Koodi-puhelin
"Lomalla"
Pera

Sattui kaksi vuotta sitten.

Olen komeahko mies mittaa 185 sopivan hoikka ja pyöreähkö peppu, ikää 30v, asustin jo silloin nykyisen naiseni kanssa mutta se ei ihan riittänyt minulle. Tapailin yhtä minua vanhempaa herrasmiestä seksin merkeissä kerran kaksi kuukaudessa. Hän oli top ja minullehan se kelpasi, hän osasi tyydyttää pimeän puoleni. Hän on perhetuttu jonka varjolla tapaamisia oli helpohko järjestää!

Tämä herrasmies otti taas minuun yhteyttä ja ehdotti pidennettyä viikonloppua Rukalla, mukaan lähtisi muutamia liikekumppaneita joita hän juottaisi siellä. Kieltäydyin heti, en halunnut mitään julkista, olinhan pitänyt kaiken salassa. Minut puhuttiin ympäri, oma huone ja piti vain auttaa saunan lämmityksessä ja tällaista pientä, lomalle! Siinä vaiheessa olisi pitänyt tajuta missä mennään.

Sain jopa mukisematta luvan toiselta puoliskoltani ja niin sitä istuin pikkubussin takapenkillä, olin vielä kaksistaan "isäntäni" kanssa. Kiitteli minua kovasti että olin suostunut lähtemään avuksi. En ollut kovin innostunut kun ajattelin sitä kaikkea juopottelua mikä oli tulossa, itse otin yleensä vain pari olutta illassa.

Noudimme nämä liikekumppanit erään yrityksen edestä, katselin kavereita kun nousivat autoon, ihan tavallisen näköisiä kavereita kaikki kuitenkin arviolta 45-60 välissä, kaksi kuulemma oli jo Rukalla. Istuin yksin takana ja kuuntelin iloista rupattelua ja ensimmäiset kaljatölkit oli jokaisella jo kädessä. Ensimmäinen yllätys tuli kun auto pysähtyi pysäkille ja sieltä nousi kolmekymppinen nainen autoon ja tervehti isäntää (Heikki) tutun oloisesti. Katselin naista hänen kävellessään käytävää pitkin, yli polven ulottuva hame, hyvät sääret eikä muussakaan varustuksessa ollut vikaa, yllätyin kun hän tuli istumaan myös taakse. Hän esitteli itsensä Riitaksi, sopersin oman nimeni.

Heikki ilmoitti että nyt on kaikki sitten mukana ja kertoi viikonlopun ohjelmasta, en paljoa kuunnellut mutta se loppulausahdus herätti minut kerralla. Takana istuvat palvelijamme tällä reisulla Ritu ja Pera joita saa ja pitää vaivata saunanlämmityksestä selänpesuun. Neljä päätä kääntyi katsomaan takapenkkiläisiä, olin näkevinäni pienen virneen suupielissä.

Matka sujui mukavasti tölkki kädessä, Ritu oli minullekin tuonut sellaisen, juteltiin niitä näitä ja olut näytti maistuvan Ritulle.

Yksi miehistä Antti tuli istumaan väliimme taakse ja näytti olevan hyvinkin kiinnostunut Ritusta eikä tämä yhtään pannut pahakseen, pian kädet vaeltelivat rinnoilla puristelivat niitä häpeilemättä, siirryin penkin kauemmas, ehkä siksi että siitä näki paremmin, yritin tuijottaa eteeni, seurasin kuitenkin koko ajan kuinka pusero aukesi. Antti siirsi Ritun käden etumukselleen ja hyvin tottuneesti vetoketju avattiin ja käsi katosi sepaluksesta sisään, ähkäisy kuului hyvin auton huminan yli ja pian jäykistynyt kalu vedettiin näkyviin.

Ritu runkkasi hiljaa kovettuvaa kalua ja Antti nautti silmät kiinni huokaillen. Ime sitä ja sanoja tehostaakseen tarttui Ritua päästä, kyrpä katosi suuhun ja sitä alettiin imeä posket lommolla. Tuijotin jo häpeilemättä tuota näkyä. Huohotus oli jo sen mukaista että tiesin kaverin tulevan pian, Ritu aukaisi silmänsä ja katsoi suoraan minuun, en ole varma mutta minusta näytti että minulle iskettiin silmää. Ääntely oli jo sen mukaista että kohta tulee, kaveri tarrasi päähän lujemmin kiinni, katselin kun kaveri jäykistyi liikkumattomaksi ja latasi lastin Ritun suuhun, kaikki sinne katosi ja kalu nuoltiin vielä puhtaaksi. Hengityksen tasaannuttua Antti pisti vehkeensä piiloon ja sulki sepaluksen poistuen omalle paikalleen eteen. Silloin vasta huomasin että puheensorina oli tauonnut ja alkoi uudelleen vasta kun Antti meni omalle paikalleen! Ritu napitti paitansa kiinni ja siemaisi vielä suullisen olutta päälle.

Ei mennyt kuin muutama minuutti kun seuraava mies lähti tulemaan takapenkille, ajattelin että helvetti soikoon jos joudun katselemaan koko matkan tätä, itsellä oli vieläkin sellainen pullotus housuissa ettei paremmasta väliä.

Erkki istui väliimme ja Ritu oli ilmeisesti jäänyt sopivan kuumaksi kun aloitti homman heti ja pian oli taas kalu näkyvissä, jos edellinenkään kalu ei ollut huonon näköinen ei ollut tämäkään, ylöspäin käyrä ja vielä isohko terska, olisihan tuo minullekin kelvannut. Katselin ihmeissäni kun naisen käsi siirrettiin pois ja omaani tartuttiin ja vietiin samettiselle kalulle, yritin vetää kättäni pois, mutta käteni oli kuin pihdeissä, vilkaisin auton etuosaan huomatakseni etten ollut ainut joka oli kiinnostunut menosta. Heikki katseli hymyillen ja nyökkäsi, tätäkö tämä olikin, minut oli otettu "huoraamaan" tänne viikonlopuksi. Kaikki oli kuin usvassa sen jälkeen, tunsin sormeni kiertyvän kalun ympärille, tunsin sormissani jo täysin jäykistyneen kalun samettisen pinnan...

Jos haluatte kuulla lisää viikonlopun tapahtumista, kirjoittakaa!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute