Koodi-puhelin
From Russia With Love
mikko

Tapasin netin deittisivustoilla venäläisen miehen, Dimitrin. Hän oli vanhempi herrasmieheltä vaikuttava kaveri. Vaihdoimme kuvia sekä useita sähköposteja keskenämme muutaman kuukauden aikana. Kerran runkkasimme webcamin avullakin mutta se on jo toinen tarina.

Tämä taas kertoo siitä kun olin käymässä naapurimaassamme Venäjällä työmatkalla. Eksyin baariin etsimään puhelinta autoni hajottua. Soitin apua ja päätin tilata juotavaa hinausautoa odotellessa. Siinä kuulemma kesti. Tilasin jo useamman drinkin ja baarimikko kopautteli pöytään siihen malliin että tahtoi maksuakin niistä. Rupesin kaivamaan lompakkoa kun huomasin että se oli kadonnut. Arvelin sen olevan autossa joten kysyin voinko käydä hakemassa sen. Sain mukaani Aleksein, vahtimestarin ovelta. Ei löytynyt lompakkoa autostakaan. Mikäs nyt neuvoksi.

Palasimme baariin ja Aleksei ohjasi minut sivuovesta johtajan pakeille takahuoneeseen. Tämä viittoi Aleksein takaisin hommiinsa ja rupesi tivaamaan millä maksan juomani. Selitin kadonneesta lompakosta mutta se ei miestä kiinnostanut. Lopulta kaivettuani vielä kerran takin taskut lävitse, löysin sen. Näin selvisin pulasta ja sain porttikiellon baariin. No, tuskin tänne palaisinkaan. Hinausautoa odotin vielä muutaman tunnin autossani kunnes pääsin sen kyydissä takaisin suureen kaupunkiin, Moskovaan.

Toimitettuani autoni korjaamolle, otin taksin hotellilleni. Tein siellä uuden drinkin ja avasin läppärin. Sähköpostia töistä oli kymmeniä ja suljin koko ohjelman saman tien. Avasin sen sijaan nettiselaimen ja hotellin Wlan päräytti esille sekalaisen kirjautumissivun hotellin nettiyhteyteen. Siellä oli naisia seuraksi, ne eivät minua kiinnostaneet muutoin kuin tissien ja perseen osalta. Miehiä sensijaan selasin hieman kunnes törmäsin johonkin uuteen ja kiehtovaan... transuja. Mitä ihmettä? Miten tuo mies voi näyttää noin kauniilta! Kuvan vieressä oli puhelinnumero. Soitin sinne ja sain kuulla soittaneeni vaihteeseen. Painoin vitosta. Se oli transun numero ilmoituksessa.

Sain kuulla että hinnat olivat 30e suihinotto, 50e koko hoito tunnin ajan ja 100e 2 tuntia. Koko yö tekisi 300e. Päätin ottaa yön yli, mitä sitä nuukailemaan. Sain kuulla että tämä neiti tulisi tässä vaihtoehdossa luokseni mikäli olisin hotellissa. Tämäpä sattui, ei tarvinnut lähteä mihinkään. Kului vajaa tunti kun oveen koputettiin. Kurkistin ovisilmästä ja siellä seisoi turkkiin pukeutunut blonditukkainen punahuuli. Se oli ilmoituksen transu! Avasin oitis oven ja tervehdin. Suljettuani oven, hän pyysi rahoja ennakkoon. Otin lompakkoni ja ojensin 150e. Asetin toiset 150e yöpöydälle ja kysyin katseellani käykö tämä. Hän nyökkäsi, jes.

Samassa turkki tipahti alas hänen harteiltaan. Alta paljastui punainen alusasu joka piti hänen isoja pitkiä punaisia sukkiaan sukkanauhoilla kiinni. Sukissa oli vielä sensuellit rusetit koristeena. Paljas peppu oli minuun päin ja hänen kääntyessään näin seisovan kyrvän jalkovälissä. Hän otti käsillään rinnoista kiinni ja kysyi mitä pidän näystä. En saanut sanottua vastausta, niin upealta hän näytti. Nyökkäsin vain ja hän kävi sängylle selälleen. Sitten hän loi kutsuvan katseen minuun ja hyväili kyrpänsä juurta kädellään.

Heitin vaatteeni pois ja siirryin sängylle. Imin tuota ihanaa kyrpää ahnaasti. Transu nautti siitä silminnähtävästi. Onneksi oli koko yö aikaa maistella rauhassa. Imettyäni kyrpää pitkän aikaa, suutelimme. Hyväilin transun rintoja ja vartaloa. Hän teki minulle samoin. Otimme hiukan huikkaa ja hymyilimme toisillemme. Juttelimme ja sain kuulla hänen nimensä. Se oli Natasha. Sitten otimme toisiltamme suihin 69:ssä sen jälkeen, kuitenkaan laukeamatta. Tämä 300 euroa oli jo nyt sen arvoista, ajattelin.

Transu, Natasha, kävi sängylle vatsalleen ja pyllisti minulle. Sitten hän läpsytteli peppuaan ja selvästi kutsui minua naimaan. Kova kaluni olikin jo panokunnossa kortsun kera ja siirryin hänen taakseen. Laitoin liukkaria hänen pepulleen ja myös kullilleni. Voitelin molemmat hyvin ja työnnyin sitten sisään. Työntelin ensin hitaasti mutta pian kiihdytin tahtia. Natasha ähisi naismaisella äänellään samalla kun sai kullia perseeseen. Tuo kiimainen transu oli minulle liikaa ja sain pian valtavat orkun. Vetäydyin ulos ja kävin selälleni makaamaan. Suutelimme ja Natasha otti kortsuni pois ja imi sen jälkeen kullini puhtaaksi.

Sitten hän avasi suunsa ja sanoi että olin kiltein mies joka hänet on yöksi tilannut. Muut ovat vain käyttäneet hyväkseen. Tavallaan itsekin niin tein mutta arvostin kuitenkin myös hänen tarpeitaan. Hän esitti erikoistarjouksen, Just for you eli vain minulle. Mikäli löisin satasen lisää tiskiin, hän voisi naida myös minua. Tämä kiihotti minua kovasti ja satanen heltisi helposti lisää. Tämä yö maksoi yli viikon palkan mutta on se sen arvoista.

Natasha nosti jalkojani samassa jo ylös ja levitti liukkaria pepulleni. Hän voiteli myös oman aisansa liukkarilla ja kysyi olenko valmis. Nyökkäsin kiimaisena ja perseeni oli kuin tarjottimella. Hän työnsi kyrpänsä karvaiseen perseeseeni kertaheitolla. Aah, kerralla pohjaan asti. Sitten alkoi paneminen ja kiimainen ähkintä. Hän äänteli naismaisella äänellään joka työnnön tahtiin ja itse ähisin samalla kun kyrpä tunkeutui syvemmälle sisääni. Oma kullinikin seisoi taas ja runkkasin sitä samalla nainnin ohessa. Välillä hän kumartui suutelemaan minua ja jatkoi taas naimista. Samassa ensimmäiset valosäteet osuivat horisonttiin, laukesin jo toistamiseen lennettäen mällit vatsalleni ja Natasha kiitoksena rahoista kuorrutti perseeni spermalla. Tämän jälkeen hän vetäytyi sisältäni, nuolaisi spermaa vatsallani ja suutelimme viimeisen kerran.

Hän käveli turkkinsa luo, nosti sen harteilleen ja vinkkasi minulle silmää. Sitten hän katosi aamuyöhön sulkien oven perässään. Nousin ylös toivuttuani orkuista ja huomasin matolla rusetin. Se oli Natashan sukasta. Tuo rusetti koristaa edelleen työpöytääni tänäkin päivänä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute