Koodi-puhelin
Ensi kertaa miesten kesken
Utelias mies 43

Olin jo jonkin aikaa haaveillut, aina runkatessani, että joskus pitäisi kokeilla, miltä poikain välinen seksi tuntuisi. Jouduin sitten työkomennukselle ja jouduin ajamaan työmatkaa päivittäin Janakkalan ohi. Olin kuullut, että tuolla levähdyspaikalla olisi poikien välistä vipinää ja uteliaisuus sai minut poikkeamaan tuohon levikkeelle. Katselin touhua ja melko pian tuli selväksi, mitä siellä iltaisin tapahtuu. Pysähdyin levikkeelle joka ilta, nousin autosta ja sytytin tupakan. Polttelin tupakkia ja siinä samalla kävin auton vieressä kusella. Toivoin, että joku tulisi ja tekisi aloitteen, sillä itse en uskaltanut sitä tehdä. Ties vaikka iskuyritykseni kohde olisikin pesunkestävä hetero. Se olisi nolo tilanne. Lopulta aina poistuin paikalta.

Olin jo useana iltana viettänyt tuon tupakkahetken levähdyspaikalla, enkä oikein itsekään uskonut pääseväni puusta pitkään. Sinä iltana ajoin levikkeelle tapani mukaan ja huomasin sen olevan tyhjä. Ajoin auton alueen puolenvälin tienoille parkkiin ja aloin kaivaa tupakoita esiin. Samassa alueelle tuli toinen auto. Se lipui hitaasti ohitseni ja pysähtyi parin autonmitan päähän omastani. Nousin ulos autosta ja sytytin tupakan. Nojasin selkääni auton kylkeen tupakoidessani. Toisesta autosta nousi ylös mies. Suunnilleen minun ikäiseni. Mies sytytti laiskasti tupakan ja katseli minua. En oikein kehdannut tuijottaa, vaan vain vilkuilin miestä. Hän asteli pysäköintiväylän yli ja alkoi lähestyä minua väylän toisella puolella. Edelleen hän katseli minua. Tunsin, kuinka jännitys sai kullini nostamaan päätään. Otin hiukan haara-asentoa ja koitin asettua niin, että lantioni työntyisi eteenpäin. Mies oli jo melko lähellä ja hänen täytyi huomata edelleen jäykkenevän kullini pullotus farkuissani. Kun mies alkoi olla kohdalla, siirryin auton toiselle puolelle, aivan takakulmaan. Aloin kaivaa kulliani housuista, ryhtyäkseni kuselle. Eihän siitä meinannut tulla mitään, melkoisen seisokin takia. Samassa huomasin, että mies oli astellut meitä erottavan kaistan yli ja tuli seisomaan lähelle autoni etukulmaa, samalle puolelle minun kanssani. Enää ei ollut epäilystäkään. Astuin askeleen eteenpäin, pois auton suojaavan kulman takaa ja näin mies sai suoran näköyhteyden kädessäni sojottavaan kulliini. Sain lopulta tyhjennettyä rakkoni, miehen katsellessa tarkasti toimitusta. Ravistelin vielä viimeiset tipat ja sen sijaan, että olisin laittanut kullin takaisin housuihin, laskin vain takin helman sen päälle. Käännyin ja astelin auton kuljettajanpuoleiselle ovelle. Avasin oven ja katsoin miestä. Katseemme kohtasivat ja nyökkäsin miehelle. Istahdin autoon sydän pamppaillen. Katselin lasin läpi miestä, joka asteli autoni toiselle puolelle, avasi oven ja istahti sisään. Mies avasi housunsa ja kiskaisi niitä vähän alaspäin. Hän tarttui käteeni ja vei sen kullilleen.

- Runkkaa sitä. Sitten on sun vuoro.

Tilanteen outous teki siitä äärettömän kiihottavan. Puristin käteni kivikovan kullin ympärille ja aloin runkata. Kulli tuntui kädessäni hyvin erilaiselta, kuin omani, johon käteni oli kyllä tottunut. Miehen kulli oli hiukan isompi, kuin omani. Siis noin näppituntumalta. Muutenkin se tuntui jotenkin aivan erilaiselta, kuin omani. Runkkasin ensin varovasti, sitten vähän reilummin. Mies alkoi huokailla vieressäni. Kun jatkoin runkkaamista, tunsin, miten liukasta nestettä alkoi tihkua kullin päästä. Kastoin sormenpääni tuossa nesteessä ja aloin leikkiä sormenpäillä terskan herkässä alareunassa. Miehen huokailut lisääntyivät. Tuntui upealta runkata vierasta kullia ja huomata, miten mies nautti siitä. Jätin terskan rauhaan ja aloin taas runkata edestakaisin. Väliin hitaasti ja väliin vauhtia kiihdyttäen. Välillä pyörittelin peukaloa limasta kiiltävän terskan päässä. Olisi ollut ihanaa kokeilla ottaa kulli suuhun ja pyöritellä kieltä terskan ympärillä, mutta en uskaltanut. Miehen huokailut kävivät entistä raskaammiksi. Hän alkoi nostella lantiotaan ja minä kiihdytin tahtia. Tunsin, miten kulli jäykistyi entisestään kädessäni. Arvasin, että kohta tulee. Äkkiä mies kaivoi taskustaan paperimytyn ja otti sillä vastaan kullinpäästä sykäyksinä syöksyvän sperman. Jatkoin runkkausta vielä hetken ja sitten vedin käteni pois. Mies pyyhki kullinsa puhtaaksi ja kiskoi housut takaisin ylös.

Avasin takkini ja paljastin seisovan kullini. Avasin myös housujen napin ja työnsin niitä alaspäin. Mies ojensi kätensä ja tarttui kulliini. Hänen otteensa oli toisen tuntuinen, kuin naisen hellä kosketus. Ote oli jotenkin...miehekkäämpi. Miehen käsi teki muutaman runkkausliikkeen.

- Saanko ottaa kullisi suuhun, mies kysyi.

Annoin luvan ja hän kumartui syliini. Tunsin, miten kuuma suu sulki kullini pään sisäänsä. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Olihan minulta toki ennenkin otettu suuhun, mutta ei koskaan aikaisemmin toisen miehen toimesta. Mies aloitti rytmikkäästi liikuttaa päätään. Samassa viereen pysähtyi auto. Aivan autoni kohdalle. Säikähdin ja ajattelin, että auton kuljettaja varmaan huomaa, mitä autossani on tekeillä. Mutta kun kulliani imevä mies alkoi tunkea kättään housuihini ja ujutti sormensa peppureiälleni, lakkasin välittämästä ulkomaailmasta. Helvetti. Nähköön. Mies jatkoi imemistä ja alkoi painella sormellaan ryppyreikääni. Samalla hän härnäsi kielellään terskaani. Tilanteen kiihottavuus aiheutti sen, että laukeaminen oli herkässä. Tunsin, että mälli on lähdössä ja yritin vetää miehen päätä irti. Mies painoi päätään tiukemmin syliini ja silloin laukesin. Lennätin koko spermalastin miehen suuhun ja hän nieli kaiken. Mies oli paikoillaan hetken ja imaisi sitten kullini puhtaaksi. Mies vetäytyi pois ja aloin nostaa housujani.

- Kiitos, sanoin ja katsoin miestä.

- Kiitos itsellesi, hän vastasi, nousi autosta ja lähti kohti omaa autoaan.

Kaivoin tupakan ja nousin autosta. Vasta siinä vaiheessa muistin viereeni tulleen auton. Vilkaisin autoon ja huomasin, että siellä istui mies, jolla oli kovana seisova kalu kädessä. Käsi teki hidasta liikettä. Minua alkoi hymyilyttää. Poltin tupakan loppuun ja lähdin. Päätin ottaa joku kerta uusiksi ja ehkäpä silloin uskaltaisin jo maistaakin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute