Koodi-puhelin
Festarit #1
Alejandro

Olen 19-vuotias Suomessa syntynyt Espanjalainen poika. Asun Espanjassa, Málagassa. Muutama kesä sitten lähdin erään bändin keikalle New Yorkiin ja sitä matkaa en unohda ikinä.

Viimeisenä festaripäivänä kirjaimellisesti törmäsin erääseen tyttöön. Sujautin puhelinnumeroni hänen laukkuunsa pienellä lapulla.

Seuraavana aamuna Meganiksi esittäytyvä nuorineiti ottikin minuun yhteyttä ja kehui ulkonäköäni. Sovimme tapaamisen kuudeksi erääseen leikkipuistoon, josta sitten lähtisimme jonnekin. Olin ihan kamalassa krapulassa, joten aloin sitten nukkumaan. Heräsin kuudelta ja juoksin hotellilta leikkipuistolle. Megan odottelikin minua siellä. Isäni soitti, että minun pitäisikin olla hotellilla vielä kuukausi, isä maksaisi. Syyksi kelpasi 'riitaa äidin kanssa'. Sovimme Meganin kanssa menevämme läheiseen kahvilaan.

Kahvilassa Megan tilasi minulle kaakaon, joten maksoin hänelle viisi dollaria.

- Mitä sä harrastat? Megan kysyi sitten.

- Satunnaisesti jalkapalloo, salilla käymistä ja tae kwon doa, mutisin siihen vastaukseksi. Tajusin Meganin ilmeestä, että hän oli kiinnostunut minusta ja tajusi, miten kroppani oli näinkin hyvässä kunnossa, niin kuin yleensä jalkapalloilijoilla ja bodareilla on.

Siirryimme siitä sitten rannalle, jossa vihdoin riisuin paitani tuskaisan kuumuuden johdosta. Megan katseli yläkroppaani ''siihen malliin''. Lähdimme sitten kävelemään rantaviivaa pitkin, mutta Megan meni hieman syvemmälle. Tulin hänen eteensä ja suukotin Meganin otsaa. Tyttö kietoi kätensä ympärilleni.

- Tän enempää mä en voi sulle antaa, sanoin sitten hiljaa. Megan katsoi minua kysyvästi.

- Miksi? tuo lopulta uskaltautui kysymään.

- Megan... mä olen homo, sanoin lopulta ja katsoin Megania anteeksipyytävästi. Halattiin siinä vielä ja Megan sanoi, että voisihan hän toki olla kiinnostunut.

Siinä rannalla istuessamme, Megan pyysi minua hänen luokseen yöksi. Yritin sanoa, että isä käski pysyä tiiviisti hotellissa lukemassa Saksaa ja Englantia, mutta Megan jatkoi maanitteluaan. Lopulta sanoin, että lähdetään hakemaan yötavarat. Matkalla hotellille Megan tosin totesi, että voisinhan nukkua alasti. Mielessäni kiehahti, mutta kun Megan tarpeeksi maanitteli, suostuin jälleen.

Matkalla Megan ehdotti taas jotain. Että nukkuisimme samassa sängyssä. Karjaisin, että mitä vittua hän oikein kuvittelee, mutta jälleen suostuin kun Megan ilmoitti, että patjoja ei ole.

Tytön eteiseen saapuessani olin ihan lopussa. Aamulla ollut kova krapula tosin oli poissa, mutta muuten olin aivan lopussa ja halusin heti nukkumaan. Sovimme Meganin kanssa, että mitään kosketteluita ei tapahtuisi puolin eikä toisin, joten riisuin vaatteeni ja pujahdin peiton alle.

- Eikö siellä ole vähän kuuma? Megan kysyi sitten ja alkoi repiä peittoa päältäni. Estelyt eivät auttaneet, joten käännyin vatsalleni ja aloin nukkumaan.

- Sä voisit kääntyä, Megan vihjaisi jälleen. Lopulta käännyin ja aloin nukkumaan.

- Mä kyllä haluaisin tehdä jotain muuta kuin nukkua, Megan vihjaisi. Kyrpää se ämmä ei saisi, ei varmasti. Aloin kaikesta huolimatta nukkumaan, vaikka jännitinkin Megania hieman.

Hetken päästä tunsin kosketuksen alavatsallani. Meganin käsi ei ollut todellakaan lähellä kaluani, joten annoin asian olla. Hetken päästä Megan liu'utti kättään alemmas ja alkoi hieroa vatsaani. Tiesin, mitä tyttö aikoi, mutta halusin tietää, mitä hän tekisi. Jatkoin leikkinukkumista.

Muutaman minuutin päästä Megan liu'utti kättään taas alemmas. Tällä kertaa yksi sormista kosketti jo kyrpääni. Megan siinä mutisi, että pakko mun on johonkin reagoida. Siinä vaiheessa nostin Meganin käden pois ja kävin laittamassa bokserit jalkaan. Totesin Meganille, että nyt alan nukkumaan ja että raiskatkoon vaikka jos kiinnostaa.

Heti kun pääsin nukkuma-asentoon, mun bokserit lens kaaressa jonnekin. Megan otti mun kalun käteensä ja alkoi tehdä pientä edestakaista liikettä. Kun en reagoinut, se nopeutti tahtia. Purin tyynyä ja esitin nukkuvaa.

- Tobias, sano et sä tykkäät tästä, mä tiiän sen, sä et voi nukkua, jos joku tekee sulle näin, Megan sanoi hieman huohottaen. Kun mä en suostunut vieläkään reagoimaan, se nopeutti vielä tahtiaan. Siinä vaiheessa mä katsoin Meganiin ja tiuskaisin, että miehen tekemänä sama tuntuisi paremmalta.

- Myönnä, mm, että sä tykkäät tästä ja haluat mua, Megan sanoi ja jatkoi runkkaamista. Mä en todellakaan halunnut Megania, mutta kieltämättä runkkaus tuntui aika hyvältä.

Lopulta Megan lopetti runkkauksen ja molemmat alko nukkumaan. Siinä vaiheessa mä päätin, että soittaisin isälle, että lähden varmasti huomenna.

Jatkoa tulossa !

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute