Koodi-puhelin
Ensimmäinen kertani miehen kanssa
Horus

Olin jo pitkään fantasioinut seksistä miehen kanssa. Olin 28-vuotias ja nyt päätin toteuttaa haaveeni. Menin suosittuun gay-chattiin ja pian paikalle ilmestyi toinen mies paikkakunnaltani. Meillä synkkasi samoin tein ja sovimme treffit läheiseen risteykseen.

Tapasimme ja siirryimme nopeasti luokseni. Hannu oli 38-vuotias ja naimisissa, mutta kokeneempi jo miestenkin kanssa. Riisuuduimme ja istahdimme vierekkäin. Hannun kalu oli jo kovana ja hän pyysi minua koskemaan sitä. Otin sen käteeni ja ajattelin, että kosken nyt ensi kerran toisen miehen kaluun. Runkkasin kullia ja pian Hannu pyysi minua ottamaan sen suuhun. Hannu istui sängylläni ja menin kontilleni hänen eteensä ja otin jäykän kullin suuhuni ja aloitin imemään. Olin itsekin kovana ja ajatus miehen sykkivästä kalusta suussani kiihotti minua yhä vain lisää.

Jonkin ajan kuluttua pyysin Hannua nussimaan suutani jahän suostui. Menin makuulleni selälleni sängylle ja Hannu tuli päälleni työntäen kalunsa suuhuni. Hannu aloitti kiimaisen nussimisen ja tunsin kuinka kalu lähestyi huippua huulieni välissä. Sain sanottua hänelle, että haluan saada lastit kasvoilleni. Hannu huohotti hyväksyvästi ja hetken kuluttua tunsin, että nyt hän on lähellä. Hannu veti kalun suustani ja purskutti kuumat lastinsa kasvoilleni ja kaulalleni. Sen jälkeen hän tuli viereeni ja otti edelleen kovan kaluni käteensä. Hannun ei tarvinnut runkata pitkään, kun minulta tuli vatsalleni. Tämän jälkeen peseydyimme ja vaihdoimme yhteystietojamme. Jatkoa seurasi ja pian menetin myös perseeni neitsyyden...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute