Koodi-puhelin
Ensi kohtaaminen
Mikke

Tärisevällä kädellä soitat ovikelloani, tunnet pulssisi hakkaavan ja kuulet sydämesi lyönnit korvissasi.

Olet hermostunut, mutta rohkeasti tuijotat eteenpäin kun ovi aukenee. Kaksi toisilleen vierasta ihmistä katsovat toisiaan, tutkivat, riisuvat toisiaan katseillaan.

Pyydän sinut peremmälle. Tunnet olosi hiukan vaivaantuneeksi, mutta sitten laskeudut eteeni polvillesi ja hyväillen tunnustelet käsilläsi etumustani. Tunnet miten jäykistyn ja hapuillen avaat housujani.

Katselet minun puolivelttoa kalua, ihaillen sitä. Pystyt jo kuvittelemaan miltä se tuntuu suussasi. Hyväilet ja pitelet sitä sirossa kädessäsi, varovaisesti maistaen sitä kärjestä, ja uudestaan.

Kielesi seikkailee kaluni ympärillä ja kädelläsi vetelet jo esinahkaani. Ihana tunne kun huomaan miten nautit tyydyttämisestäni.

Pikkuhiljaa paisun entisestään suussasi, joudut haukkaamaan happea ja ihailet kovaa vehjettä kädessäsi. Sylkäiset sille ja hierot sylkeä kalulleni.

Nuolet koko pitkää vartta hieroen samalla toisella kädelläni kiveksiä. Imaiset yhden sormen suuhusi, kostuttaen sitä ja rupeat hieroa minun anaalia.

Tiukalla otteella tartut varresta kiinni ja rupean innokkaasti imemään.

Otat minut syvemmälle suuhusi ja imu kovenee.

Hierot kalua nopeammin, kovempaa. Sormesi uppoaa peppuuni ja samassa tunnet kuinka rupean sykkimään suussasi. Suljet huulesi ympärilleni kun huomaat että laukeaminen on lähellä.

Katselet sykkivää aisaa kädessäni kun kuumat spermat valuvat kädellesi.

Hymyilemme toisillemme, pyyhit kätesi ja hyvästelemme…

…mutta ehkä ei lopullisesti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute