Koodi-puhelin
Rankka viikonloppu
Jan

Olin astumassa linja-autosta Riihimäellä, 21-vuotias vielä melko lapsenkasvoinen ja kokoinen kundi. Olin vastannut kahden vanhemman miehen ilmoitukseen, jossa he hakivat nuorta poikaa leikkikalukseen. Olimme kirjoitelleet ja soitelleet. Rohkeutta olin kerännyt ainakin kuukauden verran ja nyt perjantaina olin vihdoin pelipaikalla.

Miehistä toinen, Antti 54v, oli minua vastassa, tunnistin Antin auton ja hyppäsin kyytiin. Antti oli isokokoinen kaveri, jotain 190 cm, noin satakiloinen, tumma, ihan fiksun näköinen mies.

Ajoimme omakotialueelle ja matka kesti noin 10 min. Saavuimme ison kaksikerroksisen talon pihaan. Sisällä odotti toinen miehistä, Lauri 62v, suurin piirtein Antin kokoinen, myöskin tumma, ikäistään nuoremman näköinen.

Olimme sopineet, että vietän koko viikonlopun heidän kanssaan. Olin kertonut olevani suostuvainen rajuunkin käsittelyyn, kunhan hommasta ei jäisi mitään pysyviä jälkiä. Tiesin odottaa sitomista, apuvälineitä jne. Koko edellisen viikon olin haaveillut tästä viikonlopusta ja runkannut miettien, että mitähän tulee tapahtumaan.

Lauri oli keittänyt kahvit ja niitä juodessamme Antti tarjosi kaikille viskiryypyt. Kylmät väreet kulkivat kropassani, kun miehet kertoivat olevansa tyytyväisiä, kun pääsevät testaamaan nuoren pojan paikkoja. Housuissani pullotti ja punastuin kun yritin peitellä kovaa stondistani.

Lauri oli lämmittänyt saunan, jonne me kaikki suunnistimme kahvin jälkeen. Pukuhuoneessa, kun otimme vaateitamme pois, miehet huomasivat seisovan kullini. Antti vilkaisi Lauriin päin ja sanoi, että poika taitaa pikkuhiljaa kiihottua. Lauri istahti Antin viereen penkille ja sanoi käskevällä äänensävyllä: "Nyt poika annat meille oikein runkkausnäytöksen".

Miehet olivat jo riisuneet ja istuivat vierekkäin penkillä. Vilkaisin miesten varustusta ja huomasin Laurilla olevan suorastaan pelottavan kokoinen kulli. Eikä Antinkaan kyrpä mikään pieni ollut, kun vertasin niitä omaani 15 cm tappiin.

"No!" Lauri käski. "Alahan poitsu näyttää miten runkkaat!" Puna nousi kasvoilleni, kun aloin hiljalleen vedellä esinahkaa. Olin niin kiimassa, että muutaman vedon jälkeen aloin nytkähdellä ja spermat lensivät komeassa kaaressa pukuhuoneen lattialle. Miehet taputtivat vähän ivallisesti ja Antti sanoi: "Nyt sitten on suuremmat paineet poissa, kunhan vielä siivoat nuolemalla mällisi lattialta." Katsoin miehiin päin kysyvästi: "Jaa että mitä?"

Antti toisti saman kovemmalla äänellä. Käskystä menin kontilleni ja aloin nuolemaan spermojani lattialta. "Hyvä!" Lauri sanoi. "Poika alkaa ymmärtää, mistä on kyse".

Löylyjen jälkeen pesuhuoneessa, miehet sanoivat suorittavansa minulle perähuuhtelun, on kuulemma mukavampi leikkiä puhtaalla reiällä.

Hetken päästä olin taas kontillani, nyt pesuhuoneen lattialla, Lauri irrotti suihkusta pelkän letkun toisen pään ja työnsi sen takapuoleeni. Tunsin kun sisälleni alkoi virrata lämmintä vettä, todella jännä tunne. Kun tuntui, että olen aivan täynnä vettä, Lauri käski minut kyykkyyn ja veti letkun pois takapuolestani.. vesi syöksähti perseestä lattialle ja toi mukanaan suoleni antimia.

Miehet toistivat operaation neljä tai viisi kertaa, kunnes suoleni oli tyhjä. Tyhjennyksen jälkeen Antti otti hyllyltä jotain liukasteainetta, aivan kuin jotain ruokaöljyä, jota hän ruiskutti reiästäni sisään varmaankin puolilitraa! Olin edelleen kontillani lattialla. Antti työnsi sormensa perseeseeni ja pyöritti sitä varmistaen, että reikäni olisi tarpeeksi liukas. "Nyt poitsu on valmis", Antti totesi Laurille.

Pukuhuoneessa Lauri avasi kaapin ja kaivoi sieltä tämän illan vaatetukseni. Ensimmäiseksi päälleni puettiin kuminen, todella tiukka, hihaton paita, jossa oli reiät nännien kohdalla. Sen jälkeen vyötärölleni kiedottiin nahkainen, sukkanauhaliivejä muistuttava vyö, jossa oli molemmilla puolilla isot metalliset renkaat. Kaulaani laitettiin nahkainen panta, jossa oli pienempiä metallirenkaita, päähän laitettiin kuminen huppu, jossa oli reiät silmiä nenää ja suuta varten, jalkaani vedettiin kumiset sukat, jotka ylettyivät puoleen reiteen. Lopuksi sekä nilkkoihin että ranteisiin laitettiin nahkaiset siteet.

Katsoin itseäni peilistä ja näky oli kieltämättä irstaan näköinen. Antti sanoi, että nyt siirrytään pelihuoneeseen. Se oli saunan vieressä kellarissa. Huone, jossa oli iso kaksiovinen kaappi, sen edessä pehmustettu pukki , pari isoa nojatuolia ja pari tavallista puutuolia ilman selkänojaa. Katossa oli punaisia spottivaloja ja erilaisia koukkuja. Samalla aika pelottavan, että kiihottavan oloinen pelihuone. Lattia oli kylmä, sileä betonilattia.

Minut käskettiin makaamaan mahalleni tuon pukin päälle, jalat ja kädet jäivät pukin ulkopuolelle. Pukissa oli takana jonkinlainen pehmustettu koroke, joka osui alavatsani kohdalle, jättäen takapuoleni koholleen.

Lauri kiinnitti nilkkani pukkiin hieman etuviistoon, jolloin takapuoleni hieman laski ja samalla perseeni levittyi kuin tarjottimelle. Käteni sidottiin myös pukkiin kiinni ja kun Lauri sitoi vielä nahkahihnalla vyötärölläni olevan vyön metallirenkaista pukin alta ympäri, en päässyt enää liikkumaan.

Antti avasi pukin edessä olevan kaapin ovet ja huomasin sen sisältävän hirveän määrän erilaisia tekokulleja, persetappeja, nipistimiä ym. ym. Miehet sanoivat menevänsä valmistautumaan tulevaan leikkihetkeen ja jättivät minut sidottuna pukkiin. Lauri sanoi: "Tutkipa poitsu kaapin sisältöä ja mieti mitä kaikkea niillä voisi leikkiä.

Miehet poistuivat yläkertaan ja minut valtasi pieni paniikki. Katsoin kaapissa olevia välineitä. Tekopeniksiä oli ainakin parikymmentä, saman verran persetappeja, muutama ratsupiiska, suukapuloita, erilaisia nahkahihnoja, käsirautoja jne. Odotus tuntui kestävän ikuisuudelta. Kyrpäni alkoi vastustamattomasti näyttää elonmerkkejä, vatsassa kihelmöi ja tuntui kiihottavalta, kun kyrpäni painui kylmää nahkaista koroketta vasten.

Kuulin takanani kun ovi aukesi. Miehet astelivat sisään ja pysähtyivät perseeni kohdalle. "Poikahan suorastaan janoaa kaapin sisältöä, kun kyrpäkin on pystyssä kuin lyhtypylväs". Antti ja Lauri olivat pukeutuneet nahkaisiin remmiasuihin. Molemmilla oli paljaaksi ajellut munakarvat. Kyrpien juuressa oli molemmilla kiristyshihnat. Minut valtasi taas kihelmöivä pelko, mutta samalla olin todella kiimassa.

Miehet asettuivat pääni eteen, hiljalleen runkaten. Nyt näin ensi kerran miesten karvattomat kyrvät komeassa tanassa. Laurin nuija oli ainakin 20 cm, paksuterskainen ja Antin vähän lyhyempi ja ohuempi.

"Nyt saat ensitöiksesi kunnon kyrpää suuhusi!" Antti totesi. Lauri siirtyi eteeni ja tarttui kaulapantani lenkeistä kiinni ja asetti ison mutterinsa huulilleni. "Näin poika nussitaan suuhun!". Hän alkoi puoliväkisin työntämään kyrpäänsä nieluuni. Henkeni lähes salpautui, jouduin hengittämään nenän kautta. Laurin kyrpä painui kurkkuni perälle. Hän piti tiukemmin kiinni pannastani ja piti isoa kyrpäänsä nielussa. Tunsin palan nousevan kurkkuuni, kunnes Lauri aloitti hitaan nussimisen. "Pidä poika suusi kunnolla auki, kun setä nai sun märkää suutasi!".

Lauri tihensi tahtia ja minä yritin keskittyä pitämään suuni täysin auki, jotta pystyisin hengittämään. Sitten tunsin kipeän iskun reisieni sisäpinnalla. Antti oli ottanut kaapista ratsupiiskan ja iski sillä lujaa reisilleni, kihelmöivä kipu tuntui palleissani asti. Laurin kyrpä souti suussani ja Antti piiskasi kumisukilla päällystettyjä reisiäni, tunsin vihdoin Laurin kyrvän alkavan sykkiä.

Hän vetäisi ison kullinsa suustani ja päästi lastinsa pitkin naamaani. Antti tarttui samalla kulliini kiinni kovalla puristavalla otteella ja alkoi runkkaamaan sitä rajusti. Tunsin kuinka olin tulossa! Samassa Antti lopetti, tarttui taas piiskaan ja napautti lyönnin palleilleni. "Sinä olet jo tänään kerran runkannut." Antti totesi. "Sinä saat vain, kun me haluamme!". Olin aivan kiimassa, yritin hieroa itseäni koroketta vasten, jotta saisin, mutta olin niin tiukassa, ettei siitä tullut mitään.

Lauri vetäisi kumisen hupun päästäni ja käski minun nuolemaan spermansa hupusta. Hän hieroi huppua naamaani ja minä yritin nuolla minkä ehdin.

Antti tuli nyt eteeni, otti tukastani kiinni ja asetti vuorostaan kyrpänsä huulilleni. Hän työnsi terskansa huulieni välistä suuhuni ja sanoi: "Alas poika imeä Antin kyrpää!" Yritin liu'uttaa kyrpää syvemmälle, mutta en päässyt liikkumaan. Antti huusi: "Vai ei poitsu halua imeä Antin kullia? Pitää sitten avittaa!". Taas suutani nussittiin, enkä päässyt perääntymään.

Antti raastoi suutani pitäen samalla molemmilla käsillä tukastani kiinni. Loputtoman ajan jälkeen Antin kyrpä alkoi suoltaa lastiaan suuhuni. Kyrpä oli edelleen nielussani ja Antti piti tukastani kiinni samalla nytkähdellen. Suuni täyttyi kuumasta spermasta. Yritin niellä osan, mutta suupielistä valui paljon lattialle. Lauri huusi: "Saat tänään vielä nuolla ne lattialta!"

Miehet poistuivat ilmeisesti suihkuun ja minä jäin spemaisena edelleen pukkiin sidottuna odottamaan.

Hetken päästä miehet palasivat, Lauri siirsi yhden nojatuolin eteeni ja istui siihen kasvojeni eteen, hieron isoa kyrpäänsä, joka oli vielä puolijäykkä. Antti valitsi kaapista kolme tekokyrpää ja rasvatuubin. "Nyt korkataan poitsun perse!". Antti siirtyi taakseni. Lauri hymyili edessäni ja hieroi edelleen kyrpäänsä.

Antti totesi, että: "Lauri haluaa katsella, kun minä leikin perseelläsi. Hän nauttii tuskaisesta ilmeestäsi ja voihkinnasta. Ja huutoa tulee riittämään, nämä dildot eivät nimittäin ole aivan pieniä! Sitä paitsi täältä huuto ei kuulu minnekään..."

Ilmeeni oli ilmeisesti Laurin mieleen , koska hänen kyrpänsä alkoi taas jäykistyä. Antti puristi tuubista rasvaa sormiinsa ja alkoi työntää niitä reikääni. Se oli jo valmiiksi liukas, mutta Antti sanoi vähän helpottavansa minun tuskaani.

Antti tuli eteeni ja heilutti ensimmäistä dildoa.. "Tämä on tällainen rentoutuslelu ja se on 17cm pitkä. Tämähän uppoaa Sinuun kuin veitsi voihin." Miehet hymyilivät ja tunsin, kun ensimmäisen dildon pää pingoitti reikääni. Se meni kieltämättä helposti sisään. Antti alkoi hitaasti vedellä lelua perseessäni. Lauri huusi Antille: "Vaihda isompaan. Poikahan suorastaan vaatii sitä!"

Seuraavaksi Antti toi eteeni mustan, käyrän dildon, joka oli jo melko iso. "Tämä 20 cm mustamakkara sopii mainiosti sun reikääs, vai mitä?" Antti sanoi ja liu'utti tekokyrpää huulieni välissä. Nyt tuntui jo vähän kipua, kun Antti painoi mustaa kyrpää perseeseeni. Antti alkoi nussimaan sillä persettäni selvästi rajummin kuin edellisellä. Huohotin ja suuni vääntyi irvistykseen. Lauri runkkasi kyrpäänsä jo vähän rajummin. "Poikahan nauttii vieläkin" Lauri totesi, vaikka musta kyrpä tuntui jo liian suurelta. Purin hammasta, mutta en päästänyt ääntä.

Lauri oli noussut seisomaan eteeni ja läiski isolla kyrvällään poskiani. "Poika suorastaan huutaa isompaa!" Olin aivan poikki. Jos vielä tulisi isompaa, perseeni varmaan repeäisi.

Kuin tilauksesta, Antti vihdoin lopetti ja vetäisi nopeasti musta dildon perseestäni. Se sattui. Huusin. Lauri naurahti: "No no, lähteehän pojasta ääntä!"

Oli viimeisen dildon vuoro. Antti siirtyi eteeni. "Tiedätkö, poika, kuka oli John Holmes?" Sanoin tietäväni. "Hänen kyrpänsä oli vähän tätä pienempi." Antti sanoi heiluttaen HIRVEÄN kokoista tekokullia edessäni. Tämä on 35 cm pitkä ja 6 cm paksu." Lauri sanoi vierestä naurahtaen. Nielaisin ja sain sanottua: "Ei se mahdu!" Lauri nauroi: "Pistetään mahtumaan!"

Lauri istui taas eteeni nojatuoliin. Nyt hänen kyrpänsä seisoi jo kunnolla. Hän runkkasi nopeammin ja nautti selvästi tilanteesta! Antti oli siirtynyt perseeni luo ja alkoi voidella lisää reikääni. Sitten tunsin ison tekokyrvän pään porautuvan reikääni. Se ei meinannut mahtua millään. Antti lisäsi painetta. Hiljalleen jättivehje alkoi liukua perseeseeni. Sattui todella!!!

Kuola valui suustani, ummistin silmäni ja aloin huutamaan ja inisemään: "Ei se mahdu!! Ei se mahdu!!!!" Lauri oli noussut seisaalleen ja runkkasi kyrpäänsä naamani edessä. Puuskutin ja huusin. Antti runnoi kyrpää reikääni. Tuntui kuin halkeaisin sattui niin perkeleesti. Silmistäni valui vesi ja huusin ja kiljuin.

Lauri tarttui tukastani rajusti kiinni ja alkoi survoa isoa kyrpäänsä taas suuhuni. "Huuda, poika, huuda!!!!" Laurin kyrpä tukki suuni. Yritin huutaa, mutta Lauri nussi suutani vielä edellistäkin kertaa rajummin. Antti aloitti vetelemään jättivehjettä edestakaisin reiässäni ja se sattui vielä enemmän. Välillä Lauri vetäisi ison kyrpänsä suustani ja sain vedettyä henkeä, mutta työnsi sen taas rajusti takaisin nieluun asti.

Varmaan vartin rajun rassaamisen jälkeen Laurin mahtikyrpä alkoi sykkiä. Antti painoi kyrpää entistä rajummin perseeseeni ja oli tarttunut minun kulliini kädellään kiinni. Tunsin, että olin tulossa. Samassa, kun Lauri laukaisi mällinsä kurkkuuni, minulta tuli Antin käsille. Antti veti hiljalleen jättivehkeen pois perseestäni. Olin aivan poikki. Perseeseeni sattui.

Antti tuli eteeni ojentaen kätensä. "Päästit spermat ilman lupaa ja vielä MINUN kädelleni!!!" Hän pyyhki kätensä naamaani ja tukkaani. "Nyt, kun perseesi on testattu, näytän sulle poika, miten sinne naidaan!!!"

Jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute