Koodi-puhelin
SanDiego 2.
Matkaaja

Hra nro1 kommentoi imurointiani varsin ylistävillä sanoilla, jopa amerikkaliseen suuhun pantuna, heh heh. Mutta hän oli kyllä omastakin mielestäni kovin tyytyväinen orgasmiinsa ja sanoi kahden päivän selibaatin olleen jopa jo tuskallisen. Hän veti T-paidan päälleen niskan yli ja antoi reilun käden puristuksen kiitokseksi ja riensi kuntosalille. En kyllä uskonut sen treenin olevan kovinkaan hyvä kunnollisen seksiaktin jälkeisessä endorfiinihumalassa…
Katsoin itseäni huoneen isosta peilistä ja huomasin pienen spermakokkareen leuassani, poimin sen etusormeeni, haistoin sen tuoksua ja pyyhin mällin kielelleni. Nam, mukava aalto kävi lävitseni…
Oma kullini oli kostuttanut jopa hotellihuoneen lattialle märän läikän ja ajattelin, pitäisikö vetää myös käsihoidot! Ei, Ei, Ei! Muistin, että olin sopinut treffit drinkkibaariin illaksi ja kello lähestyi jo kuutta hyvää vauhtia. Joten pesin naamani, huuhtelin kaluni kylmällä vedellä ja kaivoin kapsäkistä farkut ja Polo-paidan päälleni. Huoneen avain, luottokortti… kaikki kunnossa ja menoksi.
Jostain kumman syystä hotellin käytävätkin olivat vaihtaneet väriään miellyttävämpään suuntaan suihkun ja heh, kerta-annoksen jälkeen! Vai kuvittelinko vaan?
Aulabaarissa oli ihmekyllä Happy Hour - no, olimmehan business kortteleissa!
Tilasin itselleni Sidecarin ja löysin pienen pöydän kahdelle. Nyt minulla oli aikaa tutkailla asiakkaimistoa ja nyökytellä hyviä päiviä katseenvangitsijoille. Niin periamerikkalaista, mutta auttamattoman kiimaisen hauskaa varsinkin näiden komeiden kravattikaulojen kanssa.
Herra nro 2 seisoi yhtäkkiä edessäni, rento ote olkapäästäni ja hän tervehti minua 'Finnish Hunk'-nimellä. Olin otettu ja taas kerran syketiheyteni kiihtyi! Nousin seiomaan, annoin käteni, johon tuo tumma latino tarttui tukevalla, kuivan lämpimällä kädellä. Hänellä oli tarkkaileva katse ja valloittava hymy - hänelläkin. Johtuikohan tuokin minusta?
- Mitäs sä juot? Sidecar? Haenpa itsellenikin!
Ja siinä samassa hän oli jo baaritiskillä. Katsoin rotevaa selkää, tummanharmaa, kevyseti raidoitettu puku, tyköistuvat tiukat puvunhousut, valkoinen paita, jonkin yliopiston solmio, hieman violetille vihtavat nahkakengät. Eipä ole ainakaan heteromies, ajattelin. Hra nro 2 kääntyi ja huomasi katseeni ja nosti kätensä matalaan tervehdykseen. Hän ei vaikuttanut mitenkään hämmentyneeltä.
Yllätys, häellä oli kaksi drinkkiä kädessä, olihan HappyHour. En ollut tuskin kahta siemaisua ottanut omastanikaan vielä. Kilistimme laseja, toivotimme mukavaa iltaa kumpaisellekin ja samaan hengenvetoon hra nro 2 kysyi
- Olethan bottom seksin suhteen, olethan?
Uuh, punastuin sekunnin miljoonasosassa, itselleni tyypilliseen tapaan.
- Enimmäkseen kyllä. Tykkään palvella miestä kaikin tavoin, ihmettelin aina välillä, miksi minusta tuli kaupparatsu eikä hovimestari!
Ja molemmat nauroimme rentoutunutta naurua.
- Tästä on hyvä jatkaa! Katsos, minä ja mieheni olemme molemmat toppeja ja se on aika vaativaa - jopa meidän ystäväpiiriltämme.
Hän kertoi miehensä olevan afroamerikkalainen, koulutukseltaan lääkäri ja hyvä vastapaino kuulemma hänen kylmälle talousajattelulleen. He olivat olleet yhdessä 10 vuotta. Heillä oli avoin suhde, joka perustui rehellisyydelle ja luottamukselle ja ajoittaisista seikkailuistaan viestittävät kumppanilleen. Aikamoista, poskeni hehkuivat - odotuksesta, jännityksestä, uudesta, rehellisyydestä.
- Joseph on kokouksessa Santa Barbarassa, mutta tullee huomenillalla kotiin, jos saa lentonsa järjestymään. Voisimme mahdollisesti nauttia illallista, jonain iltana, jos sinua kiinnostaa.
Mikä mieletön ehdotus. Niin monta vuotta kuin olin jo amrikoissa kiertänyt, tämä OLI ensimmäinen varteenotettava, todellinen kutsu amerikkalaisen pariskunnan luokse.
Molempien lasi oli tyhjentynyt kuin varkain ja hra nro 2 ojensi kätensä ja sanoi
-Carlos, nice to reveal my name at last.
-Ari, a pleasure to meet you, Sir.
Lupaa kysymättä hra nro 2 eli Carlos tyhjensi jäljellä olevasta uudesta drinkistä puolet lasiini, kilisti reunaa ja sanoi sen olevan ystävyydelle.
- Sinun vai minun luo? Carlos kysyi ollenkaan edes ajattelemata ettenkö olisi valmista kauraa ja ettenkö haluaisi olla (lue=sekstata) hänen kanssaan.
Päätimme mennä 14. kerroksen näköalahuoneeseeni. Mikä häikäisevä auringonlasku ikkunasta aukenikaan! En ollut moista nähnyt koskaan aiemmin. Mutta en mollut myöskään seissyt koskaan aiemmin auringonlaskussa tällaisen rennon miellyttävän miehen edessä siten, että tunsin häenn puristuvan selkääni vasten. Hänen kätensä kietoutuivat ympärilleni, puristivat kevyesti ja tunsin hänen huulensa kevyesto kosekttavan niskaani. Miellyttävät väristykset vapisuttivat kroppaani. Carloksen kädet hieroivat varoen nännejäni paitani lävitse ja tunsin, miten hänen kalunsa oli herännyt tuon lyhyen hetken aikana ja painavan vaativasti pakaroitani vasten. Olimme samanpituiset, Carlos minua atleettisempi, joksin minulla oli paljon suuremmat kourat. Naurua.
Carlos nosti paitaani housujen vyön alta ja nosti paidan pääni yli, taitteli sen kauniisti tuolin selkänojalle ja takaappäin lähestyen avasi vyöni soljen (yksinkertainen temppu tällä kertaa), yksitellen denapitoi sepaluksenija hups… housuni tipahtivat nilkkoihini. Tunsin Carloksen käsien ujuttautuvan kalsareideni sisään ja rauhalisesti hivuttavan ne alaspäin. kaluni esti liikkeen ja itse itseni auttaen kalsaritkin tipahtivat nilkkoihini. Amerikkalainen masterini oli polvillaan takanani, auttoi housuni ja kalsarini pois jaloistani yksitellen ja taas laskosti ne huolellisesti tuolin selkämykselle. Järjestyksen mies.
Ja sitten! Tunsin huulet pakaroillani, vahvan otteen kahdella kädellä molemmista pakaroistani, lipovaa kielen liikettä, pakarani raottuivat, kieli tunkeutui pakaroitteni väliin, yritti ulottua peräaukolleni. Carloksen toinen käsi painoi selkääni eteenpäin, otsani koski ikkunaan, toinen käsi levitti vasenta jalkaani vasemalle, toinen käsi selästä siirtyi oikealle reidelle ja työnsi sitä oikealle.
- Just relax, my Finnish lover.
Carloksen kieli oli syljestä kostea ja hän tiesi, miten rimmataan. haukoin hekeäni ja arvatkaa valuiko kalustani kiimalimaa. Koko tänä aikana carlos ei ollut aktiivisersti koskenutkaan kaluuni, ei edes housujen avaamisen aikana tai kalsareitani riisuessa! Nyt tunsin toisen käden menevän kivesteni alla hentoa kosketusta ylläpitäen kivespusseilleni
- Onpa sinulla isot kivekset! Onmo kaikilla suomalaisilla miehillä tällaiset? Olet nimittäin ensimmäinen suomalainen, jonka kanssa aion harrastaa seksiä.
- No, eipä kai. Kaipa me olemme samalla lailla kaikki erilaisia kuin te amerikkalisetkin. Eikä Teksasissakaan ole kaikki suurta. (Samalla muistelin kokemuksiani Dallasin saunaretkeäni).
- hah, hah, oletko tuota mieltä?
Ja taas kieli tunkeutui päättäväisesti aukolleni, ja rentoutti minua äärimmäisen huolellisesti. Yhtäkkiä Carlos nousi ylös, käänsi minut ympäri, katsoi silmiini ja sanoi
- Ethän tahri minun housujani, olet todella kostea mies Ari.
Hämmennyin ja hän huomasi sen ilmeestäni
- Ethän loukkaantunut!
- Ei, ei, mutta mistä tiesit, että olen kostea.
- Katso lattialle!
Nyt todenteolla punastuin, koska lattialla oli iso märkä läiskä kiimalimastani.
- Onko sinua jo naitu täällä huoneessa, vai, miksi näitä märkiä läiskiä on jo kaksi, Carlos kysyi hymyillen.
- Ei, ei, ei, mutta mutta… no, totta on, ei ei, ei minua ole pantu… Imin yhdeltä mieheltä hotelliin tultuani…
- Laukesiko hän suuhusi?
- Näin ikävä kyllä taisi tapahtua, kommentoin punastellen.
- Nielitkö?
- Näin ikävä kyllä taisin tehdä.
- Miltä se maistui?
- No, hän laukesi aivan syvälle nieluuni, mutta se vähä mitä psytyin maistamaan, oli mahtavaa. Edeelleen punastellen
- Olipa mainiota, älä ole hämilläsi, minua vain kiihottaa se että osaat palvella.
Carlos riisui solmionsa, avasi hitaasti paitansa napit housille asti, riisui takkinsa, ripusti sen vaatteiteni päälle tuolin karmille. Huolellisesti. Ja sitten hän painoi minut polvilleni. Niskaotteella painoi pääni hänen etumukselleen ja kevyesti antoi kasvojeni tunnustella miehisyytensä kokoa.
- Haluatko nähdä ja kokea minusta vielä enemmän? Carlos oli selvästi huumorimiehiä.
Nostin käteni hänen vyölleen ja jatkoin housujen vetoketjulle. Housujen riisuminen vaati pienen ponnistuksen, koska niin tyköistuvat ne olivat!
Carloksella oli päällään siniset 'Property of USA' AussieBumit, laaja kostea läikkä…
Hän veti itse kalsarit jalastaan ja ne painuivat suulleni
- Nuole, ime, maista kiimalimaani
Ja niin hän hieroi kalsareitaan naamallani! Olin tikahtumassa kiimaan.
En ollut vielä nähnyt kunnon silmäystä kalusta, jonka epäilemättä tulisin tuntemaan eri tavoin vielä illan aikana!
Ja pam! Siinä se nyt oli. Carloksen kyrpä oli pikaisesti arvioiden yli 20 senttiä, varmasti yli 5 paksu, tupellinen tämäkin. Eivätkö amerikkalaiset ja latinot olekkaan leikattuja? No, tietysti tiesin vastauksen jo ennaltakin!
Ja kalu kiilsi tämäkin kiimalimasta.
- Nuole sitä, ime sitä

Matkakertomukseni jatkuu

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute