Koodi-puhelin
Renkaan vaihtoa ja vähä muuta
jussi

Oli kesä lopuillaan ja elettiin Elokuun loppua. Lomatkin oli loppu puolella ja viikonlopun jälkeen koittaisi arki ja töihin paluu.

Lähdin ajelemaan kohti kotia vietettyäni viikonlopun vanhempieni mökillä yksin. Oli sunnuntai ilta ja hieman jo rupesi ilta tummumaan. Ajelin seututietä joka oli todella hiljainen. Ohitin jossain vaiheessa tumman farmariauton joka mateli eteenpäin toinen takarengas tyhjänä. Ohittaessa auto räpäytti valoja mutta en piitannut siitä. Pian tuli parkkipaikka ja ajattelin että pysähdyn tupakalle.

Nousin autosta ja poltin tupakan ja juuri kun olin lähdössä niin näin että se samainen farkku kääntyi parkkipaikalle ja vilkutti valoja taas nyt useasti. istuin autoon ja avasin ikkunan koska nykypäivänä ei tiedä mitä roistoja liikkuu keksien ties mitä.

Auto ajoi omani viereen ja ikkuna aukesi,autoa ajoi n.60+v hieman kalju / harmaapäinen mies joka aloitti asiallisesti morjestaen jutun ja kertoi että hänellä on rengas puhjennut,vastasin joo huomasin kun ajoin joku aika sitten ohitsesi. Mielessä ajattelin että mikähän uus-avuton jeppe tää on. Mies jatkoi juttua että hänellä olis vielä n.50km matkaa ja hän ei pysty itse vaihtaan rengasta,en kerennyt mitään vastata kun hän jatkoi että oli soittanut jo tiepalveluun mutta he olivat yli 100km päässä sillä hetkellä. Vastasin että voinhan auttaa.Mies jatkoi juttua että olisi kovasti kiitollinen jos auttaisin.

Ilta rupesi jo hieman hämärtymään ja sanoin miehelle että ajan oman auton vähän taaksepäin että saadaan pikkasen valoa. Siirsin autoani ja kummaksuin että kaveri ei siinä vaiheessa edes noussut autosta. Kävelin hänen autonsa viereen kuskin puolelle ja avasin oven kysyen että vararengas ja työkalut on vissiin peräkontissa.

Samassa näin puretun pyörätuolin auton takapenkillä. Mies sanoi että hänen on varmaankin parempi tulla autosta pois kun vaihdan rengasta. Vastasin että voi olla näin kun noiden autojen omat tunkit ovat vähä niin ja näin. Siinä mies sanoi että hänellä kestää pikkasen kun joutuu apuvälineen ekaksi kasata,silloin ymmärsin mistä oli kyse.Hän rupesi hapuilemaan takapenkiltä pyörätuolin runkoa ja siinä kohtaa sanoin että voin auttaa,kerro mitä teen. Mies sanoi että ota tuolin runko ja renkaat takapenkiltä ja laita pyörät kiinni. No näin tein ja laitoin tuolin kuskin oven kohdalle. Mies laittoi vielä pehmusteen tuoliin ja rupesi kampeamaan itseään autosta pois ja se kävi aika nopeesti. Hän kelaili peräluukulle ja sanoi että vararenkaan ja tunkin pitäisi olla täälä maton alla.

Siirtelin hieman jotain tavaroita ja nostin tavaratilan mattoa. No sielähän ne olivat,mies sanoi että yritän pitää mattoa pikkasen ylhäällä kun otan ne sieltä. Autoni valot kyllä näyttivät jotain mutta tavaratila oli aika syvä ja mies sanoi että hansikanlokerossa on taskulamppu että jos haen sen niin hän näyttää valoa. Hain lampun ja hän näytti valoa kun ruuvasin vararenkaan irti. Siinä hän kysyi että mikä nimeni on,vastasin että Jussi ja mikäs teidän nimi on ? Mies vastasi että hän on Pekka ja että mitenkähän hän korvaa minulle tän jutun.

Nostin renkaan ja tunkin auton viereen ja rupesin etsimään paikkaa tunkille,Pekka tiesi suurinpiirtein että mihin kohtaan tunkki laitetaan,hän näytti paikkaa. Löysin paikan ja vaihdoin renkaan. Vaihtaessani rengasta huomasin kuinka Pekka katseli minua jotenkin pikkasen erikoisesti ja hymyili hieman kun kyykin renkaan kanssa.

Olin jo loppu suoralla kun Pekka kysyi että kuinka pitkä matka minulla vielä on.Vastasin että taitaa olla sellanen 100km vielä.Minulla on vielä n.50km ja asun tässä melkein tässä tien varressa. Laskiessa tunkkaa Pekka kysyi että ajanko tätä tietä pitkälle,vastasin että joo kyllä ajan. Pekka kysyi että tulisinko hänen luo ilta kahville palkaksi avusta. Hetken mietin ja vastasin mikä siinä,kotona ei odota kukaan.Pekka sanoi että niin ei häntäkään kukaan odota ja hän on tulossa sukulaisten juhlista ja hänelle annettiin iso täytekakun pala mukaan.

Nostin rikkinäisen renkaan peräkonttiin ja Pekka kiitteli avusta. Autoon noustessaan vielä autoin häntä tuolin kanssa purkaessa ja laiton sen takapenkille. Pekka sanoi että sinähän olet avulias kaveri ja iski silmää ! No ei tässä mitään vastasin kun menin pikkasen lukkoon.

Lähdimme ajamaan perätysten ja mielessä pyöri että mitä kaveri oikein ajatteli kun iski silmää. Olenhan bi ja olihan hän söpön näkönen hieman kalju ja harmaapäinen ja kivasti pukeutunut suoriin housuihin ja kauluspaitaan.

Ajoimme n.kolme varttia kun käännyimme oikealle ja sitten melkein heti vasemalle pienen omakotitalon pihaan. Pekka ajoi auton tallin eteen ja ajoi auton sisään.Odottelin pihalla kunnes
Pekka huikkasi ovelta että tule sisälle.

Sisällä huomasi tuoksusta että taloudessa asuu vain mies.
Pekka opasti että vessa on tuossa saat pestyä kädet kunnolla,hän menee vaihtaan pyhä vaatteet pois. Pesin kädet ja menin olohuoneeseen istuskeleen joka oli avaran keittiön jatkeena.

Hetken kuluttua Pekka kelaili keittiöön ja laittoi kahvin tippumaan. Käytätkö sokeria tai maitoa ? Vastasin maitoa kyllä mutta ei sokeria. Tule tänne istumaan kahvi on pian huikkasi Pekka. Menin keittiöön istumaan ja hän laitteli kahvin pöytään.Hän oli laittanut lyhyet shortsit ja t-paidan päälle,tuolikin näytti olevan eri. Jäin hieman tuijottamaan hänen jalkoja jotka olivat ihan karvattomat. Käytän kotona tälläistä vähän väljempää ja rujonpaa tuolia Pakka virkkoi. Juu huomasin että tuoli on eri mitä tossa matkalla oli. Olen joutunu käyttämään talläistä kulkuvälinettä jo 20v. Hieman varoen vastasin että näytin sitä käyttävän ihan näppärästi.

Joimme kahvia ja Pekka kysyi että eikö kukaan odottaa kotona ? Ei kukaan vastasin. Hän kertoi että oli ollut naimisissa mutta onnettomuuden jälkeen pian akka lähti lapsen kanssa,sen jälkeen olen ollut yksin. Niin yksinhän minäkin asun eikä edes kiinnosta akkaa etsiä vastasin. Sen lauseen jälkeen tajusin että ups mitä tuli sanottua.. Pekka rupes nauraan että ei häntäkään kiinnosta,yksin on helpompaa.

Mutta kullia olis kyllä kiva imeä pitkästä aikaa tuumasi Pekka. Minulla meni kahvit väärään kurkkuun ja meinasin tukehtua,rykiessäni Pekka sanoi että jos juttuni oli liikaa minulle niin voin lähteä saman tien merkiksi että se siitä.. Sain kurkkuni ja nenäni puhtaaksi niin vastasin empä hetkeen ole noin suoraa kysymystä kokenu. Eihän se kysymys ollut vaan toteamus vastasi Pekka hieman naureskellen. Miltä sinusta tuntuisi jos tälläinen kaveri vähän hyväilisi sinua. Katsoin hetken Pekka suoraan silmiin ja sanoin että jos todella haluat niin sitä saat hyväillä minulla ei ole mihinkään kiire..

Mennään tohon sohvalle istumaan Pekka pyysi. Menimme sohvalle ja Pekka tuli viereeni. Saako sinua suudella ? Vastasin suutelemalla hellästi,samassa Pekka vei kätenstä haaroihini,täälähän on elämää pekka sanoi. Tuntuu hyvältä hyväilysi sanoin. Hetken suutelimme ja Pekka hieroi minua,olin jo täydessä menossa kun kysyin että kuinkas tämä juttu viedään loppuun. Pekka sanoi että jos tonne makuuhuoneen puolelle mennään ja tai sitten jos hän istuu sohvalla ja minä seison.
Mitenkä makuuhuoneessa kysyin että jos oltaisiin 69 asennossa haluaisin imee sinua ja kosketella jalkojasi se kiihottaa minua. Pekka hieman katsoi pitkään ja kysyi että haluaisitko kosketella hänta,juu juu vastasin. Se kiihottaa minua ! Käyn vessassa vielä jos menet makuuhuoneeseen niin tulen hetken päästä sanoi Pekka.

Menin sänkyyn makaamaan ja jätin vielä housut päälle,Pekka tuli hetken päästä perästä päällään ainoastaan shortsit jalassa. Hän jäi sängyn viereen ja ihmetteli että minulla vielä housut jalassa ? Nousin ylös ja otin vaatteet pois ja menin uudestaan sänkyyn.Pekka sanoi että tees tilaa ja kampesi itsensä viereeni,minua kiihotti katsella kun hän siirtyi tuolista sänkyyn. Saanko ottaa housusi pois kysyin Pekalta. Saako suudella sain vastauksen,saa tottakai sanoin ja käännyin ja nousin hänen päällensä.Suutelimme ja hän laittoi heti kätensä haarojeni väliin hieroi kaluani ja samalla tunsin että hieroi sitä omaan haarojen väliin. Tuntuu todella ihanalta saada käpälöidä kovaa peliä pitkästä aikaa sanoi Pekka. Älä kovin nopeesti hiero,multa voi tulla nopeesti kun tämä tuntuu kiihottavalta sanoin. Vai kiihottavalta,en moista sanaa ole kuullut aikoihin Pekka sanoi.

Saanko nyt ottaa housusi pois ? Vetäydyin jalkopäähän ja rupesin vetämään varovasti housuja pois ja samassa pekka sanoi että oikeistaan turhaa sinun on minua hieroa kun ei hänellä toimi kun tunto on häiriintynyt navan alapuolelta. Ei se haittaa minua ja jatkoin housujen pois ottoa. Sain lopulta housut pois ja hänen kalunsa paljastui.Ihanan veltto isoinen kiveksineen paljastui housuista. Tule tänne haluan suudella sanoi Pekka.

Hei odotas hetki,en huomannut ovea laittaa lukkoon! Naapurin Reijo käy silloin tällöin illalla kahvilla ja hän vain soittaa ovikelloa ja tulee tuulikaappiin huhuilemaan. Viitsitkö käydä laittamas oven lukkoon ? Joo minä menen ja laitoin t-paidan ja housut päälle. Laitoin oven lukkoon ja tulin takaisin makuuhuoneeseen. Istuiduin sängynlaidalle ja hivelöin Pekan kasvoja,hän hapuili jalkoväliäni ja sanoi että tule hänen päällensä niin että hän saa kosketella kaluani ja nähdä kun se paisuu.

Nousin Pekan päälle ja hän otti samantien kaluni käsiinsä,samalla hivelin nännejä ja Pekka uhvahti että ne on herkät! Haluatko että niitä hieron ja hyväilen kysyin ? Mä haluan hetken kosketella sun kalua sain vastaukseksi. Kyllä sulla on kivan näkönen kulli,tätä on kiva runkata ja haluan ottaa sen suuhun. Nousin lähemmäs ja Pekka otti hanakasti kaluni suuhun ja hipelöi kiveksiä samalla ja se tuntui todella hyvältä.Itse samalla toisella kädellä koskettelin Pekan kalua joka tuntui omasta mielestä todella kiihottavalta vaikka se olikin ihan veltto. Rupesi tuntumaan että tulen ja Pekkakin sen huomasi ja lopetti kysyen et kai ole tulossa,vastasin että parempi että jos pikkusen hidastat vauhtia kun tuntuu et pian.. Laskeuduin Pekan kylkeen ja hieroin sormellatoista nänniään ja taas tuli pieni ulvahdus ja käsky että jatka hyväilyä! Suudelin ja kielellä lipoen nännejä hieroin ja ne tuntui suurenevan aikalailla. Pekka kääntyili ja huohotti hieman ja jatka vain,tuntuu todella kivalta kun niitä hivelet ja kiusaat.

Suutelimme välillä Pekka oli taas kalussani kiinni mutta niin olin minäkin hänen kalussaan. Saanko ottaa sulta suihin ja hyväillä kysyin ? Anna mennä minä katselen sitä,ymmärrät varmaan että sieltä ei tule välltämättä mitään vaikka kuinka yrittäisit,laukeaminen on aika kovan työn takana..Hivuttauduin alemmas samalla hivellen hänen yläkroppaa ja käsiään.Tuntuu mukavalta tuntea että joku koskettelee tuumasi Pekka! Tulin haarojen väliin ja koskettelin hänen kaluaan,Pekka katseli sitä. Siirsin hieman hänen jalkojaan jotka tuntuivat ihan veltotilta tuntui kiihottavalta imeä ja kosketella hänen velttoa kulliaan. Nostin hänen toisen jalan koukkuun että sain hänen pussit esille ja niitä hieman venyttelin ja otin suuhun. Pekka sanoi että näyttää hyvältä. Jatkoin hyväilyä ja huomasin että hänen kalunsa hieman kovettui. Ei sielä mitään kummallista tapahdu normi hyväilystä,tule tänne haluan nähdä sinun syöksyn ja ottaa osan suuhuni.
Nousin uudestaan hänen rinnanpäälle ja Pekka oli minussa kiinni. Hei sun kaluhan on ihan märkä,mikä mies kiihottuu tälläisestä ?

Mua on aina jostain syystä kiihottanu pyörätuolia käyttävät ihmiset varsinkin vanhemmat miehet sain lopulta sanottua.. Sain taas pitkän tuijotuksen ja perään kuittauksen että ei se minua haittaa! Nyt haluan vetää susta mällit vaikka väkisin! Hän tarttui minuun kiinni ja alkoi runkata hitaasti ja tunsin että räjähdän,ota se suuhun ja työnsin itseäni lähemmäs hänen suutaan. Haluan osan naamalle kun sinulta tulee,otan sen talteen minkä saan.

No eihän se ollut kun muutama hetkien rauhallinen vetoja ja rupesi tuntumaan että nyt..Pekka repi kaluani lähemmäs suutaan samassa lähdin. Orgasmini oli suurinpiirtein tajunnan räjäyttävä. Jotain meni johonkin ja sain työnnettyä vehkeeni Pekan suuhun ja purkauduin todella pitkään. Suurinpiirtein silmissä sumeni hetkeksi ja lopulta se oli ohi. Pekka kysyi että onko taju tallellella,vastasin huohottaen että on mutta pikkasen häilyvä.Laskeuduin Pekan viereen huohottaen ja hän sanoi että hoh hoh,en ole hetkeen tollasta lastia saanut. Oliko hyvälijällä jotain tekemistä tähän ? Oli todella vastasin!

Olimme hetken vierekkäin hiljaa ja pian Pekka kysyi saako vielä suudella? Suutelusi tuntui kivalta.. Käännyin Pekkaa päin ja suutelin häntä vastaukseksi.

Suutelimme hetken ja kysyin että voinko tehdä hänelle jotain hyvää ? Kyllä riittää kun sain kokea kovan kullisi ja laukeamisesi ja saada jotain sisäänikin. Jos puristelisit hänen pallejaan ja hieroisit vähän vielä katselen sitä.

Makoilemme vieretysten tovin peiton alla ja koskettelin Pekan käsivarsia ja välillä vähän härnäsin hänen nännejään.

Sitten vetäydyin jalkopäähän ja nostin peiton Pekan päältä,sano vaan mitä teen sanoin Pekalle. Hän lähti vetäytymään enemmän istuma asentoon ja sanoi että puristele palleja ja enemmän sieltä pallien juuresta. Koskettelin hieman Pekan kullia ja sitten siirstin hänen toisen jalan koukkuun että sain pallit näkyviin paremmin. Tuntui kiihottavalta se jalan siirto kun se tuntui ihan veltolta. Sain pallit näkyviin ja ne olivat tosi isot ja varsikaan ei ihan pieni ollut vaikka olikin velttona. Pekka itse otti kalunsa käteen ja hieroi palleja ja venytteli niitä aika rajusti. Näin kun teet niin minä katselen,käytä vaan ronskia voimaa niin tunnen jotain !

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute