Koodi-puhelin
Fantasia tarinat osa 1; Peilit
Marmoripoika

Tarinan nimi on Peilit.

Luke ja hänen tyttöystävänsä Vivian asuivat hienossa kartanossa jonka he olivat juuri ostaneet. Kartano oli jo lähes 800 vuotta vanha ja entiset asukkaat olivat pitäneet sen parhaassa mahdollisessa kunnossa jotta sen voisi luovuttaa juuri sille oikealle ihmiselle joka pystyisi huolehtimaan siitä niin kuin pitäisikin.

Luke oli juuri tulossa Vivianin kanssa katsomaan ensimmäistä kertaa hienoa uutta kotiaan ja tämän pitäisi nyt sitten olla heidän ensimmäinen yhteinen koti johon he ja ehkä perheen lisäystäkin olisi harkinnan alaisena juuri nyt. Luke otti autostaan laukut ja laittoi ne ovelle, ovi avautui aavemaisesti mutta onneksi ovella seisoikin hänen suvussaan jo pitkään ollut hovimestari. Hovimestari auttoi herra Luken sisään ja esitteli hänelle koko kartanon sillä välin kun Vivian purki laukkujaan ulos autosta. Hovimestari näytti kaikki huoneet yksitelleen ja vakuutti ettei talossa ollut yhtään rottaa tai muuta vastaavaa siitä asiasta oltiin hyvin tarkka.

Vivian katsahti kartanoa ja tunsi jotenkin huonoa sisällään jotain pahaa tai jotain kuitenkin hän mietti hetken ja ajatteli sen olevan vain se ruoka mitä he olivat syöneet matkalla. Luke tuli avaamaan ovea Vivianille ja katsoi kuinka seksikkäästi korko kengillä kävelevä tyttöystävä heilutteli ihanaa takamustaan samalla kun käveli kohti eteis aulaa. Vivian katseli ympärilleen ja oli innoissaan, varsinkin kun hovimestari tuli paikalle auttamaan laukkujen kanssa. Vivian ja Luke olivat hyvin väsyneitä ja menivät purkamaan laukkujaan makuuhuoneeseen.

Vivian katseli ulos makuuhuoneen parvekkeelta ja näki kauniin ja avaran järvimaiseman. Luke tuli suihkusta vain pyyhe päällään, Vivian kääntyi katsomaan ja Luke otti pyyhkeen päältään näyttäen kuinka paljon hän halusikaan vihkiä tämän talon sängyn, Vivian riisuuntui ja meni Luken kanssa sängylle, he suutelivat ja hieroivat toisiaan joka puolelta. Luke nousi Vivianin päälle ja asetti kullinsa paikalleen ja työntyi sitten hitaasti sisään, Vivian voihkaisi ja tarttui kiinni jaloillaan ja käsillään Lukesta ja veti hänet sisäänsä kokonaan. Luke aloitti naimisen kiihkeästi huhkien ja Vivianin nauttien kimeästi voihkaisten välillä ja hieroi samalla nännejään jotka olivat kovat kiimasta, Vivian halusi kovempaa ja syvemmälle. Luke nai kovemmin ja jokaisella vedolla veti niin syvälle kuin voi saaden Vivianin voihkimaan entistäkin kovemmin ja haluamaan enemmän ja koko ajan kovemmin.

Vivian otti kovemman otteen Lukesta ja voihki kiimaisesti, Luken naidessa niin kovaa kuin pystyi. Luke oli tulossa ihan kohta ja hän huohottaen sanoi sen Vivianille. Vivian oli myös tulossa ja pyysi että he tulisivat yhtä aikaa, Luke voihki möreällä äänellään ja Vivian omalla hieman kimeällä äänellän. Hetken huohotuksen ja kiihkeän voihkinnan jälkeen Luke puski kulliaan sisään raivokkain ottein ja laukaisi mojovan annoksen spermaa Vivianin sisään, Vivian tunsi kullin tärisevän ja sykkivän. Vivian voihkaisi ja änkyttäen sanoi tulleensa nyt, Luke tunsi herkän kalunsa ympärillä jotain valuvan kulliaan pitkin kiveksille ja sieltä sitten sängylle Luke tiesi että Vivian oli saanut orgasminsa.

Hetken aikaa orgasmiensa jälkeen he makoilivat alastomina vierekkäin sängyllä ja katselivat katossa olevaa peiliä ihmetellen että miten noin hieno peili oikein on pysynyt näinkin kauan vain noulojen varassa, olihan peili jo useita satoja vuosia vanha. Luke kertoi että talo oli kuulunut aikoinaan hänen sedälleen joka oli elänyt 112 vuotiaaksi ja sanoi sen salaisuuden olevan tässä talossa jokin antoi hänelle vain elämä halua elää niin pitkään kuin vain oli mahdollista. Vivian kuunteli Lukea tarkasti ja katseli peiliä, Vivian nukahti hetkeksi tarinan aikana ja kun hän avasi silmänsä hän näki peilin kautta mitä hän fantasioi juuri nyt. Vivianin kädet tuntuivat saavan oman mielensä ja siirtyivät peiton alle ja siirtyivät lähemmäs Lukea joka kertoi setänsä tarinaa, Viviania hiukan pelotti ja yritti saada käsiinsä tunnetta ja kontrollia mutta toinen käsi alkoi hieroa Vivianin himokasta pillua, mutta toinen käsi lähti hieromaan Luken puoli kovaa kullia. Luke huomasi tämän ja tunsi kuinka voimakkain ottein hänen kulliaan käsiteltiin, hieroen sitä kovaksi Luke nautti ja katseli peiliä näkien kuinka Vivian nautti hänen vierellään. Luke kuuli Vivianin äänen sanovan että hän haluaa Luken tulevan päälleen ja naivan häntä kovaa nyt heti, ääni kuului kuin Vivian olisi ollut kuiskaamassa hänen korvaansa sanat mutta Vivian voihki hänen vierellään samalla kun sormitti kiimaiseen tahtiin itseään.

Luke nousi sängylle polvilleen ja levitti Vivianin haarat, näkien märkän käden peittämän ja kiimaisen emättimen. Luke tuli lähemmäs ja haitoi tämän kiiman, Luke otti Vivianin käden pois ja painoi sen sänkyä vasten ja nuuhkaisi juuri ennen kuin työnsi kielensä sisään ja alkoi nuolla kiihkeään tahtiin. Vivian voihki antean kaikkensa mutta ei voinut estää mitään pitä tapahtui hänelle, Luke nuoli kielellään kiivaasti sisäseinämiä ja ajatteli mielessään; Aah kuinka ihanan kiimainen tussu Vivianilla onkaan haluan sitä niin paljon.

Vivian nautti täysin sydämin nuolemisesta ja hänen kätensä siirtyivät hieromaan hänen kovettuneita nännejään tuottamaan uskomatonta nautintoa. Luke nuoli ja hieroi klitorista kuullen Vivianin voihkivat entistäkin kovemmin. Sängyn peitto lensi heidän päältään sängyn päähän ja Luke tunsi voimakkaat kädet vyötäröllään ja rinnallaan hellästi painaen hänet sängylle selälleen, Vivianin mielen valtasi kiima ja hän nousi Luken päälle asetellen kovan kullin nopeasti alleen ja laskeutui vaistomaisesti sen päälle, kulli työntyi sisään ja Vivian voihkaisi samalla hieroen nännejään ja saaden kullin ujutettua koko vartta myöten sisäänsä. Luke voihkaisi kun Vivian aloitti ratsastuksen hänen kullinsa päällä, tilanne oli aivan kontrolloimaton seksi oli aivan fantastista, ratsastus oli uskomattoman märkää, liukasta ja mahtavan tuntuista. Paksun kullin päällä ratsastava ja sitä rakastava nainen hieroi nännejään kiihkeästi. Luke tunsi kovaa painetta sisällään mutta yritti pidätellä sitä hien valuessa hänen otsaltaan ja jokaiselta ruumiin osaltaan.

Luken oli pakko nostaa jalkojaan vähäisen ja ratsastus sai kokonaan uuden ulottuvuuden, Vivianin kädet ottivat vahvan otteen sängyn laidoista ja Vivian alkoi pumpata kullia sisäänsä voimakkain ottein. Sängyn natisten Luken paine alkoi kasvaa pakon omaisesti, Vivian nautti koko ajan kovemmin voihkien ja voimattomasti hän yritti estää tekemisensä mutta turhaan nautinto teki hänen kontrollinsa heikoksi ja siksi hän ei voinut tehdä mitään muuta kuin nauttia menosta. Vivian sai orgasmin kontrolloimattomasti ja sen tuntui niin hyvältä ettei edes Luke pystynyt sitä nautintoa tuntea koko kehonsa ympärillä ja varsinkin sitä painetta mikä kerääntyi hänen sisälleen orgasmin aikana, painetta joka oli ihan pian purkautumaisillaan mutta Luke ei halunnut vielä koska se olisi liian aikaista joten jatkoi naimista nostaen Vivianin sägylle selälleen ja levittäen hänen haarojaan ja toisella kädellään häpyhuuliaan, Luke työntyi sisään ja jatkoi hurjaa menoa nauttien siitä kovasti. Hallitsematon himo valtasi kokonaan Luken vartalon ja kovemmat otteet tulivat kuin luonnosta. Vivianin c-kupin rinnat saivat vauhtia jälleen kerran kun Luke kumartui nuolemaan ja hieromaan niitä antaen nautintoa juuri orgasmistaan toipuvalle Vivianille. Vivian nautti pitäen silmiään kiinni ja voihkien kiimaisin äännähdyksin. Luke nai kovaa ja kovin ottein, painetta oli sisällä mutta nyt myös jokin tuntui hierovan hänen anustaan ja se oli Vivianin oma tahtoiset kädet jotka hieroivat hänen pakaroitaan ja siten lopuksi vielä hänen anustaan työnnellen sormiaan sisälle ja pyörittäen niitä siellä tuntui Lukelle olevan nautinnollista ja paine kasvoi sisällään yhä enemmän se oli niin lähellä paineet olivat uskomattomat ja laukeaminen oli kiinni vain muutamista työnnöistä ja muutamista minuuteista, Luke tunsi kolme sormea uppoavan sisälleen ja samassa Luke laukesi karjahtaen kova äänisesti ja puristaen käsillään voimakkaasti Vivianin kovia nännejä ja ihanan pehmeitä rintoja, useita suihkauksia spermaa lensi Vivianin kohtuun täyttäen sen täyteen lämpimällä spermalla.

Hikinen kova ja kontrolloimaton seksi oli uskomattoman nautinnollista. Luke hengitti raskaasti ja luhistui Vivianin päälle makaamaan uupumuksestaan. Onnellisena ja tyydyttyneenä Luke hengitti raskaasti ja hieroi Vivianin vatsaa katoen tätä ja sulki sitten silmänsä. Vivian ei voinut liikkua muuta kuin vain laittaa silmänsä kiinni ja nukahtaa. Luke nukkui Vivianin päällä aamuun saakka.

Vivian heräili ja tunsi että hänellä on taas kontrolli ruumiinosiinsa, Vivian katsahti päällään nukkuvaa Lukea ja huokaisi hieroen samalla tämän päätä ja kiitti tätä eilis illan ihanasta nautinnosta. Luke heräili ja katsahti ylös päin Vivianiin ja suuteli tätä saaden kieli suudelmia ja kiitoksen eilis illasta, Vivian työnsi Luken makuulle sängylle päältään ja tuli sitten suutelemaan vielä Lukea ennen kuin antoi varsinaisen kiitoksen osoituksen hänelle, Luke suuteli kiihkeästi Viviania ja ihmetteli että mitä Vivianilla oli mielessä mutta huomasi nopeasti kun Vivian otti kullista kiinni voimakkaasti ja kumartui kullin päälle juuri sopivasti jotta saisi imaistua kullin suuhunsa, Vivian halusi maistaa tuota paksua ja kovaa kullia jota hän sai melkein koko eilisen yön ja varsinkin sitä mikä täytti hänet eilen kokonaan sisältä päin. Luke sulki silmänsä nauttien Vivianin antamasta suihinotosta mutta samalla hän tunsi ihan kuin joku katselisi heitä mutta kun Luke katsahti ympärilleen, huomasi hän nopeasti että nautinto alkoi olla suorastaan kovempi kuin hän olisi voinut kuvitella ja kasvoi kun hän katsahti ylös peiliin.

Luken fantasiat pyörivät peilissä ja jostain kumman syystä hän ei nähnyt Viviania peilistä vaan jonkun muun joka antoi suullista nautintoa kiihkeästi samalla hieroen alapäätään mutta kun Luke katsahti tarkemmin peiliin hän huomasi että pitkä hiuksinen imijä ei ollutkaan nainen vaan mies. Mies joka antoi hänelle suurta nautintoa imemällä häntä kiimaisesti ja nyt Luke tunsi jälleen Vivianin tai jonkun sormet anuksellaan jälleen hieroen sormillaan sitä ja työntyen sisään antaen voimakasta hyvän olon tunnetta Lukelle. Ajatus miehestä joka imi hänen kulliaan ja sormitti voimakkaasti hänen anustaan ei ollutkaan niin paha juttu kuin hän oletti alunpitäen. Luke antoi nautintojensa ja fantasioidensa vallata mielensä ja kehonsa varmaa oli että hän nautti saada anukseensa jotain kovaa tai jotain sellaista joka hieroisi anuksen sisäseinämiä tuottaen voimakasta nautintoa. Vivian imi ja nuoli terskaa kiihkeään tahtiin, pian kivekset liikahtelivat lupaavasti ja Vivian imaisi kullin kokonaan suuhunsa ja nopeasti sen jälkeen hänen suunsa täyttyi spermalla, makea ja paksuhko sperma levisi kokonaan Vivianin suuhun, Vivian nuoli ja nieli spermaa nauttien ja maistellen spermaa.

Aamuinen laukeaminen oli ihanaa ja vapauttavaa, Luke katsahti peiliä ja mietti juuri äskeistä fantasiaansa. Vivian makasi silmät kiinni hänen kainalossaan ja hieroi Luken vatsalihaksia hellin ottein, Luke mietti näkyään ja päätti ottaa selvää tästä talosta ja sen peileistä. Luke nousi suihkuun ja samalla pesi hampaitaan katsahtaen että kello olikin jo melkein 12.30, Vivian pukeutui päälleen kaikessa rauhassa ja katsahti peiliä joka oli katossa, jälleen jokin valtasi hänen mielensä ja samassa Vivian katsahti muualle ja meni sitten juttelemaan Lukelle, Vivian istahti vessanpöntölle ja Luke suihkutteli itesään joka puolelta kuullen Vivianin huokailevan, Luke kysyi sitten että onko jokin vinossa ja onko hän tehnyt jotain? Vivian sanoi ettei pidä tästä paikasta ja että hänen olisi hyvä varmasti mennä vähäksi aikaa ulos järvelle.

Luke sanoi menevänsä käymään kaupungin omassa kirjastossa, sillä välin hovimestari saisi hoitaa Viviania jos hän niin tahtoisi mutta Vivian tahtoi vain olla itsekseen järvellä. Luke lähti heti suihkussa käyntinsä jälkeen ja Vivian meni rannalle odottamaan miehensä paluuta.

Luke löysi kirjastosta vanhoja sanomalehtiä ja kirjoja jotka kertoivat fantasioidensa toteuttamisesta peilin kautta, peili on tie toiseen ulottuvuuteen, ulottuvuuteen jossa fantasialla ei ole rajoja vain pelkästään täyttä nautintoa. Vivian löysi myöskin kirjaston sillä välin kun Luke oli etsimässä vanhoista arkistoista dokumentteja ja joitain todisteita hänen tuntemuksilleen. Hovimestari piti heitä silmällä erittäinkin tarkkaan ja toivoi olevansa näkymätön vielä hetken aikaa jotta saisi kartanolle uuden herran ja hän saisi mielenrauhan kerrankin moneen sataan vuoteen.

Vivian löysi kirjasto huoneen jonka ovi oli auki, siellä ei ollut käynyt ketään pitkään aikaan huomasi Vivian ja myöskin hän huomasi kirjan lasikaapissa. Luke tuli kotiin autollaan ja huomasi ettei hovimestaria näkynyt missään mutta kuuli kuinka Vivianin ääni lausui joitain sanoja, Luke ei saanut selvää mistä oli kyse tarkalleen mutta ajatteli mennä katsomaan mistä oli oikein kyse ja huomasi Vivianin makaavan sohvalla alastomana ja valmistelemassa itseään jotain varten mutta mitä? Luke tuli lähemmäs Viviania ja huomasi tämän nousevan seisomaan ja aukaisi oven ja veti sieltä peilit esille.

Samassa huoneen ovi pamahti kiinni ja hävisi pois kokonaan, Lukelle tuli omituinen olo ja hänelle tuli pakko mielle riisuuntua alastomaksi, samassa Vivian astui kynttilöiden valosta peiliin kuin siinä ei olisi ollut mitään ja hävisi näkyvistä. Luke säikähti että mihin Vivian oikein katosi? Mitä on tekeillä hän mumisi itsekseen mielessään mutta vastausta hän ei löytänyt, samassa peilit kirkastuivat ja häikäisivät Luken ja hän menetti kehonsa hallinan kokonaan mutta tunsi kuinka hänen jalkansa vetivät pakon omaisesti hänet kohti peiliä ja lopulta siitä läpi.

Luke heräili kauheaan pään särkyyn ja katseli ympärilleen, miten hän oli päätynytkään makuu huoneeseen ja miksi hänellä ei ollut mitään päällä? Alastomana ja kondomeita oli sängyllä taikka käytettyjä sellaisia. Luke ei muistanut mitään mitä oli tapahtunut muuta kuin sen peilin ja sen että hän käveli siitä läpi mutta mitä oikein on tämä kumma tunne? Parvekkeelta kuului miehen ääni joka sanoi että; Huomenta kulta, olet nähtävästi taas herännyt siihen pään särkyysi no ei se mitään voin taas hieroa niskojasi ja hartioitasi vaikka täällä parvekkeella jos niin haluat. Luke säikähtäneesti katsoi parvekkeen ovelle ja näki pitkä tukkaisen nuorehkon, hyvän näköisen ja vielä aika iso kaluisen miehen seisovan alastomana parvekkeen ovella.

Luke katseli ympärilleen ja kysyi että paljonko kello on ja miten hän oli tänne päätynyt ja kukas sinä olet? Mies kummasteli ja sanoi sitten; Voi harmi taisit saada aikamoisen tällin eilen kun ratsastimme hevosilla ja sinä putosin hevosen selästä suoraan päällesi maahan, no kai voin sentään esitellä itseni kaiken lisäksihän olemme rakastavaiset mutta esittelen itseni elikkäs olen Michael Truvorzki ja olen viereisen maanomistaja. No mitäs sanot muistatko nyt? Vai pitääkö minun todistaa taitoni sinulle milloinka varmasti muistat minut? Luke katsahti Michaelia ja nousi katsomaan parvekkeelta pihalle. Luke huomasi järven jossa oli veneilijöitä ja kun hän katsahti tielle päin niin hän näki jotain mitä ei uskoisi olevan totta vaan tarua, Luke näki hevosilla kulkevia kärryjä ei autoja taikka mitään tietokoneita he eivät edes varmastikkaan tienneet mitä ne olivat vielä. Ihan kuin Luke olisi siirtynyt reilusti ajassa taakse päin.

Michael meni suihkuun ja Luke meni nukkumaan toivoen tämän olevan vain unta, mutta kun Michael halusi myös tulla hänen rakastettunsa vierelle ja olla mahdollisimman lähellä tätä niin Luke sai sätkyn ja puki päälleen nopeasti vaatteensa jotka olivat erikoiset mutta siihen aikaan soppivat ja lähti nopeasti juosten makuuhuoneesta alakertaan. Mutta mitä Luke ei tiennyt oli se että kartanon entinen omistaja oli rikkonut etu oven edestä rappusen ja kaiteen joten sitä korjailtiin ja Luke tietämättään riensi ovesta ja kolautti päänsä voimakkaasti etuovella sijaitsevaan lautaan ja menetti tajuntansa.

Luke heräili jälleen päänsärkyihinsä ja katseli ympärilleen jälleen hän oli makuuhuoneessa ja Michael oli parvekkeella juomassa kahvia vain pyyhe yllään. Luke meni Michaelin seuraan ja alkoi jutella hänen kanssaan, he juttelivat ja tuntui siltä että Lukella ja Michaelilla oli paljon yhteistä hyvinkin paljon jos niin voisi sanoa. Luke kyseli että tietääkö Michael ketään nimeltään Vivian ja kuuli että sen nimistä naista ei ole koskaan tullut täällä päin vastaan koska kaikki tietävät toisensa näillä main ja voisi olla että Luke oli vain lyönyt päänsä liian kovaa luullakseen elävänsä naisen kanssa samassa sängyssä ja muutenkin.

Luke tutustui vieläkin paremmin Michaeliin ja sitten Michael ehdotti sellaisen asian että; Jos kerran olet ihan varmasti vakuuttunut asiasta että nämä peilit toivat sinut tänne niin silloinhan ne voivat viedä sinut takaisin eikö? No jos se niin on niin autan sinua etsimisessäsi ja ei meidän tarvitse mitään seksiä harrastaa jos et halua mutta jos haluat uskoa että olemme todellisuudessa täällä niin voit harkita asumista kanssani ja olla rakastamani mies niin kuin ennen vanhaankin mitäs sanot sovittu?

He pistivät kättä päälle ja ryhtyivät etsimään tietä takaisin toiseen ulottuvuuteen. Kuukausia he etsivät mutta tuloksitta, Michael ja Luke ystävystyivät koko ajan paremmin ja Lukella heräsi uusia tunteitä itsessään ja ympärillään hän alkoi jo pikku hiljaa uskoa että missä hän nyt oli niin oli todellisuus ja kaikki muu olisi vain ollut harha kuvitelmaa. Luke ja Michael olivat talleilla ja ottivat hevoset joilla he ratsastivat järven toiselle puolelle heidän suosikki paikkaansa jossa he nauttivat luonnosta, ruoasta ja toistensa seurasta.

Luke lähestyi Michaelia ja Michael tuumasi katsoen ympärilleen että; Jaahas olemme ainoot täällä, ai katsos vain on tee aika no ei olekkaan ihme ettei täällä olekkaan ketään yleenäs kaikki ovat sisällä kuuntelemassa radiota tai tekemässä jotain muuta. Luke tuumasi siihen jännittyneellä äänellään ja samalla siirtyi lähemmäs Michaelia että; Niin tosiaan olemme ainoat täällä. Luke suuteli Michaelia joka kumartui makaamaan selälleen nurmikolle ja jatkoi suutelua Luken kanssa, he suutelivat kielisuudelmin hetken aikaa kunnes Luke nousi käsiensä varaan ja katsoi Michaelia silmiin hetken aikaa ja jatkoi sitten suutelua antaen kaikelle periksi. Michael alkoi avata Luken nappeja ja riisui häneltä nopeasti paidan pois heittäen sen vierelleen ja keskittyi hänen housujensa avaamiseen, nopeasti he riisuuntuivat ja makoilivat nurmikolla alastomina toisiaan hieroen ja suudellen kiihekästi.

He kierivät välillä toistensa päälle ja suutelivat ja hieroivat tosiaan joka paikasta, he vain nauttivat toisistaan pitkän aikaa ennen kuin alkoivat kunnolla tosi toimiin. Luke ja Michael suutelivat kielisuudelmin ja pysähtyivät koskettelemaan hellästi toisiaan lopettaen suutelun, he katselivat toistensa ilmeitä ja kun he koskettelivat toistensa kulleja ja hieroivat kiveksiä hellä kätisesti. Michael nousi polvilleen ja kumartui nuolemaan Luken nännejä aluksi suoden hänelle pientä kiihottumista mutta lopetti sen ja siirtyi varsinaiseen imentään, kullille Michaelin suutelu tuli ja hän otti kiinni voimakkailla käsillään ja veti hellä varaisesti terskan päältä esinahan taakse saaden esille herkän ja kiimaisen terskan jonka tuoksu voimisti Michaelin kiimaa.

Michael nuoli hieman terskaa ennen kuin imaisi koko kullin suuhunsa ja alkoi imeä sitä voimalla mutta nauttien myöskin samalla sen ihaan makeasta mausta ehkä hieman suolainenkin voisi kuvailla sen makua. Luke nautti huohottaen ja vaihtoi asentoaan moneen kertaan samalla kun hänen terskaansa imettiin intohimoisella tavalla. Michael nousi suutelemaan ja tahtoi ratsastaa kullilla mutta Luke sanoi ettei halua että Michael tekee kaikki työt vaan että Luke itse halusi naida Michaelia kun hän oli kontillaan ja oikein pyysi hieroen anustaan että Luke tulisi naimaan häntä, Michael meni nopeasti konilleen ja hieroi anustaan mutta ei pyytänyt vaan vaati Lukea naimaan häntä niin kuin ennen vanhaan aina. Luke tuli Michaelin taakse ja laittoi kullinsa anukselle, mutta huomasi nopeasti että Michaelin kädet vetivät kullin anuksen sisään ja Luke aloitti vauhdilla naimaan kaikin voimin ja hurjin ottein Michaelia takaa päin. Nautinnollisinta seksiä mitä hän olisi voinut koskaan edes ajatella tapahtui Michaelin kanssa juuri nyt.

Luke voihki ja nai kovaa vauhtia ja kaikin voimin Michaelin anusta se tuntui niin ihanalta ja liukui juuri sopivasti, Michael voihki kuuluvasti ja hieroi kulliaan kiimastaan kovaa mutta lopetti ja keskittyi voihkintaansa, Kova otteinen Luke nai niin kovaa kuin hänen teki mieli ja soi kovasti nautintoa Michaelille.

Luke antoi paineidensa kasvaa jälleen koviksi ja ajatteli että mitä kovemmin hän pidättää orgasmiaan sitä nautinnollisempi sen on oltava, Michael nautti huohottaen ja voihkien nautinnosta mutta hän ei voinut kestää kauaa anaalisesti tulevaa painetta kullissaan vaan ilman kontrollia laukesi hurjasti ruiskuten spermaa ympäri allaan olevalle nurmikolle, Luke tunsi värähtelyt Michaelissa ja juuri nämä värähtelyt antoivat mahdollisuuden Luken laueta täydellä teholla Michaelin sisään. Spermaa pursui voimakkaalla paineella useita sykkeitä suoleen. Hengitys Lukella oli raskasta mutta Luke halusi vielä kerran saada orgasminsa, mutta ei tällä tavalla vaan siten että Michael nai häntä puolestaan ja aiheuttaa Lukelle anaalisen orgasmin minkä hän oli juuri Michaelille suosinut.

Michael keräsi voimiaan ja suuteli Lukea hetken aikaa, heti pienen tauon jälkeen Michael nojautui Luken päälle kun hän makasi nurmikolla vatsallaan, Michael asetti kullinsa anuksen aukolle ja alkoi työntyä sisään hiljalleen spermasta märkä kulli työntyi nopeasti sisään hiukan tiukkaan reikään mutta kyllä paksu kulli pääsi koko mitaltaan sisälle. Luke voihkaisi kullin paksuudesta ja varsinkin sen koosta, Luke odotteli innolla naimista näin päin ja tunsi kuinka hänen sisällään kulli liikkui sulavasti ja nautinnollisesti, hieman pientä kipua tuntui olevan koska olihan kulli aika suuri kokoinen ja pitkäkin varmaa senttimäärää oli mahdotonta sanoa mutta kyllä se ylitti mukavasti 22cm rajan.

Michael tunteekkaasti ja herrasmies maisesti nai hitaaseen tahtiin nauttien anaalin tiukkuudesta ja varsinkin siitä että sai itse päättää tahdistaan, nainnin tahti oli ensin hiukan tylsää mutta nautittavaakin mutta sitten Michael alkoi naida kovemmin ja pidemmin vedoin, hän veti koko kullinsa ulos ja työntyi taas takaisin kovaa vauhtia antaen ja saaden kovaa nautintoa. Michael halusi vaihtaa asentoa ja niin myös Lukekin he vaihtoivat asentoa niin että Luke oli edessä haarat levällään ja niin että Michaelin kulli sai vapaasti työntyä sisään jälleen kerran, meno oli tällä kertaa kiivaampaa ja hikisempääkin. Tunteet olivat kuumat ja niin myös oli ilmakin hikisenä he nauttivat toisistaan ja varsinkin Luke Michaelin kullista ja hänen tavastaan naida niinkin tunteikkaasti, Michaelista näki oikein hyvin kuinka hän nautti tästä asennosta ja Lukekin näytti nauttivat täydestä sydämestään.

Michael pidätteli mutta nyt oli aika näyttää todellinen nautinnon ele, laukeaminen oli lähellä molemmilla mutta Lukella varsinkin kullin pituus kiihotti anaalisesti mutta myös ajatuksenakin hyvinkin paljon ja muutamalla runkkaus vedolla sai Michael Luken laukeamaan vatsalleen kunnollisin sperma ruiskein, tämä näky oli niin ihana että Michael antoi periksi ja laukesi Luken sisään täydellä teholla. Spermaa valui kullia pitkin maahan ja se ilme jonka Michael oli saanut Luken antamasta nautinnosta oli Lukelle sellainen asia mitä hän ei koskaan tulisi unohtaa. Michael tärisi nautinnon laukeamisesta ja kumartui Luken päälle hengittäen syvästi tyydyttyneenä ja rakastuneena.

Luke tunsi sisällään sperman ja kullin joka sykki vieläkin nautinnosta. Hetken aikaa he makasivat yhdessä nurmikolla ja Luke halusi että Michael pysyisi hänen sisällään vielä hetken aikaa olihan tämä niinkin ihanaa. Michael suuteli Lukea ja Luke Michaelia, hetken ajan päästä he irtaantuivat ja alkoivat pukea toisiaan suudellen ja hellien. He palasivat kartanolle ja menivät makuu huoneeseen, saaden lounaansa huoneeseen he riisuuntuivat ja nauttivat alastomina parvekkeella ihanaa ruokaa.

Michael hieroi kulliaan ja katsoi sen kovettuvan samalla kun Luke katseli parvekkeelta maisemia ja halusi tutkia joka kolkan maailmasta Michaelin kanssa, Michael nousi ja tuli Luken taakse työntyen sisään jälleen kerran ja Luke puolestaan voihkaisi yllättyen ja samalla nauttien ihansta yllätyksestä, Luke halusi kokeilla lattialla ratsastusta kullin päällä ja se sopikin juuri sopivasti Michaelille. He siirtyivät lattiaelle ja Luke nautiskellen alkoi raju otteisesti ratsastamaan kullin päällä, huohottaen ja voihkien Luke nautti kullista jälleen kerran, Michael tarttui Luken kullista kiinni ja alkoi runkata tätä ratsastuksen tahtiin se tuntui niin ihanalta mutta Michael antoikin kätensä tukea häntä kun Michael otti kullin suuhunsa äkkiä ja alkoi imeä sitä niin nopeasti ja voimakkaasti kuin jaksoi. Mahtava imentä ja mahtavan kokoinen kulli sisällään ei voinut olla parempaa paikkaa eikä aikaa tälläiselle nautinnolle, pupaten kullia sisäänsä Luke katsahti peiliin jälleen ja näki kirkaan valon jonka jälkeen Lukella tuntui se erikoinen tunne sisällä, se tunne joka oli aikaisemminkin mutta ei ei nyt tämä oli se elämä jonka Luke oli aina tietämättäänkin halunnut ei ei muuta hän ei halunnut kuin olla Michaelin kanssa ja harrastaa ulkona ja sisällä hurjaa seksiä joka päivä sekä aamuisin että öisin.

Miksi tämä tapahtui nyt? Luke kysyi ääneen avaten silmänsä ja huomasi sitten olevansa jälleen oma itsensä omassa ajassaan. Vivian nukkui hänen vierellään alastomana ja yhtä kauniina kuin ennenkin, Luke nousi sängystä ja puki päälleen rientäen heti alakertaan katsomaan ulos ja juoksi nopeasti järvelle katsomaan että onko Michael siellä.

Michael ei ollut missään vaikka kuinka Luke oli etsinyt häntä niin ei häntä ei löytynyt. Luke meni murheen ja surun murtamana kirjastoon ja otti viskiä mukaansa, vanha hovimestari liittyi piakoin Luken seuraan antaen hänelle kuvan jossa oli talon entinen omistajat, siellä joukossa oli Michael ja Luke itse. Hovimestari kertoi tarinan Kartanosta ja sen perimästä, Luke sai tietää että hänellä oli mahdollisuus saada Michael tulemaan omaan aikaansa jos hän niin halusi tai sitten mennä Michaelin aikaan ja olla siellä kaikkien tietämättä.

Luke mietti mahdollisuuksistaan ja päätti sitten mennä viettämään elämänsä onnellisinta aikaa Michaelin kanssa. Hovimestari varoitti että Luken on pakko elää siinä ajassa ja vain siinä koska jos hän tulee takaisin niin koko hänen elämänsä ja rakastamansa ihmiset katoavat kokonaan jättäen hänet yksin. Luke hyväksyi kaiken mitä häneltä vaadittiin ja hyvästeli rakkaan Vivianinsa viimeisen kerran jättäen kirjeen pöydälle odottamaan häntä kun hän herää, Luke meni alakertaan vanhaan kirjastoon ja Hovimestari antoi peilien viedä Luken takaisin omaan aikaansa siihen aikaan johon hän kuului.

Luke eli onnellisena Michaelin vierellä, heistä maalattiin tauluja ja heidän rakkautensa oli yksi niistä suurimmista mitä elämän ihmeellisyyksillä voisi sanoa. Vivian puolestaan löysi itselleen myöskin uuden kumppanin ja perusti perheen hänen kanssaan pitäen vanhaa kartanoa yllä ja antaen hovimestarille pitkän ja varmasti ansaitun rauhan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute