Koodi-puhelin
Lämpöä osa 3
Marmoripoika

Joonas heräsi ensimmäisenä kun kello löi kymmenen aamulla ja katsoi sitten hänen vierellään nukkuvaa alastonta Lauria. Joonas hymyili ja katsoi sitten että mihinkäs hän olikaan laittanut vaatteensa? Nopeasti Joonas pukeutui ja lähti katsomaan jotain aamupalaa itselleen, Lauri nukkui pitkästä aikaa pitkään ja heräsikin vasta ihanaan teen tuoksuun joka tuli alakerrasta.

Joonas keitteli teetä itselleen ja Laurille. Lauri puki päälleen ja riensi alakertaan huomaten miten paljon kello olikaan, Joonas toivotti huomenet ja istuutui keittiön pöydän ääreen juomaan lämmintä teetä ja lukemaan lehteä. Lauri otti myös kupin teetä ja meni istumaan Joonasta vastapäätä, Joonas luki lehteä ja katseli työilmoituksia kun Lauri puolestaan katseli teekuppinsa pohjaa ja mietti edellisiltaa. Joonas huomasi että olipas nyt kovin hiljaista ja kysyi sitten Laurilta että kuinka hyvin tämä oli nukkunut?

Lauri vastasi että; Hyvin hyvin ei mitään vaikeuksia ollut.

Joonas hymyili ja käänsi sivua. Lauri olisi halunnut vähän jutella eilisestä mutta ei tiennyt miten sen ottaisi puheeksi, Lauri joi teensä ja meni katsomaan telkkaria jättäen Joonaksen omaan rauhaansa. Joonas katsahti Lauria kun hän käveli olohuonetta kohti ja tuumasi että; Aijai kun on hyvän näkönen jätkä ja hyvän näkönen takamuskin. Joonas oli tyytyväinen siihen mitä oli Laurin kanssa tehnyt ja oli korviaan myöten ihastunut tai peräti rakastunutkin Lauriin.

Lauri avasi telkkarinsa ja katseli mitä oikein oli säätiedotuksessa luvattu, Lauri huomasi että vähän lämpöisempää ilmaa niin että lumikin saattaisi sulaa jopa pois. Joonas laittoi lehden pois taittaen sen hienosti pöydälle ja meni sitten sohvalle Laurin viereen ja kysyi että;

Joonas; Mitä säätä luvataan?

Lauri; No nääthän itsekin vähän lämpöisempää jopa plussa asteita.

Joonas katsahti Lauria ja tunsi kuinka Lauri oli vähän vihainen jostain syystä hänelle, Joonas otti kaukosäätimen Laurin kädestä ja laittoi sen pöydälle kysyen sitten;

Joonas; Mikä on kun noin ärhäkkä olet näin aamusta taikka oikeastaan päivästä, heräsitkö väärällä jalallla?

Lauri; No en, mutta sun pitäs vähä enemmän olla välittävämpi ja huomaavaisempi kuitenkin mitä eilen tapahtu se merkitsi mulle ainakin paljon.

Joonas; No se johtuu siitä kun en ole tottunut tällaiseen tämä on niin uutta ja tavallaan jännääkin, en varsinaisesti ole koskaan miehen kanssa ollut näin oon kyl runkkaillu ja sillee mut ei mitää näi tunteikasta ja niin hyvän tuntuistakaan ole koskaan kokenut, itse asiassa en ole ollut koskaan edes ihastunut mieheen mutta nyt tunnen enemmän kuin seksuaalista vetoa sinuun Lauri.

Lauri yllättyi ja punastui hieman mutta ymmärsi hyvin Joonaksen tunteet mutta ei tiennyt hänen olevan vielä tavallaan neitsyt, oli hän kyllä kertonut olevansa lähinnä top henkinen mutta kuitenkin. Lauri katseli käsiään ja mumisi jotain itsekseen ja kysyi sitten ihan suoraan että;

Lauri; Joonas rakastatko minua?

Joonakselle tuli iso pala kurkkuun ja hän hiljentyi hetkeksi, lievässä pakokauhussa hän ei osannut juuri nyt sanoa yhtikäs mitään mutta mietti rauhassa hetken aikaa ja sanoi sitten.

Joonas; Lauri kyllä rakastan, mutta tämä suhde on vaikea tiedätkös. Vanhempani eivät tiedä että olen homo ja entäs muut sitten mitä he ajattelevat meistä? Tunteeni sinua kohtaan ovat vahvat ja en voi päästää niitä menemäänkään kun haluan vain olla kanssasi.

Laurilla tuli oikein kyyneleet silmiin kun hän kuunteli Joonaksen vahvaa ja tunteikasta rakkauden tunnustusta häntä kohtaan. Joonas nojautui Lauria päin ja Lauri pyyhki silmistään kyyneleet ja nojautui myös lähemmäksi, Lauri sulki silmänsä ja Joonas myös.

He suutelivat hellästi ja Lauri sanoi hiljaa että; Minäkin rakastan sinua Joonas. Lauri suuteli Joonasta hellästi pari kertaa ja Joonas vastaili kunnes he painautuivat toisiaan vasten ja Lauri nojautui taakse päin suudellen Joonasta kokomatkan ajan, Joonas alkoi riisua paitaansa ja avata housujaan ja niin myös Laurikin teki. He suutelivat koko ajan ja riisuuntuivat.

Joonas riisui itseltään bokserinsa ja sitten nojautui taakse niin että oli polvillaan ja alasti Laurin edessä, Laurilla oli vielä bokserit jalassa mutta boksereissa oli ihanan iso pullotus. Joonas otti hellin käsin boksereitten reunoista kiinni ja veti hiljaa ne Laurin jalasta pois ja heitti ne taakseen lattialle. Lauria jännitti hiukan mutta luotti täysin Joonakseen, Joonas kumartui suutelemaan Laurin kosteita huulia hetkeksi mutta siirtyi nopeasti suutelemaan kaulaa ja siirtyi sitten koko ajan alemmas suudellen välillä pysähtyen imemään nännejä ja hiukan nuolemaan niitä, mutta nopeasti jatkoi matkaansa alemmaksi ja tuli sitten posliiniselle alueelle jossa kova kulli seisoi suonikkaana ja kiimaisena odotellen hellää ja kiihkeää suuta joka hieroisi kielellään ja huulillaan terskaa ja sen vartta.

Joonas imaisi terskan suuhunsa ja kuuli Laurin huokaisevan nautinnosta. Joonas imi varovasti mutta kiihkeästi terskaa mutta piakoi otti koko kullin suuhunsa ja aloitti kunnolla imemään kullia ja hieromaan kiveksiä. Kieli hieroi kullin vartta ja Lauri äännähteli kiimasta ja liian hyvästä nautinnosta, jota Joonas tuotti hänelle suullaan.

Joonas imi syvään ja hitaasti hieroen taitavasti käsillään kiveksiä ja kullia. Lauri äännähti pariin otteeseen kunnes laukesi kimeästi voihkaisten Joonaksen suuhun, nautinto oli liian suuri ja Lauri päästi kaiken kiimansa ainakin osaksi pois Joonaksen suuhun ja voihkaisi vielä pariin otteeseen kun Joonas jatkoi nielien imemistä ja tuotti entistäkin kiihkeämpää ja kiimaista nautintoa Laurille. Joonas lopetti hetken päästä imemisen ja nousi polvilleen ja sanoi että Laurille että; Mennään Makuu huoneeseen haluan että otat minut siellä ja haluat jatkaa sinun kanssasi niin pitkään ennen kuin laukeat vielä toistamiseenkin.

Lauri riensi nopeasti Joonaksen perässä makuu huoneeseen ja Joonas valmisteli sänkyä niin hienoksi kuin vain olisi saanut sen laitettua, sitten Joonas laittoi verhot kiinni ja meni makaamaan sängylle selälleen ja Lauri tuli hänen päälleen hieroen ja suudellen Joonaksen kullia ja hänen pakaroitaan, Joonaksella oli mielessä vain että he imuttaisivat toisiaan ja runkkailisivat mutta Lauri halusi jotain muuta jotain mitä hän ei ollut saanut puoleen vuoteen, hän halusi harrastaa seksiä kokonaisuudessaan. Joonas huohotti Laurin imiessä kiihkeästi ja nopea tempoisesti Joonaksen paksua kullia ja hyväili terskaa hellin käsin.

Hetken aikaa Lauri nautti Joonaksen kullin mausta mutta sitten lopetti ja nousi polvilleen, Joonas avasi silmänsä ja ihmetteli miksi Lauri oli lopettanut mutta Lauri käski Joonaksen ummistaman silmänsä vielä toistaiseksi koska Lauri meni parempaan asentoon ja hieroi kullia niin ettei Joonas epäilisi mitään, Lauri meni kullin päälle ja laskettui sen päälle niin että kulli työntyi Laurin sisään ja hän voihkaisi hieman nautinnosta ja varsinkin kullin paksuudesta. Joonas avasi silmänsä ja katsahti Lauria joka aloitti ratsastuksen Joonaksen kiimaisen kullin päällä, kiihkeä ratsastus pisti Laurin voihkimaan kiimastaan ja kullin paksuudesta joka hieroi hänen hieman tiukahkoa suoltaa. Joonas alkoi voihkia ja pyysi kovempaa ja tarttui sitten pienenmoisen puristavin ottein Larin kullista kiinni ja alkoi vaistomaisesti sitä runkata hetken aikaa, Joonas voihki ja Lauri kiristi tahtiaan ratsastaen kiimaisesti ja voimakkaasti kullin päällä.

Nautinto oli suuri Lauri nautti koko sydämestään ja hiki valui hänen kehollaan samalla kun kulli hieroi hänen suoltaan voimakkaasti hänen ratsastaessaan sen päällä, Joonas pidätteli orgasmiaan mutta se oli lähellä voihkien Joonas nautti ratsastuksesta ja sanoikin Laurille että haluaa sitten laueta sisään mutta ei näin vaan niin että hän itse haluaa rakastella Lauria niin että purkautuu oikealla tavalla ja kaikella mitä hänellä on purkautuisi Laurin sisään. Joonas avasi silmänsä ja voihki hetken aikaa kunnes sanoi että nyt hän haluaa rakastella Lauria edestä päin ja näyttää kuinka paljon hän haluaakaan Lauria ja kuinka paljon hän todella rakastaa Lauria. Lauri nousi kullin päältä ja meni selälleen makaamaan sängylle, Joonas tuli piakoin Laurin päälle ja työntyi sisään voihkaisten möreällä äänellään, hiki valui molempien otsalta ja liuku keholle ja sieltä sitten sängylle. Joonas rakasteli kaikin voimin Lauria ja voihki samalla kovaäänisesti kannustaen myös Lauria päästämään nautintonsa kokonaan irti, Joonas oli ihan kohta tulollaan ja panostikin hitaaseen mutta voimakkaaseen rakasteluun. Lauri tunsi painetta ja ihanaa tunnetta mutta tunsi sitten jotain muutakin kuin paksun kullin sisällään hinkaten suoltaan voimakkain mutta hitain ottein, ei se oli jotain muuta ja Lauri sai sen nopeasti selville nimittäin hän laukesi anaalisesta nautinnosta toisen kerran vatsalleen ja päästikin kimeän voihkaisun jälleen laukeamis hetkellään. Joonas jatkoi mutta ei voinut enää pidättää ja työntyi koko mitaltaan sisään ja antoi itsensä laueta kaikella mahdollisella voimallaan. Purkaus oli suuri, useita ruiskauksia tuntui tulevan kullista ja Joonas huohotti hetken aikaa paikoillaan kulli Laurin sisällä odottaen että purkaus asettuisi jälleen paikoilleen.

He molemmat huohottivat hetken aikaa kunnes sitten Joonas laskeutui Laurin päälle makaamaan edelleen kulli sisällä ja sanoi rakastavansa näin paljon Lauria mutta ei jaksaisi heti piakoin tehdä uudestaan tuota samaa sessiota. He naurahtivat molemmat ja Lauri tunsi rakkauden sisällään olevan se oikea tunne ja se oikea mies hänelle, Joonas oli juuri oikea ja paras mies jonka kanssa voisi vaikka viettää loppu elämänsä.

Joonas ja Lauri menivät vuosien seurustelun jälkeen kihloihin ja lopulta naimisiinkin, heidät vihittiin Lapissa lähellä heidän sukulaisiaan. Joonas tuli kokonaan kaapista ja tunnusti avoimesti koko perheelleen olevansa homo ja nyt myös rakastunut ja ikuisesti onnellinen.

Myöhemmin kolmen vuoden jälkeen he adoptoivat onnistuneesti kolme pientä lasta yksi poika ja kaksi tyttöä, nyt heillä oli perhe jota he molemmat nauttivat pitää yllä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute