Koodi-puhelin
Fist
alistettu...

Rami soitti ja kysyi, olisiko minulla perjantaina vapaata. No olihan minulla, Ramille minulla on aina aikaa. Hänen järjestämät "tapahtumat" ovat aina mielenkiintoisia. Saavuin Ramin luo perjantai-iltana ja samassa kun hänen ovensa aukesi, minut tempaistiin sisään.

Suutelimme kiihkeästi samalla riisuutuen. Näykimme toistemme huulia ja nipistelimme nännejämme. Kiihkon jatkuttua aikansa, Rami tarttui kurkustani kiinni ja pakotti polvilleni. "Tänään saat olla vain ottavana osapuolena!".

Katsoin häntä silmiin ja hymyilin. Rami hymyili takaisin ja sanoi "hyvä" ja jatkoi "suu auki ja kurkku suoraksi, huora". Samassa hänen kalunsa upposi suuhuni. Aluksi vain hänen paksu terskansa ja hiljalleen koko varsi. Pian hän nai minua syvälle kurkkuun, samalla tukistaen minua. Hänen tahti kiihtyi ja kiihtyi, kunnes hän irtaantui minusta. Rami komensi minut selälleen, ah niin tutulle rahille.

Pääni roikkui lattiaa kohden ja edessäni oli tuo iso kova kyrpä. Hän tarttui kurkustani kiinni ja alkoi naimaan minua kurkkuuni, pian hän laukesikin. "Hiton huora ku sul on mahtava kurkku" hän sanoi. "Nyt käänny mahalles" ja samassa hän riuhtaisikin minut ympäri ja köytti käteni sekä nilkkani rahiin.

"Nyt sä saat kovan paineen sun munaan". Huokailin kiimasta "anna ole niin kiltti" pyysin. "Hiljaa homohuora" Rami komensi ja läimäytti minua persposkelle. Hän haki penis pumpun ja asetti sen munani ympärille. Tunsin kaluni kasvavan ja paineen kovenevan.

"Näkisitpä huora kyrpäs" Rami sanoi. Ja jatkoi "se kasvaa ylimittaiseksi". Tunsin jo epämieluisaa painetta kullissani, kun Rami taas jatkoi "nyt sä homohuora saat nyrkkiä". Tähän olinkin jo varautunut ja venytellyt anustapilla ryppyreikääni. Rami laittoi liukkaria reikääni ja käteensä.

Hän aloitti suoraan kahdella sormella ja äkkiä mukaan tulikin jo kolmas sormi sitten neljäs. Peukalon kanssa olikin hiukan tekemistä, mutta Rami oli päättänyt ettei se hidasta menoa. Pian sulkija lihakseni antoi periksi ja hänen nyrkkinsä muljahti suoleeni.

Hän lisäsi pumpussa painetta, kyrpäni rajoille saakka. Samalla työntäen nyrkkiään syvemmälle, voidetta lisäten. Pian hän jo nai minua vetäen nyrkin suolestani ja painaen sen takaisin sisään. Tätä hetken jatkuttua hän asetti kyrpänsä sisääni, yhdellä kovalla työnnöllä ja alkoi nussimaan minua vimmalla.

Hän alkoi puuskuttaa tiheämmin ja sitten siirtyi eteeni, työntäen kalunsa suuhuni... Laueten voimakkaalla huudolla. "Hyvä homohuora" hän kehui ja vapautti minut. Menimme pesulle ja suutelimme kiihkeästi, samalla kun pesimme toisiamme.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute