Koodi-puhelin
Isoa nuorelle
Pakanen

Moi. Tässä kertoisin kaksi mahtavaa kokemustani.

Oli vuosi 2013 kun olin 18v yhtäkkiä mielessä alkoi pyörimään miesten välinen seksi ja siitähän hoksasin alkaa tutkimaan iskurin tarjontaa. Sieltähän löytyi otsikon mukaan 48v lihaksikas ison kalun omaava Bi topmies. Iso kalu pisti houkuttelemaan, joten otin yhteyttä.

Tuli sovittua "treffit" hänen luokseen, kovasta jännityksestä huolimatta tuli tartuttua tilaisuuteen.

Saavuin kerrostalon eteen ja hän tuli aukaisemasm oven, olo oli jännittynyt ja sanaakaan en tainnut sanoa. Asuntoon päästyämme aloimme suutelemaan, aloin kosketella hänen etumustaan ja siellä tuntui todella valtava kalu, se oli pakko saada suuhun! Ensimmäisiä kertoja otin suihin ja hänhän tykkäsi, kuin minäkin.

Siirryimme sängylle ja hän kysyi haluaisinko että mua pannaan, en millään malttanut odottaa. Tunsin liukasta ja kylmää reiälläni, liukasta ja terskaa alettiin pyörittelemään reiällä, hitaasti työntyen se saatiin uppoamaan vaikka kipeetä teki. Hetken hän pani hiljempää, siinä ajassa alkoi se kyrpä tuntumaan aivan mahtavalta, mieli oli mahtava kun sai tuntea nuin isoa sisällä.

Kauaa ei pantu, noin 15min normaalissa doggystyle asennossa, lopuksi runkkailtiin ja heitettiin mällit.

Alkoi olemaan vuosi 2014, alkoi tekemään mieli uudestaan joten sähköpostiviestiä menemään hänelle josko hän haluaisi uudestaan tavata. Jännittäen viestiä, hän halusikin tavata uudestaan.
Sovittiin että ei suudella, hän avasi oven ylhäältä, menin hänen asuntoonsa ja aloin heti imemään ja nuolemaan hänen kookasta kyrpäänsä, hetken imettyä ja koitettua ottaa niin syvälle kuin pystyy siirryimme makuusyvennökseen.

Taas mentiin ja mieli oli mahtava. Isoa kyrpää alettiin taas puskemaan reiästä sisään. Kipeää teki taas, voiko niin iso ja paksu ollakkaan tekemättä kipeää mietin... :)
Päästiin vaihtamaan asentoakin doggystylestä lähetyssaarnaajaan, ai että se kyrpä teki hyvää kun liukui sisälläni venyttäen tiukkaa liukasta reikääni!
Sitten tuli stoppia, lopetimme ja hoidin häntä suullani, runkkasin hänet loppuun.

Tyytyväisin mielin kotia naiseni luo.

Vuosi 2015 ja mieli tekee häntä kovasti, monet treffit tullut sovittua hänen luokseen, nykyinen kihlattuni vie aikaani sen miltä kerkeän töitten parissa, viikonloppuisin olisi yleensä aikaa mutta tahtoo kaverit ja muut harrastukset vievän nekin vapaa-ajat :)

Täten en ole uskaltanut enään ottaa yhteyttä tai edes katsoa sähköpostiani kun tullut ohareita tehtyä, arvatkaa harmittaako ja pahasti! Noin hyvää käsittelijää ja vielä niin isoa kalua ei ihan joka paikasta löydy!

Jos tunnitsit itsesi, laita viestiä mitä tykkäsit :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute