Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Yökylässä kaverilla
 mikko 21.09.2010
 
 
Kaverin vanhemmat lähtivät viikonlopuksi pois ja päätimme pitää pienet pelisessiot. Molemmat asuivat vielä kotona vaikkakin tarkoitus oli muuttaa pois. Kuljetin koneeni heille ja pelattiin kaikenlaisia pelejä. Yövyimme hänen huoneessaan, minulla oli patja lattialla. Hän nukkui omassa sängyssään. Illan tultua sammutimme valot ja käytiin nukkumaan. Molemmat olimme jo peiton alla kun yksissä tuumin, toisiltamme salaa, riisuimme alushousut jalastamme peiton alla. Tämä ei toki ollut ensimmäinen kerta kun salaa alasti olimme ja kullit kovina. Tämä kuitenkin oli ensimmäinen kerta kun päätimme toteuttaa yhteisen fantasiamme.

Kumpikin oli vielä aivan kokematon sekä naisten että miesten kanssa mutta olimme päättäneet kokeilla salaista panosessiota josta ei kukaan saisi tietää. Tietäisimme sitten mitä teemme naisten kanssa kun aika tulee. Emmehän me homoja olleet. Minä tosin olin, vaikka kaverini ei sitä tiennytkään. Tämän takia suostuin olemaan panojen kohde ja hän otti panijan roolin. Hävisin tahallani vedon aiemmin. Laitoin mukamas käteeni lyhyen ja pitkän tikun ja annoin kaverin vetää toisen. Pitkän tikun saanut pääsee panemaan. Molemmat olivat pitkiä mutta sitä en kertonut hänelle ja hän luuli voittaneensa.

Molemmat meistä huomasivat runkkailevansa peiton alla joten vedimme peitot sivuun. Sitten heitimme paidatkin pois ja olimme ilkosillamme. Kaverini tuli seuraksi patjalle ja runkkasimme hetken tuppikullejamme toisiamme katsoen. Kiimaista, mutta emme edelleenkään olleet homoja joten lopetimme. Hän pyysi minua pyllistämään jotta päästäisiin asiaan. Pian hän sylkäisi kädelleen ja voiteli kulliaan syljellä. Minä tein saman paitsi että levitin sylkeä peräaukolleni. Kaverinikin sylkäisi vielä kostuketta lisää sinne.

Molempien ollessa täysin kokemattomia ja liukkauden parantamiseksi emme edes harkinneet kortsun käyttöä. Kaverillani oli kohtuullisen normaalikokoinen kulli, niin kuin omanikin. Molemmat seisoivat kovina jännityksestä sekä kiimasta johtuen. Kaveriani kiihotti kokeilla uutta juttua, itseäni myös mutta enemmän odotin saavani kyrpää sisääni ja ensikosketuksen oikeaan miehiseen seksiin. Kaverilleni en kertonut sormettaneeni itseäni ja työntäneeni kurkkua sisääni ennenkin.

Kaverini veti esinahan taakse ja tunsin pepullani terskan kärjen. Kaverini kulli vain taipui eikä se meinannut löytää ryppyreikääni. Kaverini kuitenkin sattui vahingossa osumaan kohdalle ja työnsi kyrpäänsä sisääni. Parahdin tuskasta ja pyysin häntä lopettamaan. Hän kuitenkin työnsä kyrpänsä kokonaan sisääni ja alkoi naimaan minua. Rukoilin häntä lopettamaan mutta hän vain jatkoi naimista. Huohotti kuinka hyvältä se tuntui. Teeskentelin osittain vaikkakin aluksi kaverin kova pano ei miellyttänytkään mutta siitä tuli jatkuvasti mukavampaa.

Kaverini panokunto ei kauaa kestänyt ja hän laukesi kovan ähinän saattelemana perseeseeni. Tässä vaiheessa olin itsekin varpaillani sillä en tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaverini alkoi vetää löystyvää kulliaan ulos pepustani ja patjalle valahti samalla lasti spermaa. Hän havaitsi kullinsa olevan likainen ja pyyhki sitä talouspaperiin. Manaili ja katui. Ilmeisesti morkkis iski sillä eihän hän ollut homo. Itse en samanlaista katumusta tuntenut, ehkä siksi etten ollut vielä itse lauennut.

Otin itsekin talouspaperia ja pyyhin persettäni sillä. Olin itse tyytyväinen ensimmäiseen kertaani mutta kaverini selvästikään ei ollut. Nukuimme yön yli ja seuraavana aamuna hän sanoi ja vannotti että tämä pysyy meidän välisenä ja mikäli kertoisin jollekin, hän kiistäisi kaiken ja saisin turpiini. Mukavaa käytöstä kaverilta. Vein koneeni pois ja lähdin itsekin.

Kului useita viikkoja ennen kuin juttelimme uudelleen. Kaveri kyseli uusintaa. Suostuin.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute