Koodi-puhelin
Ensimmäinen kosketus
N76

Oltiin ihan hiljaa kyljellään sängyllä katsellen toisiamme, kunnes hän hiljaa nosti toisen kätensä minun kyljelleni, ja rupesi hiljaisin liikkein liikuttelemaan kättään minun kehollani.

Me nousimme polvilleen toisiamme vastakkain sängylle ja hän veti paitani pois, paita jäi kiinni minun nenääni joten minun piti vähän avustaa, vähän nauroin siinä kun meidän romanttinen hetkemme meni sitten latteaksi, mutta jatkoimme siitä mihin jäätiin, pienten hymyjen saattelemana. Aku veti oman paitansa päältään ja tuli ihan kiinni minuun, ainoa valo oli eteisessä palava pieni kattovalo, eli juuri sopivan hämärä valaistus.

Aku laittoi ensin kämmenensä lantiolleni ja sitten hiljaa veti ne selälle ja sieltä ylös kaulalleni ja jatkoi tätä liikettä , se tuntui juuri niin siltä mitä olen kaivannut niin pitkään, meidän kehot oli vastakkain ja pystyin hyvin tuntemaan sen lämmön joka tuli hänestä minuun. Toisella kädellä minä sivelin hänen hiuksiaan ja silmät kiinni suutelin häntä, samalla kun toisen käden sujautin hänen selän kautta boksereiden sisään ja sivelin hänen pakaroitaan, Akulla oli minusta kiva peppu aika kiinteä, sellainen kimmoisa, Aku laittoi kätensä minun pakaroilleni, minulla itselläni on sellainen pehmoinen puolipyöreä pallopeppu, olin ainakin itse tyytyväinen siihen, ja siitä miten Akun bokserit laajeni edestä tuntui ettei hänelläkään ollut mitään moitittavaa.

Hän vetäytyi huuliltani, ja katsoi minua samalla kun siirsi kätensä minun Boksereilleni ja hitaasti laski ne alas, minä sitten laskin hänen bokserinsa, ja sitten kummatkin pujoteltiin ne jaloista pois.

Minulla oli jotenkin alaston olo siinä Akun edessä ilman vaatteita ja kai Akukin sen huomasi, hän tiesi että olin todella ujo, ja minä tiesin kyllä, että se oli hänestä söpöä. tulin häneen ihan kiinni ja pystyin tuntemaan hänen puolikovan munan suoristuvan vatsaani vasten, Aku hymyili minulle tosi leveesti, en oikein tiennyt mitä sen oli, mutta minulle tuli hyvä olo ja jatkoimme käsillä kehojemme sivelyä. minä vain rakastin hänen kehoaan siinä oli niin paljon muotoja, hänellä oli sellainen söpö pieni masu ja pikkuset jenkkakahvat, hän ei tykännyt itse masustaan, mutta olen kieltänyt ehdottomasti häntä hankkiutumasta siitä eroon. Minä en oikein ole ikinä välittänytkään langanlaihoista pojista. hetken jälkeen olin itsekin ihan kovana ja irrottauduin Akusta, ja rupesin toisella kädelläni koskettelemaan hänen kulliaan, olin itse täysin posliini ja niin oli Akukin, ihan kiva minusta, Hänellä oli aikalailla saman kokoinen kuin minulla, hieman paksumpi, mutta silti ihan normaali kokoinen. Aku käänsi mut selkä häneen päin, ja tuli minuun kiinni hän suuteli mun niskaa, ja hänen kullinsa liukui pakaroitteni välissä, minulla oli aivan ihana olo hän kumartui ohitseni ja laittoi tyynyn vähän matkan päähän polvistani sängylle ja pyysi mua menemään siihen makuulle mahalleni, menin siihen makuulle hänen eteen siten että peppuni nousi hieman korkeammalle tyynyn päälle.

- Mää en vielä työnnä sitä sun sisääs, nyt vain koitat rentoutua.

Aku tuli istumaan minun jalkojeni päälle hänen reitensä koskettivat miltei minun pakaroitani ja hänen jalkateränsä pohkeitani, hän vähän avusti minua levittämään jalkojani, siten että pakarani eivät ihan koskettaneet toisiaan. minua jännitti vähän että mitä hän aikoi tehdä, mutta oloni oli silti turvallinen vaikka en pystynyt liikkumaan hän päälläni ja olin tavallaan täysin hänen armoillaan, mutta tiesin että hän ei haluaisi satuttaa minua.

hän otti pöydältä sängyn vierestä liukastetuubin ja pursotti sitä pakaroitteni väliin, se oli inhan kylmää, menin ihan kananlihalle, Aku hymähti ja rupesi hiljaa levittään sitä sormillaan. Ensin rauhassa peppuvakoa pitkin ja sitten hiljaa painoi yhden sormen sisään. Hän painoi sen hiljaa sisään ja veti sitten ulos, kun hän sai sormen ulos minä vedin taas henkeä, olin jännityksessä huomaamatta jättänyt hengityksenkin väliin.

- Noni ei niin kaameaa, koitat vain pysyy rentona, olit tosi jännittynyt äsken, kun mää teen näin niin ei pitäis sattuu niin paljon kun tehään se.

- Mää tykkään susta

- En haluu vaan et suhun sattuis niin paljoo, mutt kulta oikeesti en voi luvata ettei satu yhtään..

- Joo ymmärrän..

- Niin.

Hän jatkoi sormien työntämistä, se ei tuntunut aluksi kauhean mukavalta, mutta sitten kun totuin siihen ja pystyin rentoutumaan ei tuntunut enää ikävältä.

Aku veti sormensa ulos minun pepustani ja otti hieman liukkari ja laittoi sitä munalleen, hän pyysi mua nousemaan, nousin ja katsoi häntä, hän oli laittanut liukkarin pöydälle ja pyyhki kättään reiteensä ettei se olisi kauhean tahmainen, me olimme taas polvillamme sängyllä vastakkain toisiamme kun hän muutaman kerran suuteli minua ja sitten otti tiukasti käsillä minun ympäriltäni kiinni ja kaatoi minut hänen kanssaan sängylle.

Hän nousi eteeni takaisin polvilleen kun minä olin hänen edessä selälläni ja nosti jalkani hänen sivuiltaan ja laittoi ne olkapäilleen, sitten hän kumartui minun päälleni, siten että reiteni tuli rintoihini kiinni ja hänen kasvonsa oli juuri minun kasvojeni edessä, hän suuteli kerran ja katsoi mua silmiin samalla kun rupesi vetelemään kulliaan ylös ja alas minun peppuvaossani kunnes se osui oikealle kohdalle ja hän rupesi lisäämään painoa siihen, koitin rentoutua, mutten pystynyt ja hetken minun peppu vaan myötäili Akun kullin mukana, kunnes paine voitti ja hänen terskansa muljahti kerralla minun sulkijalihakseni ohi.

- Auh,auh, ota se pois ota se pois, pliis sattuu paljon...

Aku veti sen ulos, taisi säikähtääkin reaktiotani.

- Anteeksi hei kulta sori,sori, sattuuko paljonko?

Se kipu jatkui jonkin aikaa vielä kun hän oli vetänyt sen ulos, kunnes se lopulta hävisi, sattui niin paljon että oli milteen päästä itku.

- Sattui vaan, aika paljon, oota hetki..

- okei..

Odotin hetken kun sain vähän tasattua hengitystä ja suutelin häntä "noniin, jatka vaan" ja hieman hymyilin.

Hän katsoi minua hetken ja otti kädellään kiinni kullistaan ja asetteli sen reiälleni, me oltiin edelleen samassa asennossa kun hän rupesi työntämään sitä uudestaan sisään, ja koitti selvästi olla rauhallinen, Aku työnsi tosi hiljaa kunnes se rupesi painumaan sisään.

Akulla meni silmät kiinni ja huokaisi syvään kun hänen kulli painui mun sisääni, hän työnsi ensin ohi mun sulkijalihaksen ja vähän eteenpäin kunnes pysähtyi.

Hän katsoi mua.

- Sää oot mun sisälläni. -sanoin

- Niin oon, sää oot tosi tiukka, tuntuu ihanalta.

- Niin

Hän rupesi vetämään sitä ulos ja takaisin sisään

- Sulla on niin tiukka ja lämmin, kostea reikä, aah.. tuntuu tosi hyvältä.

Näitten sanojen jälkeen hän suuteli mua ja työnsi kullinsa ihan pohjaan, minä voihkaisin kivusta, se oli hieman liian nopea työntö, Akukin voihkaisee, varmaan hyvästä tunteesta joka valtaa hänet, hän työntää kulliaan jonkin aikaa ihan syvälle, ja viimeisellä kerralla pysähtyy siihen ja katsoo mua hetken silmiin, minulla oli päässyt muutama kyynel äskeisen aikana, ja hän varmaan näki sen, olin koittanut kovasti purra hammasta ja kestää sen, mutten ollut pystynyt.

- Kohta helpottaa, mää lupaan, mää tiedän...

Ja hymyili ja suuteli mua, hän työnsi kädet mun

ympärilleni ja tuli niin tiukasti kiinni kuin pystyi, ja jatkoi hiljaisia työntöjään. Aina välillä se jotenkin kirpaisi ja inahdin, Aku hiljensi hetkeksi, suuteli ja jatkoi. Hän oli ihanan maltillinen varmaan vajaan vartin nai minua hiljaisin vedoin kunnes rupesin hiljaa voihkimaan työntöjen tahdissa ja aloin nauttia siitä kun kulli menee hiljaa edestakaisin pepussani ja välillä Aku veti kullinsa ulos ja rupesi uudestaan painamaan sitä vasten minun tiukkaa reikääni joka antoi hiljaa periksi ja päästi sen sisään. hän nousi käsiensä varaan ja kysyi:

- No joko tuntuu hyvältä?

- Tuntuu, Ihanalta, hhmmmh..

- Olit kyllä täysin odottamisen arvoinen, tämä on tähän asti ehdottomasti paras kerta, oot kyllä tosi tiukka, ootko ikinä tyydyttänyt itseäs dildolla tai jollaki?

- Sää oot ensimmäinen joka on ikinä mut ottanut.

Hän hymyili mulle ja suuteli, sitten hän otti käsillään kiinni runkopatjan päästä mun pääni takaa ja rupesi tiukentamaan työntöjä, ja minä aloin voihkimaan kovempaa hänen työntöjen tahdissa.

- Sää oot niin kiihottava kun voihkit, kun sää oot mun alla ja mää panen sua.

- Aah, mää haluun sut syvemmälle, tuntuu niin hyvältä..

Vedin käsilläni pakaroitani erilleen jotta Aku olisi päässyt työntämään kullinsa syvempään peppuuni, ja Aku tulikin niin syvälle, että sen pallit osui mun pakaroihin ja ne lässähti niin kiihottavasti, Akukin sai uutta puhtia kun pääsi syvemmälle mun lämpimään peppuun ja rupesi nussimaan mua vieläkin kovempaa minä voihkin todella kovaa se oli niin ihanaa ja kiihottavaa.

Minä - mää tuun varmaan kohta...

Aku - Määkin, saanko mää tulla sun sisään?

- Aah, saat!

- Ahh.. sää oot niin tiukka, ja mää oon ensimmäinen joka pääsi astuttamaan sun kuuman neitsyt peppusi, tuntuu niin hyvältä..

Aku nousi päältäni ja samalla nai mua, hän laittoi käsillään minun jalkani ihan kiinni rintaani ja jatkoi mun panemistani.

- Sää oot niin kiihottavan näkönen!

- Pane mua!

- Aah, Tomi, mää tuun!

-Mäkin, pane mua, nussi mua!

Hän tuli minun päälle ja ihan kiinni minuun, hän veti kullinsa ensin ulos mun pepusta ja sitten työnsi sen kovaa sisään peppuuni ja laukesi mun sisääni, Aku teki vielä muutaman työnnön joittenka aikana minä laukesin voihkien ja hän ruiskautti monet mällit minun sisääni. hän teki pientä työntö liikettä hetken kunnes lysähti mun päälle, hengästyneenä ja raukeana, kummatkin maattiin päällekkäin. Hetken päästä hän nousi ja hiljaa veti munansa mun spermaisesta pepustani ulos,

- Kiitos.

- Oliko hyvä ensimmäinen kerta?

- Ei olisi voinut olla parempi

- no Hyvä, Rakastan sua Tomi.

- Mäkin sua Aku.

- Onko kaikki kunnossa?

- Mulla on jotenkin niin, sellainen olo mitä en ikinä luullut että mulla ois, hyvä, kaiken kaikkiaan kiva olo.

Aku hymyili ja sanoi vain että "kulta, no sun pitäs varmaan käydä pesulla", hymyilin takaisin ja sanoin "jos tuut mukaan"

Me lojuimme hetken sängyssä ja sitten menimme suihkuun, pieni yksiö kun oli niin hyvä kun vessaan mahtui kaks, puhumattakaan siitä suihku nurkkauksesta jossa oli se kirottu suihkuverho joka liimautuu kehoon kiinni, mutta sopu sijaa antaa ja me olimme niin sovussa kuin kaksi ihmistä voi olla.

Suihkun jälkeen Menimme takaisin sänkyyn, lakanoitakaan ei tarvinnut onneksi vaihtaa, avasin ikkunaluukun, jonka jälkeen menimme nukkumaan

- Miksi sää sen luukun avasit?, pihallahan on pakkasta.

- Mää haluun nukkua suhun kietoutuneena, mutta oot niin purun kuuma paketti että mulle tulee aina yöllä liian kuuma ja sitten pitää mennä irtaalleen, ja tän yön haluun nukkuu sun kainalos..

Aku hymyili että "okei" ja sitten menimme nukkumaan. Sammutin myös kännykästä virran, haluisin nukkuu huomenna pitkään, oman kullan vieressä.

------

Ensimmäinen tänne laittamani tarina, en sitten tiedä onko edes yhtään hyvä, valitettavasti täyttä fiktioo, mutta minkäs teet.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute