Koodi-puhelin
Orjan päiväkirja 17
totaaliorja

Katoin kyrvänjuurtani ja se oli ihan tulipunanen karvojen repimisestä.

Sain jäädä toviks makaan sidottuna slingiin, kun Masterit poistu tupakalle.

Ehdin tovin hengähtää, kun ne palas ja Masteri tuli mun pääni viereen. "orja on meidän mielestämme aivan liian tiukka, eikä orjan unitutti ole paljoakaan löysentänyt orjan reikää, siksi ajattelimme Mikan kanssa hiukan löystyttää orjaa" se sano. "Vietetäänkin tämä ilta orjan reiän venytyksen merkeissä" se jatko.

Samalla Mika pöyhi laatikoita. Se tuli kohta kans mun viereen ja heitti mun mahani päälle mustan dildon. Se oli suurin dildo jonka olin koskaan nähny ja vaikka olin joitakin kertoja kolunnu Masterin laatikoita, ei toi ollu koskaan osunu mun silmiin.

Mika hymyili mulle ja sano "toi on tän illan tavote. Ja mä uskon et orja anelee tota vielä sisäänsä tän illan aikana."

Mä katoin epäuskosena tota järjetöntä jöötiä joka paino mun mahaani. "Tää on nyt vaan tällänen 35 senttiä pitkä ja vain 8 senttiä paksu, mut kun orja tottuu tähän, niin tilataan orjalle sit seuraava koko. Se oli muistaakseni 11 senttiä paksu" Mika sano nauraen, mua toi juttu ei naurattanu yhtään.

Mika ja Masteri vetäs molemmat mustat kumihanskat käsiinsä ja niille liukkaria. "Aloitetaan" Masteri sano Mikalle, joka jo oli mun reiän kimpussa. Se alko tunkeen rasvasta sormeensa mun reikään. Mä ynähdin, kun tunsin toisen sormen tunkeutuvan muhun. "orja koittaa nyt rentoutua" Masteri sano ja toi mun suuni eteen normaali kokosen dildon. "Nuole tämä märäksi" se sano ja tunki sen mun suuhun. Mä aloin lutkuttaa Masterin kalun kokosta dildoo.

Vanhan tavan mukaan Masterilla oli taas videokamera käsissään ja se pyöri sen kaa mun ympärilläni. Välillä se tsuumas mun naamani ja tallensi kuinka mä imin dildoo.

Mika jatko mun reiän kimpussa. Se oli tunkenu jo kolmannen sormensa muhun ja tunsin kuinka neljäs jo ootteli ulkopuolella pääsyä mun sisään.

Mun otsa oli hiestä märkä kun Mika huus voitonriemullisena Masterille "Neljäs sormi sisällä" "Upeaa orja, tämähän sujuu hyvin" Masteri tokas mulle.

Musta ittestäni tää ei kyllä sujunu lainkaa hyvin. Mun persettä särki ja mulla oli oikeesti oksettava olo. Masteri vaan souti dildoo mun suussa. "Tämä alkaisi olemaan jo tarpeeksi kuolattu" se sano Mikalle ja otti dildon mun suusta pois ja siirty mun perseelleni.

Tunsin kuinka Mika nykäs sormensa ulos mun reiästä. Mun reikä jäi auki, kun Masteri tunkin suussani olleen dildon kokonaan kerralla mun sisään. Mä huusin tuskasta. Kipu levis mun runkatulle reiälle, kun Masteri alko soutaan dildoo suolessa.

Se kääns dildoo siten, et se hinkkas mun eturauhasta. Se taas sai mun oman kullini täyteen stondikseen. "Kappas vaan orjahan tykkää tästä menosta" Mika huus Masterille. Se nappas pöydältä hauenleukaset nänninnipistimet käsiinsä ja laitto ne mun nänneihini. "Mä tiedän et sä nautit näistä" se kuiskas mun korvaani ja mä en voinu mitään muuta kuin ynähtää tyytyväisenä, sillä mä todellakin nautin nänninipistimistä.

"Otas toi poskees" Mika sano mulle ja tunki pienemmän dildon mun suuhun.

Mä imin jotain 3 senttiä paksua dildoo suussani, samalla kun Masteri dildos mua 4 senttisellä . Mun kainalot valu hikee kuin koski ja mun kyrpä stondas kuin rautakankin vasten mun mahaani. Mä olin varmaan sekoomassa, sillä mä TODELLAKIN nautin olostani.

"Joko se toinen olisi tarpeeksi märkä" kuulin Masterin kysyvän Mikalta. Samalla Mika otti dildon mun suustani ja ojensi sen Masterille. Ihanaa, mä aattelin. Nyt hiukan helpottaa kun saa pienempää välillä sisäänsä. Mutta mitä vielä. Masteri tunki 4 senttisen dildon kahvaa myöten mun reikään ja alko sovittaa sitä pienempää sen seuraks.

"EIIII" Mä huusin kun tajusin et se meinaa tunkee ne molemmat muhun yht aikaa. "MÄ REPEEEEEN!!!" mä jatkoin huutamista. Mut Masteri ei välittäny mun huudosta vaan tunki voimalla toista dildoo muhun.

"ÄLKÄÄ, MÄ REPEEN" mä huusin jo itkusella äänellä. Mun silmissä alko sumeneen kun Mika tunki vielä yhen dildon mun suuhun. Mun huuto muuttu muminaks. "Vitun huora, ime tota" Mika karjas mulle. Ja mä aloin lutkuttaa samalla kun kyyneleet valu mun poskille.

"Jumalauta, mahtuuks se sinne" Mika huus Masterille. "Totta kai mahtuu" Masteri vastas ja tunsin kuinka mun reikä anto periks ja toinen dioldo solahti mun suoleen. Mika zuumas kameraa mun reikääni "Vitun upee näky. Tässä alkaa jo omakin kyrpä vaatiin huomioo" se tokas. Samalla se kiskas dildon pois mun suusta ja toi oman kyrpänsä sen tilalle. Mä nyyhkytin ja aloin imeen Mikan stondaavaa kullia. "Vittu sä oot kyllä upee orja" se sano mulle. "Susta tuleekin vielä jotain." se jatko huohottaen.

Mä tunsin olevani todella alhanen orja. Kaks dildoo souti mun reijässä ja yhtä kyrpää mä imin. Mun kiima, jota Masterit oli nostanu chästyllä, oli vieny musta voiton. Mä halusin just tätä. Olla vaan pelkkä omistettava esine, jota mun omistajat käyttäis mielensä mukaan.

Masteri jatko kahdella dildolla mun reikäni raiskaamista. Se levitti lisää liukkaria reiän ympärille. "Kokeillaan vielä muutamaa sormea" se sano ja alko tunkeen yhtä sormee kahen dildon seuraks. "Hyvin mahtui yksi sormi vielä joukkoon" se sano ja tunsin et nyt olin kyllä äärimmilleen venytetty. Mä en olis ikinä voinu kuvitella et mun reikä antais periks tolle määrälle tavaraa.

Mun perse oli tulessa, kun Masteri nykäs sormensa pois, mut jätti dildot paikoilleen. "Annatko Mika sen teipin" se pyys Mikalta joka ojensi Masterille jeesusteipin. Masteri repäs pätkän ja laitto sen mun perseelleni siten et dildot pysy mun reiässä. "Noniin, nyt orja pitää noita pieniä dildoa hetken reiässään että tottuu" se sano mulle ja Mika nykäs oman kullinsa pois mun suusta. "Kyllä Masteri" mä sanoin itkusella äänellä. "Hyvä poika" se jatko ja kiskas mun nänneistä nipistimet pois. Mä huusin täysiä, mut samalla Masteri ottikin mun kyrvän käteensä ja alko hitaasti vedellä mun esinahkaa.

"Tuntuuko tämä orjasta hyvältä" se kysy. "Tuntuu Masteri, tuntuu ihanalta" mä vastasin. "orja varmaankin haluaisi laueta, vai kuinka" se jatko. "Haluaisin Masterini, haluaisin niin kovasti" mä vastasin ja Masteri veteli liukkaalla mustalla kumihanskallaan mun seisovaa kyrpääni joka ei ollu viikkoon saanu mitään kosketusta, runkaamisesta puhumattakaan.

"orja voisikin sitten laueta, mutta asiassa on pieni mutka" Masteri jatko ja hinkkas hitaasti mun kyrpääni. "Mikä mutka" mä vastasin huohottaen. "Tällainen pieni mutka" Mika vastas ja otti sen järjettömän kokosen dildon käteensä. "orjan vois antaa vaikka laueta heti kun tää on noiden kahen dildon paikalla" se sano hymyillen.

Masterin käsi teki todella hyvää mun kalullani, eikä dildotkaan enään tuntunu niin pahoilta mun suolessa. Ei vittu, mä taidan olla täysin järjiltäni, mä mietin kun mun suustani tuli sanat "Laittakaa se mun reikään, pliis ja antakaa mun laueta."

Masterin ja Mikan ilmeet kirkastu. "Mitä orja anoi" Masteri kysy ja jatko mun kyrvän sivelyä.

"orja anoo saada tuota jättimäistä dildoo sisäänsä" mä sanoin huohottaen, sillä mun kyrpä ei tarvis enää paljookaan kun se heittäis mällit ulos.

"Enkös mä tota sanonutkin heti alussa, et orja vielä anoo tätä suoleensa" Mika sano mulle nauraen.

Masteri jätti mun kyrpäni rauhaan ja alko rasvaan tota paksua jättiä. Sen sormet ei yltäny sen ympärille vaan se joutu pyöritteleen sitä mun silmieni edessä. "orja tulee nauttimaan seuraavista hetkistä" se sano mulle, mut mä en kyllä ollut lainkaan varma siitä. Mut mä halusin laueta ja jos toi olis se ainoo keino, niin antaa sit mennä, mä tuumin sumeella järjelläni.

Mika laitto nänninnipistimet takas muhun ja Masteri siirty mun reiälle, Se repäs jeesusteipin irti ja varmaan samalla puolet mun perseeni ihosta. Ainaskin se tuntu siltä.

Masteri levitti liukkaria lisää mun perseelle samalla kun se nykäs molemmat dildot pois mun reiästä yht aikaa. Reikä jäi apposen auki ja Masteri käytti tilaisuutta hyväkseen ja laitto jätin reikää vasten. "Nyt orja saa suurinta tähän mennessä" se sano ja alko voimalla tunkeen jättiä mun ryppyreikääni vasten.

Mä hengitin syvään ja koitin entisestään rentouttaan itteeni. Tunsin valtavan paineen ja tajusin et mun reikäni anto periks ja jätti alko tunkeutuun muhun. "Terska sisällä" kuulin Masterin ilmottavan juhlallisesti. "Hyvinhän tämä alkaa sujumaan" se jatko ja lisäs voimaa.

Mä huohotin ja kylvin hiessä, kun tunsin kuinka toi jätti alko sentti sentiltä tunkeutuun mun suoleen. "Puolet jo sisällä" Mika sano mulle ja otti mun kyrvän käteensä ja alko hinkkaan sitä rauhallisesti. "Haluaisko orja lisää tota dildoo sisäänsä" se kysy. "Haluun " mä huusin kimassani "tunkekaa se koko kyrpä muhun" mä huusin täysillä. "Mä haluun ton jätin kokonaan" jatkoin huutamistani.

"Saamasi pitää" Masteri sano ja tunki voimalla dildon kahvaa myöten suoleen ja mä huusin suoraa huutoo.

Mika irrotti oteensa mun kyrvästä ja siirty mun perseeni tykö. "Jumalauta et on upee näky. Se todella mahtu kokonaan ton tiukkareikäorjan suoleen" se sano Masterille. "Ex-tiukkareikäisen kait tarkoitat" Masteri vastas Mikalle nauraen.

"Mä koitan kans" Mika sano Masterille ja levitti lisää liukkaria mun perseelle. Se alko vetään jättiä ulos mun suolesta. Kun dildo oli puolessa välissä se rykäs sen takas.

"EIIIIIIIIII ÄLKÄÄ, MÄ HAJOON" mä huusin Mikalle. Mut mitä vielä, se oikein innosti sitä ja se alko runkkaan mua säälimättä.

Mä huusin joka työnnöllä ja mun silmistä valu kyyneleet solkenaan. Mun perse oli niin täynnä kyrpää, et mä luulin sekoovani. Tuntu kuin jätti ois tullu mun kurkusta ulos kun Mika vaan jatko mun reikäni raiskaamista.

"Vittu täähän alkaa luistaan hyvin täällä" se tokas Masterille. "Vittu tästä tulee vielä löysäreikänen huora meille" se jatko ylpeenä.

Musta tuntu et Mika dildos mua ikuisuuden, kun se vihdoin nykäs koko jätin pois ja viskas sen lattialle.

Nyt mun reikä oli avoinna kuin ladon ovet, kun Mika tunki oman kalunsa mun avonaiseen reikään jätin tilalle. "Jopas on tilaa" se naurahti Masterille ja alko paneen mun raastettua reikää.

Mika oli niin kiihkoissaan et se ei kauaa kestäny vaan räkäs mällinsä. Masteri astu sen tilalle ja jatko mun perseeni raiskausta kyrvällään. Ei Masterikaan montaa vetoo vetäny kun siltäkin lensi.

"Sä voitkin sit ruveta pitään tätä plugia unituttinas sen punasen sijaan" Mika sano ja tunki paksumman plugin mun reikään. "Pysyy reikä suurena ja mällit sisällä" se jatko.

"Entä mun laukeemiseni" mä sain kysyttyä kun Mika otti nipistimet pois mun nänneistä. "Ai niin, se meinaskin unohtua" se sano. Ihanaa, vihdoinkin mä saan laueta, mä huokasin. "Odota siinä hetki, niin me käydään Masterin kans röökillä ekaks" Mika jatko. Ja ne poistu huoneesta ja mä jäin sidottuna slingiin.

Niitten röökipaussi kesti niin kauan, et mun kyrpä ehti jo lopettaa seisontansa, kun Mika tuli mun viereen. "Niin se orjan laukeeminen" se sano ja otti mun lerpahtaneen lerssin käteensä. "Katotaan sitä sit vaikka ens kerralla" se jatko ja alko tunkeen mun kyrpääni takas chästyyn.

"EIIIIIIIIII EI SITÄ" mä huusin kun tajusin, et se vittu mitään mua alkais runkkaan. "ÄLÄ MIKA, ÄLÄ TEE TÄTÄ MULLE, SÄ LUPASIT" mä huusin sille. "orja pitää nyt turpansa kii" se sano ja läväytti ruoskalla mun nänneilleni, joista tuleva kipu iskeyty mun päähäni. "Masterit sano et orja VOI ehkä laueta" se sano nauraen mulle ja napsautti samalla chästyn lukkoon. "Katotaan sit vaikka ens kerralla" se ilmotti mulle ja alko irrottaan mua slingistä.

Ei helvetti, mä olin antanu luvan tolle jättidildolle siinä uskossa et mä saisin laueta, mut mitä vielä. Mua oli kyllä dildottu tolla jumalattomalla tappovehkeellä, mut vitut mä en saanukkaan laueta. Mun poskille alko valuun taas kyyneleet.

"Noh, noh, ei se nyt niin kamalaa oo" Mika sano mulle. "Kyllä sä vielä tuut oppiin oleen selibaatissa. Ja hyvinhän tää viikkokin on sujunu" se jatko.

"Kun kuitenkin olit niin reipas, niin mä heitän sut kotiin. Ei tarvii kulkee bussilla ton uuden plugin kanssa" se sano hellästi mulle.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute