Koodi-puhelin
Saapasmies metsässä II
Kontiomies

Kevät oli taas yhden päivän pidemmällä. Koivujen lehdet olivat taas aavistuksen suurempia ja niiden hento vaaleus oli vähentynyt aivan hiukkasen verran. Linnunpöntöt täyttyivät talitiaisista ja kirjosiepoista. Metsä oli täynnä ääniä ja hirvikin vilahti pensaikossa, kun kävelin taas vakiopaikalleni metsän keskellä olevalle kalliolle, josta oli upea näkymä järvelle. Istuin kalliolle takkini päälle, join termoksesta vähän kahvia ja poltin tupakan. En polta vakituisesti, mutta luonnon keskellä saapastellessani se vaan tuntuu sopivalta ja miehekkäältä.

Olin edellisenä päivän kohdannut kalliolla Äijän. Miehen, joka oli herättänyt minut päiväunistani ja tarjonnut jotain vielä parempaa kuin unet. Olin saanut hänen mällinsä naamalleni, kaljulleni ja suuhuni ja itsekin olen saanut laueta hänen Kontio-saappaansa varrelleen. Olin nauttinut siitä todella paljon ja kun Äijä vielä lopuksi pyysi tai suorastaan määräsi minut samalle paikalle seuraavana päivänä samaan aikaan, niin olin elänyt 24 tuntia kuin huumattuna. Kulli seisoi koko ajan, olin kiimainen ja odottava. Aamulla oli upeaa valmistautua tapaamiseen, laitoin metallisen renkaan kyrvän ja kivesten juureen, maastohousut jalkaan, havunvihreän t-paidan ja maastolippiksen. Jalassa isot kuluneet Kontiot.

Olin miettinyt Äijää. Arvelin nähneeni hänet mökkitieni varrella olevan maalaistalon pihalla. Maalaistalossa asui seitsemänkymppinen pariskunta ja veikkasin miehen olevan heidän poikansa. Olin ohi ajaessani joskus kiinnittänyt huomiota isoon korstoon, joka ajoi nurmikkoa ilman paitaa, saappaissa ja farkuissa. Sietämättömän hyvä vartalo nelivitoseksi, arvelin hänen ikänsä olevan niillä main.

Sovittu aika meni, Äijää ei kuulunut. Olin jo kaivanut elimeni housuistani ja runkkailin sitä. Olin laittanut takin taskuun varmuudeksi mukaan anustapin ja liukastetta. Otin liukasteen ja hieroin sitä anustappiin. Kävin kyykkyyn, vedin housuja alas ja liu’utin tapin paikalleen perseeseeni. Kyrpäni reagoi heti ja sojotti nyt ihan kovana. Sitten – vihdoinkin – takaani kuului ääni: ”Jumalauta. Mies on aloittanut täällä ilman mua.” Samassa Äijä jo olikin takanani, tunsin kädet olkapäilläni. Saapas painautui persettäni vasten ja hyväili sitä kuin kokeillen, oliko tappi varmasti paikallaan. ”Vai tappi perseessä. Haluaisitkohan jotain muuta sinne.” Mutisin taas jotain myöntävää. Kuulin vetoketjun äänen ja hetken päästä miehen kulli oli vasemman korvani juuressa. ”Mitäs jos imisit tätä vähän ensin”, sanoi Äijä - se ei ollut kysymys vaan vaatimus. Käännyin ympäri ja huokasin. Miehellä oli kuluneiden Kontioiden lisäksi harmaanvalkoiset camo-kuvioiset housut ja musta t-paita. Päässä oli vihreä lippis. Puukko roikkui vyöllä tupessaan. Aloitin työni ottamalla miehen kasseista kiinni ja nuolemalla samalla jämäkän elimen terskaa. En kerennyt kauaa kiusoitella, kun Äijä otti minua päästä kiinni ja survaisi jäsenensä suuhuni. Hän nai vaativasti suutani ja murahteli tyytyväisyydestä. Mies vetäisi paidan pois päältään ja paljasti hyvin muodostuneet rintalihaksensa. Ja ne nännit! Olin yhä kyykyssä, mutta mies vei käteni suurille nänneilleen ja pyysi puristelemaan niitä. Hankalasta asennosta huolimatta nautin hommastani ja niin nautti hänkin olostaan, kyrpä seisoi kovana ja murahtelu senkin koveni.

”Tauko.”, totesi hän ja nosti minut ylös. Pussasi suulle, pitkään. Hymyilikin. Olin sulaa siihen paikkaan, mutta sain sentään hymyiltyä takaisin. Vedin maastohousuni kunnolla jalkaan ja laitoin vetskarinkin kiinni. Äijä istui kalliolle ja pyysi mut viereen, kietoi käden ympärilleni. Istuimme hetken hiljaa ja katselimme maisemaa, kylki kyljessä, saappaan varret toisiaan hieroen. Tappi perseessäni tuntui tosi kiihottavalta, niin kuin tietysti myös ison saapasmiehen läheisyys. Melkein värisin odottaessani, mitä seuraavaksi olisi luvassa. Lopulta mies pyysi minua nousemaan ja kävelytti mut lähimmän männyn luo. ”Laitetaanpas sut tähän parkkiin.”, hän sanoi ja kiersi näppärästi käteni männyn ympäri eri puolilta. Otti taskustaan nippusiteen ja napsautti käteni kiinni toisiinsa. Olin sidottuna mäntyyn. Mies siirtyi taas taakseni ja hiveli persettäni. Työnsi oman saappaansa jalkojeni väliin ja pakotti mut seisomaan jalat harallaan. Astui taakseni ja painautui takamustani vasten. Isot kourat löysivät tiensä t-paitani alle, sain kylmiä väreitä, kun kädet vaelsivat herkille nänneilleni ja kiusoittelivat niitä.

Nyt Äijä vetäytyi hetkeksi kauemmas ja tarkasteli näkymää kauempaa. Jouduin odottelemaan jännityksessä, hetken jopa säikähdin, että nyt minut jätetään tähän – sidottuna mäntyyn. Olin sentään säädyllisesti kulli housuissani, mutta anustappi yhä suolessani. Vähän aikaa odottelin täristen, mutta sitten askeleet taas lähestyivät. Koura tarttui vetoketjuuni ja veti sen auki, samoin avasi housujeni napin. Veti housujani alemmas. Tarttui anustappiin ja työnsi sitä vähän tiukemmalle. Sitten liu’utti tapin pois perseestäni. Sormi hiveli persettäni ja kävi sisälläni. Nojasin otsallani mäntyyn ja nautin ja odotin. Koura kävi juuri paljaaksi ajelluilla ja herkillä kiveksilläni ja lopulta otti kunnon otteen kyrvästäni. Muutama reilu veto ja olin melkein laueta. Pyysin Äijää lopettamaan, etten vielä laukeaisi. Onneksi hän oli samaa mieltä, työnsi vaan tapin takaisin perseeseeni.

Taas mies vetäytyi kauemmas, nyt kuulin, kuinka kondomia rapisteltiin taskusta. Työnsin persettäni taaksepäin ja odottelin kiimaisempana kuin kertaakaan. Hän ei aikaillut, tappi lähti taas anuksestani ja jämäkkä kulli tunki sisääni melkein saman tien. Mies odotteli rauhassa kulli sisälläni ja hiplaili taas nännejäni. Kullini nytkähteli innosta. ”Eiköhän lennätetä spermaa oikein kunnolla.”, hän sanoi ja alkoi työnnellä edestakaisin. Saappaat natisivat toisiinsa, huokailimme molemmat, miehen kädet vaelsivat paitani alla. Hikeä roiskui päälleni. Jonkun ajan kuluttua Äijä otti taas kyrpäni käteensä ja vatkasi sitä reippaasti. En enää kestänyt, vaan jostain todella kaukaa vatsani pohjasta lähti aalto, joka toi spermani miehen kädelle, saappailleni ja männyn juurille. Karjaisin tyytyväisenä. Mies työnsi spermaisen kätensä naamalleni ja pukkasi vielä muutaman kerran kyrpäänsä syvemmälle – sitten laukesi hänkin. Olisin toivonut saavani spermaa sisälleni, mutta turvaseksin nimissä Äijän lasti lensi kortsuun. Hänkin karjaisi. Olimme molemmat hiestä märkiä.

Hetken aikaa huohotimme yhdessä, sitten hän vetäytyi pois ja heitti kortsun menemään. Tuli vielä kerran taakseni ja painautui raukeana selkääni vasten. Otti puukon tupesta ja leikkasi nippusiteen auki. Sain vihdoinkin kunnolla tukea männystä. Mies pudottautui lepäämään ja veti mut kainaloonsa. Olimme molemmat väsyneitä, mutta naureskelimme tapahtunutta onnellisina. ”Mä oon Risto”, Äijä sanoi. Äijällä on nimi! Esittelin itseni ja sanoin, että mulla oli mökillä aamusauna lämpimänä. ”Selvä. Saanko saunakaljan kanssa.” Lupasin. Lähdimme kävelemään mökkiäni kohti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute