Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Vuoto on pahentunut
 apumies 16.10.2009
 
 
Naapuri talon Seija siis lähestyi minua nyt huoltomiehenä, kun se rattopoika-roolihahmoni, jota hän ei tuntenut, kieltäytyi hänen kutsustaan, toistaiseksi. Ajattelin, että miksen voisi soittaakin tuolle Seija-rouvalle. Hän tuntui silloin ensimmäisellä kerralla ihan hyvältä ja oli ajanut itsensä posliiniksikin rattopojan tapaamista varten.

Otin toisen puhelimen, jossa oli pre-paid liittymä ja numero tulisi vastaanottajan näkyviin ja näpytin Seijan numeron. Muutaman pirahduksen jälkeen kuului vastaus: "Seija-puhelimessa".

- Hei Seija, tässä huoltomies naapurista. Löysin viestisi, jossa pyysit minua ottamaan yhteyttä.

- No hei-hei, kiva, kun soitit, vastasi Seija selvästi ilahtuneen kuuloisena.

- Oliko sinulla jotain erityistä, kiireellistä asiaa, kysyin, vaikka tiesin mitä hän halusi.

- (naurahdus) Halusin vain kiittää sinua viime kerrasta, Seija hykerteli toisessa päässä.

- Minunhan sinua kiittää pitäisi, sain maukkaan iltapalan työn lomassa.

- Niin, mutta halusin kiittää siitä, you know, Seija jatkoi pienen naurun hyminän säestämä.

- Eihän sellaisesta ole tapana kiittää ja kaksi aikuistahan siinä tosiaan halusi.

- Ai, kiitos, halusitko sinäkin, kysyi Seija hiukan hämmästyneenä.

- Jos edessäni on tuollainen hyvännäköinen uhkea ja rehevä nainen puolipukeissa, niin jokainen terve mies haluaa, sanoin ja olin ihan tosissani.

- Nyt taidat vain imarrella minua, Seija yritti vastustella.

- Usko pois olit ja olet tosi houkuttelevan näköinen nainen, silmänilo ja paljon muutakin, jatkoin reippaasti imartelua.

- Niin, mitä muuta, kysyi Seija.

- Olet sellainen uhkea nainen, jollaisesta miehet haaveilevat päiväunissaan, sanoin suoraan. Taas kuului naurua toisesta päästä, kun Seija hykerteli sanojani.

- Vai päiväunien kohde. Mitäs jos se uni voikin toteutua luonnossa, kysyi Seija.

- Mitäs rouva sillä tarkoittaa, olin utelias.

-Jos täällä vaikka olisi jotain kosteaa, jota huoltomiehen pitäisi tutkia, Seija lausui hiljaa.

- Onko siellä esiintynyt kosteutta viimeaikoina, kysyin?

- Lähes joka päivä, kuului naurun kera.

- Mikä se tilanne on juuri nyt? Kysyin suoraan.

- Odotas tarkista… Kyllä nytkin tuntuu aika kostealta. Taitaa vaatia heti huoltomiehen toimenpiteitä. Sanoi Seija viettelevästi.

- Vai on siellä taas kosteutta, milloin sitä pitäisi tutkia, kysyin asiallisesti.

- Ehtisitkö nyt heti tarkistamaan vuotopaikan, Seijalta tuli äkkiä kutsu.

- Onko vuotopaikka paljaaan, että pääsen heti tutkimaan esteettömästi paikkoja.

- Kyllä on, ihan valmiina ja avoimena tutkimuksillesi.

- Milloin sitä pitäisi tutkia?

- Pääsisitkö heti, täällä on paikat ihan märkinä. Aikamoisen suorasukaista oli Seija pyyntö tulla häntä naimaan, vaikka sitä ei kumpikaan suoraan ollut sanonut kertaakaan.

- Sopiiko vartin päästä.

- Sopii, odotan sinua, kaikki paikat ihan valmiina. Vartin päästä soitan Seijan ovikelloa ja melkein heti ovi aukeaa ja Seija pyytää minut sisään. Hänellä on päällään sama silkkinen aamutakki, löysästi ja avoimeksi kiinnitettynä.

- Täällä pitäisi kuulemma tutkia jotain kosteaa paikkaa, sanoin tervehdykseksi.

-Seija hymyili viettelevästi ja sanoi:

- Se on täälläpäin, ja hän meni edelläni makuuhuoneeseen, jossa oli avoin parivuode.

Seija istuutui vuoteelle, avasi takin vyön ja antoi takin valua pois päältään. Sitten Seija nojautui taaksepäin käsiensä varaan. Samalla hän levitti jalkansa. Edessäni oli runsas 5-kymppinen rehevä ja uhkea mutta pienikokoinen nainen, jolla oli mukavan näköiset, vähintään D-kupin rinnat. Vatsassa oli pientä pyöreyttä ja avoimesta jalkovälistä näkyi kosteana kiiltävä posliinipillu.

Seija on tummaverinen ja kesän jälkeen hyvin ruskettunut. Hän oli ottanut aurinkoa bikineissä, koska rusketusrajat olivat selvästi näkyvissä. rusketus korosti hänen valkeita rintojaan ja ne olivat muutenkin huomioni keksipisteessä, enhän olut niitä aiemmin päässyt vielä näkemään. Rinnoissa pisti silmään niiden hauskasti pyöreä malli. rinnat olivat kuin kaksi isoa greippiä. Parasta niissä oli kuitenkin tosi tummat nännit, jotka olivat paksuimmat mitä koskaan olin nähnyt. Nännit sojottivat kuin paksut peukalonpäät noista pyöreistä rinnoista.

Hetken annoin katseeni levätä tuossa kypsässä kiimaisessa naisessa. Sitten sanoin, että missä se vuot sijaitsee? Seija laskeutui vuoteelle selälleen ja levitti jalkansa ihan levälleen ja molemmin käsin levitti turvoksissa olevia häpyhuuliaan.

- Haluan, että maistat kielelläsi tätä vuotopaikkaa, Seija pyysi.

Edessäni oli avonainen posliinipillu, jota täti pyytää minua nuolemaan. Tilanne oli aika uskomaton. Seison naapurintädin makuuhuoneessa ja tämä viisikymppinen hammaslääkäri-täti, jonka ex-mies on kaupungissa tunnettu juristi, makaa sängyssä selällään jalat levällään ja vielä käsin levittelee pilluaan ja sitten rohkaistuu pyytämään minua nuolemaan häntä. Kahdesti minua ei tarvitse pyytää. Repäisen paidan päältäni ja kumarrun jalkojen väliin. Ensimmäinen kevyt lipaisu ja Seija tärisee ja sanoo:

- Oooh, nuole minua niin kuin lauantaina. Minua ei ole ikinä ennen nuoltu sieltä, oooh…

Ja minähän nuolin ja näykin tuota sileää posliinipillua. Imaisin törröttävän klitoriksen huulieni väliin ja Seija sätki käsittelyssäni ihan horkassa täristen. Tuskin se vielä mitään orgasmia oli, mutta kokemuksena hänelle uusi ja se tuntui tekevän hyvää. Kädellään hän yritti tukahduttaa voihkintaansa, mutta silti hän oli melko äänekäs ja ajattelin voihkinan kuuluvan naapuriin. Annoin kieleni vaeltaa ympäriinsä tuossa kauniissa pillussa ja sormellani vuorostaan kutitin klitorista ja se sai Seijan selän nousemaan luokille ja sitten nytkien hän sai tosi komean orgasmin sätkien joka puolelle ja voihkien äänekkäästi. Sitten hän lysähti vuoteelle ja oli ihan liikkumattomana. Annoin Seijan levähtää ja hiljaa silitin häntä. Hetken kuluttua hän tuli takaisin tähän maailmaan ja sanoi: "Se oli ihanaa ja uskomaton kokemus, kiitos!"

- Tämä oli vasta alkua vuodon tukkimiselle, nyt saat maistaa tutkimuskaluani, sanoin Seijalle nousten seisomaan ja riisuin housuni pois ja päästin kovana jököttävän kaluni vapaaksi.

- Ooh, sinulla on tosi iso kalu, huokaisi Seija. Menin vuoteen keskelle makaamaan selälleni ja pidin kädelläni kaluani pystyssä. Seija katsoi koko ajan kaluani silmät kiiluen.

- Istu sen päälle, komensin Seijaa. Seija kääntyi vuoteella polvilleen ja konttasi päälleni. Koska hän on lyhyt ja kaluni oli hänen noustava jalkojensa varaan kyykkyyn. Kaluni pää oli pillun huulilla ja Seija sanoi:

- Mahtuuko näin iso kulli sisääni?

- Onhan se siellä jo ollut, sanoin siihen ja jatkoin, ei se ole mikään kulli vaan kyrpä. Seija katsoi minua ja kuiskasi hiljaa: "Iso kyrpä." Ja samalla hän laskeutui alaspäin ja sitä mukaa kyrpäni katosi hänen pillunsa uumeniin. En ollut uskoa silmiäni, kun koko kyrpäni mahtui tuon pienen, vaikkakin pullean naisen pilluun. Seija alkoi nousta ja laskeutua jalkojensa varassa ja kaluni varressa tuntui mukava puristus.

Seijan pyöreät tissit olivat käteni ulottuvilla ja tarrasinkin niihin lujasti kiinni. Puristin isoja nännejä sormieni välissä ja se tuntui tekevänä hyvää Seijalle, sillä hän alkoi taas uikuttaa samalla lailla kuin nuollessani häntä. Kauaa hän ei jaksanut keinua päälläni, kun tunsin tutut väristykset hänen vartalossaan. Aloin itsekin olla aika herkässä ja pyysin häntä nousemaan pois päältäni.

- Haluan sinua takaapäin, pyysin Seijalta

Ketterästi Seija pyörähti pois päältäni ja kävi vierelleni polvilleen. Asetuin hänen taakseen kyrpä sojottaen ja ohjasin sen odottavaan pilluun. Työnsin kaluni kerralla sisään, koska tiesin sen sinne hyvin nyt mahtuvan. Otin Seijan lanteista kiinni ja aloin paukuttaa.

- Ooooh, ihanaa, nai minua kovaa, Seija pyysi.

- Nyt saat kyrpää kiimavittuusi, tuntuuko hyvältä?

- Tuntuu, tuntuu, anna isoa kyrpää minulle, ooooh…

- Taidat tykätä isosta kyrvästä?

- Tykkään, tykkään…

- Oletko oikea kiimavittu, joka haluaa nuoria miehiä nussimaan?

- Olen, olen, ooh, nussi mun vittua, ihana naapurinpoika, anna tädille sun kovaa kyrpääsi, Seija huusi jo melko kovalla äänellä.

- Tekeekö nuori kyrpä hyvää, painostin edelleen Seijaa.

- Tekee, tekee, nyt tuleeee-eee-ee, Seija melkein parkui ja samalla aloin minäkin tulla ja annoin sperman roiskua tuon tädin pilluun voimalla.

Vetelin edestakaisin pumpaten pussini tyhjäksi ja lopulta rojahdin Seijan viereen uupuneena. Makaamme jonkin aikaa hiljaa vierekkäin. Huomaan yöpöydällä kellon näyttävän jo yli 22 ja aamulla on aikainen töihin lähtö, joten nyt on siistisit suoriuduttava kotiin.

Nappaan törröttävän nännin huulien väliin ja sanon:

- Tuliko vuoto riittävästi korjattu tällä erää?

- Kyllä tuli, se oli ihanaa, kiitos, että tulit hoitamaan vuodon. Seija kiitti hiljaisella, voipuneella äänellä.

- Minun on nyt mentävä, kello on paljon, jatkoin ja nousin vuoteesta ja aloin pukemaan.

Seija keräsi takkinsa ympärilleen ja sanoi:

- Ethän kerro tästä meidän jutusta kenellekään.

- En tietenkään kerro, mitähän siitä naapuritkin ajattelisivat. Sanoin siihen, miettien Irman suhtautumista tähän juttuun.

- Toivottavasti huoltomies ehtii joskus toistekin tänne, tutkimaan kosteita paikkoja, liversi Seija vielä ja minä vaan totesin, että:

- Katsotaan sitä sitten joskus. Oli aika lähteä kotiin ja suljin oven hiljaa perässäni ja keventynein pussein hipsin kotiini.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute