Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Pahat pojat
 AnyZ 31.03.2003
 
 
Otto ja Eero olivat treenaamassa tavalliseen tapaansa painoilla talonsa ulkorakennuksessa. Eero harjoitteli penkillä painojen kera, kun Otto tyytyi nostelemaan raskasta kivenmurikkaa. Tattisen veljeksillä ei ollut varaa hienoihin kuntolaitteisiin, vaikka pari ensimmäistä keikkaa olivatkin tuottaneet ihan kohtuullisesti. Otto päätti pitää pienen tauon, laski kiven maahan, pyyhki hikeä otsaltaan ja istui alas. Uusia ryöstökohteita pohtiessaan Otto unohtui tuijottamaan Eeron treenausta. Ajatustensa lomasta hän huomasi kuinka hikikarpalot kiiltelivät Eeron tiukoilla, voimakkailla lihaksilla tämän nostellessa painoja. Vaikka veljekset olivat treenanneet yhdessä ilman paitaa lukemattomia kertoja, Otto ei ollut koskaan katsonut pikkuveljensä kehoa tällä tavalla. Hän jopa tunsi pientä kovettumista jalkojensa välissä, vaikka Otto tiesi hyvin, että seksi kuului naisen ja miehen välille ja silloinkin vain avioliitoon, sillä niin poikien isä oli heille rankalla kädellä opettanut. Koska itsetyydytys oli myös ehdottomasti kielletty, Otto oli herännyt monena yönä kiihottavan unen jälkeen housut märkänä. Eikä noissa unissa aina ollut pelkästään naisia, vaan yhtä usein myös alastomia miehiä. Näitä unia muistellessaan ja Eeron komean kehon työskentelyä tuijottaessaan Otto kiihottui toden teolla ja hänen farkuissaan alkoi tulla ahdasta...

"Mitä sä oikein tuijotat?" Eero kysyi yhtäkkiä. Hän oli huomannut Oton tuijotuksen, lopettanut pumppauksen ja katsoi nyt ihmeissään isoveljeään silmiin. Otto havahtui ja käänsi katseensa häpeillen pois. "Eiku mä vaan mietin, et mitä sä meinaat sen Pirjon kanssa?" Otto sai lopulta sanottua. "Se on mun tyttöystävä, kait. Kuin niin?" Eero vastasi ihmetellen. "Sitä mä vaan, et ootteko te tehny...", Otto kangerteli, "niinku sitä?" Silloin Eerokin käänsi katseensa pois Otosta ja vastasi vaivaantuneesti: "Ei olla." "Hyvä!" Otto naurahti, mutta jatkoi nopeasti nähdessään Eeron hämmentyneen ilmeen: "Tai kun sehän ois syntiäkin ja silleen..." Otto vaikeni muistaessaan, mitä oli itse äsken ajatellut. Hän nousi ylös lähteäkseen ja päästäkseen nopeasti pois vaikeasta tilanteesta, mutta unohti kokonaan armottoman seisokkinsa. Juuri siihen Eeron katse nauliutuikin hänen kääntyessään sanomaan jotain veljelleen. Suu auki Eero tuijotti hetken komeaa pullotusta Oton farkuissa, käänsi sitten katseensa ylös Ottoon ja sai lopulta vaivoin sanottua: "Sä taisit ajatella jotain ihan muuta kuin minua ja Pirjoa." "Niin, tai ajattelin mä ainakin sua, tai en siis silleen, mut..." Otto vastasi löytämättä oikeita sanoja tilanteen korjaamiseen.

"Onko sulla iso?" Eero kysyi yllätten sekä Oton että itsensä. "Ku naiset kuulemma pitää isoista, enkä mä oo nähny sun ... sitä niinku ... tossa tilassa, ja mä vaan aattelin..." Eero sopersi hädissään. "Hei, se on okei", Otto vakuutti niin varmasti kuin hämmentyneessä mielentilassaan pystyi. Varmemmaksi vakuudeksi hän lisäksi avasi farkkunsa sekä laski niitä sen verran, että hänen 18-senttinen kivikova kalunsa pullahti vapauteen. Eero tujotti haltioituneena isoveljensä komeaa kyrpää, tuuheaa karvotusta, kookkaita kiveksiä ja muhkeaa esinahan peittämää terskaa. Otto piti pikkuveljensä ihailevasta katseesta ja huomasi, että Eeronkin housuissa alkoi tapahtua jotain. "Sullakin on varmaan yhtä komea kalu", Otto sanoi provosoivasti ja nyökkäsi Eeron jalkovälin suuntaan. Eero säpsähti, nousi seisomaan ja epäröi hetken, mutta Oton nyökättyä uudelleen rohkaisevasti hän kaivoi esiin oman kalunsa farkkujensa kätköistä. Siinä he sitten seisoivat, kaksi Tattisen veljeksistä farkut puolitangossa, munat sojossa ja kiimaisempina kuin koskaan eläissään. Hetken katseellaan vertailtuaan Eero kuiskasi lähes anteeksipyytävästi: "Mun on vähän pienempi." Hänen 16-senttinen kyrpänsä oli tosiaan hieman ohuempikin, mutta vähintäänkin yhtä haluttava kuin Oton. Eero sulki silmänsä ja painoi päänsä uskoen, ettei hän kykenisi tyydyttämään Pirjoa tai ketään muutakaan naista.

Huomatessaan tämän Otto lohdutti: "Mut ihan yhtä hyvä", ja tarttui vaistomaisesti veljensä kaluun. Eero säpsähti, katsoi veljeään säikähtyneenä silmiin, mutta sulki sitten silmänsä myöntymisen merkiksi. Oton kosketus tuntui niin hyvältä, niin oikealta. Otto hieroi Eeron kullia hitaasti ja varovasti edestakaisin. Hän oli uneksinut tästä niin monesti, toisen miehen kullin kosketuksesta. Roskaisten mielensä Otto päätti toteuttaa myös toisen kyrpää koskevan haaveensa. Eeron kalua koko ajan hellästi pidellen Otto polvistui Eeron eteen ja esinahkaa taakse vetäen ohjasi veljensä kullin huuliensa väliin. Ahnaasti Otto otti sen niin pitkälle suuhunsa kuin vain ilman kakomista sai, perääntyi sitten hieman ja alkoi imeä voimallisesti sekä leikitellä Eeron terskalla kielellään. Eero saattoi vain huokailla nautinnosta, hän ei ollut koskaan kokenut mitään tällaista. Hänen kätensä haroivat Oton tummia hiuksia isoveljen jatkaessa imutustaan, ja hänen lantionsa työntyi hiukan eteenpäin Otolle tarjoutuen. Oton kädet hieroivat Eeron lihaksikkaita reisiä, puristelivat hellästi hänen pallejaan ja löysivät lopulta hänen kiinteät pakaransa. Viimein yksi sormi eksyi sisään Eeron tiukasta peppureiästä. Tämä uusi tunne oli Eerolle liikaa, ja tukahdutetun karjahduksen saattelemana hänen sykkivästä kyrvästään pulppusi makoisaa eliksiiriä Oton odottavaan suuhun, joka nieli sen viimeiseen pisaraan.

Kun Eeron kulli oli pehmennyt hänen suussaan, Otto malttoi vihdoin irtautua siitä ja nousi seisomaan. Hänen yhä vapaana sojottava kalunsa vaati huomiota itselleen. "Nyt on sit mun vuoro" Otto sanoi Eerolle, joka vielä toipui melkein jalat alta vieneestä orkustaan. Eero hymyili innostuneesti luullen Oton tarkoittavan suihinottoa, mutta tämä ohjasikin veljensä riisumaan housunsa kokonaan ja menemään treenipenkille selin makaamaan. Itse Otto asettui penkin päähän Eeron jalkoväliin seisomaan. Sitten hän sylki kämmeniinsä ja kostutti kullinsa syljellään. Kun Otto ryhtyi hieromaan Eeron persereikää kosteilla sormillaan, Eero kysyi huolestuneena "Mitä sä oikein meinaat?" "Mä aion naida sua kuin naista" Otto vastasi itsevarmasti. Säikähtäen Eero yritti vastustella, mutta Otto tarttui määrätietoisesti hänen jalkoihinsa ja nosti hänen nilkkansa olkapäilleen. "Ota iisisti, niin ei käy kuinkaan ... varmaankaan" Otto tyynnytteli pikkuveljeään. Eero ei oikein vakuuttunut, mutta ei ehtinyt tehdä mitään, ennen kuin Otto työntyi yhdellä survaisulla hänen sisäänsä. Eeron suoraa huutoa kivusta ei edes Oton kämmen voinut tukahduttaa. Kyrpä syvällä Eeron perseessä Otto painautui Eeron kehoa vasten, hyväili tätä joka puolelta, suuteli Eeron rintaa ja kasvoja ja kuiskaili rauhoittavasti veljensä korvaan: "Ihan rauhassa, kyllä se siitä asettuu, pahin on jo ohi..." Pikkuhiljaa kestämätön kipu Eeron sisällä suli ihanaksi täyttymyksen tunteeksi ja nautinnoksi, ja Eero vastasi Oton suudelmiin. Tästä rohkaistuneena Otto ryhtyi vetämään kaluaan ulospäin, ja sitten takaisin sisään. Kipu palasi hetkellisesti, mutta pian Eero nautti huokaillen, kun Oton kullin edestakainen liike kiihtyi hiljalleen kiimaiseksi panemiseksi. Kumpikin tiesi joutuvansa tästä synnistä helvettiin, mutta he eivät olisi voineet siitä vähempää välittää, niin taivaalliselta molemmista tuntui. Otto näki nautinnon veljensä kasvoilla, maistoi vielä suussaan Eeron sperman ihanan maun, haistoi heidän hikisten kehojensa kiihottavan hajun, tunsi kuumien vartaloiden symmetrisen liikkeen ja Eeron neitsytpepun tiukkuuden sekä kuuli irstaan läiskeen, joka syntyi hänen palliensa hakatessa Eeron pakaroita vasten. Tämä aistien ilotulitus työnsi Oton viimein yli reunan: kiimaisesti korahtaen hän veti kyrpänsä ulos Eeron perästä ja ruiski valkean mahlansa ympäri tämän kehoa. Kiihkossaan Eero hieroi isoveljensä spermaa itseensä ja nuoli sormiaan maistakseen tuota suloista nestettä.

"Mitä ihmettä te hommaatte?", kuului kiihkon ja kauhun sekainen ääni. Kun Otto ja Eero käänsivät katseensa äänen suuntaan, näkivät he tyrmistyneen Ilkan ja hämmästyneen Matin, loput Tattisen veljessarjasta. Hämmentyneenä Otto astui taaksepäin ja Eero nousi istualleen. Kumpikaan ei saanut sanaa suustaan. "Kun kuultiin Eeron huuto, niin tultiin kattoon, et mikä on hätänä!", Matti huudahti kiihtyneenä, "Mut täällä te vaan..." Hän ei tiennyt miten jatkaisi. Otto huomasi, että Matin ja Ilkankin housujen etumuksissa oli komeat kohoumat. "Mitäs tässä, pidettiin vaan vähän hauskaa, liittykää tekin toki mukaan" Otto sanoi hymyillen, ja sai kaikkien kolmen veljen kummastelevat katseet osakseen. Matti ja Ilkka näyttivät olevan kahden vaiheilla, paetako kauhistuneina syntiä vaiko uskaltautua kiellettyyn, houkuttelevaan nautintoon. Silloin Eerokin ymmärsi Oton tarkoitusperän, ja ryhtyi leikkkiin mukaan. "Hei Ilkka, tuus tänne" hän vinkkasi veljistä toiseksi nuorimmalle. Ilkka epäröi, ja vilkaisi Mattiin saadakseen tukea suuntaan tai toiseen, mutta tämä näytti yhtä epätietoiselta kuin hänkin. "Tuu vaan, en mä pure" Eero maanitteli uudestaan. Syvään huokaisten Ilkka teki päätöksensä ja asteli horjuvin askelin Eeron luokse. Eeron yrittäessä koskettaa hänen housunetumustaan Ilkka kavahti taaksepäin. Silloin Eero tarttuikin Ilkkaa kädestä, katsoi tätä suoraan silmiin ja sanoi hymyillen: "Luota muhun." Ilkka sulki silmänsä ja yritti rentoutua, kun Eero avasi hänen housunsa, vapautti kivikovana seisovan elimen ja hamusi sen suuhunsa. Pian Matti ja Otto saivat seurata lähietäisyydeltä Eeron taidokasta suihinottoa ja Ilkalle sen tuottamaa nautintoa.

Otto vilkaisi Mattia, joka oli kiinnostuneena lähestynyt muutaman askeleen, ja selvästi kiihottunut näkemästään. Otto päätti tehdä Matille ehdotuksen: "Panehan säkin vähän pikkuveljen tiukkaa perää" viitaten Eeron perseeseen, joka oli jälleen kuin tarjottimella Eeron laskeuduttua makuulle Ilkkaa imiessään. Matin kasvoilta näki kuinka paljon hän halusi sitä, mutta silti hän kiusoitteli Ottoa tavalliseen tapaansa: "Eiku sää." "Eiku sää" Otto vastasi perinteen mukaisella tavalla. "Eiku sää" "Eiku sää" "No hyvä on, mä panen sitten", Matti lopulta vastasi kuin alistuen ja astui penkin luokse. Hätäisesti haparoiden hän laski housujaan paljastaen seisokissa olevan kyrpänsä ja työnsi sen Oton nainnin jäljiltä liukkaaseen ja avonaiseen Eeron riemureikään. Ilkan mulkun vaimentama ulvahdus Eeron suusta johtui lähinnä yllätyksestä, jonka Matin äkkinäinen tunkeutuminen aiheutti. Pian kolmikko löysi kuitenkin yhteisen rytmin, jossa Matti nai voimallisesti Eeron tiukkaa persettä ja Eero imi antaumuksella Ilkan paksua kyrpää. Otto katseli vierestä nuorempien veljiensä kimppakivaa, mutta ei kauaa tyytynyt olemaan toimettomana. Eeron pystyssä heiluva kalu kiehtoi häntä, eikä Otto voinut lopulta enää vastustaa kiusausta. Niinpä hän asettui hajareisin Eeron yläpuolelle Matin eteen, ja hitaasti laskeutuen ohjasi Eeron kullin pakaroidensa väliin. Eero sai taas aihetta nautinnon huokaisuille suihinoton lomassa, sillä Oton tiukka persereikä sulki hänen kyrpänsä lämpimään syleilyynsä. Ratsastaessaan Eeron kullilla Otto hyväili niin takanaan olevaa Mattia kuin sivullaan seisovaa Ilkkaakin, hän jopa suuteli Ilkan kanssa intohimoisesti. Niin nämä neljä veljestä sulautuivat yhdeksi lihallisten nautintojen kasaumaksi, jossa kyrvät, perseet ja suut saivat kyytiä.

Ensimmäisenä nelikosta laukeamisen rajan saavutti Eero, sillä olivathan kaikki muut veljekset hänen "kimpussaan". Vaikka tuleminen olikin hänelle jo toinen, riitti sitä tarpeeksi Oton pepuntäytteeksi ja valui ylimäärin vielä uloskin. Tämän tuntiessaan Otto runkkasi toisen lastinsa Eeron rinnuksille, ja ryhtyi sitä siitä välittömästi nuolemaan. Näky oli kuitenkin liikaa Ilkalle, joka huojentuneiden ynähdysten saattelemana kuorrutti Eeron suun sisältäpäin paksulla liisterillään. Vaikka Eero kuinka yritti niellä kaiken minkä veljeltään sai, osa silti valui norona ulos hänen suupielistään. Viimein Mattikin tunsi hetkensä koittavan, ja karjahtaen: "Ampu tulee!" hän työntyi syvälle Eeron perseeseen, minne hän antoi siemenensä levitä. Kaikki olivat nyt voipuneita ja tyydytettyjä, kaikki paitsi Ilkka, joka ei ollut vielä saanut panna ketään peppureikään. Niinpä hän asettui penkin päässä seisovan Matin taakse, ja lävisti tämän sulkijalihaksen äkkirynnäköllä. Matti yritti turhaan vastustella, mutta kiimaista Ilkkaa ei minkään pidellyt. Samalla Otto ja Eero suutelivat ja hyväilivät toisiaan orgasmin jälkeisessä euforiassa. Ilkan innokkaalla pumppaustahdilla ei kauaa mennyt, kun hän jo pärski lämpimän nesteensä veljensä sisuksiin toistamiseen. Taisipa Mattikin siinä samalla lypsää kyrvästään viimeisenkin spermapisaran. Pienimuotoisen orgiansa jälkeen veljekset menivät pesulle, ja vannoivat toisilleen, etteivät he koskaan paljastaisi kellekään veljellisen rakkautensa "syvyyttä". Eero pohti itsekseen, voisiko mikään, minkä hän mahdollisesti kokisi Pirjon kanssa, voittaa hänen kokemustaan veljiensä kanssa...
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute