Koodi-puhelin
Lomailemassa
peppufriikki

Talvilomareissu oli jo puolessa välin ja luulin, et mitään ihmeempää ei tapahdu. Istuskelin hotellin terassilla päiväkaljalla ja jo useampana päivänä olin kiinnittänyt huomiota porukkaan , jossa oli useampi vanhempi, ei ihan laiha engelsmanniherra. Istuivat joka päivä siinä terassilla ilman paitaa koko päivän kaljaa juomassa.

Nyt sitten tuijottelin ehkä vähän liian pitkään siihen pöytään ja yksi näistä sedistä huomasi tuijotukseni. Hän katsoi röyhkeästi takaisin ja iski vielä silmää. No käänsin katseeni pois ja asia jäi siihen, tai niin luulin.

Kaljat juotuani läksin kävelemään hissiä kohti ja juuri kun pääsin hissiin, tuo äskeinen silmäniskijä tunki vielä itsensä samaan hissiin ja siinä matkalla ylimpään kerrokseen kouri estottomasti kaluaan. En voinut olla vilkaisematta ja hän hymyili minulle ja pyysi kaljalle huoneeseensa. Suostuin lähtemään ja kävelin hänen perässään huoneeseen. Hän pyysi istumaan sängylle ja haki jääkaapista kaljat ja istui vierelleni.

Kysyi sitten, että. miten loma on mennyt. Vastasin, että vähän menoa kaipaisi enemmän. Tätäkö, sanoi hän ja laski muitta mutkitta käden polveni päälle, sitten en enää voinut muuta kuin nyökätä.

Heti sen jälkeen kun olin nyökännyt, tämä engelsmanni hellästi otti kaljat kädestäni ja kaatoi minut sängylle, pyysi pysymään siinä ja nousi hajareisin sängylle päälleni seisomaan laski shortsinsa, alla ei ollutkaan mitään, heitti ne pois jalastaan ja istui rintani päälle ja alkoi sovittamaan kaluaan suuhuni. Yllättyneenä aloin imemään tuota isoa kalua. Hän kohta kääntyi toisinpäin ja sain hänen karvaisen vakonsa ja rusottavan reiän naamaani vasten. Kuulin vain komennon nuolla, tästä huumaantuneena nuolin reikää ja yritin työntää kieleni sisään. Sitten yllättäen ovi kävi ja joku tuli sisään. Aloin reuhtomaan, mutta mihinkään en päässyt, kun tuo herra naamallani istui.

Hän käski olla rauhassa, sanoi vain kavereiden haluavan myös. Kohta sain häneltä vuolaan lastin rinnukselleni. Sain käskyn jäädä siihen makaamaan ja kohta huomasin muun porukan siitä engelsmanniseurueesta olevan kalut pystyssä sängyn vieressä ja ilmeisen kiihottuneessa tilassa koko kolmikko veteli muutaman kerran ja lennätti lastinsa päälleni, yksi heistä vielä kiipesi sänkyyn ja nuoletti lopuksi perseensä minulla. Sitten minulta kohteliaasti kysyttiin, voinko jäädä yöksi heidän leikkikalukseen sinne huoneeseen, syötävää ja juotavaa kuulemma riittäisi. Lupauduin, mutta se on jo eri tarina taas.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute