Koodi-puhelin
Neitsyys pepusta
Bimale

Kurssi jolle olin lähtenyt työpaikkani pyynnöstä alkoi lähestyä loppuaan tältä päivältä. Huh onneksi, sillä olin aivan väsynyt sillä olin joutunut heräämään aamulla todella aikaisin jotta ehdin jo aamun luennoille. Kurssi järjestettiin kylpylähotellissa. Odotin jo malttamattomana, että pääsisin kylpylän puolelle. Ottaisin kuuman suihkun ja menisin poreammeeseen rentoutumaan, ehkäpä sieltä löytyisi seuraa illaksikin, tai edes silmäniloa.

No vihdoin tilaisuus loppui ja pääsimme kaikki lähtemään omille teillemme. Menin hotellihuoneeseeni ja otin uima-asuin ja pyyhkeen ja poistuin allasosastolle. Ilta oli jo niin pitkällä, että allas-osasto oli avoinna vain hotellin asukkaille. No eipä ollut paljon väkeä. Petyin hieman sillä olin jo herätellyt ajatuksia pienestä seksiseikkailusta hemaisevan naisen kanssa. No ajattelin, että pääsinpä edes kylpyyn ja saunaan. Miesten saunassa oli pari miestä. Toivoin hartaasti että naisia olisi allasosastolla enemmän. Poistuin suihkun kautta altaille. Ei ketään! Ei yhtään ketään. Menin porealtaaseen baaritiskin kautta istumaan. Baarista tilasin konjakin, joka tuotiin minulle altaalle. Huikkasin konjakin yhdellä kulauksella alas kurkustani ja annoin lasin heti takasin tarjoilijalle.

Suljin silmäni ja annoin veden hyväillä minua. Konjakin vaikutus tuntui pian ja lisäsi rentoa oloani. Havahduin hetken kuluttua kun, nuorehko mies kysäisi olisiko altaassa tilaa. No mikäpä siinä tokaisin. Oikeastaan kaipasinkin jo juttuseuraa. Istuimme altaassa ja juttelimme niitä näitä, mitä nyt ventovieraat yleensä puhelevatkin. Säätilat ja muut pakolliset asiat tuli keskusteltua, sitten alkoikin hiljaisuus. Oikeastaan häiritsevä hiljaisuus, niinpä ehdotin saunaa. Antti oli samaa mieltä. Menimme suihkun kautta höyrysaumaan. Hetken istuttuamme saunassa ja väkinäisesti keskustellen saunaan tuli myös pari naista. Naikkoset olivatkin ilmeisesti naukkailleet hieman sillä, he juttelivat melko äänekkäästi. Ajattelin että tässäkö olisi illan pelastus. Tökkäsin Anttia kylkeen ja nyt meilläkin alkoi juttu taas luistaa. Ehdotin poistumista altaalle, sillä ajatuksella että pääsisin näkemään naikkosten kävelevän pienissä uimapuvuissa. Ilo se on otettava pienestäkin irti. Menimme Antin kanssa takaisin porealtaaseen. Odotin malttamattomana naisia. Antti huomasi sen ja hymyili vekkulimaisesti. Naiset saapuivat altaan viereen ja tulivat samaan altaaseen meidän kanssamme. Ja taas pakolliset höpinät. Kunnes tunsin jonkun koskettavan veden alla reisieni sisäpintaa aivan läheltä kaluani. Kumpikaan naisista ei näyttänyt ainakaan ilmeellään, että olisi tehnyt sen. Vilkaisin Anttia. Hän tuijotti silmät kovina naisia. Arvoitus jäi leijumaan ilmaan. Tunsin taas liikettä, nyt se osui jo kaluuni. Kaluni alkoi reagoida. Olin kauhuissani. Miten ikinä pääsisin lähtemään altaasta, ellei tämä kohta loppuisi. Naamani punastui. Keskustelu loppui hetkeksi ja kaikki katsoivat minua. Tunsin oloni todella tukalaksi. No onneksi tilamme raukesi, kun tarjoilija tuli kysymään juomatilauksia. Tilasimme siiderit. Otettuamme ensimmäiset hörpyt laseista, naiset tekivät uskomattoman liikkeen. He alkoivat suudella toisiaan. Oikeastaan pelästyin. Katsahdin Anttia häntä tilanne näytti huvittavan. Samalla tunsin taas liikettä kalullani. Naiset suutelivat erittäin kiihkeästi eivätkä tuntuneet välittävän meistä lainkaan. Olin aivan sekaisin. Kaluni oli täydessä kovuudessaan ja aina välillä jokin hipaisi sitä.

Naiset nousivat altaasta ja poistuivat kikattaen saunaan. Katsahdin Anttiin kysyvästi. ”Joo, tehdään mekin niin kuin naiset…mennään saunaan.”, Antti tokaisi. Nyt sai saunominen riittää. Antti ehdotti, että lähtisin paukuille hänen huoneeseensa. No minähän lupauduin. Pukuhuoneessa huomasin Antin katselevan minua. Hämmästyin. No heitin asian leikiksi. ”Ai tykkäätkö katsella minua vai?” Ja aloin leikilläni pullistella olemattomia lihaksiani. Antti naurahti. ”Joo ja kunpa saisi vielä koskeakin.” Nauroimme aivan älyttömästi, kuin pienet teinitytöt. Emme saaneet naurua loppumaan ja kikatimme vatsat kippurassa. Törmäsimme toisiimme. Alastomat vartalomme kohtasivat. Vahingossa käteni osui vielä Antin kaluunkin. Nyt loppui nauru ja keskustelukin hetkesi. Kunnes aloin levittää kosteusvoidetta vartalolleni. Antti katseli taas minua, nyt aloin jo epäillä josko hän olisikin pojistatykkäävää lajia? Antti kysyi tarvitsisinko apua selän rasvauksessa. Ajatukseni alkoivat vahvistua. Vatsassa alkoi tuntua outoa kutinaa. No ei kai sentään hän sellainen ole, ajattelin. Ja annoin hänen auttaa. Asettauduin pieneen etunojaan seinää vasten käsieni varaan ja tunsin Antin aloittavan. Kylmähkö voide ja miehen kädet levittämässä sitä vartalolleni eivät olleet mikään ihanneajatukseni. Mutta Antti tuntui osaavan hommansa. Hän kysäisikin miltä tuntuu? ”No ihan OK”, vastasin.

Kädet laskeutuivat alaselällä. Ehkä hieman liiankin alas. Tunsin miten hänen sormensa hipaisi pyllyvakoani. Toisaalta se tuntui hyvältä, mutta toisaalta oksettavalta. Kädet liukuivat taas ylös. Sieltä ne siirtyivät etupuolelleni. Kädet valuivat rintakehää alaspäin aina häpykarvoilleni asti. outoa mutta, en osannut estääkään vaikka homma inhottikin. Miltä nyt tuntuu, kuulin kuiskauksen. En saanut vastattua, kurkkua kuivasi liikaa. Antti veti minua taaksepäin ja tunsin jonkin koskettavan peppuani. Samalla tajusin sen olevan Antin kalun. Nyt heikotti. Samassa Antti laski kätensä hyväilemään kaluani ja pakarani joutuivat antamaan tilaa kovalle patukalle. Hän hyväili kaluani todella taitavasti. Hänen toinen kätensä oli siirtynyt levittämään pakaroitani. Tunsin Antin kalun anuksellani. En halunnut jatkaa, mutta en tajunnut estääkkään. Niinpä Antti alkoi työntyä sisääni. Nyt lähti neitsyys kerkesin vielä ajattelemaan. Piukka peppuni antoi periksi Antille ja hän alkoi naida minua yhä lujempaa ja lujempaa, samalle runkaten kaluani. Tunsin etten kestäisi enää pitkään, vaan minulta tulisi. Jotenkin tuo Antin kalu piukassa pepussani sai minut laukeamaan nopeammin. Tunsin miten lastini lähtivät liikkeelle. Tunne oli epätodellinen, mutta mahtava. Tunsin miten peppuni sykki Antin kalun ympärillä. Spermani roiskuivat viereisen pukukaapin oveen. Antti vetäisi kalunsa ulos sykkivästä pepustani. Samalla tunsin miten lämmin neste roiskui pakaroilleni. Nolona ja häpeillen käännyin. Häpeillen sanoin Antille; ”siinä meni sitten neitsyys…ja taitaa olla vielä suihkun paikka…” Poistuin suihkuun.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute