Koodi-puhelin
Kun ei naisen läheisyys riitä osa 1
Marmoripoika

Laura tuli kotiinsa pitkältä työmatkaltaan ja meni sängylle makaamaan, hiljalleen hän kurottautui avaamaan paitansa nappeja ja hieroi rintojaan hetken sitten hän otti paitansa pois tiputtaen sen lattialle ja alkoi riisua housujaan ja sukkiaan hitaasti.

Pian Laura oli alasti sängyllä ja otti peiton alta kauluspaidan josta hän haistoi partaveden tuoksun, muutaman kerran Laura nuuskaisi paitaa ja laittoi sen sitten sängylle vierelleen ja alkoi kosketella itseään.

Rintojaan hän puristeli voihkaisten hieman ja sormillaan hän hipoi nännejään. Toinen käsi haahuili kohti posliinista ja kosteaa emätintä.

Laura kosketteli itseään ja nautti emättimensä hieronnasta mutta halusi sinne jotain kovaa ja kiimaista. Lauran teki mieli saada kullia ja kunnolla mutta ei ollut miestä lähettyvillä vielä ainakaan joten hän jatkoi vain sormi pohjaisesti kun kuuli kuinka ovi kolahti kiinni eteisessä ja Laura nousi istumaan sängylleen, hetken hän kuunteli mihin päin vieras oli menossa ja näki sitten että ovenkahva kääntyi ja ovesta tuli hiukan väsynyt mies nimeltä Eero.

Eero laittoi oven kiinni ja katsahti alastonta Lauraa joka istui sängyllä ja katsoi Eeroa silmiin hetken aikaa ja sitten nousi ja meni lähemmäs Eeroa, Eero pudotti takkinsa ja muuta tavaransa lattialle ja otti alastoman Lauran syleilyynsä ja suuteli tätä kiihkeästi huulille hieroen samalla Lauran alastonta vartaloa.

Hetken Laura ja Eero suutelivat ja hieroivat toisiaan kunnes Eero alkoi riisuuntua ja Laura auttoi kiimaisesti hieromalla ja riisumalla Eeron housuja. Eero otti kauluspaitansa pois ja paljasti hieman karvaisen mutta hyvin treenatun ylävartalon, Laura sai nopeasti Eerolta housut pois ja bokseritkin lähtivät nopeasti myöskin. Laura otti käteensä kovan kullin ja hieroi sitä nauttien sen kovuuden ja kuumuuden tunteesta, kiimainen kulli tämä kyllä oli Laura mietti hiljaa mielessään ja otti sitten kondomin kaapistaan, Laura laittoi nopeasti kondomin kullin ympärille ja hieroi sitä lämpimillä käsillään.

Eero nautti hetken aikaa pitäen silmiään ummessa ja sanoi haluavansa suihin ottoa Lauralta ja ilman kondomia, Laura ei suostunut moiseen mutta kaatoi kyllä Eeron sängylle ja asettui kullin päälle painautuen ja ohjaten kullin sisään emättimeensä, Laura voihkaisi ja alkoi ratsastamaan hitaasti kullin päällä nauttien siitä täydestä sydämestään.

Eerokin nautti kyllä mutta halusi myös jotain muutakin kuin pelkkää yhenlaista seksiä. Eero halusi suihin ottoa, anaali seksiä ja muuta sellaista. Laura nautti voihkien ja rintojaan puristellen, Eero laittoi kätensä Lauran rinnoille ja hieroi voimakkain ottein Lauran kovia nännejä. Laura voihki kiihkeästi ja alkoi kiristää tahtiaan, Eero oli laukeamassa mutta pidätteli kaikin mahdollisin tavoin mutta kun Eerolle tulikin mieleen mies alastomana ja makasi hänen allaan ja Eeron kiihkeä kulli työntyisi hänen anukseensa loppui pidättely ja Eero laukesi voihkaisemalla ja puristamalla voimakkaasti Laruan rintoja. Laura sai orgasmin heti perään ja voihki vielä hetken aikaa ratsastaen kullilla vielä hetken.

He makasivat alasti toisissaan kiinni ja Eero mietti erikoista asiaa joka oli seksin aikana tullut hänen mieleensä. Mies jonka kanssa hän harrasti anaalista yhdyntää sai Eeron laukeamaan nopeammin nautinnosta, Eeroa kyllä vain lähinnä kiihotti naiset mutta nyt alkoi miehen tuoksut ja kosketukset kiihottamaan.

Eero otti lomaa muutaman kuukauden töistään ja lähti katsomaan tätiään maalle. Laura jäi hoitamaan isänsä yritystä ja toivoi että Eero palaisi nopeasti takaisin.

Eeron ystävä asusti lähellä asemaa ja tuli vastaan Eeroa, Jukka oli Eeron ystävä ja ollut jo viitisen vuotta töistä tuttu ja sitä kautta sitten henkinen ja joskus ollut myös fyysinenkin tuki. Yhden kerran ainoastaan oli Eero horjahtanut heteroisuudestaan runkkaamaan ja suutelemaan Jukan kanssa mutta muuta ei kerennyt tapahtua kun Jukan veli oli yllättänyt heidät.

Jukka vei Eeron kotiinsa kahville ja tarjosi purtavaa. Eero muisteli Jukan kanssa sitä aikaa kun he olivat todella lähellä mennä silloin aikoinaan sänkyyn asti, oli se tunne sellainen silloin muisteli Eero katsellen Jukkaa. Jukka asui yksin ja oli juuri eronnut poikakaveristaan jonka kanssa oli ollut kihloissa jo muutaman vuoden.

Eero pyysi yösijaa Jukalta ja toivoi saavansa myönteisen vastauksen. Jukka ajatteli hetken aikaa ja suostui jos Eero suostuisi pelaamaan hänen kanssaan pitkästä aikaa räsypokkaa. Eero ihmetteli aluksi mutta sitten suostui ja sai yösian Jukan luota, Eero jätti kamansa Jukan luokse ja lähti tätiään tapaamaan.

Illalla Jukka valmisti dipit ja laittoi sipsit sun muut, Eero riensi kaupasta Jukalle ja toi juomat tulleessaan niin kuin oli sovittu. Eero ja Jukka aloittivat räsypokan pelaamisen, jännittävää oli että kumpi voittaa mutta vielä jännittävämpää oli se että mitä sen jälkeen tapahtuu.

Eero oli häviöllä ja hänellä oli enää päällään bokserit ja Jukalla puolestaan sukat ja Bokserit. He pelasivat hieman humalapäissään ja myös estottomina sanontana heillä oli että; kaikki tai ei mitään!

Eero voitti lopulta täpärästi ja Jukka joutui ottamaan bokserinsa pois Eeron edessä. Eeroa kiihotti paljon nähdä Jukka alasti hänen edessään mutta ei voinut muuta kuin katsoa ihanan paksua ja karvaista kullia edessään, Jukka meni istumaan sohvalle ja käänsi kanavia ja sanoi sitten Eerolle että hänkin voi tulla tänne jos haluaa ei Jukka pure ainakaan kovaa ja vinkkasi silmäänsä sitten Eerolle joka melkein kuolasi Jukan perään. Jukka levitti haarojaan ja sanoi sitten että;

Hei Eero muistatko sen kerran ku melkei mentii sänkyyn?

Eero vastasi vähän ääni väristen että kyllä muistan, se oli hienoo sillo olin niin kiihottunut ja rakastunut sinuun silloin. Jukka hieraisi kulliaan ja kääntyi suutelemaan Eeroa huulille ja katsoi sitten Eeroa suoraan silmiin ja sanoi että; Eero mul on ollu sua niin ikävä. Eero suuteli kiihkeästi Jukkaa ja siirtyi tämän päälle suutelemaan ja hieroimaan Jukan kiinteää kehoa, Jukka otti nopeasti ja taitavasti Eerolta bokserit pois ja heitti ne taakseen hieroen Eeron anusta sormillaan ja kullia toisella kädellään.

Eero voihki ja nautti hieromisesta, Eero nousi hetken ajan kuluttua Jukan päältä ja meni sängylle makaamaan odottaen kiihkeää ja seksiä täynnä olevaa Jukkaa, Jukka tiesi tarkkaan mitä Eero tarvitsi ja kömpi sängylle makaamaan ja alkoi nuolla hitaasti maistellen Eeron kovaaa kullia. Eero nautti ja pyysi Jukkaa imemään hänen kiimaista kulliaan, Jukka imaisi kokonaan kullin suuhunsa ja aloitti hitaan ja kiimaisen imennän. Eero voihkaisi muutamiin otteisiin ja hieroi samalla Jukan päätä nauttiessaan ensimmäisestä suihin otostaan, Jukka imi ja nuoli kullia ihan kuin hän olisi halunnutkin kullia niin kovasti että nyt haluaisi imeä sen tyhjiin.

Kiimainen imuttelu sai Eeron siemennesteet virtaamaan ja Eero laukesikin piakoin Jukan suuhun. Jukka imi ja nieli siemennesteet jotka Eero nauttien antoi syöksyä kullistaan Jukan nieluun. Nopeaa toimintaa oli heidän puuhansa ekalla kertaa mutta nyt olikin Jukan vuoro saada tyydytystä kiimaansa. Eero halusi antaa samanlaisen nautinnon Jukallekkin mutta Jukka torjui idean ja ehdotti anaali seksiä, Eero oli vähän sitä mieltä ettei olisi niinkään varma asiasta mutta suostui sitten kuitenkin.

Eeroa jännitti mutta samalla hän kyllä halusi kokeilla miltä se tuntuisi olihan hän jo saanut ekan suihin ottonsakkin joten olisi kiva saada tuntea vasta palvelus suolistossaan ja tuntea kuinka hänen suolensa täyttyy siemennesteellä. Jukka hieroi kulliaan ja oli juuri työntymässä sisään kun Jukka ajattelikin olla työntymättä ja halusikin vain runkkauksen ja ehkä suihin otonkin. Eeroa ihmetytti paljon tämä asia mutta suostui sitten, Eero otti kullin käteensä ja alkoi runkata kiivaasti ja välillä hiljaakin mutta Eeroa kiinnosti miltä kulli maistuu ja miltä siemenneste maistuukaan, Eero kumartui hieroessaan kiihkeästi hän kumastui terskan päälle ja nuolaisi sitä muutaman kerrna ja piti mausta paljon ja alkoikin imeä terskaa samalla kun runkkasi voimakkaalla otteellaan.

Jukka laukaisi varottamatta Eeron suuhun ja antoi siemennesteensä valua kullia pitkin kiveksiinsä, Eero nieli kaiken mitä vain voi mutta pieni osa valui Jukan kiveksille ja sieltä sängylle. Maku oli ihana ja kiihottavakin mutta molemmat olivat tyydyttyneet hetkeksi aikaan ja olihan kellokin jo niin paljon että olisi hyvä aika mennä nukkumaan mutta ehkäpä vielä kerta 69 asennossa ennen kuin menisivät nukkumaan voisi auttaa unen tuloa.

Jatkuu....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute