Koodi-puhelin
Treenien jälkeen
Topi

Oli jälleen torstai-ilta ja jalkapallotreenit läheni loppuaan. Hikisinä poikina marssimme kohti pukuhuonetta ja suihkua. Olen aina tykännyt salaa vilkuilla joukkuekavereitani, kun he riisuutuvat ja menevät suihkuun. Joskus on hankala estää kikkeliäni jäykistymästä.

Suihkuja on vain kolme , ja tietysti minä jäin jonon viimeiseksi. Melkein kaikki muut olivat jo lähteneet kotiin , kun minä, yks Anssi ja Juuso päästiin suihkuun. Olin kiinnittänyt aikaisemminkin huomiota erityisesti Juuson melko kookkaaseen kaluun, mutta nyt kun olin viereisessä suihkussa, en meinannut saada silmiäni irti siitä; enkä itse asiassa saanutkaan...

Myös Juuso huomasi sen. Aluksi hän katsoi hieman vihaisesti minua ja käänsin katseeni pois. Mutta hetkeä myöhemmin huomasin tuijottavani jälleen Juuson mielestäni täydellistä kullia. Hämmästyksekseni huomasin, että Juuso tuntuikin nauttivan tilanteesta ja alkoikin kiusoitella minua ruveten hieromaan ja saippuoimaan kaluaan täysin avoimesti minuun päin kääntyen. En voinut mitään, minulla alkoi seistä. Yritin kääntyä pois ja ristiä jalkoja ,mutta en voinut mitään. Seisokkini huomattuaan Juuso sanoi Anssille :"Katos tota, Topillahan seisoo!". Anssi kääntyi minuun päin, katsoi jäykkää munaani ja sanoi hieman nauraen: "No, kyllähän kaikilla joskus seisoo. Mutta onpas Topilla iso".

Hyökkäsin Juuson ja Anssin väliin ja sanoin :"Kokeillaanpas rupeeko teillä seisomaan!" ja otin kumpaakin kaluista tukevasti kiinni ja aloin hieroa niitä varmoin ottein. Aluksi pojat hieman haroivat vastaan mutta hetken kuluttua alkoi käsissäni tuntua paisumista. Olin aivan kiimainen. Aloin hitaasti runkata molempaa kyrpää. Pojat vilkuilivat suihkuhuoneen ovelle. Huomasin sen joten kävin laittamassa sen lukkoon, ja sanoin: "Nyt ei tarvii pelätä, että kukaan tulee".

Menin takaisin poikien luo ja tartuin kiinni jo täydessä terässään oleviin kaluihin. Yllätyksekseni huomasin että Juuson mulkku ei ollutkaan seisokissa niin valtava kuin olin luullut.

Hetken runkkailtuani ajattelin maistaa , miltä muna maistuu. Kysyin pojilta luvan ja kumpikin vain nyökkäili sanaakaan sanomatta. Otin eka Juuson käsittelyyn. Arastellen maistelin kielenpäällä aluksi miltä se maistuu. Todettuani maun melko kiihottavaksi, rupesin liikuttelemaan suutani edestakaisin pitkin Juuson sykkivää kalua.

Nuoria poikia kun olemme, ei mennyt kauaakaan kun Juuso päästi suustaan vienon voihkauksen ja tunsin kuinka suuni täyttyi lämpimästä spermasta. Juuso oli hieman nolona.

Anssi oli katsellut vierestä ja runkkaillut . Nyt hän toi oman kalunsa eteeni ja sanoi: "Maistahan nyt tätäkin!". Tein työtä käskettyä ja otin Anssin kalun suuhuni, joka oli vielä melko limainen Juuson eritteiden johdosta. Anssikaan ei kauaa tarvinnut, kun suuni täyttyi toistamiseen lämpimästä, tällä kertaa hieman makeammasta spermasta.

Nousin ylös ja sanoin pojille: "Rupeshan teilläkin seisomaan!" ja nauroin päälle. Siihen Anssi sanoi:" Mutta täytyyhän Topikin hoidella, vai mitä Juuso?". Juuso nyökkäsi ja samassa tunsinkin kuinka neljä nuorta kättä tunnusteli vartaloani joka paikasta.

Pojat käskivät minut lattialle maaten ja kumartuivat päälleni maistelemaan pussejani sekä kyrpääni. Tuntui todella hyvältä. Kaluni ei varmaan koskaan ollut seissyt kovempaa. Tuntui jopa välillä hieman kipua, niin kova seisokki oli.

Hetken imettyään varoitin poikia , että kohta tulee. Pojat sanoivat: "Antaa tulla vaan!". Samassa lennätin lastini Juuson suuhun, joka oli tukehtua lastini paljouteen. En ole koskaan kokenut yhtä voimakasta orgasmia.

Nousimme ylös ja peseydyimme, pukeuduimme ja lähdimme kotia. Kukaan ei ole maininnut sanaakaan tapahtuneesta sen koommin. Tosin muutama hymyilevä katse ollaan vaihdettu.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute