Koodi-puhelin
Jatkoa Mieslistaan
Anton

Mies numero yhdeksän.. Chatin kautta sain yhteyden mieheen, jonka kanssa halut kohtasivat. Mies lupasi ajella tapaamiseen ja paikkana oli aina niin kiihottava ympäristö naimiseen, kesäinen luonto.

Tiesin sopivan paikan ja ajoin sen lähettyville. pysäköin autoni ja kävelin pienen matkan Pori/Keuruu tien vartta, poikkesin pienelle tienpistolle ja jäin kääntöpaikalle odottamaan.

Puhelimessa neuvoin miestä tulemaan oikeaan paikkaan. Pian miehen auto kääntyikin metsätielle ja pysähtyi kääntöpaikalle. Mies nousi autosta.

Näissä hetkissä, ensimmäisessä kohtaamisessa, tunnelma on aina hieman vaivaantunut ja ehkä vähän häpeileväkin. Ainakin itse ajattelen, että sillä hetkellä paljastan toiselle miehelle itsestäni suuren salaisuuden. Mutta se on pakko, jos haluaa saada tyydytyksen omille haluilleen.

Kättelemme ja mies katselee ympärilleen. Onkohan tämä paikka ihan turvallinen, hän kysyy hieman hermostuneesti. Isolle tielle on matkaa vain muutamia kymmeniä metrejä. En usko, että tänne kukaan eksyy, vastaan hänelle.

Luonnossa naiminen on minusta jotenkin erityisen tyydyttävää. Kiinnijäämisen riski lisää nautinnon aivan huippuunsa. Joskus fantasioin, että joku jopa yllättäisi kesken puuhien. Nautinnollinen häpeä olisi silloin kaikkein suurin.

Riisun farkkuni pois ja olen perse paljaana miehen edessä. Naisellinen puoleni hallitsee minua täysin. Nojaan miehen autoa vasten, levitän persettäni ja paljastan kiimaisen persereikäni miehelle.

En tunne häpeää, en ajattele mitään muuta. Koko olemukseni viestii sitä kiimaa, mitä tunnen. Olen jälleen alistuneena toisen miehen edessä. Sanoja ei tarvita. Mies laskee housunsa nilkkoihin. Vilkaisen taakseni ja näen komean kullin. Mies ottaa kortsun ja laittaa sen kyrpäänsä. Hetki lähestyy. Tuntuu niin luonnolliselta ja oikealta.

Mies puristaa liukuvoidetta käteensä ja levittää sitä persereikääni. Vapisen kiimasta, kun sormi käy sisälläni. Mies levittää voidetta kyrpäänsä. Sitten hän tulee aivan taakseni.

Tunnen kädet lanteillani. Antaudun täysin. Sillä hetkellä minussa ei ole miestä yhtään. Haluan vain tämän toisen uroksen ottavan minut ja alistavan itselleen. Ja sen hän tekee.

Terska painuu kohdalleen. Suljen silmäni. Miehellä on paksu kulli. Tunnen kipua, kun terska käskee reikääni antautumaan. Mies painaa lantiotaan eteenpäin. Sulkijalihakseni venyy auki. Se puristuu tiukasti ja hyväilevästi terskan ympärille ja jatkaa samaa hyväilyä miehen elimen varren ympärillä, kun mies painaa ison kalunsa hitaasti sisääni. Mies numero yhdeksän ajattelen, kun mies alkaa naida.

Mies huohottaa takanani. Kyrpä on niin syvällä sisälläni kuin mahdollista. Se sykkii ja purkaa lastiaan. Minut on otettu. Olen tämänkin miehen pano ja sitä ei muuta mikään.

Mies numero yhdeksän uudelleen..

Uudet treffit saman miehen kanssa. Tällä kertaa ajelen hänen luokseen. Mies asuu rauhallisessa paikassa mukavassa talossa.

Ei tarvitse selittää, ei tarvitse kysyä mitään. Eikä tarvitse edes ajatella mitään. Pienessä huoneessa riisun itseni alastomaksi ja olen valmis miehen astuttavaksi.

Mies tulee viereeni ja näen kuinka limaa valuu hänen upean kalunsa päästä. Molemmat ovat kiimassa. Pöydällä sängyn vieressä on tekokalu. Sekin lisää kiimaani. Mies on luvannut minulle kunnon hoidon.

Nojaudun sängyn reunaa vasten ja odotan mitä tapahtuu. Mies laittaa kortsun kulliinsa ja alkaa levittää liukuvoidetta reikääni. Hetkeäkään aikailematta mies tarttuu minuun kiinni ja tunnen elimen pakaroitteni välissä. Hän alkaa työntyä minuun saman tien. Hän toimii nopeasti, aivan kuin hän ajattelisi, että peruisin ja lähtisin pois. Ei tulisi mieleenkään lähteä.

Työnnän persettäni miehen kyrpää vasten, että saan sen sisääni niin syvälle kuin mahdollista. Se tekee hyvää. Tunnustellen sormillani kuinka miehen kyrpä liukuu persereikääni. Tunnen sormillani kuinka reikäni puristuu tiukasti kullin ympärille. Hyväilen miehen kiveksiä.

Mies vetää kullinsa pois sisältäni. Hän ottaa tekokullin käteensä ja ennen kuin ehdin edes tajuta, hän painaa sen sisääni. Voihkaisen ääneen. Mies työntelee dildoa sisääni. Ja minä nautin. Mies vaihtaa tekokalun oikeaan ja jatkaa nussimista. Hetken päästä ensimmäinen lasti lähtee kiveksistä.

Homma jatkuu vielä. Mies painaa minut sängylle vatsalleen. Hän levittää liukuvoidetta lisää perseelleni ja alkaa työnnellä sormiaan sisääni. Mies venyttää reikääni ja minä nautin kiimasta voihkien. Mies ottaa minut vielä uudelleen. Hän painautuu päälleni ja kyrpä liukuu minuun.

Kaikki tuntuu hyvälle ja luonnolliselle. Ei sukupuolella ole väliä. Tarvitsee olla vain kaksi ihmistä joiden halut kohtaavat ja lopputulos on nautinnollinen. Millä muulla on väliä. Mies laukeaa toistamiseen kyrpä syvällä sisälläni.

Mies pitää lupauksensa. Tekokalu työntyy minuun uudelleen ja mies jatkaa kiimaisen perseeni tyydyttämistä. Lopulta en kestä enää ja spermani roiskuvat pitkin lakanaa. Elämäni yksi parhaista panoista..

Sovimme miehen kanssa, että kaikki otetaan uusiksi mahdollisimman pian. Lisäksi vaihdamme miehen kanssa ajatuksia ja ilmaisen hänelle haluni ryhmäseksiin. Ajatus kiinnostaa myös miestä ja sopii hänelle hyvin.

Sen minä haluan kokea. Haluan olla kiimaisten miesten keskellä ja tuntea kuinka yksi toisensa jälkeen työntyy minuun ja nussii itselleen toisten katsellessa. Täydellinen alistuminen ja sen tuottama nautinto.

Jos sinulla on mahdollisuus ja haluat olla mukana, laita minulle palautetta, niin kerron lisää.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute