Koodi-puhelin
Fantasioita
mikko

Netissä seikkaillessani olin törmännyt paljaalla naiviin miehiin videoilla ja kuvissa. Olin vakkarikaverien kanssa näitä harrastanutkin mutta edelleen ne kiihottivat kovasti. Pikkuhiljaa alkoi kiinnostaa myös uudenlaiset jutut. Keltaiset suihkut. Likaiset perseet ja etenkin paskaiset.

Tutustumiseni alkoi itseni sormettamisella. Työntelin sormiani likaiseen peppuuni ja kiihotuin tästä. Pian huomasin saavani valtavat orkut pelkästä runkkaamisesta likaisilla sormilla. Pian sormet eksyivät suuhunikin pepusta ja sain esimaistiaiset. Lopulta kakkasin kädelleni ja kiimoissani hieroin kullini, pallit ja vatsani löysään paskaan. Tämän jälkeen runkkasin ja sain parhaimmat orkut koskaan. Lopuksi nuolin käteni puhtaaksi. Sama kuvio jatkui useaan kertaan. Tätä oli saatava lisää, kaverin kanssa.

Kaveria etsinkin pitkään mutta lopulta vastasi nelikymppinen mies jonka kanssa vaihdettiin useita maileja keskenämme kuukauden ajan. Tutustuttiin toisiimme ja haluihimme. Hänkin oli kiinnostunut paskaleikeistä. Selvisi että mies oli yhtä kiinnostunut ja estoton asian suhteen kuin itsekin. Ainoa ero oli ikä, sitäkin vain 12 vuoden väli.

Hän kutsui minut kylään. Sovimme ajaksi lauantai päivän leikeillemme ja yönkin yli voisi myös jäädä, sanoi hän. Matkaa olikin hitusen verran Tampereelta porin seudulle, jossa hän asui. Mies lupasi kuitenkin maksaa puolet bensarahaa. Saavuin tienhaaraan jonka olin ohjelmoinut navigaattoriini määränpääksi. Soitin hänelle ja pian autolle tallusteli kaveri puhelin kädessä. Hän hyppäsi kyytiin, suutelimme ja sitten hän neuvoi minua ajamaan ensin vasemmalle ja siitä kukkulan yli oikealle vievään tiehaaraan. Saavuimme kilometrin ajettuamme metsikön laitaan jossa miehen talo sijaitsi. Hän ojensi minulle 40e bensarahaa. Kiittelin ja sanoin että tässä on kylläkin liikaa. Hän hymyili ja pyysi mukaansa.

Hän avasi oven ja menimme sisälle taloon. Riisuimme päällysvaatteet ja lämmittelimme hetkisen takan äärellä. Helmikuu ja kylmät pakkaset eivät kuitenkaan saaneet minua pysymään poissa. Emme malttaneet pitää näppejä erossa toisistamme, suutelimme ja koskettelimme kuin teinit konsanaan. Hän otti kädestäni kiinni ja tahtoi näyttää makuuhuonetta. Valot syttyivät ja huomasin että sängyllä oli lateksilakanat ja lattialla vielä jätesäkkejä. Ymmärsin että tämä kaikki oli varattu yhteisiä leikkejämme varten. Huoneessa ei ollut edes ikkunaa vaan saimme olla etäällä asuvien naapurien kiikareilta piilossa. Hän sulki oven ja riisuimme vaatteet pois.

Ihailin miehen varustusta ja kokenutta olemusta. En itsekään ollut mikään puhdas pulmunen mutta varmasti hieman vähemmän kokenut. Runkkasimme kalujamme ja hyväilimme toisiamme. Suutelimme jälleen ja kävimme sitten sängylle. Kumpikin tiesi mitä tulossa oli. Irstasta ja estotonta paskaseksiä. Kumpikin oli ollut sovitut pari päivää suihkutta jotta pääsimme oikeaan tunnelmaan heti paikalla. Hän haisi hieman hielle, niin itsekin. Nuuhkimme toisiamme ja hän kävi sängylle nelinkontin. Asetuin hänen taakseen ja aloin nuolemaan miehen pakaroita ja persvakoa. Hän tahtoi maistaa myös omaani ja näin tapahtuikin. Aah se tuntui taivaalliselle.

Nyt molemmilla oli perseet märkänä ja istuimme vierekkäin sängylle. Sitten alkoi tapahtua. Nojasin taakse ja laskin alleni ison kasan puolikiinteää paskaa. Mies innostui ja haistoi sitä. Sen jälkeen hän upotti kätensä siihen ja hieroi sitä kulliini ja vatsalleni. Levitin sitä avuksi ja nuoleskelin lopuksi sormiani. Sitten hän hieroi oman kullinsa aivan ruskeaksi. Se oli irstas näky. Nostin jalat koukkuun ja ylös niin että ruskea perseeni oli irstaasti tarjolla. Mies hieroi loput paskat pakaroilleni ja palleilleni. Tämän jälkeen hän oli valmis tulemaan sisääni.

Hänen kyrpänsä upposi paskaiseen peppuuni aivan pohjaan asti ja alkoi valtavan kiimainen ähkiminen ja litinä. Hän kairasi likaista persettäni kokeneeseen tyyliin ja molemmat nautimme tilanteesta suuresti. Kiimainen haju oli vallannut meidät molemmat. Nyt sain kullia aivan oikealta ruskean reiän ritarilta. Hänen kyrpänsä survoi ryppyreikääni kiihtyvään tahtiin ja se oli aina yhtä kiimaisen ruskea. Lopulta hän laukesi murahtaen sisälleni ja lässähti sen jälkeen päälleni. Hyväilemme toisiamme ja suutelimme jälleen.

Hänen noustuaan päältäni ja siirryttyään viereeni, nousun ylös ja imin hänen paskanruskean kullinsa suihini puhdistaakseni sen. Olin hänen päällään, perse naamaa kohti. Spermat valuivat perseestäni reisiäni pitkin imiessäni häntä. Likainen kullini heilui hänen naamansa edessä. Mies imaisi spermavanat kielellään suuhunsa ja alkoi nuolemaan persettäni. Lopulta kullini oli hänen suussaan ja hän puhdisti sen. Käännyin ympäri ja suutelimme kiimaisimman suudelman koskaan. Mmm...

Nyt oli hänen vuoronsa. Hän nojasi taakse ja äkkiä siirryin hänen peppunsa luo. Peräreikä avautui ja ulos tuli puolikovaa mönjää. Voitelin sillä hänen kullinsa, hieroin sitä käsiini, rintaani ja kasvoilleni. Sitten perseeseeni ja runkkasin miehen kullin kovaksi. Istahdin sille sen jälkeen ja aloin ratsastaa. Mies nautti silmin nähden tilanteesta ja niin itsekin. Runkkasin raivokkaasti paskaista kyrpääni ja lennätin lopuksi lastit miehen rinnalle. Mies laukesi sisääni uudelleen. Raukeina, tyytyväisinä ja väsyneinä sammutimme valot ja kävimme vierekkäin nukkumaan.

Aamulla herätessämme ihmettelimme mitä sitä tulikaan eilen tehtyä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute