden Henrin kanssa.

Jenni asettuu Henrin syliin istumaan ja laittaa kätensä tämän pään ympärille, paljastaen avonaisen kaula- aukon Henrille.

- Eikö kelpaisi vähän maistaa näitä mun tissejä?

- Noo tota...

- Me ollaan Mikon kanssa haaveiltu susta jo hetken.

Samassa Jenni alkaa suudella Henriä. Aluksi Henri vähän vastustelee mutta vastaa pian intohimoiseen suudelmaan. Jenni kietoo kätensä lujemmin ja varmemmin tämän pojan pään ympäri.. hän ottaa Henrin lasit pois tämän silmiltä.

- Näytät suloiselta ilman laseja.

Henri punastuu, mutta Jenni ei anna mokoman häiritä. Pikemminkin Jenni vain innostuu enemmän.

- Mitäs pidät? Jenni sanoo ja pyörähtää Henrin edessä. Henrin etumus alkaa tuntua raskaalta tämän kireissä farkuissaan.

Jenni tönäisee Henrin istumaan sohvalle, ja tämän kädet alkavat vaeltaa vapaana pojan ylävartalossa. Jenni istahtaa Henrin syliin, hipelöi pojan seksikästä vartaloa, nostaa Henrin paitaa ylemmäs. Jenni alkaa nuoleskella Henriä. Poika vavahtaa hyvästä olosta.

Hän aikoo sanoa jotain, mutta ei saa suustaan sanaakaan. Henriä alkaa panettaa mielettömästi. Jenni suutelee Henriä vielä kerran pitkään.

- Odotas vain, paras osuus on vielä tulossa.

Jenni nousee Henrin päältä, kävelee sohvan taakse ja antaa rintojensa ja vartalonsa tuntua pojan niskassa. Ihanaa, poika ajattelee.

- Hän taitaa olla valmis. Jenni sanoo, ja suuntaa katseensa huoneen oveen. Mikko astuu takaisin huoneeseen. Henri on sanaton.

- Kaunista.

Mikko kävelee Henrin luokse diivamaisesti. Hänellä on päällään kireä, seksikäs musta korsetti, sekä erittäin lyhyt nahkainen minihame.

Jaloissaan Mikolla on nahkaiset, punaiset remmisaappaat, ja verkkosukkahousut.

- Näytät ihan tytöltä.

Mikko näyttää niin syötävän hyvältä, ettei Henri saa enää mitään muuta sanottua. Mikko käännähtää muutaman kerran ympäri. Minihame on niin seksikäs pojan päällä, Henri ajattelee mielessään. Hän tuntee miten hänen etumuksensa käy yhä ahtaammaksi. Mutta ei hän kehtaa edes kosketella sitä.

- Senkin ujo poika. Jenni sanoo Henrin takaa.

Mikko istahtaa Henrin syliin ja hipoo kädellään Henrin punastuneita kasvoja. Hän antaa saappaidensa kosketella Henrin jalkoja. Mikko suutelee Henriä, eikä Henri näytä merkkiäkään vastustellakseen tätä. Jenni hymyilee tyytyväisenä näiden kahden suudellessa toisiaan kiihkeästi.

Henri katsoo toista poikaa hieman punastellen. Mikko valuttaa kätensä hiljalleen Henrin etumuksen päälle, poika punastuu entistä kovemmin. Mikko antaa kätensä vapaasti hipelöidä, ja Henri alkaa kiihkoissaan kiemurrella pojan alla.

- tuo tuntuu niin hyvältä... hän saa sanottua mutta Mikko hiljentää pojan suudelmallaan.

Mikko lopettaa suutelun ja nousee Henrin päältä. Mikko neuvoo Henriä pukeutumaan johonkin seksikkäämpään. Henri menee Mikon vaatekaapille ja huomaa valtavan kokoelman eroottisia vaatteita. Mikko ja Jenni jättävät Henrin pukeutumaan.

Kohta Henri tulee huoneesta päällään kireät mustat nahkahousut jotka paljastavat valtavan erektion. Lisäksi Henrillä on päällään musta nahkaliivi ja musta koppalakki. Mikko ja Henri alkavat suutelemaan hellästi. He ottavat toisensa syliinsä ja suutelevat pitkään ja hellästi. Sitten Henri työntää käden Mikon hameen alle ja alkaa runkata Mikkoa. Mikko puristaa Henriä perseestä. Jenni katselee vierestä. Hänestä poikarakkaus on todella kiihottavaa. Pian Jenni haluaa osansa ja pyytää Mikkoa ottamaan hänet. Mikko ja Jenni suutelevat myös pitkään ja hartaasti hiplaten toisiaan. Henri runkkaa kiihottuneena vieressä. Sitten onkin Henrin ja Jennin vuoro suudella ja hyväillä toisiaan. Kun kaikki ovat kokeilleet toisiaan he siirtyvät sängylle makaamaan ja harrastamaan hyväilyseksiä. He hyväilevät toisiaan ja suutelevat kiihkeästi. Sitten kaikki riisuuntuvat alasti.

Poikien erektiot ovat huipussaan ja Jennin nännit ovat kivikovat. He menevät Mikon sängylle makaamaan. Sitten Mikko ottaa Henrin nopeasti takaapäin ja työntää kyrpänsä tämän perseeseen. Ensin Henri älähtää kivusta mutta vaikenee nopeasti. Mikko työntyy pari kertaa Henrin sisään ja vetää sitten pois. Pojat eivät muuta kuin huohota kiihotuksesta. Sitten Jenni toteaa:

- Voisitte pojat hoidella mukki.

Pojat rupeavat tuumasta toimeen. Henri työntää kyrpänsä takaapäin Jennin kosteaan pilluun samalla kun Mikko nuolee Jenniä.

Jenni on halkeamaisillaan. Hänestä ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä.

Henri vetäisee itsensä pois Jennin sisästä ja Mikko lopettaa nuoleskelun. Jenni jää huohottamaan kovaan ääneen. Hän oli pyörtyä. Mikko vinkkaisee Henrille silmää ja Henri ottaa pudonneen koppalakin takaisin päähänsä, hieman kiusoitellen Mikkoa.

"Tule hakemaan" Henri sanoo ja käännähtää samalla läimäyttäen itseään perseeseen.

"Itsepähän kerjäsit"

Mikko laittaa kätensä pitelemään Henrin leukaa ja suutelee tätä kiihkeästi. "Maistut ihan kiimalle" Henri saa sanottua suudelman välistä. Mikko ei ole kuulevinaan vaan nipistää Henriä toisesta nännistä ja tämä inahtaa hieman. Samassa Mikko alkaa hyväillä Henriä, kumartuen tämän eteen. "Mitä sä meinaat?" Hän kysyy saman tien kun Mikko saa käteensä Henrin valtavan erektion. "Mitäs luulet" Mikko sanoo ja nuolaisee Henrin kyrpää kielellään. Henri päästää huohottavan voihkaisun, ja pian huomaa että hänen näkönsä tuntuu sumenevan kiihotuksesta.

"Mikkoh..Mikko..." Henri huokailee ja pitelee kiinni Mikon päästä, hieman vetäen hiuksista. Henri ei pysty enää pidättelemään itseään vaan laukeaa Mikon kasvoille.

"Mikko sä oot ihana" Henri huohottaa katsoen Mikkoa silmiin.

"Säki" Mikko vastaa nopeasti ja alkaa hiljaa runkata itseään.

"Jos mä vähä auttaisin" Henri sanoo ja ottaa Mikon erektiosta alkaen runkata Mikkoa. Mikko kiihottuu silmittömästi. Jenni on seurannut poikien touhua jo jonkun aikaa, hän suorastaan nauttii pelkästä katsomisesta.

"Käytä säki vähä kieltä" Mikko sanoo samalla kun huohottaa. Henri ei vastaa sen kummemmin vaan alkaa leikitellä kielellään. Tämän jälkeen Henri alkaa kuiskia Mikon korvaan kaikkea kiihottavaa samaan aikaan kun nuoleskelee Mikon kaulaa. Mikko alkaa runkata ja hetken ajan päästä laukeaa Henrin hyväillessä tyytyväisenä Mikon vartaloa.

"Voii luoja." Mikko sanoo ja rojahtaa selälleen makaamaan sängylle. Jenni katsoo Mikkoa joka kaatui hänen jalkoväliinsä.

"Taisit tosiaan nauttia tuosta" Jenni sanoo ja pussaa Mikkoa hiuksiin.

"Arvaa vaan tykkäsinkö"

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute