Koodi-puhelin
Maalari-Markus näyttää kaapin paikan OSA 2
Lonkero

Jatkoa tarinasta Maalari-Markus näyttää kaapin paikan

Konsta oli pulassa. Mitähän seuraavaksi tapahtuisi? Lämpimät lakanat kostuivat hänen stressaantuneen kehonsa hiestä.
Hän oli tullut hakemaan viihdykettä perjantai-iltaansa, mutta saikin kovempaa kyytiä kuin koko elämänsä aikana oli koskaan
saanut. Markus oli osoittautunut hyvinkin hallitsevaksi, ehkä jopa liiankin kovaotteiseksi kumppaniksi. Konsta sulki silmänsä.
Hän ei voinut uskoa makaavansa juuri nettisovelluksessa tapaamansa miehen sängyssä, köytettynä ranteista kiinni sängynpäätyyn.
Hänen silmiensä ja kasvojensa peittona oli musta liina, jonka alta ei nähnyt, kuin kellertävän makuuhuoneen kajon.
Pallo joka oli asetettu hänen suuhunsa remmillä, niin, että kieli ei melkeimpä mahtunut liikkumaan tuntui inhottavalle, mutta samaan
aikaan rauhoitti ja Konsta tiesi, että mitä ikinä hänelle tehtäisiin, hän voisi hampaillaan purra palloa ja naapuritkaan Markuksen rivi-
taloasunnossa eivät häiriintyisi hänen tuskansa tai mielihyvänsä äänistä.

Konsta yritti liikkua, mutta valtava anustappi hänen peräsuolessaan esti häntä tekemästä isoja liikkeitä. Konsta terävöitti aistejaan ja
kuunteli. Eteiseen oli juuri saapunut hiukan humalaiselta kuulostava parivaljakko. Täysin tuntemattomia kundeja Konstalle. Markuksen
ääni kuului makuuhuoneen oven läpi eteisestä.
"Pistin sen homppeliraasun vähän rauhoittumaan tuonne makkariin, kun se kovasti pisti vastaa, vaikka sanoi, että haluaisi kunnon kovaa
käsittelyä!" Markus naureskeli rehvakkaasti kahdelle uudelle miekkoselle.
"Saadanhan mekin sitä kouluttaa?" nuorempi ja humaltuneempi kaksikon äänistä kysyi iloisesti.
"Toki, mutta mitä jos käsitellään teidät ensin?" Markus ehdotti.
"Kauhea panetus ollut koko viikon. Kiva juttu, kun päästiin tulemaan Kain autolla," Toinen ääni sanoi.
"Jouduin pysähtymään levähdyspaikalle antamaan Sakulle kalua poskeen, kun eise meinannut matkan aikana pysyä poissa housuistani!" Kai nauroi,

Yllättäen Konsta kuuli makuuhuoneen oven paiskautuvan sepposen selälleen. Mustan kankaan, joka peitti hänen silmiänsä läpi Konsta erotti'
kolme rotevahkoa hahmoa, jotka astelivat huoneeseen. Yksi heistä oli tuttu Konstalle jo: Markus. Tuolta nallekarhulta hän oli saanut valtavan esikyydin ja varmasti oli tulossa lisää. Ei tälläisestä oltu sovittu mitääm! Kolme miestä ja hän hintelänä bottom-poikana aivan avuttomana,köytettynä, sokaistuna ja kykenemättömänä puhumaan. Kauhu ja pelko saivat Konstan persereijän supistelemaan ja anustappi lennätti yllättäen ulos ja laskeutui Konstan jalkone väliin.
"Katsos, poika on avattu" Kai nauroi. Kai kuulosti hyvinkin hänen ikäiseltään. Konsta oli 22v ja Kai hieman hiprakkainen ääni vaikutti miellyttävältä,mutta ilkikuriselta.
"Laitetaas sen nänneihin pyykkipojat!" Markus sanoi ja Konsta koki yllättäen valtavan kivun nipistyksen kummassakin nänneissään. Parahduksen ininä pääsi hänen tukitusta suustaan.
"Äläs nyt, me ollaan ihan hauskoja veikkoja!" Saku nauroi. Sakun ääni oli naisellisempi, hennompi ja hiukan hiljaisempi kuin kahden muun miehen.
Sakun siluetti mustan kankaan läpi näytti Konstasta isolta. Paljon isoimmalta kolmikosta.

Yllättäen Konsta tunsi lämpöä pieneksi katkaravuksi valahtaneella mulkullansa. Saku oli ottanu Konstan homopippelin suuhunsa ja imeskeli sitä myhäillen.
Konsta tunsi yllättäen myös jotain muuta. Kasvojensa päälle oli nimittäin asettunut Kai.
"Saat tosta vähä amispersettä putsattavakses, homo!" Kai käkätti ja oli laskenut työmiehenvakonsa Konstan kasvoille. Pallo hänen suustaan poistettiin siksiaikaa, että Konsta saattoi haistaa ja maistaa Kain karvaisen ja auton penkissä ja lököhousuissa muhineen anuksen. Samaan aikaan Saku lutkutti Konstan palleja ja katkarapu-mulkkua, niin että kuola valui lakanoille. Kai nosti perseensä Konstan kasvoilta ja raotti silmien peittona olevaa liinaa. Näin Konsta saattoi ensikertaa nähdä uusien tupaan tupsahtaneiden miekkosten kasvot. Kai oli saman ikäinen kuin Konstakin. Tummanruskea leukaparta ja myöskin suklaanruskeat silmät, kuin talon isäntä Markuksellakin.
Vihertävä hiukan rösöinen lippalakki jonka alta pilkotti tummanreuskea hiustuppo. Toisessa korvassa pieni korvakoru. Kai hymyili ja ennenkuin hän laski liinan takaisin Konstan kasvoille, pystyi Konsta näkemään myös kyrpänsä imijän eli Sakun. Saku oli isokokoinen, tukeva ja silmälasipäinen. Hiukan kaljuuntunut pää ja miestissit.
Perse pystyssä Saku imi Konstaa, joka makasi sängyssä köytettynä, Kai Konstan kasvojen edessä ja Sakun takana Markus voiteli Sakun isohkoa takapuolta liukkarilla.

Huoneessa alkoi jo tuoksua miehiselle. Oikeastaan tuoksu oli enemmän hajua. Pallien,sukkien ja kostuvien pyllyreikien aromi. Näky oli myös hyvinkin irstas. Ilman täytti mehevä ääni. Konstan pienen ja sievän kielen liikkuminen tuotti hennon, mutta nautinnollisen äänen koskettaessaan Kain peppuvakoa. Kai puolestaan murahteli nautinnollisesti ja liikutteli kehoaan Konstan kasvojen päällä. Sänky natisi isojen kollien painosta, mutta kesti kyllä. Olihan se ruotsalaista tekoa! Sakun suu piti lutkuttavaa ääntä ja välillä hän joutui irrottamaan Konstan kikkelin suustaan päästääkseen nautinnon ömähdyksen Markuksen pökkiessä tätä joukon isokokoisinta ja haisevinta ilmestystä. Markus puolestaan nautti kaikkein eniten! Hänellähän oli kokonainen makuuhuoneellinen täynnä viihdyttäjiä ja mikä parasta, tuo pieni hänen tahtoaan vastaan taistellut homo oli köysissä rauhoittumassa.

Kai repi liinan lopullisesti pois Konstan kasvoilta. "Mä haluan kattoo sun silmiäs, homo!" Kai repi lököhousut jaloistaan ja riisui rösöiset maastokuvioiset kalsarinsa lattialle. Valkoiset ja skeittilenkkareissa tummuneet sukkansa hän kuitenki jätti jalkoihinsa ja tarjosikin niitä kernaasti niitä haluavalle Konstalle. Sitten oli mulkun vuoro. Kai esitteli sievää ja paksua, haisevaa sekä terskasta punertavaa kullia Konstan suun edessä. Su sujahtikin heti Konstan suuhun sisälle.
"Voi helkutti mikä persjantai!" Markus nauroi ja katseli kiimaisena näkyä samalla painellen inisevää Sakua pyllyyn sängyn toisella laidalla.
Kain paksuterskainen muna liikkui reippaan nuorenmiehen sitä työnnellessä. Konsta joka sai nauttia tuosta ymisi ja kakoi.
"Ai vittu, mä tuun!" Kai karjaisi ja päästi eläimellisen murahduksen. Vitivalkoista spermaa roiskui Konstan naisellisille ja virheettömille kasvoille. Konstan punertavat ja hiukan sydämmen muotoiset huulet olivat aivan jätkätahnassa. Kai huokaisi ja korjasi lippistään päässänsä. Tummanruskea tukka oli hiukan märkä hiestä.
Markus nauroi äänekkäästi ja läimäyti Sakua pyllylle. "Nyt vaihdetaan asemia, pojat!"

Jatkuu seuraavassa osassa!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute