Koodi-puhelin
Ensikokemus
JX

Tämä tarina tapahtui n. 5w sitten, jolloin olin n. 25-wee. Olin aika kauan miettinyt millaista seksi olisi miehen kanssa ja sitten kun jäin poikamieheksi niin päätin kokeilla. Mulla aina toisinaan tuli aikoja jolloin ajatus kiinnosti enemmän ja toisinaan ajatus ei kiinnostanut yhtää. Ja noita kiinnostuskausia tuli, vaikka olin parisuhteessakin eli pelkästä seksinpuutteesta tuo kiinnostus ei johtunut. Kattelin seuraa chateista ja treffipalstoilta ja joihinki ilmoituksiin vastasinkin, mutta oli semmoinen epävarma olo, että haluaako oikeasti kokeilla. Lopulta chatista löytyi keminmaalainen mua hieman vanhempi heppu. Vaiheltiin meilejä parisen kuukautta ja juteltiin mikä kiinnostaa. Sit pyysin sen kylään eräänä kesäisenä iltana. Hän vastasi, että käy pesulla sitten lähtee ajamaan Tornioon.

Kävin pesulla ja otin muutaman rohkaisu-oluen samalla, ku oottelin että hän tulee. Laitoin t-paidan ja verkkarit päälle, pikkuhousuja en laittanut. Sieltä tuli semmoinen suunnilleen minun kokonen hieman ujon tuntunen kaveri. Sillä oli farkut ja kauluspaita päällä. Meileistä tiesin, että se oli bi-henkinen ja useamman kerran sekstaillu miesten kanssa. Se istahti mun yksiön soffalle ja kateltiin telkkaria ja juteltiin niitä näitä. Hän oli aika jännittynyt, ite olin rennonpi kun olin muutaman rohkaisu-oluen ottanut. Kateltiin varmaan puolisen tuntia telkkaria ja tilanne oli jännittynyt. Kysäsin siltä pari kertaa että "mitäs tehtäis?" mut hän ei saanut aloitetta tehtyä. Tein sit ite aloitteen ja menin hänen eteen polvilleni lattialle ja aloin avaamaan sen vyötä ja farkkujen nappeja. Sain farkut auki ja vetasin niitä alemmas ja sit vielä pikkuhousut vetasin alas ja sen kaverin täydessä seisokissa oleva kalu ponnahti esille. Katselin sitä hetken ja arvioin, että se oli jotain 15cm pitkä, samaa luokkaa kuin itsellänikin mutta hieman ohuempi ja terska pienempi. Tartuin siihen ja puristin ja hiljoikseen vetelin sitä. Tuntui tosi jännältä pitää miehen kalua kädessä, ihan eriltä kuin oman kalun vetely, mitä poikamies harrastaa joskus monia kertoja päivässä.

Aikani sitä runkattuani kumarruin eteenpäin ja katselin niin läheltä, että se varmasti tunsi hengitykseni kalullaan. Sitten nuolaisin terskaa kerran, toisen kerran ja kolmannen. Sitten otin terskan huulieni väliin ja aloin imeskelemään sitä. Kalu maistui aika saippuaiselle. Aloin ottamaan kullia hiljoikseen syvemmälle suuhun ja aloin lypsämään sitä. Olin harrastanut suuseksiä usean naisen kanssa ja olin oppinut millaisesta ite tykkäsin (naisissa on muuten melkoisia eroja, joidenkin suoritustapa on erittäin innotonta ja jotkut ”raapivat” hampaillaan). Kaverin huokailuista päätellen tekniikkani oli ihan toimiva. Hetken päästä lopetin ja nousin seisomaan kaverin eteen. Verkkareissani oli melkoinen teltta ja kaveri arvasi, että oli tullut hänen vuoro ja hän nojautui eteenpäin. Ensin hän hieroi kaluani housujen läpi ja sitten vetäisi housut polviin. Kaluni ponnahti kovana esille ja sojotti suoraan kohti kaverin suuta. Hän ei kuitenkaan heti ottanut sitä suuhunsa, vaan painoi sen vatsaani vasten ja kalu osoitti napaani. Paidan helma heilui tiellä, joten nostin sen ylös, että pääsin näkemään mitä kaveri puuhaili. Katselin alas ja terskanpää osoitti suoraan ylös, kaveri aloitti nuoleen kaluni alapintaa, lähti liikkeelle kiveksistä ja päätyi terskaan. Aikansa tuota tehtyään hän tarttui kaluuni ja käänsi sen suutaan kohti ja aloitti imemisen. Kaveri oli erittäin taitava, seisoin hänen edessään ja nautin joka hetkestä. Laukeamisen lähestyessä vedin kalun hänen suustaan ja laskeuduin uudestaan hänen eteensä ja aloitin imuttamisen. Tuntui tosi rivolta olla siinä nelinkontin, housut polvissa kalu kovana ja kaverin kova kalu suussa. Olisin ollut siinä asennossa monelle gay-miehelle varmasti herkullinen näky. Vaihdoimme muutamia kertoja imuvuoroja sitten.

Lopulta kaveri oli imuvuorossa ja aloin tuntea että kohta irtoaa. En ollut varma haluaako se imeä loppuun saakka niimpä kuiskasin sille, että kohta tulee. Se lopetti hetkeksi, mutta kohta aloitti entistä kovemman imemisen. En kestänyt kauaakaan, vaan sain mahtavan orgasmin ja laskin satsit kaverin suuhun. Huokaisin hetken, mutta kaveri ei lopettanutkaan. Hän jatkoi imemistä varmaan useamman minuutin laukeamisen jälkeen, terska oli laukeamisen jälkeen kosketusherkkä ja tuntui että putoan polvilleni, kun hän jatkoi imemistä. Lopetettuaan hän totesi, että ”kaikki taisi tulla sieltä” ja oikeassa oli. Itsellä laukeamisen jälkeen oli tuo suurin kiihotus laskenut ja olin jo valmis lopettamaan. Sohvalla istui kuitenkin vielä kaveri, jolta olin saanut yhden parhaista ellen jopa parhaimman suihinoton. Jatkoin hänen imemistä nyt jo hieman innottomammin ja kiihotus oli niin paljon laskenut, etten halunnut imeä loppuun asti. Tartuin kaverin kaluun ja aloin runkkaamaan sitä, kunnes hän laukesi käsilleni. Lähdin keittiöön pesemään lämpimät spermat käsistäni ja kaveri lähti pesemään vehjettään vessaan. Siinä sitten vähän aikaa telkkaria katseltiin ja kunnes hän lähti kotia. Sen jälkeen emme ole tavanneet.

Tuo on toistaiseksi ainoa kokemus miesten kanssa, mutta aina toisinaan tulee halu saada uusia kokemuksia...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute