Koodi-puhelin
Kaverin kanssa lomareissulla 1
artturi

Artturi ja hänen hyvä kaverinsa Kristian olivat tutustuneet lukiossa oltuaan samassa lentopallojoukkueessa. Vietettyään armeija-aikansa yhteisessä tuvassa, he päättivät lähteä tienaamaan hieman opiskelurahaa puhelinmyyntiyritykseen.

Molemmat alkoivat tienaamaan hyvin, ja he viettivät aika railakasta yöelämää. He kertoivat toisilleen kaiken naisvalloituksistaan eikä armeijan jälkeen alastomuus ollut ongelma tai tahaton seisokki haitannut saunareissuja.

Työpaikalla järjestettiin usein kilpailuja siitä, kuka myi parhaiten lehtiä. Erään kuukauden palkintona oli kahdelle parhaalle myyjälle matka Thaimaahan. Sen enempää yrittämättä, ja täytenä yllätyksenä, voittivat pojat molemmat itselleen matkat. Pojat olivat innoissaan, sillä olivat jo lukiossa kuulleet tutuiltaan juttuja, kuinka Thaimaassa saisi aasialaista naista ja muita turisteja helposti.

Lentomatka Thaimaahan oli pitkä eivätkä kundit kerenneet reissun aikana purkamaan paineitaan. Päästyään hotellille asettumaan molemmilla oli mielessä vain käteenveto, ja he molemmat myönsivät sen toisilleen.

"Vittu, mua panettaa! " Kristian parkaisi ja löi sängylle selälleen makaamaan.

"No ei sit mua... mä varaan eka vessan. " , Artturi totesi ja pudotti löysät shortsit nilkkoihinsa ja paljasti tiukoissa boksereissaan kohonneen valtavan teltan. Kristian vilkaisi toveriaan ja huomasi ystävänsä boksereiden jo kostuneen terskan kohdalta.

"No helvetin nössö, mulla on parempi idea. "

Niin pojat suuntasivat kiimoissaan läheiseen hierontapaikkaan, josta selkeästi sai myös seksipalveluja. Sen verran vielä suomipoikaa hirvitti, etteivät he kehdanneet maksaa kuin käteenvedosta, mutta jo se riitti tähän hätään. Kohteliaasti hierojat tiedustelivat, haluaisivatko herrat erilliset kopit, mutta pojat eivät arastelleet vaan päätyivät vierekkäin makaamaan patjoille.

Pojat vaihtoivat ylleen hierontapaikassa käytetyt, ohuet kangas vaatteet, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan; molemmilla oli housuissaan kivinen patsas. Naiset alkoivat hieromaan heitä ensin reisistä. Hieman jätkiä touhu ensin nauratti, mutta kun osaavat kädet laskivat housuja ja alkoivat käsittelemään heidän kalujaan, loppui naureskelu ja hiljainen huokailu alkoi. Pojat olivat kuin seitsemännessä taivaassa ja huokailivat yhä kovempaa. Kristian nautti silmät kiinni, mutta kun avasi silmänsä huomasi hän, että Artturi tuijotti hänen kaluaan. Myös Kristianin katse naulautui vierustoverin kyrpään. Huokailun ja ähinän väliin Artturi kysyi vingahtaen: " Sä vissiin laukeet kohta "

"No niin kyl säki. "

He olivat kyllä usein nähneet toisillaan seisokit, mutteivät koskaan olleet lauenneet toisen nähden. Molempia kiehtoi salaisesti toisen kiimalimasta märkä ja vaahtoava kova mulkku. Hierojat nopensivat tahtia. Kristian alkoi nytkähdellä.

"Vittumätuun, vittumätuun, vittumätuun... ", hän hoki hiljaa ja kiimassa. Artturi tuijotti herkeämättä.

"Vittu.. vittu.. VITTU!" Kristian karjui ja hänen kyrpänsä sylki hänen vatsalihaksilleen valtaisan, kimaltavan lastin. Kristian piti silmiään kiinni ja nautti kunnes jokainen pisara oli valunut ulos. Hän käänsi katseensa Artturiin.

"Sun vuoro. "

Artturi oli pidätellyt lastiaan jo tovin, ja vinkaisi nautinnosta, kun sai viimein ampua lastinsa ulos. Räjähdysmäisesti spermaa lensi joka suuntaan, jopa Kristianin päälle, joka seurasi laukeamista tarkkana. Artturi vingahteli. Molempien kiima oli helpottunut, mutta uusi kiima vain odotti tulemistaan, ja matka oli vasta alussa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute