Koodi-puhelin
Kuka pelkää mustaa miestä?
AnyZ

Olin vanhempieni kanssa lomareissulla, ja meinasin kyllästyä kuoliaaksi. Vanhempani nimittäin pitivät matkaa toisena kuherruskuukautenaan, ja olivat ottaneet minut mukaan vain koska eivät voineet jättää minua yksin kotiinkaan. Itse olisin uskonut jo selviäväni yksiksenikin, mutta vanhemmiltani ei luottamusta herunut. Kaiken kruunasi vielä se, että koska meillä ei ollut varaa ulkomaanmatkaan, kiersimme ympäri Suomea omalla autolla. Kun en vielä saanut mennä minnekään kiinnostaviin paikkoihin, oli matka minun kannaltani todella tylsä.

Eräänä iltana istuimme kolmestaan ravintolassa syömässä, vanhempieni suunnitellessa vielä tansseihin menoa. Itsekin kyselin innokkaana, että saisinko mennä vaikka johonkin diskoon, missä voisin tavata omanikäistäni seuraa, mutta vanhempani kielsivät tämän jyrkästi passittaen minut hotellihuoneeseen nukkumaan, vaikka kello ei ollut edes yhdeksää. Niinpä hetken kuluttua lampsin pettyneenä hotellin käytävällä kohti omaa huonettani. Vanhempani olivat varanneet minulle oman huoneen, sillä he kuulemma halusivat olla kahdestaan. Silloin minua ei ollut tarvinnut kahdesti käskeä, tietäen mitä vanhemmillani oli mielessä. Viimein saavuin huoneeni kohdalle ja työnsin avainkortin ovessa olevaan reikään. Ei kai tässä auta muu kuin katsoa telkkaria ja mennä sitten yöpuulle, ajattelin itsekseni.

Mutta kääntäessäni kahvasta ovi ei avautunutkaan. Varmaan jotenkin jumissa, ajattelin, ja kokeilin uudestaan hieman voimallisemmin. Ei auennut vieläkään. Vihdoin älysin tarkastaa avainkorttini. Kauhukseni siinä luki 609, ja ovessa jota yritin avata seisoi 606. Tunsin itseni todella noloksi, ja yritin poistua vaivihkaa paikalta, kun samassa joku avasi edessäni olevan oven sisältäpäin. Hämmennykseni kasvoi entisestään, kun oven raosta ilmestyi mustan miehen kasvot, joilla oli kysyvä ilme. "Excuse me?" kysyi muukalainen yllättyneenä. Olin niin hämilläni etten meinannut saada sanaa suustani. Lopulta mongersin kouluenglannillani: "I´m sorry, I´ve got the wrong door" ja vielä varmemmaksi vakuudeksi heilutin avainkorttiani kädessäni. Miehen kasvoille levisi ystävällinen hymy ja hän vakuutti: "Its okay, these things happen". Hymyilin epävarmasti hänelle takaisin ja lähdin horjuvin askelin kohti omaa huonettani. Silmäkulmastani huomasin että mies vilkaisi pitkään perääni ennen kuin sulki jälleen ovensa. Tärisevin käsin avasin oman huoneeni oven ja päästyäni sisään heittäydyin hienosti pedatulle sängylle.

Peitin pääni tyynyyn ja kirosin omaa typeryyttäni. Vaikka olin nähnyt miehestä vain kasvot, oli hän kiehtonut minua jollain oudolla tavalla, ja tietysti minun oli pitänyt käyttäytyä kuin mikäkin pelle. Mies varmaan parhaillaan nauroi minulle huoneessaan. Nyt minun on päästävä rauhoittumaan ja rentoutumaan, ajattelin itsekseni, ja samassa muistin että samassa kerroksessa oli yleinen sauna. Tuskin siellä ketään enää tähän aikaan on, saan olla omassa rauhassa, päättelin siepatessani hotellin pyyhkeen naulasta ja astellessani ulos ovesta.

Mennessäni huoneen 606 ohitse kulkivat kylmät väreet pitkin selkäpiitäni, tuntui siltä kuin joku tarkkailisi minua. Vakuutin itselleni vain kuvittelevani asioita ja päättäväisesti astelin sisään ovesta jossa luki: "Sauna". Kuten olin arvellutkin, saunan eteinen, jossa oli naulakko, pari tuolia ja pöytä ja missä oli tarkoitus riisuutua saunaa varten, oli tyhjä. Helpottuneena riisuin vaatteeni penkille ja käväisin pikaisesti suihkussa ennen kuin menin lämpöiseen, hämärään saunaan.

Olin ehtinyt nauttia saunan löylyistä noin viisi minuuttia, kun kuulin saunan eteisin oven käyvän. Kuulin kuinka joku liikkui eteisessä ja hetken kuluttua kuulin suihkun ääntä. Sitten löylyhuoneen ovi avautui, ja yllätyksekseni sisään käveli sama musta mies, jonka olin tavannut aiemmin. Hymyillen hän nyökkäsi tervehdykseksi, ja minä tein samoin. Mies istui lauteille parin metrin päähän minusta ja heitti löylyä. Yritin käyttäytyä luontevasti, mutta mielessäni kuohui. Nyt olin nähnyt miehen alasti koko komeudessaan, ja komea hän totta vie olikin. Arvion hänen iäkseen noin kolmekymmentä, hän oli varmaan lähes kaksi metriä pitkä ja hänen kehonsa oli lihaksikas ja vahva, ei liikaa, mutta sopivasti. Vilkuillessani näin kuinka vesi ja hiki helmeilivät hänen tumman suklaanruskealla ihollaan. Mutta ällistyttävintä tässä miehessä oli hänen kyrpänsä: kaunis, ympärileikattu, pituudeltaan noin 25-senttinen ja tyvestään ainakin seitsemän senttiä paksu. Varovasti yritin kurkistella, josko näkisin uudelleen vilauksen tuosta jättiläisestä.

Mies heitti löylyä melko rivakkaan tahtiin ja lopulta en enää kestänyt saunan kuumuutta. Miltei ryntäsin miehen ohitse suihkuille, ja samalla loin varovaisen silmäyksen tuohon komeaan kroppaan. Suihkussa vilvoittelin itseäni viileällä vedellä ja päätin peseytyä nopeasti ja lähteä ennen kuin mies tulisi pois löylyhuoneesta. Niinpä ryhdyin saippuoimaan itseäni, mutta en ehtinyt pitkälle, kun samassa löylyhuoneen ovi avautui ja mies asteli viereiseen suihkuun. Hän hymyili edelleen samaa tuttavallista hymyään ja kysyi naurahtaen: "Too hot for you?" osoittaen löylyhuonetta kohti. "I guess so", tokaisin vastaukseksi ja jatkoin vaivautuneena peseytymistä. Käännyin selin miestä kohti ja olin juuri saippuoimassa itseäni, kun palasaippua lipesi käsistäni lattialle. Tyypillistä, ajattelin kumartuessani nostamaan pudonnutta saippuaa. Yhtäkkiä tunsin jotain outoa takamuksessani. Vaistomaisesti suoristauduin ja vilkaisin taakseni. Mies tunnusteli sormillaan persvakoani ja lämpimän hymyn tilalla hänen kasvoillaan oli keskittynyt, lähes tiukka ilme. Yritin hädissäni irrottautua hänen kosketuksestaan, mutta silloin hän tarttui toisella kädellään minuun kiinni ja veti kehoni tiukasti omaansa vasten. Tunsin miehen puolikovan kullin selkääni vasten samalla kun hänen keskisormensa porautui sisään perseeseeni. Parahdin tunkeutumisen aiheuttamasta kivusta, jolloin mies asetti toisen käden etusormensa suuni eteen osoittaakseen, että minun täytyi pysyä vaiti.

Miehen ääni oli matala ja lähes pelottava kun hän totesi: "I´m gonna fuck your tight, virgin ass." Kun tajusin mitä hän tarkoitti, anelin hiljaa: "Ei, ei... No, please, no" Mies vastasi pyyntöihini työntämällä toisenkin sormen sisääni. Henkäisin hetkellisestä tuskasta, mutta se meni pian ohi, sillä kehoni oli lukemattomien ärsykkeiden vaikutuksen alaisena. Miehen kuuma iho tuntui kauttaaltaan selkääni ja jalkojani vasten, ja suihkuista tuleva lämmin vesi valui meidän molempien ylitse. Asetin toisen käteni miestä vasten riuhtaistakseni itseni irti hänen otteestaan, mutta kun tunsin hänen pehmeän ihonsa kämmentäni vasten, minun oli pakko hyväillä sitä ihan vähäsen. Vilkaisin alas omaa kehoani ja huomasin että kaluni oli täydessä seisokissa. Mieskin huomasi tämän vilkaistessaan olkani yli ja katsoi minuun jälleen hymyillen. "I think the answer is yes", hän sanoi liuttaen kolmannen sormen tiukkaan perseeseeni. Tällä kertaa tuskin tunsin kipua, niin hetken lumoissa jo olin. "Relax", mies lisäsi kun kampesi saippuan nyrkkiin puristetusta kourastani.

Yllättäen mies veti sormensa sisästäni ja käänsi minut varmoin ottein ympäri itseään vasten. Säpsähdin kun hänen kivikova kalunsa painautui vatsaani vasten. Olin kuin sulaa vahaa hänen käsissään, kun mies painoi minut alas, ohjasi selälleen makuulle lattialle ja nosti jalkojani ilmaan niin että hän saattoi jälleen ryhtyä askaroimaan tiukan neitsytperseeni parissa. Katselin innoissani kun hänen tummat, saippuoidut sormensa työntyivät yksitellen sisääni. Nyt vasta huomasin kuinka olin jo ehtinyt kaivata tuota tunnetta siitä että joku oli sisälläni, sinä aikana kun olimme vaihtaneet asentoa. Mies oli polvillaan edessäni ja tuntui olevan täysin perseeni lumoissa. Hän tuijotti herkeämättä kuinka hänen sormensa liukuivat sisään ja ulos, liukastaen ahtaan aukkoni, kuvitellen varmasti miltä tuntuisi työntää hänen valtaisa kullinsa sisääni. Mutta mies ei aikonut hoppuilla, niin huolellisesti ja tarkasti hän saippuoi perseeni. Lopulta hän tarttui omaan kaluunsa ja runkkasi sitä saippuaisilla sormillaan, liukastaen senkin valmiiksi aktia varten. Malttamattomana hieroin omia pakaroitani ja kulliani, odottaen kiimaisena saavani tuon komean neekerin pian sisääni. Lopulta hän siirtyi jalkoväliini ja asetti muhkean terskansa neitsytreikääni vasten.

"Here it comes!" mies huudahti tunkeutuessaan voimalla minuun. Kyyneleet kihosivat silmiini ja halusin huutaa tuskasta, mutta purin hammasta ja päätin kestää kaiken kuin mies. Avatessani silmäni huomasin että hänen kalustaan oli sisälläni vasta noin kolmannes. Tunsin olevani jo aivan täynnä, ja vaistomaisesti pyrin vetäytymään poispäin, mutta hänen voimakkaat käsivartensa pitivät minut paikoillaan ja hänen etenemisensä jatkui. Nyt kehoni valtasi uudenlainen kipu, luulin halkeavani kahtia miehen kullin työntyessä tuskallisen hitaasti sisääni. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen mies makasi kokonaan päälläni, jättimäinen kyrpänsä syvällä perseessäni. Tunsin kuinka hänen isot pallinsa painautuivat pakaroitani vasten.

Mies katsahti minuun ja tokaisi: "Prepare for the ride of your life". Sitten hän vetäytyi miltei kokonaan sisältäni, vain työntyäkseen takaisin hetkeä myöhemmin. Niin hän alkoi naimaan tiukkaa persettäni, työntyen välillä vain puolittain sisääni, härnäten tahallaan minua, välillä kiihdyttäen tahtia, välillä pysähtyen hetkeksi kokonaan. Nautin kaikesta täysin rinnoin, hänen kuumat kätensä pitivät minut aloillaan, oma kiimainen kaluni hieroutui hänen trimmattuja vatsalihaksiaan vasten. Painoin jaloillani häntä itseäni vasten, halusin lisää, enemmän. Mies pani minua silmät nautinnosta suljettuina ja kuiski huohottaen: "I love your tight ass. Take this, you little white slut!" Hänen rivot puheensa kiihottivat minua vielä enemmän ja luulin laukeavani minä hetkenä hyvänsä.

Yhtäkkiä mies kuitenkin lopetti naimiseni ja vetäytyi irti minusta. Pettyneenä katsoin häntä kysyvästi, mutta hän vain tokaisi malttamattomasti: "Turn around!" Tein työtä käskettyä, ja pian oli kontillani hänen edessään, tarjoten kiimaista persettäni uudelleen pantavaksi. Kohta hän asettelikin jo kaluaan aukolleni, mutta kiihkossani en jaksanut odottaa ja työnsin persettäni häntä vasten. Naurahtaen mies sanoi: "So you want this? You can have it." ja runnoi kullinsa vauhdilla sisääni. Huokasin nautinnosta ja pian hän taas nai minua rajusti pidellen kiinni molemmilta puolin lantiotani ja hänen palliensa läiskiessä joka työnnöllä persettäni vasten. Itse asiassa kaikkialta kuului litinää ja lätinää märkien kehojemme hinkkautuessa toisiaan vasten. Sen lisäksi kuului vain kiihkeä huohotuksemme sekä juoksevien suihkujen solina.

Lopulta en enää pystynyt pidättelemään, ja mielihyvän parahdusten saattelemana laukesin ilman että mikään kosketti kaluani ja ruikin mällini lattialle, mistä suihkujen virtaava vesi huuhtoi sen nopeasti pois. Koko kehoni läpi aaltoili voimakkain orgasmi koskaan, ja perseenikin supisteli sen verran että rakastajani ei pystynyt enää hillitsemään itseään, vaan karjahtaen painautui niin lähelle kehoani kuin pystyi ja purki suuren, lämpimän lastinsa syvälle sisääni. Olimme molemmat ekstaasin huipulla, muutamaan minuuttiin en tajunnut ulkopuolisesta maailmasta tuon taivaallista. Kun lopulta havahduin todellisuuteen, makasimme vierekkäin suihkuhuoneen lattialla, hänen jo pehmennyt kullinsa yhä sisälläni. Suihkujen lämmin vesi hyväili vartalojamme, huuhdellen pois ponnistustemme aiheuttaman hien. Hän haroi märkiä hiuksiani ja antoi minulle hellän suukon poskelle. "Thank you" Ennen kuin huomasinkaan hän oli poissa.

Peseydyin, pukeuduin ja menin omaan huoneeseeni kuin transsissa. Rojahdin sängylle ja voipuneena nukahdin miltei saman tien. Heräsin seuraavana aamuna ja ryntäsin välittömästi huoneen 606 ovelle, mutta löysin vain kerrossiivoojan, joka väitti ettei huoneessa ollut yöpynyt eilen kukaan. Niinpä en koskaan saanut edes tietää ensimmäisen rakastajani nimeä, enkä koskaan kuullut hänestä sen koommin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute