Koodi-puhelin
Ensimmäinen alistuminen
kuri

Soitin siis Masterin ovikelloa sydän ja mieli kamppaillen. Toisaalta olisi halunnut kääntyä ympäri ja poistua, toisaalta tämä oli juuri sitä mitä tiesin haluavani. Masterin avatessa oven näky oli todella kiihottava ja kuin suoraan pornoleffasta. Masterin vartaloa peittivät nahka-asut ja koko olemus huokui auktoriteettia. Jalassa olivat nahkahousut haaroista avoimet ja haarovälin peittivät jonkinlaiset nahkaiset alushousut. Yläosassa Masterilla oli niinikään nahkainen liivi ja jonkinlainen vyö.

Sisäänastuttuani sain määräyksen riisuutua alasti. Tämä pelotti ja tuntui myös nöyryyttävältä. Emmehän olleet aiemmin tavanneet ja minun piti seistä alasti toisen edessä. Kesäinen t-paita ja shortsit lähtivät nopeasti pois ja kalsarit olin jättänyt Masterin käskystä jo aiemmin pois.

Olin alasti, pieni kullini osoitti nöyrästi alaspäin ja sain määräyksen seistä Masterin edessä kädet sivulle nostettuna niskan takana. Tunsin oloni haavoittuvaksi. Masteri katseli minua rauhassa, mietin oliko hän näkemäänsä tyytyväinen. Hän kiersi taakseni, samalla silittäen nahkahansikkaalla minua sieltä täältä. Tilanne oli odottava ja kiihottava samalla aikaa, pelkoni oli hieman hälvennyt.

Levitä jalat, hän käski. Seisoin nyt kädet niskan takana ja haarat levällään alasti Masterin edessä, nyt kullini oli jo osoittanut elonmerkkejä, vaikka se ei siis toki seissyt. Olisin halunnut koskea itseeni.

Master laittoi niskani takana rannekahleet ja nilkkoihin pujotettiin myös nahkaiset jalkaremmit. Mietin koko ajan mitä nyt , mitä seuraavaksi, voinko vielä perääntyä. Master sanoi että orja ei ole valmis ja orja on ollut huolimaton. Minulle tehtäisiin vielä muutama ennakkotoimenpide Masterin toimesta. Seuraavalla kerralla tämän tulisi olla valmista jo ennakkoon hän sanoi.

Orjan merkiksi hän laittoi vielä nahkaisen kaulapannan, joka tuntui todella ahdistavalta alkuun vaikkei se kireällä ollutkaan. Nahkapannan jälkeen sain komennon siirtyä eteiseen jossa olevasta peilistä sain vielä hetken katsoa itseäni.

Hoikka, alaston vartaloni, nahkaremmit nilkoissa ja ranteissa näyttivät kiihottavilta. Kaulassa oleva nahkapanta täydensi kokonaisuuden. Olin muuttunut Masterin seksileluksi. Mitä tykkäät hän kysyi, vastasin jotain sekavaa ja Masterini sanoi että tästä eteenpäin vastaan vain kyllä tai ei.

Masterini pyysi minua polvistumaan eteensä ja sulkemaan silmät. Tein näin ja tunsin kuinka jotain vedettiin pääni yli. Tunnistin Nahkan hajun ja kosketuksen. Pimeys ympäröi maailmani.

Mars suolihuuhteluun Orja hän jatkoi! Tiesin että päivästä tulisi pitkä ja Masterille nautinnollinen...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute