Koodi-puhelin
Jättikyrvät pamputtavat Tuomon luona
Nahkabottom

Oli kulunut noin kolme viikkoa siitä, kun kolmekymppinen Tuomo baarin jälkeen paukutti minua popperkiimoissaan perseeseeni. Sitten tänä aamuna tuli tekstaria, jossa Tuomo pyysi minua ilmestymään kello puoli neljä kotiinsa bottomhenkisesti nahkaan, farkkuihin ja bootseihin pukeutuneena.

Minkä takii sä halusit tavata? änkytin hermostuneena Tuomolle ovella ja pidin kiinni leveän nahkavyöni soljesta. Vyöstä pitämällä ajattelin viestittäväni Tuomolle olevani miehekäs nahkamies.

- Ihan muuten vain, Tuomo sanoi, liikutteli kieltään suussa rivosti ja katsoi suoraan silmiini himokkaasti. Omat silmäni ei voinut olla vaeltamatta Tuomossa: hänellä ei ollut paitaa lainkaan vaan hänellä oli jalassaan tiukat mustat farkut ja tylppäkärkiset mustat bootsit. Tuomo oli vatsakas ja se yllättäen kiihoitti kovasti. Olisin halunnut siinä ovella nuolla Tuomon kiimaista läskimahaa, joka oli mielestäni itsetietoisen miehekkyyden merkki.

Pian tajusin, ettemme olleet kahdestaan vaan keittiössä olivat Teemu ja Ossi, molemmat oli kolmenkympin molemmin puolin. Tuomo tarrasi kiinni tiukasta farkkuperseestäni, jonka oli tunkenut kaappini kireimpiin farkkuihin Tuomon iloksi. Tuomo ohjasi minut keittiöön, jossa kundiporukka nauroi jollekin rasvaiselle jutulle. Teemu oli myös ilman paitaa, ja tiukoissa nahkafarkuissaan. Ossilla taas oli päällään vain kireä nahkapaita. Arviolta 25 senttinen kyrpä roikkui puolikovana Ollin haarojen välissä enkä voinut olla tuijottamatta Ollin elintä vaikka yritinkin muka katsoa muualle.

Kundijoukko hivuttautui koko ajan lähemmäksi minua ja pian Tuomo painoi minut laskeutumaan ringin keskelle polvilleni. Arvasin että nyt saan niin kunnolla miehekästä nahkamiestä etten kävele kunnolla viikkoon.

Tuomo, Teemu ja Ossi alkoivat puristella haarovälejään ja nostella esille kovettuneita valtavan suuria mulkkujaan. Yritin nousta polviltani, mutta Tuomo huitaisi kivikovalla kyrvällään pitkin kasvojani. Vittu ajattelin, kun katselin ympärilläni olevia hervottomia siittimiä ja nuuhkin nahan ja likaisten kullien tuoksua. Oli hevosen kyrpää, suonikasta, spermaa tihkuvaa ja käyrää. Nyt ymmärsin todella miksi Tuomo oli kutsunut Teemun kankea elefantin anakondatykiksi ja spermalingoksi, joka ei mahdu mihinkään – ei suuhun, perseeseen tai farkkuihin. Teemulla oli aivan valtavan paksu patukka haarojensa välissä. Pituutta lähes 30 senttiä, paksuutta enemmän kuin omalla ranteellani. Tuollaista kullia en ollut nähnyt edes pokeleffoissa.

Ala imeä, vitun likainen homohuora, mieles tekee kuitenkin. Sä oon niin läpinäkyvä bottom, ku tuijottelet meidän isoja kaluja ahnaasti. Oot mukas pukeutunut miehekkäästi ku sulla on farkut, toppi, nahkaliivi ja buutsit. Vittu, kyl homohoron tunnistaa noin tiukoista farkuista. Oot jo himassa miettinyt, et laitanpa tiukat farkut jotta perse näyttää halutavalta ja et saispa vittu tänäänn munaa. Kyl sä saatana sitä saat. Nyt vittu imet Ossin munaa, Tuomo komensi.

Tottelevaisesti otin Ossin kivikovan kangen suuhuni ja aloin imeä sitä kunnon bottomin tyyliin ahnaasti, sellainenhan mä olin; kotona mietin just sitä, että näyttäähän perseeni tiukoissa farkuissa pantavalta.

Muut kundit katselivat kiimaisesti ja runkkasivat sykkiviä nuijiaan, kun Ossin mela upposi kurkkuni perälle. Tuomo riisui tanktoppini ja alkoi nuolla karvaista rintaani ja nännejäni. Vaikka olinkin vitunmoinen bottom, rintani oli sentään karvainen kuin kovimmallakin panokarjulla. Teemu kouri joka puolelta silmittömän hävyttömästi. Pian Teemu huitaisi jättivaltikallaan minua poskeen ja vaihdoin uutta lerssiä suuhun. Teemulla oli kyllä aivan valtava vehje. Ensinnäkin minulla oli vaikeuksia ottaa se suuhun. Teemu käsi painoi niskasta minua megamelaa vasten ja hänen lantio puski jättimunaa suuhuni. Meinasin oksentaa. Yskin ja kuolasin, mutta Teemu pani poskeen ja kurkun perälle.

- Voi saatana, tää bottomnahkahuora on halukas.

En ehtinyt selittää mitään, kun Teemu kiipesi selkääni ja painoi paksun jöötinsä sisälleni. Ai saatana vittu, ei mahdu, huusin, kun pullea terska meni sisälle vain vaivoin. Suoleni sykki ahnaasti. Halusin tämän kyrvän sisääni, sillä en ollut kellään nähny koskaan vastavaa kyrpää. Kiiman takia persereikäni venyi ja pian Teemun neekerikyrvän kokoinen kivikova lerssi takoi minua takaapäin. Teemu ähki selässäni ja kehui, ettei ollut koskaan saanut niin tiukkaa peräreikää. Ossi työnsi oman kiimaisen jortikkansa poskeeni. Imin valtavaa terskaa suussani ja nuuhkin kiveksiä. Ei mennyt kauaa kun Teemu alkoi ähistä ja lastasi smäidänsä sisääni. Hitonmoinen lasti, tuumasin kun sperma alkoi valua reisiäni alas.

Painu vittuun, nyt mun pitää saada ton bottomin peräreikää, Tuomo komensi Teemua.

Tuomo iski kolmesti perseeni kivuliaasti leveellä nahkavyöllään ja sitten työnsi mällisprinklerinsä sisääni. Tuomo nussi rytmikkäästi kiimalta tuoksuvaa persettäni, jossa Joonan tykittämät spermat toimivat hyvänä liukasteena. Tuomon läskimaha litisi selkääni vasten, ja se kiihotti mua aivan saatanasti. Tuomon kiimaiset bootsit kiilsivät lankkauksen jäljiltä. Vittu, sä kiihotat mua ihan vitusti… nussi multa aivot pihalle, huusin Tuomolle, jonka kyrvästä, läskimahasta ja bootseista olin unelmoinut viikkoja.

Hiljaa huora, Teemu käski ja työnsi kyrpänsä suuhuni. Uikutin, sen mitä pystyin Teemun kolkytsenttinen muna suussani. Tuomo levitti persettäni äärimmilleen ja työnsi letkuaan entistä syvemmälle. Hän ei tarvinnut montaa työntöä ennen kuin laukesi kuumaan suoleeni.

Levitä reisiä, senkin spermaperseinen nahkahuora, käskytti Ossi ja runkkasi kiimaista valtikkaansa.

Ossi työntyi haaroväliini ja työnsi pitkän, paksun ja käyrän kullinsa sisääni ja alkoi hässiä, samalla rutistellen rintalihaksiani. Pääni hakkasi joka iskulla seinää vasten. Ossin rintakehä ja hartiat olivat valtavat, puhumattakaan hänen paksuista karvaista käsivarsistaan, jotka paljastuivat käärityistä hihoista. Ossi sormeili välillä peukalollaan peräreikääni ja murahti jotain. Ossi työsti konemaisesti perääni mutta pano oli vaikeaa, kun Ossinkin kyrpä oli niin hervottoman kookas. Hän laskeutui sohvan eteen maahan makuulle ja käski:

Kiipeä päälleni bootsihuora ja ota kankeni suoleesi.

Himoissani asetuin kyykkyasentoon ja painoin kädelläni suuren metrimakkaramolonsa aukolleni. Juuri ja juuri se meni sisälle. Sattui. Aloin ratsastaa voihkien. Tuntui ihanalta, että toivoin ettei se lopu koskaan. Paksu jättikyrpä teki hyvää. Ai vittu, pitäisi joka päivä saada sisäänsä tällaista megameisseliä, jotta voisi tuntea itsensä kunnon bottomnahkahuoraksi. Nuolin Tuomoa rintakarvoista ja sitten Tuomo imetti limaista kulliaan suussani, vuorotellen Teemun kanssa. Siinä puristuksessa sain valtavan orgasmin; spermaa lensi otsaani, suuhuni, Tuomon hiestä kiiltävälle kaljulle ja huoneen ikkunaan. Kiimainen huutoni sai Ossin ähkimään. Hän paukutti persettäni entistä syvemmälle ja lopulta ruiskutti siemenet sisääni. Äärimmilleen kiihottunut Tuomokin karjaisi ja tykitti valtavasta parrustaan mällinsä pitkin kasvojani ja suuta. Oloni oli kiimaisen hyväksikäytetty ja alistettu. Näitä Tuomon kavereita ja Tuomoa halusin pikaisesti lisää sisääni.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute