Koodi-puhelin
Ensimmäistä kertaa
mikko

Olin ensimmäistä kertaa elämässäni kesätöissä. Piti kerätä rahaa jatko-opiskeluja varten. Kunnon töihin ei alle 18-vuotiasta otettu joten ajattelin että ennen kuin täytän 18, ei tarvitse edes harkita. Nyt olin kuitenkin satojen kilometrien päässä kotoa, maatilalla apupoikana. Työ oli rankkaa ja työpäivät pitkiä mutta siitä sai myös hyvin rahaa.

Tila kuului Matille, joka oli perinyt sen vanhemmiltaan. Vaimoa ei hänellä ollut vaikka kuulemma oli sellaista etsinytkin. Kului viikkoja ja tulimme tutummiksi toisillemme. Eräänä iltana Matti tuli yllättäen navetan ylisille. Runkkailin siellä katsoen pornolehtiä ja nopeasti sujautin housut jalkaani. Samalla piilotin nopeasti homolehdet reppuuni ja yritin näyttää viattomalta.

Matti huomasi seisokkini ja kysyi tahtoisinko tienata vähän lisärahaa. Ajattelin että tulee joku urakkahomma huomisesta lähtien mutta Matti sanoi päivällä käyneensä ylisillä ja huomannut homolehdet jotka olin varmasti epähuomiossa jättänyt näkyviin. Salaisuus oli ulkona. Minulle selvisi että Matti olo myös itsekin homo ja siksi ei ollut eukkoa itselleen löytänytkään, tai edes yrittänyt. Hän ehdottikin seksiä ja saisin vähän lisäkorvausta jos suostuisin. Eikai siinä mitään, nyökkäsin ja hän ilahtui.

Hän pudotti housuni alas ja polvistui imemään jo kovana seisonutta kulliani. Ooh kuinka taivaalliselta se tuntuikaan. Ensimmäistä kertaa sain poskihoitoa ja pian Matti käänsikin minut ympäri, samalla upottaen kasvonsa persposkieni väliin. Tunsin kielen nuolemassa ryppyreikääni. Nojasin sängylle käsilläni sillä jalkani eivät enää kiihkeää nuolentaa kestäneet. Niin ihanalle se tuntui. Pian Matti heitti loputkin vaatteeni pois ja riisui myös omansa. Olin sängylläni selälläni valmiina antautumaan täysin rinnoin.

Matilla seisoi kivikovana ja oma kullinikin sojotti kohti kattoa. Hän imutteli sitä vielä hetkisen mutta sitten jalkani kohosivat ylös ja tunsin sormen sukeltavan peppuuni. Toisenkin. Matti työnteli ja availi peppuani. Voihkin kiimaisena ja kuvittelin hänen naivan jo minua. Matti veti sormensa ulos ja näin hänen pienen mutta terhakkaan kullinsa. Hän asetteli sitä pepulleni ja tuli sisääni yhdellä survaisulla. Aah, se tuntui ihanalle vaikka näyttikin pieneltä. Matti työnteli kulliansa sisääni ja voihkaisin joka työnnöllä.

Tajusin Matin juuri vieneen minulta neitsyyteni. Kerroin tämän hänelle ja hän hymyili jatkaen touhuamista.

- "Mie teen sinust nyt homon", hän tokaisi ja jatkoi naimista. Ajattelin jo että koska tämä loppuu sillä pano tuntui kestävän ikuisuuden. Pian tämän jälkeen Matti laski spermansa sisääni ja tunsin lämpimän mahlan valuvan peppuuni. Hän pumppasi viimeiset pisaratkin sisääni ja kumartui sitten suutelemaan.

- "Nyt sie oot minun homoni", hän sanoi ja kertoi tulevansa huomenna uudelleen naimaan. Toivotti hyvät yöt ja lähti talolle päin. Jäin yksin makaamaan sängylle ja runkkasin kulliani, laueten vatsalleni ajatellessani huomista.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute