Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta
laura_cd

Tämä tarina kertoo, miten ensi kerran vuosia sitten palvelin miestä tyttönä.

Olin tavannut pari miestä jo aiemmin miehenä ja harrastanut suuseksiä heidän kanssaan autossa, mutta oikeasti halusin pukeutua tytöksi ja tulla otetuksi naisena. Toki suihin ottaminen oli miehenäkin kiihottavaa, mutta naisen rooli tekee kaikesta niin paljon kihelmöivämpää.

Asuja olin haalinut ja lainaillut muutaman ja pukeuduin niihin aina sopivan tilaisuuden tullen. Seksikaupasta ostettu musta pitsillä koristettu korsetti, vaikka ei ollutkaan sitoen kiristettävää mallia, puristi vartaloa ihanasti ja muotoili sen kauniisti. Tiukka pvc-minihame näytti hyvältä päälläni ja mustat stay-up-sukat kruunasivat kokonaisuuden. Pitsistringit piilivät hameeni alla kätkien klittani.

Seuraa löytyi chatista, totta kai, ja ennen pitkää uskaltauduin sopimaan treffit chat-tuttuni kanssa erään miehittämättömän huoltoaseman pihaan, joka sattui sijaitsemaan sopivasti reittiemme varrella. Käytän tässä tarinassa miehestä nimitystä "Setä", mikä on aika lähellä hänen käyttämäänsä nimimerkkiä. Setä oli innostunut tv- ja cd-tytöistä, ja oli myös osoittanut minua kiehtovia taipumuksia hallitsevuuteen ja tietynlaisiin hyväksikäytön roolituksiin.

Olin sonnustautunut seksikkääseen asuuni jo kotona ja pukenut siihen päälle peittäviä arkivaatteita, farkut ja collegen, joten en herättänyt huomiota ajaessani huoltoaseman pihaan. Huomasin Sedän kuvauksiin sopivan auton parkissa kentän laidalla ja ajoin omani sen viereen. Tervehdimme lyhyesti ja hän avasi minulle autonsa oven, ja istuin hänen kyytiinsä ensin lukittuani oman kulkuneuvoni.

Katsoin häntä ja hän katsoi minua, ja ilmeisesti hän piti näkemästään, koska hän käynnisti auton ja kysyi: – Minne ajetaan?

Olin katsonut valmiiksi sopivan retkipaikan, tähän vuodenaikaan käyttämättömän lumenjättöpaikan parin kilometrin päässä. Neuvoessani reittiä avasin pitkiä hiuksiani koossa pitävän lenkin ja annoin niiden valua olkapäilleni katsoen samalla Setää. Hän oli jotakuinkin sellainen kuin odotinkin, minua hiukan pidempi, jonkin verran vatsakas, hiukan karkeapiirteinen mies, kohta viisissäkymmenissä. Pidin näkemästäni.

Hän huomasi vilkuiluni ja laski kätensä reidelleni ajaessaan... ja hetken hivelyn jälkeen komensi: – Näytä minulle... miten olet pukeutunut..!

Olimme yhä melko vilkkaasti liikennöidyllä tiellä, kun riisuin housut jalastani paljastaen stayuppini. Asetin lyhyen hameeni hyvin ja vedin collegen pääni yli niin että musta korsettini paljastui näkyviin.

Setä ei tuhlannut aikaa hivellessään sukkiani ja tunnustellessaan kädellään minua. – Ihanat sukat, hän huokasi hänen kätensä siirtyessä hitaasti hameeni alle löytäen sukan reunan ja siitä alkavan pehmeän ihon.

Lyhyen loppumatkan ajan hän puristeli ja hiveli reisiäni. Itse rohkaistuin koskettamaan pullistumaa hänen housuissaan. Se terhakoitui ennestään hivelystäni ja Sedän täytyi pysäyttää käteni, jotta sai auton kunnialla pysäköityä pienelle tienpätkälle maakeon taakse. Sitten hänen kätensä olivat kaikkialla vartalollani hivellen, puristellen ja ohjaten. Hän veti korsettini kuppeja alas niin että rintani paljastuivat.

– Ihanat tisut, hän huokasi puristellen minua. Äkillinen nipistys nänneissäni sai minut voihkaisemaan ja hänet naurahtamaan. Hän suuteli ja puraisi tisujani hänen toisen kätensä tutkiessa hameeni alla, toinen käsi ojentui niskaani ja otti hiuksistani tiukan otteen. Käsi painoi päätäni alas, kohti hänen syliään.

– Noh, avaa housut, hän komensi käheästi. Hivelin hänen nyt jo kovana pullistuvaa etumustaan ja virutin vetoketjua auki. Tutkin sormillani mitä rakosesta löytyy – lämmintä sykkivää miestä... Vedin hänen vyönsä auki ja sain hänen koko komeutensa nousemaan vapaana esiin. Kauaa en saanut sitä rauhassa ihailla kun hän tarttui jo molemmin käsin hiuksiini ja painoi pääni kullia kohti. – Nyt ime sitä kiltisti, pikku kiimasuuni, hän huokaisi raukeasti huulteni koskettaessa ylöspäin terhakkasti sojottavaa kalua. Kalu liukui suuhuni hitaasti ja luonnollisesti ja tunsin valtavaa tyydytystä saadessani suuni täyteen halukkaan miehen kullia. Liikutin päätäni hitaasti ja pyörittelin kieltäni terskan ympärillä sedän hengityksen alkaessa kiihtyä nautinnosta. Hetken päästä hänen oli pakko nostaa suuni irti kullistaan.

– Auta housut kokonaan alas, hän komensi ja vedin housut alemmas. – Nuole kasseja, hän määräsi seuraavaksi, joten kumarruin taas alas, tällä kertaa ohi kovana seisovan kangen. Puristelin hyväillen sormissani isoja roikkuvia palleja ja kurotin suuhuni pehmeän spermapesän, toisen käteni tarttuessa hänen kullinsa varteen. Puristelin hänen kaluaan samalla kun imeskelin varoen suussani pallukkaa.

Setä avasi huokaillen paitansa napitusta samalla kun askartelin hänen panovehkeidensä kimpussa. Nuolin välillä kullin vartta, mutta kun koetin tavoitella terskaa suuhuni, hän pakotti pääni ylös.

– Suutele nännejä, hän huohotti ja ohjasi suuni rintaansa vasten. Imin ja pureskelin hellästi hänen nännejään toisen käteni hyväillessä yhä hänen pulleita pallejaan. Sedän suusta pääsi kirahduksia ja voihkaisuja hänen ohjatessa tiukalla otteellaan kieleni kohdistuksia. Välillä hän puristi tissejäni ja hiveli ihoani hokien: – Niin pehmeä ihana iho...

– Haluan laueta kuumaan kiimasuuhusi, hän voihkaisi ja painoi pääni jälleen alas syliinsä. Suuni oli jälleen täynnä miehen kullia ja aloin liikuttaa päätäni ylös-alas hitaasti, hänen pitäessään minusta kovaa kiinni. Hyväilin palleja samalla kädelläni kun hänen lantionsa alkoi elää ja nousta suutani vasten rytmissä. Imin nyt kovaa ja sedän huohotus ja murahdukset kiihtyivät. Hänen otteensa alkoivat tuntua rajuilta kun hän viimein survoi kullinsa suuhuni syvälle ja karjahtaen nylkytti suussani. – Aaahhhhlutka! hän huusi täyttäen suuni kuumalla spermalla. Nieleskelin ja imin vielä hetken kunnes hän veti pääni pois syyttäen orgasmin jälkeistä arkuutta.

Jälkeenpäin hän ajoi minut takaisin autoni luo, josta ajoin kotiini ja tyydytin itseni vielä asuissa aktin tuoman hekuman jälkimainingeissa.

Tapasi sedän vielä pari kertaa tyydyttäen hänet suullani, mutta vaikka hän olisi sen jälkeen vielä halunnut panna minua, yhteistä aikaa ja vapaata paikkaa ei enää löytynyt. Nyt hänestä ei ole aikoihin kuulunut.

------------

Jos pidit tarinasta, lähetä toki viestiä... Varsinkin jos sinua kiehtoisi tehdä jotain tämän suuntaista...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute