Koodi-puhelin
Vuosien jälkeen yllättäen II
TV-Aino

Istun palaverissa, asioita juoksevasti toisensa perään. Katselen puhelintani jonka näytölle välähtää viestikuvake. Whatsapp ei tunnista numeroa kun kuva alkaa latautumaan ruudulle. Katselen itseäni kyrpä huulilla katsomassa ylöspäin.. Uusi viesti sinulta: olen ostanut sinulle vaatteita, tule tänään. Menen pieneen paniikkiin ja kokouksen loputtua huomaan istuvani autossa puhelin korvalla soittamassa sinulle. Ja samalla levottomana muistelen kuinka saat minut tuntemaan itseni lutkaksi ja ladyksi, luoja kuinka kaipaankaan pitsiä, nahkaa ja latexia.

Ajan antamaasi osoitteeseen, vanha omakotitalo toisten samanlaisten joukossa. Pihalla polkupyöriä ja keinu. Soitan ovikelloa, tulet aamutakissa avaamaan ja päästät minut sisään. -Hei Aino, kiva kun tulit. -Hei. Olen Aino vasta asuissa, kiitos. -Sinulla oli jotain mielessä?? -Juu, tule tänne. Seuraan sinua olohuoneen ohi peremmälle asuntoon. Pöydillä on muutamia laseja, ei epäsiistiä, mutta ei siistiäkään. Selvästi näkee, että jotain on muuttunut viime aikoina.

Avaat oven huoneeseen jossa on kapea sänky, vaatekaappeja ja meikkipöytä. Pöydällä on punainen pahvilaatikko jonka tunnistan välittömästi.

-Suihku ja vessa on tuossa vastapäätä, kaapeista löydät kaikkea kivaa. Tule olohuoneeseen kun olet valmis. Ai niin, tässä tämä, laita paikoilleen. Ojennat taskustasi mustan anustapin. Otan sen sanomatta sanaakaan ja suljen oven takanani. Seison ovella ja katselen tappia kädessäni. Kuinka kipeää sen sisälle saaminen tulee tekemäänkään kaikkien vuosien jälkeen.

Kävelen meikkipöydän luokse ja katselen anomean rasiaa jossa kaksi silikoniproteesia lepää säilytyskotelossaan. Istun tuolille ja sytytän peilin yläpuolelle valot. Aavistuksen väsyneet silmäni katsovat vastaani kun hymyilin kuvalleni. Tutkin laatikot ja löydän lähes täydellisen setin meikkejä ja kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää. Poimin laatikosta sheiverin ja vaahdon. Riisuin vaatteeni sängylle ja puin päälleni ohuen kylpytakin joka juuri peitti oman pienen kullini ja pakarani.

Vaatekaapissa hyvissä pinossa on pikkuhousuja ja rintstikoita. Katsoon peilistä vartaloani, vedän aavistuksen vatsaa sisään ja ryhdyn katsomaan löytyisikö kaapeista jotain korsetin tyyppistä. Toisesta kaapista löytyy transsun taivas, korsetteja ja hameita, arkeen ja juhlaan. Nostelen kaapista asuja sängylle silittäen kangasta. Sitten kerään mukaani tapin, sheiverin, löytämäni liukkarin ja sheivaus vaahdon ja lähden suihkuun. Ensimmäisenä huuhtelen suoleni pariin kertaan ja ajelen karvani. Olen aina pitänyt itseni paljaana, olen luonnostaankin karvaton mutta siltikin ajelen itseni posliiniksi lukuunottamatta pientä tuppea pienen kullini ympärillä. Puristan liukkaria sormiini ja sivelin sitä peppuuni, pyöritän sormea sisälläni, eturauhaseni reagoi kosketukseen ja antauduin hetkeksi nauttimaan siitä. Musta tappi kivitasolla edessäni näyttää uhmakkaalta, otan sen käteeni ja nuolaisin sen kärkeä. Painan sen nieluuni ja katson itseäni peilistä, pyöreä pohja on kuin tutista ja samassa oksennusrefleksi pakottaa minut yskäisemään sen ulos.

Käyn selälleni lattialle, nostan jalkani kaappia vasten ja lisään liukkaria peppuuni. Rasvaan tapin huolellisesti ja painan sitä sisälleni. Pienellä runkkaavalla liikkeellä se uppoaa aavistuksen, mutta ei enempää.. Nousen ylös ja kävelen äskeiseen pukeutumishuoneeseen. Ikkunalla on muutamia kynttilöitä joista otan yhden. Palaan takaisin wc:n lattialle ja voitelen kynttilän pyöreän tyvipään. Rentoutan itseni ja painan hitaasti kynttilän sisälleni, se liukuu pienen vihlaisun saattamana ja alan liikutella sitä. Lisään liukkaria sisälleni ja levittelen sitä kynttilän avulla kunnes on taas aika yrittää tappia. Nyt se uppoaa jo helpommin, mutta paksuimman kohdan sisälleni saaminen tekee uskomattoman kipeää.

Nousen ylös ja ajan partani sheiverillä ja vaahdolla, toivottavasti meikkipöydältä löytyy jotain joka sopivasti peittäisi tumman alueen.

Palaan pukeutumaan ja fiilikseen päästäkseni valitsen sopivat pitsialkkarit ja niiden rintsikat. Löysäsän rintsikat niin suurelle kuin mahdollista ja puen ne päälleni. Otan rasiasta silkkariproteesin ja asetan sen kuppiin paikoilleen ja toisen. D-kupin silikonit painavat, mutta itsekiinnittyvinä ne tuntuvat uskomattoman sexsyiltä. Rintaliivit nostivat ne hienosti paikoilleen ja sauma sulautuu ruskeaan ihooni. Alan meikkaamaan levittämällä kasvoilleni ja kaulalleni ohuen päivävoiteen, se tasoittaa kaiken sen piiloon mikä pitääkin. Silmien ympärille oma voiteensa ja luomiin kevyesti tummaa väriä. Maalaan huuleni tummalla punalla, tarkka rajaus ja kaikkialle kasvoilleni puuteria. Sukiksi valitsen saumalliset stayupit, ohuet ja kuvioidut. Olen saada orgasmin tuntiessani niiden liukuvan sileiden reisieni päälle. Pieni kaluni jöpöttää innoissaan vasten liukasta silkkiä. Puen päälleni pienen olkaimettoman vaalean topin, vaalean lyhyen toppiin sopivan hameen joka ihme kyllä mahtuu päälleni. Vetolaatikosta löysin peruukkeja, pienen mietinnän jälkeen valitsin lyhyen epäsymmetrisen brunette lookin. Mustat avokkaat ja musta vyö viimeistelee asuni ja peilistä minua katsoi sangen mukiinmenevä lutka. Puristelen rintojani ja parannan ryhtiäni, vähän vatsaa sisään ja menoksi. Avaan oven ja suunnistan olohuoneeseen. Istuit tv-tuolissa selin minuun. Ruudussa näkyy kalusi suurena ja tajuan sinun kuvaavan omaa runkkamistasi. Kamera seisoo jalustalla tv:n vieressä kuvaten huonetta. Katselet ruudusta kun kävelen luoksesi. Minuun katsomatta lopetat runkkaamisen ja levität haarojasi.

Polvistun eteesi ja otan kullistasi kiinni. Kiimalima valuu kärjestä ja nuolaisen sen pois. Nostan katseeni ja huomaan sinun nojautuneen taaksepäin ja tuijottavan ruudulta tekemistäni. Katson kameraan ja nuolen kaluasi palleista terskaan asti. Kuulen suustasi huokaisun kun otan kalusi kokonaan suuhuni. Vilkaisen telkkariin ja näen kuinka pääni on haaroissasi ja kullisi liukuu esiin suustani. Tartun terskastasi kiinni ja hieron esinahkaasi edestakaisin. Lasken suuni alas välilihallesi, suutelen kiveksiäsi ja hieron sormillani anuksesi ympäristöä. Tunnen oman kiimani yltyvän ja vedän sinut tuolista ylös, -tule rakas. Kävelen edelläsi ruokapöydän luokse ja istun sen reunalle. Tulet ja suutelet minua, kätesi kulkevat vartalollani ja painat minut selälleni. Nostan jalkani harteillesi ja kumarrut haaroihini, vedät pitsihipsterit jaloistani pois ja suutelet pientä kaluani joka tyttöillessäni tietää että sitä ei tarvita. Vedät nopealla liikkeellä tapin pepustani ja suustani pääsee pieni vikinä. Samalla nostat jalkani aivan ylös, linkkuveitseksi ja asettelet kalusi ahtaalle reiälleni.

Katson sinua silmiin kun työnnyt minuun, säpsähtelen kivusta ja kyyneleet kihoavat, yritän olla rento ja avoin ja valmis mutta kipu tuntuu viiltävältä kun työnnyt sisälleni. Vedät minua reisistäni lähemmäksi ja painaudut pienillä työnnöillä syvemmälle ja syvemmälle. Äkkiä olet sisälläni ja suurin kipu on poissa. Rentoudun ja annan sinun hakea hyvän kulman. Kumarrut ylleni ja suutelet minua, olen paketissa sylissäsi, kätesi kiertyneenä ympärilleni. Panet minua rauhallisin työnnöin, jalkani lepäävät hartioillasi ja suljen silmäni. Tuot sormesi huulilleni ja raotan huuleni, imen sormiasi ja pidän käsilläni kiinni pakaroistasi. Äkkiä rrottaudut minusta ja käsket pysymään paikoillani, levittämään jalkani. Kävelet kirjahyllylle ja haet liukkaria lisää, kalusi on irstaan näköinen, esinahka terskan alapuolella. Otat videokameran jalustoineen ja kuvaat minua tullessasi takaisin luokseni. Punastun kun kamera tulee aivan kasvojeni eteen. Nuolaisen huuliani ja sormeani. Annat minulle punaisen jelly dildon. Otan dildon huulilleni ja ja nuolen sen kärkeä. Kuvaat kun otan dildon kokonaan nieluuni ja samalla valutat liukkaria reiälleni. Sormesi painuu sisälleni, ja toinen. Ujutat kolmatta sormea sisääni ja kyyneleet kihoavat uudestaan silmiini. Laitat kameran jalustalle pöydän päähän ja käännät sen näytön eteenpäin. Käännät minut vatsalleni pöytää vasten ja levität pakarani. Katselen kameran näytöltä ilmeitäni kun tulet sisälleni. Peruukin hiukset heiluvat työntöjesi tahdissa, yritän vastata työntöihisi. Pidän lantiostani kiinni ja alat olla lähellä orgasmia. Nimität minua lutkaksesi ja kysyt mitä lutka tahtoo, Spermaa ja kyrpää, spermaa ja kyrpää vastaan ja samassa tunnen kuinka laukeat sisälleni. Vetäydyt irti minusta ja läimit pakaroitani kalullasi, käännyn ympäri ja polvistun eteesi puhdistamaan kalusi. Katselen sinua silmiin kun otan löystyvän kyrpäsi kokonaan suuhuni, Hyvä lutka, kehut minua. Sperman, pepun ja liukkarin tuttu maku tuo lukuisia muistoja mieleeni.

Kun kalusi on puhdas nousen ylös venyttelemään selkääni ja kävelen hakemaan lasin viiniä. Kaadan sinulle toisen ja istumme sohvalle juomaan. Suutelet minua ja silität selkääni, kostea kielesi etsii kieleni ja uskomaton kiima täyttää taas minut. Otan lasit ja lasken ne pöydälle, istun syliisi ja suutelen kaulaasi ja otsaasi. Kätesi pyörivät pakaroillani hieroen ja sormesi työntyvät taas sisälleni. Tunnen kuinka uudelleen kovetut allani ja otan kiinni kyrvästäsi ja ohjaan sen anukselleni. Hitaasti painan itseni alas, ympärillesi. Aloitan rauhallisen ratsastuksen, kaikki kipu on poissa ja tilalla on kiima ja nautinto. Käteni kulkee niskassasi ja suljen silmäni. Tunnen sinut, kokonaan. Äsken olin sinun käytössäsi, nyt on minun vuoroni. Päästän sinut aivan huulille ja hieron terskallasi anukseni suuta, sitten painan sinut sisääni nopeasti ja nain sinua lyhyillä liikkeillä. Kätesi yrittävät ohjata liikettäni, mutta keskityn omaan nautintooni. Äkkiä karjaiset korvaani ja työntelet nopeasti minkä pystyt. Painan itseni kiinni sinuun, kalusi sykkii sisälläni ja purkaa lastinsa syvälle. Pienillä liikkeillä imen sinua, nautinnon äänet huuliltasi ovat hunajaa korvilleni, vielä minä osasin olla jotain enemmän. Samalla puristan omaa kulliani ja parilla hennolla liikkeellä runkkaan itselleni orgasmin. Lämmin sperma lentää vatsallesi, kerään sen siitä kateeni ja nuolen pois, lopun hieron ihollesi.

Olen väsynyt ja kiimani laantuu, tunnen kuinka löystyt sisälläni. Nousen ylös ja kalusi irtoaa minusta. Kävelen pesuhuoneeseen kiristäen peppuani ettei liikoja tippuisi lattialle. Pesen itseni nopeasti bide suihkulla ja riisun peruukin. Kasvomeikki on muuten vielä ok, mutta huulipuna on kulunut ja suttuinen. Lisään punaa ja puuteroin kasvoni tasaisen mataksi, hieron pientä kulliani ja tunnen kuinka se kovettuu. Menen pukeutumishuoneeseen ja riisun itseni alastomaksi. Silari rinnat pysyvät paikoillaan itsekseen. Annan niiden jäädä paljaina paikoilleen. Pukeudun pieneen pinkkiin pitsidollyyn ja pitsipikkareihin. Peruukiksi valitsen pitkän blondipörrön. Otan viinilasistani maistiaisen ja avaan sängyn. Väsymys kiskoo minua peitonalle. Painan pääni tyynyyn ja suljen silmäni, aavistuksen mietin miksi olen näin väsynyt. Ajattelen lepääväni hetken ja nukahdan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute