Koodi-puhelin
Tummaa samettia
Ukkomies

Olen ukkomies, joka on päässyt hieman kalun makuun, mutta pimppakin kiinnostaa vielä säännöllisesti, joten olen kaiketi siis biseksuaali. Olen vieraillut Koodin chatissa jo joitakin vuosia aika-ajoin. Silloin tällöin on yhteisymmärrys meinannut löytyä jonkun kaverin kanssa. Useimmiten kuitenkin vastassa on jonkin sortin feikki, tai sitten ei yhteistä aikaa tai paikkaa tunnu löytyvän. Usein homma kaatuu myös omaan ikääni. Olen kuitenkin ihan kivan näköinen, ok kroppainen ja todella nuorekas ja hyvässä kunnossa ikäisekseni, joten se on noiden ennakkoluuloisten menetys. En kuitenkaan etsi seuraa hinnalla millä hyvänsä ja olen itsekin melko vaativa. Olen lähetellyt joitakin viestejä myös Iskurit-treffien kautta, mutta nuo tummaihoiset eivät ole lämmenneet. Ehkä mun verbaliikka ei yksinkertaisesti pure.
Mun kokemukset ennen tätä rajoittuu pariin kokeiluun erään hierojan kanssa. Kerran olen myös kokeillut erään erittäin isoaseisen miehen kanssa, mutta se kokeilu tyrehtyi siihen, ettei se valtava heppi edes mahtunut sisääni. Jostain syystä tunnen vetoa tummaihoisiin kavereihin, enkä oikeastaan ole juurikaan kiinnostunut maanmiehistäni. Ruskea kalu on jotenkin kauniimpi ja myös muoto useimmiten hivelee silmää.

Olin taas kerran katsastamassa tarjontaa toiveikkaana. Yritän etsiä joukosta nimimerkkejä, jotka viittaavat ulkomaalaisiin tai tummaihoisiin suomalaisiin. Nyt iskin silmäni sellaiseen. Parin viestin jälkeen alkoi yhteys löytyä ja vastapuoli kiinnostui. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja sovimme tapaamisesta mahdollisesti myöhemmin. Parin päivän jälkeen sovimme ajan ja huuhtelin kotona suoleni huolellisesti. Varmistin vielä että perillä löytyy liukuvoidetta. Odottelin jo ilmoitetussa osoitteessa ulko-ovella hetken, kun tumma kaveri ilmestyi nurkan takaa. Komea ja hymyilevä, minua reilusti nuorempi kaveri. Moikattiin rennosti ja lähdettiin kävelemään korttelin päähän, oikeaan osoitteeseen. Matkalla jutusteltiin rennosti niitä näitä ja saavuttiin asunnolle.

Olin hieman hermostunut ja mainitsin asiasta. Kokeilin kuitenkin komistuksen etumusta, joka tuntui heräävän heti eloon. Hän riisuutui ja minäkin heitin vaatteeni nojatuolille. Jätin kuitenkin kalsarit jalkaan, koska ujostelin hieman pienen kaluni vuoksi. Kundilla oli kaunis n. 17 cm pitkä kalu ja tartuin siihen kiinni. Vatkasin esinahkaa edestakaisin ja otin pian sen suuhuni. Olen aika hyvä ja ahnas ottamaan suihin ja kaveri tuntuikin nauttivan käsittelystäni. Otin koko komeuden suuhuni syvälle nieluun ja vatkasin päätäni edes takas lipoen kivikovaa kullia pienessä hurmoksessa. Jonkun aikaa nautiskeltuani kaveri kysyi mitä haluaisin. Hän riisui housuni ja imi hetken aikaa pienehköä kaluani, muttei antanut koon häiritä. Kohta hän kysyi haluaisinko että hän nussii minua. Olin odottanut sitä jo jonkun aikaa, joten ehdotukseen ei ollut vaikea suostua.
Kaveri voiteli sileän posliinipeppuni huolellisesti liukkarilla ja kehaisi peppuani. Asetuin kontilleni sohvalle ja keveri tuli taakseni. Hän asetteli terskan peppuvaolleni ja alkoi huomaavaisesti pikkuhiljaa työntää terskaan sisälle suoleeni ja pienen suostuttelun jälkeen se oli jo melkein kokonaan sisälläni. Oikeastaan se ei sattunut ollenkaan, vaan tämän kundin käsittelyssä olin rentoutunut ja suorastaan imaisin kyrvän sisääni. Kaveri alkoi liikkua hiljalleen ja piti minua lantiosta kiinni. Hetken nussittuaan kundi sanoi että häneltä meinaa tulla, koska mulla on kuulemma niin hyvä perse. Ainakin tiukka se on, eikä salitreeneistä ole ollut haittaa. Mulla on pienehkö pyöreä peppu ja voin kuvitella että se on hyvän näköinen siitä nussijan näkökulmasta. Pyysin ettei nyt vielä ainakaan tulis, sillä haluan kyrpää nyt kunnolla. Hetken aikaa kaveri jyysti ja vatsa lätisi ahteriini. Tunsin myös pallien heiluvan ja hakkaavan omiani. Molemmilla valui hiki norona, sillä asunnossa oli yhtenä kesän kuumimmista päivistä todella painostava ilma. Kundi halusi hetken ottaa minulta suihin, sillä hänkin innostui nussimaan kunnolla ja halusi säästellä hetken. Ilmeisesti hän myös epäili kyvykkyyttään kahteen kertaan.
Otettuaan minulta hetken suihin, istuin hajareisin hänen syliinsä ja aloin ratsastamaan. Nyt kyrpä solahti kevyesti sisään ja osui tässä asennossa paremmin myös eturauhaseeni. Ratsastelin aikani voihkien sylissä ja nyt kaverilla meinasi taas ruiskahtaa. Hän halusi vaihtaa asentoa. Nyt hän tuli jälleen taakseni ja alkoi nussimaan oikein kunnolla. Melkoinen lätinä täytti huoneen ja hiki virtasi. Hetken aikaa tikattuaan hän ei enää pystynyt pidättelemään. Valtava lasti spermaa ryöppysi liukkaaseen suoleeni ja tunsin kuinka tumman kaverin kalu sykki sisälläni. Sain vielä kehut hyvästä perseestäni. Hetken aikaa herättelen kullia uudelleen eloon. Se ei kuitenkaan heti jäykistynyt kunnolla ja lähdimme yhdessä suihkuun. Hetken pestyäni sain kalun jälleen eloon ja kundi työnsi sen takaisin suoleeni. Nyt hän halusi että minä tulen. Vatkasin omaa kaluani samalla kun hän nai saippuasta liukasta ahteriani. Kohta tulin korahdellen suihkun lattialle ja kaveri veti nussimisesta aran kalunsa ulos. Peseydyimme ja sovimme ottavamme tämän uusiksi. Molemmat olivat tyytyväisiä. Seuraavaan kertaan, mutta nyt nälkä kasvoi ja joskus haluan vielä isompaa tummaa parrua.

Kun palasin takaisin kotiini, kävin vielä wc:ssä ja suihkussa. WC istuimelle istuttuani tuli kaverin lasti liukkaana pönttöön. Vilkaisin perään ja totesin että, aikamoinen siemenlinko.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute