Koodi-puhelin
Opettajan opissa
Oppilas

Koulun kello näytti viittä vaille 3, eli viiden minuutin päästä pääsisi pois. Kun rupesin pakkaamaan tavaroitani pulpetilta , kaverini kysyi, et mentäisiinkö illalla kaupungille juhlimaan koska oli perjantai? Päätin suostua koska ei ollut muutakaan tekemistä illalla.

Kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin niin menin heti suihkuun. Lämmin vesi hyväili kehoani mukavasti ja ajatukseni rupesi harhailemaan ja huomasin pientä elettä jalkovälissäni ja ajattelin että jos nyt sitten runkkaisin koska illalla en kuitenkaan saa miestä.

Ilta tuli ja lähdin kaverini luokse. Kun pääsin perille hän odottikin jo ulkona ja lähdimme kaupungille kummallakin raskas kassi lonkeroa mukanaan. Kellon ollessa jo 4 yöllä, ajattelin, että jos lähtisin kotia päin kävelemään.

Hoipertelin oman aikani keskustassa, kunnes törmäsin liikunnan opettajaani. Oli vähän nolotilanne ja punastuin hiukan. Hän kysyi, että: "Mitenkäs se sun ilta on mennyt?" Mä vastasin, että: "Siinähän se, kun ei valita."

Juttelimme vähän aikaa niitä näitä ja yhtäkkiä hän kysyi että tulisinko hänen luokseen kahville? Vastasin, että voinhan mä tulla, vaikka en kahvia juokaan.

Kävelimme hänen kämpälleen samalla jutellen niitä näitä, enkä vielä silloinkaan arvannut mitä tuleman piti. Sisälle päästyämme hän kysyi otanko jotakin muuta kun kahvia? Mä vastasin että voisin mä jotain juoda. Mitä sulla on? Hän luetteli ison listan eri viinaksia mitä baarikaapista löytyi. Päädyin giniin. Hän sanoi että käy suihkussa ja ole sillä aikaa niin kuin kotonasi.

Rupesin katselemaan että mitä videoita siellä on ja huomasin joukossa muutaman poikaleffan ja laitoin sellaisen pyörimään. Hän saapui suihkusta samalla vähän naurahdellen kun näki mitä katoin. Hän tuli viereeni ja alkoi hyväillä minua kauttaaltaan ja huomasi pienen seisokkini ja kysyi, että: "Eihän tämä sulle ole mitenkään vastenmielistä, sillä olenhan opettajasi ja 8 vuotta vanhempi?" Mä sanoin, että ei todellakaan häiritse mua.

Rupesin tutkimaan hänen upeaa kroppaansa selvästi erottuvat vatsalihakset ja treenatut kädet ja treenattu rinta. Suutelin häntä ja samalla tunsin käden jalkovälissäni ja sanoin että voitaisiinko lopettaa vähäksi aikaa ,sillä on vähän heikko olo. Hän sanoi että käyhän se. Mä siihen että: "Et kai sä suutu?" Se vastasi, että: "En tietenkään."

Kävin vessassa ja poltin parvekkeella röökin. Palasin sisälle ja menin opettajani taakse hänen huomaamattaan ja aloin hieroa hänen hartioita ja pikku hiljaa käteni valuivat siitä alaspäin lopulta päätyen hänen jalkoväliinsä. Rupesin hieromaan sitä täydellä innolla.

Vetäydyimme makuuhuoneeseen ja menin sängylle makaamaan ja riisuin itseni ja häneltä otin pyyhkeen vyötäisiltä. Mä sanoin että en ole koskaan aikaisemmin ollut vielä miehen kanssa eikä naisistakaan kokemusta ole sillä eihän ne mua kiihottanutkaan. Hän lupasi olla hellä ja ettei hänkään ole monen miehen kanssa vielä ollut. Menimme 69:iin, hän päällä ja minä alla.

Imin hänen n.18cm kaluaan pitkin imuin ja välillä nuoleskelin hänen kiveksiään samalla anusta hiplaillen. Vähän ajan päästä hän pyysi että lopettaisin imemisen.

Hän kääntyi minua kohti ja katsoi suoraan silmiin ja hymyili. Katselin tuota todella komeaa miestä ja ajattelin samalla että kuinhan se mun kanssa haluaa sänkyyn, sillä enhän ole mikään kauhean komea. Samalla kun jäin asiaa ihmettelemään oli hän hakenut rasvaa ja 2 kortsua. Hän rupesi sovittelemaan kortsua kyrvälleen ja rasvasi anukseni.

Kun tunsin kalun pyrkivän anukseeni, tunsin pientä kipua. Hän työnsi kaluaan hitaasti, mutta varmasti sisälle. Vastaan pistelevä sulkijalihakseni venyi loppujen lopuksi sopivaan kokoon hänen kaluaan varten. Hän lepäsi hetken pohjalla ja sen jälkeen aloitti varovin työnnöin pikkuhiljaa vauhtia kiihdyttäen.

Inisin tuskan ja nautinnon tuomasta mielihyvästä. Muutaman minuutin kuluttua hän tempaisi kalunsa pois sisältäni ja otti kortsun pois ja tuli pääni päälle ja työnsi kalunsa syvälle suuhuni melkein nieluun asti. Imeskelin vähän aikaa ja hänen lantionsa rupesi antamaan merkkejä huipun lähestymisestä ja valmistauduin ottamaan nesteet suuhuni. Kohta hänen kalunsa sylki nesteensä suuhuni ja nielaisin ne suurta hyvää tuntien.

Hän huohotti että nyt olisi mun vuoro ja pistin kortsun uljaana seisovan 16cm kaluni päälle ja rasvasin openi hyvin. Ajattelin mielessäni, että kuinhan se kalu pitäisi työntää sisään. Kerralla rykäisten vai hiljaa vähän kerrallaan?? Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja rupesin työntymään opettajani sisään. Tunne oli mahtava ja sitä en ikinä unohda. Pumppailin hyvän tovin opea ja sanoin, että kohta tulee, kiskaisin kaluni anuksesta ja työnsin sen hänen suuhunsa.

Tunsin kuinka nesteeni lähti liikkeellä ja niin laukesin opettajani suuhun. Lepäsimme vähän aikaa ja menimme suihkuun. Pesimme toistemme kalut ja kuinkas ollakaan, kun ope pesi minun kaluani, se ponkaisi jälleen kerran pystyyn. Opettaja rupesi imemään sitä.

Vähän ajan kuluttua laukesin hänen suuhunsa. Suljimme suihkun ja minä menin röökille Opettaja tuli seuraksi. Hän ei kuitenkaan polttanut, vaikka tarjosinkin. Menimme keittiöön, otin lasin vettä ja kysyin, että: "Mitenkäs tästä eteenpäin? Opettaja sanoi, että on kaksi vaihtoehtoa: A) Joko jätetään tämä tähän yhteen kertaan ja eletään ihan niin kuin ennen tätä. Tai B) Ruvetaan tästä eteenpäin olemaan kimpassa.

Hetken mietittyäni vastasin että se B kuulosti paremmalta. Nyt tapahtuneesta on kulunut 6kk ja asumme nykyään yhdessä. Mielipiteitä tarinasta voit mailata mulle:

Markku_J@catsrule.garfield.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute