Koodi-puhelin
"Vahingossa" 2
samipoika

Serkkuni ja minun yöllisestä vahingosta oli kulunut jo muutama kuukausi. Alkuhuuman laannuttua olin jotenkin hävennyt koko juttua, ja pyrin unohtamaan asian korvaamalla sen viettämällä useita öitä eri osoitteissa. Olihan se nautinnollista ja auttoi unohtamaan salaisen syntini. En ajatellut enää koko asiaa.

Setäni täytti 50v. ja päädyin myös sukujuhliin matkaan. Pukupäällä edustin lähinnä yksinäni omaa perhettäni, muiden setien ja tätien perheiden ollessa läsnä. Myös serkkuni Tuomas oli paikalla ja hänelle näytti booli maistuvan. Ja pian hän alkoikin katsomaan minuun päin tuttu virne kasvoillaan.

Hän tuli luokseni ja istui viereeni. Vaivihkaa hän siirsi käteni hänen haaroilleen. Hänellä seisoi kivikovana. Mieleni teki tarttua välittömästi tuohon lihakimpaleeseen, mutta hillitsin itseni. Pian hän sujautti käteeni jotain. Se oli vaseliinia.

" Mee vessaan, rasvaa ittes. Mä haen autost kortsuja. "

Hän nousi ja lähti kävelemään päättäväisin askelin ulos. Hän näytti syötävän hyvältä puvuntakissaan, tuntui että hänen raamikkaat hartiansa vain levenivät. Olikohan hän bodannut lisää?

En voinut ajatella kauempaa, sillä seisokkini olisi erottunut housuistani heti, joten menin vilkkaasti vessatiloihin. Menin kauimmaiseen koppiin, ja pudotin housuni välittömästi nilkkoihin. Avasin vaseliini purkin ja aloin rasvaamaan itseäni. Sormet tuntuivat syntisen hyvältä reiässäni.

Vessan ovi aukeni. " Sami? " kuului ovelta.

Inahdin vastaukseksi. Vessassa ei ollut muita. Tuo lihaksikas nuorimies käveli voimakkain askelin koppini ovelle ja avasi oven. Hän oli jo vapauttanut mahtavan elimensä sepaluksesta ulos. Laskeuduin polvilleni ja nuolaisin himokkaana hänen kyrpäänsä.

" Laita tää. Ei oo paljoa aikaa, ja mä aion panna sua. " , hän sanoi ja ojensi kortsun.

Avasin sen ja aloin asettamaan sitä paikoilleen. Se oli ensin hankalaa, ja tuntui, ettei se mahdu, mutta viimein sain sen koko kyrvän mitalle. Käännyin ja levitin itseäni hänelle. Hän tarttui minuun tiukasti.

Kyrpänsä hän työnsi eläimen raivolla sisään. Tuntui, että halkean kahtia. Purin huulta, sillä en voinut huutaa. Tuomasta ei näyttänyt häiritsevän. Hän murisi nautinnosta ja alkoi panemaan minua. Hän oli todella raju, ja kipu oli uskomaton, mutta kietoutui pian käsittämättömäksi nautinnoksi. Purin edelleen huuliani, mutta inisin silti kovaa. Hän taisi olla puutteessa, sillä hän pani minua samalla tahdilla, kuin minä runkkaan yksin kotona mulkkuani. Hän huokaili jo lupaavasti, kun ovelta kuului narahdus. Ovi aukeni, Tuomas vaikeni, mutta jatkoi panemista. Oma kaluni oli aivan räjähtämispisteessä, ja kiinnijäämisen pelko vain lisäsi kiimaani. Läheisestä kopista alkoi kuulua tasaista kusen lorinaa. Tuomas muutti hieman asentoaan ja painoi järkälemäisen kyrpänsä juuri oikeaan kohtaan. Purin huulta, mutta ei se auttanut: huokailin syvään ja tunsin miten kullini ampui spermaa vessan lattialle. Lorina hellitti hetkeksi, mutta jatkui. Pian se lakkasi kokonaan, ja mies poistui pestyään kätensä. Tuomas oli tuon koko ajan painanut itseään sisääni hitaasti. Kun ovi loksahti kiinni, hän vetäisi itsensä ulos minusta ja heitti kortsun pois. Hän kääntyi seinää vasten ja vetäisi esariaan muutaman kerran. Valtaisa karjahdus ja hän laatoitti seinän uudelleen valkealla mahlallaan. Makasin hiljaa. Nautinto näkyi Tuomaksen kasvoilla.

" Mä meen autoon. Tuu kohta perässä. Sä tuut meille, ja mä panen sua koko yön. "

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute