Koodi-puhelin
Elämäni Pera, osa 12
HerttaÄssä

Edelliset osat löytyvät etsimällä...

---

Nousin ylös, keräsin kimonon mukaan pyykkikoriin ja seurasin Peraa suihkuun. Olin oikeastaan suihkun tarpeessa. Koko etupuoleni ihoni oli aivan tahmea ja pepustani valui pikkuhiljaa spermaa. Lisäksi peppuni tuntui hiukan aralta. Peran kyrpä oli aikamoinen halko. Mahtavan paksu ja ihanan juomukas.

Pera johdatti minut määrätietoisesti suihkuhuoneeseen. Siellä on käänsi minut selkä itseensä päin ja alkoi huolellisen pesun. Hänen varmat ja voimakkaat kätensä käsittelivät minua kuin nukkea. Olin täysin hänen vallassaan. Hänen kätensä liikkuivat vatsaani vasten ja pyörittivät rintojani kuin ne olisivat olleet pieniä pullia. Hänen kätensä liikkuivat pippelissäni ja syöksyivät lupaa kysymättä suoraan peppuuni. Siellä hän suoritti erittäin huolellisen pesun. Hänen sormensa tuntuivat voimakkailta ja niissä oli käskevä tunne. Olin hiukan voipunut äskeisestä rakastelusta ja en pannut vastaan. Olin hänen pesurättinsä. Ihanaa. Tuntui kuin ei olisi huolen häivää. Voimakas ja varma tunne. Lopulta Pera oli tyytyväinen lopputulokseen ja menimme saunaan. Istuimme hiljaisuuden vallitessa vierekkäin. Pera nojautui taaksepäin. Pikkuhiljaa aloin piristyä ja huomasin tilaisuuden. Hitaasti ja varmasti ojensin kättäni hänen kyrpäänsä kohti... hän huomasi liikkeeni ja levitti jalkojansa. Kyrpä alkoi piristyä... ja nousi hitaasti tanaan.

Peran kyrpä on kaunis. Se on kuin sinipunainen sieni. Tatti. Tai siis oikeastaan salko. Tai siis jotain. Siis aivan mahtava. Tartuin hellästi kyrvän varteen. Koska kyrpä ei ollut vielä aivan valmis naintiin ylettyivät sormeni sen ympärille. Terska alkoi paisua ja se ... no. Jätän sanomatta. Se on käsittämättömän kuuma. Nojauduin kohti kyrpää ja siirryin Peran eteen lauteelle istumaan. Otin kyrvästä kiinni kahdella kädellä ja aloin h-i-t-a-a-s-t-i liikuttamaan käsiäni edestakaisin. Kyrpä nousi täyteen mittaansa ja muuttui kovaksi ja suonikkaaksi. Liikutin käsiäni hitaasti, todella hitaasti. Kuin magneetti terska veti suutani puoleensa. Minulla tuntui vieläkin huulillani huulipunan makea liukkaus. Nuolin huuliani ja Pera nosti kyrpäänsä kuin tarjotakseen sitä suuhuni. Hyvin hitaasti annoin sinipunaiselle terskalle suukon. Tunsin suolaisen makeuden ja työnsin kieltäni ulospäin. Nuolin hitaasti terskaa. Kyrvässä maistui vielä hento aavistus äskeisen rakastelun hunajasta. Ajatus siitä, että tuo kaunis kyrpä oli ollut äsken sisälläni sai minut innostumaan entistä enemmän. Nuolin hitaasti ja päättäväisesti terskaa ja ulotin nuolemisen kyrvän varteen. Kyrpä sykki rauhallisesti ja varmasti käsissäni. Aloin hitaasti liikuttamaan käsiäni edestakaisin. Voimakkaasti ja varmasti. Puristin kyrpää kuin ... kuin kyrpää. Mahtavaa. Kiimaisen mahtavaa. Terskan kärkeen alkoi ilmaantumaan kiimatippoja. Nuolin ne suoraan suuhuni. Ne maistuivat aivan ihanalta. Aivan ihanalta. Limaisen kiimaiselta. Suolaiselta. Ja kuumalta. Aivan mahtavan kuumalta. Tunne oli aivan uskomaton. Mieheni oli edessäni istumassa ja minulla oli hänen sykkivä kyrpänsä käsissäni ja nuolin hänen terkaansa kuin tikkaria maistaen jokaiset tipan. Vittu kuin kiimaista. Ihanaa. Ihanaa. Kyrpä alkoi sykkimään voimakkaammin ja ... lopetin liikkeeni.

Sanoin Peralle hiljaa, että haluan hänet sisääni. Haluan tuon kyrvän peppuuni. Halusin sitä enemmän kuin mitään. Tuo sykkivä kyrpä kuuluu peppuuni. Se on minun mieheni ja kuuluu minun peppuuni.

Tartuin kyrpään määrätietoisesti ja aloin vetää Peraa siitä ulos saunasta. Pera ynähti jotain mutta seurasi kiltisti. Ja miksei olisi seurannut, koska tiesi että kohta hän pääsee naimaan minua, saa työntää kyrpänsä limaiseen, kiimaiseen peppuuni. Otan hänen kyrpänsä sisääni, se on minun. Ohjasin hänet pesuhuoneeseen ja makaamaan pitkälle pesujakkaralle. Pera asettautui siihen selälleen. Hetken mielijohteeesta tarrasin saippuaan ja aloin hitaan ja varman saippuonnin. Kyrpä (ja Pera) olivat kuin taideteos. Peran vatsalihakset olivat jännittyneenä ja kyrpä oli sykkivän sinipunaisena, juomukkaana minun kädessäni. Ihanaa. Aivan ihanaa. Saippuoin kyrpää ja vatsaa hitaasti ja tunnustelin jokaista kyrvän juomua. Hitaasti, hitaasti. Käteni liikkuivat kyrvän juomukasta pintaa pitkin. Tunsin jokaisen juomun liikuttaessani sormiani kyrvän pinnassa. Terska kasvoi entistä isommaksi kunnes aloin pelätä että Pera laukeaa siihen paikkaan. .. Halusin hänet sisääni. Sisääni, peppuuni. Kuumaan peppuuni. Halusin hänet syvälle kuumaan peppuuni.

Nousin ylös ja katselin kiimaista Peraa. Kuuma mies kyrpä tanassa sykkimässä minun pesujakkarallani. Ja minä täysin alastomana Peran kiimaisen katseen alaisena. Minulla ei ollut päälläni kuin huulipunan häivähdys. Hetken minusta näytti siltä, kuin Pera olisi ollut ujo. Tarkoitan, että hän vaikutti ujolta mieheltä. Hän oli myös täysin alasti, alistettuna minun käsittelyyni selällään pesujakkaralla. Kyrpä ah niin kiimaisesti pystyssä. Tilanne oli viehättävä, minulle oli tarjolla söpösti ujo mies. Ihanaa... Tunne meni ohi samaa vauhtia kuin oli tullutkin. Tuttu kiimainen katse palasi Peran kasvoille. Halusin tuon kyrvän tällä sekunnilla sisääni.

Nousin ylös ja siirryin Peran päälle, niin että Peran ihana kyrpä oli peppuni kohdalla. Laskeuduin alaspäin ja ohjasin kyrpää peppuuni. Hitaasti, hitaasti kyrpä kohtasi peppuni ja alkoi painua sinne. Tunne oli aivan uskomaton. Saippuoitu kyrpä painui peppuuni jossa vielä tuntui hunajan tahmeus. Tuntui kuin kyrpä olisi raivannut tietä sisälleni. Ensin tuli hidas vaste ja sitten toinen. Laskeuduin hitaasti kyrpää vasten. Tunsin ainoastaan kyrvän pepussani. Laskeuduin hitaasti niin, että kyrpä painui syvälle peppuuni. Ihan pohjaan asti. Laskeuduin Peraa vasten, olin hänen varassaan, peppu täynnä Peran sykkivää kyrpää. Ihanaa. Ihanaa. Ihanaa. Jäin siihen hetkeksi istumaan. Tunne oli aivan uskomaton. Kiiman sumentamilla silmilläni näin kuinka Pera käänteli päätään puolelta toiselle ja kyrpä sykki sisälläni. Puristelin kyrpää peppulihaksillani. Tunnustelin pepullani Peran ihanaa, suonikasta kyrpää. .. ... .. Aivan uskomatonta. Tämä tunne pitäisi jokaisen tuntea. Jatkoin kyrvän puristelua pepullani, tunsin kuinka peppuni puristui tiukkaan sykkivän kyrvän ympärille ja sulki sen sisäänsä ja ... Peran selkä nousi kaarelle .. hän laukesi sisääni. Tunsin kuinka jotain kuumaa ja kylmää syöksyi sisääni. Syvälle sisääni. Kuumaan peppuuni, syvälle sisääni tuosta sykkivästä terskasta syöksyi spermaa peppuni täydeltä. Peran kyrpä sykki ikuisuudelta tuntuvan ajan.. Se sykki, peppuuni syvälle sisälläni. Ihanaa., ihanaa. ihanaa. Mahtavaa. Olin saanut Peran laukeamaan pelkästään peppulihaksillani. Ihanaa. Rakastin tuota miestä enemmän kuin mitään. Hän oli minun, aivan kokonaan minun, hän oli sisälläni ja olin saanut hänet laukeamaan vain pepullani. Ihanaa. Ihanaa. Tuntui kuin silmissäni pimenisi, onnen tunne täytti minut kokonaan.

Ajan jonka pituutta en voi arvida vielä tänä päivänäkään jälkeen palasin maan pinnalle. Pera näytti kuin joku olisi lyönyt häntä halolla päähän ja saippua oli levinnyt pitkin hänen leveää rintaansa. Viimeisillä voimillani aloin nousemaan ylös. Peppuni tarrasi kouristuksenomaisesti Peran kyrpään joka oli jo hiukan pehmennyt. Vedin kyrpää ylöspäin ja ... lopulta Peran kyrpä irtosi minusta. Samalla kertaa Peran vatsalle tipahti iso loraus spermaa. Tuo sperma oli ollut sisälläni. Tunsin siitä ihanaa ylpeyttä. Tuo kyrpä on minun. Minun. Kumarruin ja annoin pitkän suudelman miehelleni. Sanoin, 'kiitos, sä olet ihana mies ja sun kyrpäsi on mahtava'. Pera hymyili ja vastasi suudelmaani.... Ihanaa...

Sitten menimme pukeutumishuoneeseen ja kuivasin hänet huolellisesti. Sitten hän kuivasi minut. Menimme takaisin olohuoneeseen ja kääriydyimme lämpimään huopaan ja katselimme takassa hiljenevää tulta. Tunsin hänet lähelläni ja oloni tuntui hyvältä. Olin saanut ihanasti kyrpää ja koko rakastelu oli tuntunut aivan uskomattoman lämpimältä. Jotenkin voisi sanoa… että tunsin Peraa kohtaan enemmän kuin pelkästään mahtavaan kyrpään liittyvää ihailua. Tajusin sillä hetkellä että alan rakastua häneen. Ja että tunnen itseni enemmän naiseksi kuin mieheksi. Hänen kanssaan olen luonnollinen ja hän on turvallinen, lämmin ihminen jonka kyrpä on aivan mahtava. Mitä muuta tyttö voi toivoa? Nukahdin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute