Koodi-puhelin
Tositoimissa
Lelu

Olen reilu 30-vuotias ja viime kesänä koin jotain uutta elämässä. Luin treffipalstalta ilmoituksia jossa pari haki miestä. (Olin jo pitempään halunnut parin seuraa).

Löysin mielenkiintoisen ilmoituksen jossa pari m-48 ja n- 45 haki seuraa nuoremmasta miehestä. Vastasin ilmoitukseen ja he vastasivat minulle. Vaihdoimme kuvia ja sovimme että tapaisimme eräässä ravintolassa ja saisin päättää lähdenkö mukaan heidän mökilleen. Ajoin Mikkelin seudulle ja tapasimme erään ravintolan edessä. Esittelimme itsemme ja kävimme syömässä. Päätin lähteä heidän mukaan mökille joka oli lähellä tätä ravintolaa..

Saavuimme sinne ja mökki olikin hieno ja järven rannassa. Satu kysyi haluaisinko juotavaa ja tottahan sitä pitää hieman saada jännitys laukeamaan. Joimme Peten kanssa oluet terassilla. Satu oli käynyt saunalla pistämässä tulet ja sanoi: Vahtikaas miehet että tulet pysyy niin mennään kylpemään. Juttelimme niitä näitä Peten kanssa ja kävimme vuorotellen lisäämässä puita pesään..

Olin juuri lisäämässä puita kun Satu ilmestyi ovelle ja sanoi tulevansa saunomaan. Hän kertoi tykkäävänsä hieman miedommista löylyistä. Kysyi tulisinko seuraksi. Lupauduin ja siirryin riisumaan vaatteet pukuhuoneen puolelle josta Satu jo tuli vastaan ja siirtyi saunan puolelle. Hyvin säilynyt ajattelin hänen kropastaan joka oli hoikka ja peppu ihanan kiinteä.

Menin saunaan istumaan hänen viereen ja kysyin mihin Pete jäi? Oli kuulemma mennyt vielä tekemään jotain hommia mökkiin. Satu poistui hetken päästä löylystä ja meni suihkuun..

Hän pyysi minut seuraksi ja samassa mieleni alkoi vaeltaa....Saanko nyt pillua ... No Satu pyysi minut polvilleen eteensä ja halusi tietää olenko hyvä nuolemaan.. Avasin sormin tuota ajeltua turvonnutta pillua ja aloin nuolemaan..Satu oli tosi märkä ja pääsin helposti pilluun aivan pohjalle huulien väliin.. hän voihki ja pyysi lisää!!

Yhtäkkiä ovi aukesi ja Pete tuli sisään alasti, käänsin päätä ja näin kuinka hänellä seisoi. Hän tuli viereemme ja suuteli Satua. Satu otti päästäni kiinni painoi sen vasten pillua ja käski nuolla kunnolla.. Satu voihki ja tunsin kuinka hänen jalkansa alkoivat täristä ja voihkinta koveni.. yhtäkkiä Satu siirtyi ja nojasi seinään.... Pete kysyi Satulta tekikö hyvää..Teki sanoi Satu ja käski Peten tyydyttää itsensä.

Pete tuli eteeni ja käski avata suun. Yritin sanoa etten ole bi tai homo... mutta ne vahvat kädet painoivat päätäni kohti kullia ja tunsin sen huulillani.. Avasin suuni Pete upotti sen huulien väliin... hän alkoi naida mua suuhun ja välillä tuntui kuinka se upposi syvälle kurkkuun.. tajusin että Satu tuli pitämään päätäni ja Pete NAI mua suuhun.

Pete alkoi voihikia ja tunsin kuinka lämmin sperma laukesi Peten kullista suoraan suuhuni ja Satu käski mun niellä ne.. Osan nielin ja osa valui huulia ja leukaa pitkin..

Saatte kuulla lisää jos tahdotte ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute