Koodi-puhelin
Olikohan tämä jo liikaa?
Pieni btm

Olen hieman yli 40-vuotias bi-mies jostain päin Suomea. Olen kooltani pienenlainen. Pituuteni on 166 cm, painoa 68 kg, Olen vaalea, lyhythiuksinen mies. Kaluni on juhliin mentäessä n 14 cm/4 cm. Olen ollut aina seksuaalisesti hyvin aktiivinen niin naisten kuin miestenkin kanssa. 21-vuotiaana olen antanut ensimmäisen kerran miehen panna minua. Tämän jälkeen olen tehnyt sitä lähes kahdenkymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja lukuisien eri miesten kanssa. Toisinaan on hyvinkin aktiivisia kausia, toisinaan menee pitkät tovit, etten ole miehiin sekaantunut. Erityisesti olen kiinnostunut (ja oikeastaan vain ja ainoastaan) yli 50-vuotiaista miehistä. Vatsakkaat, karvaiset varsinkin, saavat minut helposti antautumaan. Mutta myöskin hoikemmat ja ei niin karvaiset miehet sopivat. Niin, minua on pantu suuhun, käteen, perseeseen. Minulle on laukaistu kasvoille, suuhun, käsille, rinnalle, vatsalle, kalulle, perseelle, perseeseen... Olen harrastanut seksiä autossa, laivalla, metsässä, talossa, mökillä, yleisessä vessassakin...Minua ovat panneet lähes poikkeuksetta yli 50-vuotiaat miehet. Olen antanut yksittäisille sekä porukoille. Olen ollut yhtenä bottomina useamman mukana. Minua on yritetty ostaa. Jne jne. Mutta AINA olen nauttinut ja tykännyt!!

Paitsi en aina ihan niin paljon ole tykännytkään. En nyt inhonnutkaan ja tavallaan oli ihan mukavaakin mutta....

Noin kolme vuotta sitten olin työmatkalla eräässä Etelä-Suomen isossa kaupungissa. Työ vei aikani aikalailla täysin. Tein pitkää päivää toiveenani saada työt mahdollisimman pian tehtyä ja palata kotiin. Ja niinhän se on; ahkeruus palkitaan. Koittaa päivä, jolloin iltapäivästä pakkaan kimpsut ja kampsut salkkuuni, heitän näkemisiin työkavereilleni ja palaan hotelliini. Heittäydyn sängylle selälleni ja katselen huoneeni tylsänvalkoiseen kattoon miettien, lähtisinkö jo tänään ajamaan kotiini. Tiedän matkani vievän aikaa ja saapuminen kotiini tulisi menemään ainakin puoleen yöhön. Päätän jäädä. Ehtiipähän tuonne ilman hätäilyäkin.

Makoilen sängylläni ja mielessäni alkaa pyöriä aika pornoja ajatuksia. Nyt kun aikaa on, voisi vaikkapa etsiä mukavaa seuraa, jolta voisi ottaa vaikka suihin. Eikä olisi mahdoton ajatus jos antaisin kalun ahtautua takapuoleeni. Ajatukset alkavat pyöriä villimmin päässäni ja kohta olenkin takuuvarma siitä, että seuraa on hankittava. Outo kaupunki tai ainakin kaupungin ”alan harrastajat” ovat minulle vieraita ja tuntemattomia. Avaan siis koodin.

Valitsen nikikseni aika pornahtavan nimen, eikä kauaa kulu kun kirjoittelen sopivantuntoisen miehen kanssa. Hän kertoo olevansa 55-vuotias, noin 180-senttinen ja satakiloinen. Hän kirjoittelee etsivänsä juuri kaltaistani pienikokoista miestä, jota voisi paneskella. Hetken kirjoitettuamme hän myös kertoo, että hänellä on vers-kaveri, joka haluaisi osallistua jos se vain minulle sopisi. No, sopiihan se! Kieltäydyn kuitenkin itse työntämästä kaluani kenenkään perseeseen mutta minua saa pumpata. Se sopii, kirjoittaa mies. Sovimme, että tulen illemmalla miehen talolle koputtelemaan ovea. Nyt vain odottelen...

Saavun osoitteeseen, jonka olen saanut, koputan oveen ja odotan. Taaskin jännittää vaikka en todellakaan ole ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa. Tuntemattomia miehiä kaksi kappaletta, joista en juurikaan tiedä mitään. En heidän ulkonäköjään, tapojaan, halujaan, en mitään. Sisältä alkaa kuulua kolinaa ja kohta lukon rapsahdus. Ovi avautuu. Edessäni seisoo kaljuuntunut, tumma mies. Arvelen miehen olevan juuri sen miehen, joka oli minulle kirjoitellut chatissa. Hänen mittansa vastaavat nimittäin kuvausta, jonka hän itsestään antoi.

- Tulit sitten, sanoo mies. Tervetuloa.

- Terve, tulin kun niin oli puhe, vastaan.

Astun eteiseen miehen edellä. Kuulen oven naksahtavan kiinni takanani. Samalla nenääni tulee selvä vasta ryypätyn viinan haju. Jahas, ajattelen. Tämä ei ehkä olekaan hyvä juttu, sillä en koskaan ole oikein tykännyt humalaisista, jotka haluavat ängetä kyrpäänsä minuun. Sitäpaitsi syvemmältä talosta kuuluu puheensorina ja naurua. Voihan helvetti, kuinka paljon näitä on ja onko nämä kaikki lärvit? Samalla tunnen kuinka pakaroihini tartutaan kaksin käsin.

- Käyppäs sisälle niin me päästään sun sisälle, sanoo mies viinanhöyryisen hengityksensä takaa.

- Montako teitä täällä oikein on? kysyn.

- Riittävästi, sanoo mies naurahtaen samalla työntäen minua pakaroistani eteenpäin.

Astun olohuoneen oviaukolle ja näen kaksi miestä istumassa sohvalla. Molemmat heistä ovat alasti. Toisen miehen kyrpä, nimenomaan kyrpä, seisoo kuin lipputanko. Miehet katsovat minuun hetken hiljaa kunnes kyrpä pystyssä istuva mies sanoo vieressään olevalle miehelle:

- Vittu, tuolla jätkällä on parempi perse kuin sulla.

He kaikki nauravat. Tunnen oloni kiusaantuneeksi ja minun haluttaisi kääntyä kannoillani ja juosta pois. Minut vastaanottanut mies kuitenkin sanoo:

- Älkäähän nyt pojat, ei säikäytetä kaveria heti. Otatko ryypyt jos tarjotaan?

Kysymys on osoitettu selvästikin minulle, sillä samalla käsi takaani ujuttautuu jalkojeni väliin. Nytkähdän vähän eteenpäin ja käännyn.

- En ota viinaa, kiitos. Te ootte kyllä ottaneet. Näin ei ollut puhe, sanon tuimalla äänellä.

- No ei ollut puhetta ettei otettaiskaan, vastaa mies käyden uudelleen käsiksi haaroihini.

- Älähän nyt, sopertelee mies sohvalta. Se, jolla ei ole kyrpä pystyssä.

Sohvalla istuvat miehet ovat selvästi yli 5-kymppisiä. Kalu pystyssä oleva mies vaikuttaa aika pitkältä, hieman ylipainoiselta. Hänellä on tuuhea, tumma tukka ja rinnassaan tatuointi jonka kuviosta en saa selvää. Hän on juovuksissa mutta ei kuitenkaan kaatokännissä. Sen sijaan hänen vieressään istuva mies on enemmän humalassa. Hän on, samoin kuin toisetkin, jonkin verran ylipainoinen ja tummahiuksinen. Hänen mulkkunsa kiikkuu velttona haarojen välissä.

- Tulehan tänne, sanoo mies sohvalta. Minä olen Juke. Tämä vekkuli tässä on Patu ja tätä me on aina nussittu, hahahaa. Mies nauraa ja vetää vieressään olevan miehen käden kyrvälleen. Patu alkaa hymyillen hiljalleen vetelemään esinahkaa ylösalas. Patu on selvästikin melkoisen päissään. Hän vain hymyilee eikä sano mitään.

Vieressäni seisova mies on alkanut riisuuuntua. Paita on jo lattialla. Katson häntä ja hänen karvaista rintaansa. Pahin järkytykseni on mennyt ohitse mutta en edelleenkään ole tyytyväinen siihen, että minulle ei ole puhuttu mitään juopottelusta eikä siitä, että miehiä onkin kolme.

- Tekö meinasitte sitten porukalla panna minun perseeni pilalle, kysyn tahallani käyttäen hävytöntä kieltä.

- Meinataan me. Noin pikkunätti kaveri saadaan vinkumaan niin, että kattokruunu särkyy ja lasit helisee, sanoo mies laskien housunsa pois. Alta paljastuu jumalattoman karvainen kalu joka yrittelee seistä lievästi. Esinahka peittää terskaa ja varressa erottuu paksu verisuoni.

- Tule nyt tänne sohvalle, kuuluu käsky.

Astun eteenpäin rohkeasti ja sovittelen itseni Juken eteen seisomaan. Juke ojentaa sumeilematta molemmat kätensä vyötäröäni kohti. Yritän ottaa taka-askeleen mutta en ehdi, sillä Juke ehtii tarttua minua housunliitingistä kiinni.

- Housut pois! komentaa Juke vaativalla äänellä, samalla vetäen minua itseään kohti.

- Kannattaakin pelätä, kuuluu takaani. Tunnen kuinka perseposkistani tartutaan voimakkaalla otteella kiinni ja puristetaan. Toinen käsi tarttuu ranteeseeni ja vetää käteni taakse, jossa sormeni tuntevat karvaisen mulkun. Edelleen käsi ohjaa sormeni kalun varren ympärille. Kalu sormissani alkaa samassa minua kiihottamaan mutta silti minua kuitenkin arveluttaa.

- Puristeleppas tuosta, että saadaan tämä pelikuntoon, sanoo kalun omistaja. Hänen kätensä on tällä välillä ehtinyt jo siirtyä etumukselleni. Juke on jo alkanut availla vyötäni. Patu vain hymyilee jotenkin tylsän näköisenä. Tuo kaveri taitaa olla sellainen, jolle voisi työntää koivuhalon perseeseen eikä hän tajuasi sitä lainkaan, ajattelen. Pienessä hetkessä housuni, alushousut mukaanlukien, ovat nilkoissani. Kaluni varmaankin näyttää vaatimattomalta katsoessaan lattiaan kun lähistöllä on Juken juhlakuntoinen nuija. Patukin näyttää nyt heräävän tähän maailmaan ja ojentaa kätensä, tarttuu kurttuiseen mulkkuuni ja alkaa vatkata. Se tuntuu tilanteen huomioon ottaen aika hyvältä.

- Patu se on kyllä kalun perään, sanoo talon isäntä takanani. Runkkaa nyt, eihän tämä muuten ala seisoa, hän jatkaa. Alankin kiskomaan esinahkaa rivakammin. Tätä jatkuu ehkä vajaa minuutti ja meidän kaikkien kalut alkavat ”vankistua”. Tosin Patun mulkku on edelleen jalkojen välissä varsin surullinen näky. Tekeekö liika pullon kallistelu sen vai onko mies tänään täällä vain antamassa persettä? Versaksihan minulle häntä mainostettiin. Kädessäni oleva kalu alkaa muuttua myöskin kyrväksi. Paksuutta siihen tuntuu kasvavan aika mukavasti vaikkakaan pituutta ei niinkään. Parempi niin, ajattelen. Liian pitkä kyrpä sattuu kun sitä jyystetään liian syvään.

- Aletaanhan nussimaan, sanoo Patu katsoen Jukea.

- Joo, aletaanpa vaan. Näytetään tälle pikkuiselle, miten nussitaan oikein tosissaan, vastaa Juke, joka saman tien jättää minut rauhaan ja nousee seisomaan. Hänen päästyä jaloilleen, hänen kalunsa todellinen koko paljastuu. Se on melkoisen juhlava esitys. Violettina hehkuva terska ainakin 20-senttisen varren päässä. Paksuuttakin on poika saanut syntymälahjanaan ihan riittävästi ja uskon tuon tekevän tiukkaa sitä survottaessa pyrstööni. Juke kiskaisee Patun ranteesta auttaen yhdellä liikkeellä seisaalleen. Patu horjahtaa eteenpäin ja joudun ottamaan hänet käsilläni vastaan, ettei hän vain tupsahtaisi kokonaan päälleni. Minähän litistyisin jos tuon kokoinen äijä rojahtaisi kunnolla. Onneksi niin ei käy. Juke taas vetää Patun ympäri ja pukkaa tämän aika rajulla liikkeellä naama edellä kohti sohvan selkänojaa. Taas tämä horjahtaa mutta nyt niin, että hän on kontallaan sohvalla. Naama pukkautuu selkänojan yläosaa vastaan. Kuuluu kummallinen örähdys. Siinä se nyt on, ajattelen. Kunnollinen suomalainen, reilu 5-kymppinen mies joka on nauttinut muutakin kuin kansalaisluottamusta. Melkolailla karvaton, valkoinen perse osoittaa kohti suurta yleisöä. Kauaa se ei kuitenkaan ehdi osoittaa, sillä Juke astuu hänen taakseen, ohjaa rajusti seisovan kyrpänsä kohti persereikää ja painaa sitä kädellään auttaen sisäänpäin. Katson tätä jotenkin sekavin tuntein ja niin tekee talon isäntäkin. Patun naama on painautuneena selkänojaa vasten mutta silti suusta kuuluu kummallinen mölähdys. Kuitenkaan kyrpä ei ala painumaan perseeseen vaan Juke vetäytyy pois ja sanoo teennäisen kiivastuneella äänellä:

- Perkele, miten tuo sinun perse on taas ihan nihkeä?! Vastahan sitä rasvattiin.

- No kuivaahan se voide kun... kun ei koko ajan hommailla, vastaa Patu, joka on saanut naamansa käännettyä sivulle päin ja samalla välttynyt tukehtumasta. Juke katsoo Patua sekunnin tai kaksi, kääntää päänsä minua kohden ja sanoo:

- Nuoleppas sinä pikkuhomo tuo perse märäksi.

- Nuoleppas kuule ite perseesi märäksi, vastaan jokseenkin vittuuntuneella äänellä. En koskaan ole kielelläni kajonnut kenenkään persesilmiin enkä aio kajota nytkään!

Tästä seuraa aivan mahdoton naurunremakka. Tunnen, että onkohan tämä juttu nyt ihan oikeasti minua varten. Kauaa en ehdi ajatuksen kanssa tunteilla kun takanani oleva isäntä tarttuu niskastani kiinni ja painaa minut puoliväkisin kontilleni. Liike jatkuu siten, että naamani on patun persereikää vasten. Minua alkaa todella vituttaa. Perse ei mitenkään haise perseelle mutta liukuvoiteelle se haisee. Olenpa haistavinani myöskin vastauitetun kyrvän hajun häivähdyksen. Mällin hajua en sen sijaan aisti. Ilmeisesti reikään ei ole ruikittu tai sitten spermat on ammuttu niin syvälle, etteivät liemet ole vielä löytäneet tietään uloskäynnille saakka.

- Nuole nyt huora! Käskee niskastani kiinni pitävä sika. Olen juuri alkanut ajatella näitä tyyppejä sikoina, joiden huvittelun kohteeksi minut on saatu jotenkin huijatuksi.

- Enkä nuole saatana! Koetan huutaa mutta ääneni taitaa kuulua vain syvälle Patun perseeseen. Saan juuri ja juuri hengitettyä enkä todellakaan toivo, että hengittämäni ilma tulee perseestä, jota vasten turpani on. Tätä jatkuu hetken kunnes ote niskastani löysää ja pääsen irrottautumaan Patun perseestä.

- Saatanan villisiat! Huudahdan. Vittu, eikö talossa ole pisaraakaan mitään rasvaa kun pitää nuolla perseetkin luistavaan kuntoon? Hakekaa jääkaapista vaikka voimariinia ja sivelkää sitä, että pääsette luistelemaan. Saatana, ootteko te ihan terveitä!?

Taas kuuluu naurua. Patukin nauraa niin, että perse edessäni hytkyy.

- On rasvaa, on hyvinkin, sanoo Juke. Ojenna Patu se pullo tänne.

Patu tekee työtä käskettyä ja kohta huomaan, että kädessäni on luikkaria kokonainen pullollinen. Juke käskee minua rasvaamaan Patun sekä oma perseeni. Just, ajattelen. Nyt tässä vissiin sitten aiotaan kiskoa minua perseeseen ilman, että minun mielipidettäni kysytään ollenkaan. Mistä nämä törkyukot tietävät, haluanko enää ollenkaan tulla jauhetuksi näiden irstaiden sikojen toimesta? No, toisaalta kun ei vain alettaisi hakkaamaan eikä kustaisi päälle niin eikai se perse siitä puhki kulu. Sitäpaitsi kokemuksena varmaan tämä muistuisi jälkeenpäin moneen kertaan mieleeni. Ilmeisesti on mielessä pyörinyt kun nyt tätä tarinaa tänne kirjoitan...

Ajatukseni katkeaa kun isäntä alkaa puhua:

- Levitteleppäs sitä vaseliinia sinne Patu-paran persereikään niin Juke pääsee näyttämään, kuinka kalu painuu palleja myöten sinne, minne aurinko ei paista.

Avaan pullon. Nenääni pölähtää muka-hajuttoman liukuvoiteen haju. Haju on juuri se sama jolle Patun perseura haisi. Mieleeni tulee ikäänkuin kostoksi tehdä pieni ilkikurinen liike. Tosin, miksi Patulle mitään kostaisin? Hänhän on ollut se ainoa tästä sakista, joka on ollut ihmismäinen. Vaikka pullossa on sellainen läppäkorkki, pyöritän pullosta koko korkin irti. Otan Patua toisella kädelläni kiinni pakarasta ja levitän niin, että persereikä on kunnolla näkyvissä. Tosiaan, persettä on nussittu aivan äskettäin sillä itse reikäkin on hieman avoinna. Asetan pullon persereiälle, käännän sitä vaaka-asentoon ja survaisen rajulla liikkeellä pullonkaulan sisään. Patu ei edes nytkähdä, saatikka äännähdä. Kaadan pulloa niin, että perseeseen valuu reilusti liukkaria. Osa aineesta valuu pitkin perseuraa aina palleihin saakka ja siitä eteenpäin sohvalle. Kaikki tämä tapahtuu täydellisen hiljaisuuden vallitessa. Otan pullon ulos perseestä ja varon kaatamasta enempää voidetta sohvalle.

- Ohhoh! Kuuluu kai molempien porsaiden suusta. Onpahan ainakin luisto kohdallaan.

- On luistoa, vastaan. Voisinko nyt saada esimerkiksi kyrvän tähän eteen, että voin ottaa poskeen? sanon ja käännyn katsomaan talon isäntää yläviistoon sivulle.

- Oi, juu, toki, kuuluu vastaus. Pysyn kontillani ja isäntä astuu eteeni. Kyrvänpää on visusti piilossa esinahan alla. Kalu on melkolailla valmis toimintaan noin niinkuin seisokin puolesta. Tumman ja tuuhean karvoituksen keskeltä minua osoittaa varsin terhakas kalu, joka selvästikin kaipaa toimintaa. Otan kädelläni kiinni kalusta ja vedän esinahkan taakse. Terskan keskeltä minua katselee isohko reikä. Hetkessä unohdan äskettäin kokemani vääryydet, sillä ajatukseni valtaa kuva, jossa tuosta reiästä suihkuaa paksua spermaa ukkoparan huutaessa kiimoissaan. Teen muutaman runkkausliikkeen samalla kun kalun haltija sanoo:

- Katsoppas tuonne ja opi.

Käännän katseeni toisen pariskunnan suuntaan. Siellä Juken kyrpä on juuri kohtaamassa persereiän, josta valuu liukuvoidetta valtoimenaan. Nyt ei tarvitse Juken valittaa nihkeyttä vaan tämä survaisee kankena seisovan siittimensä kertaheitolla Patun takapuoleen. Nyt reagoi jopa Patu. Tämä päästää jonkinlaisen uuuf-äännähdyksen samalla kun nostaa kasvonsa yläviistoon kohti kattoa. Juke ottaa Patun perseposkista kahdella kädellä tukevan otteen ja alkaa jyystää pitkillä mutta kohtalaisen rauhallisilla vedoilla. Katson näkyä haltioituneena. Tunnen alapäässäni aivan uudenlaista kihinää sillä ajatuksiini tulee kuva, jossa minä olen Patun tilalla ulvomassa ja venymässä. Katson hetken kirnuamista kunnes palaan taas äsken aloittamaani toimeen; kyrvän imemiseen ja runkkaamiseen.
Otan kalusta kiinni ja alan runkata. Samalla nuolen isännän palleja. Yhtäkkiä jopa miehen karvat tuntuvat kiihottavilta, joita on suussani ja vasten kasvoja. Vatkaan kyrpää aika nopeasti hetken ajan. Mies kuitenkin ohjaa kullinsa suuhuni ja käskee lutkuttaa. Teen sen ilman isompia houkutteluja ja tunnenkin, kuinka kalu paisuu vielä hieman lisää. Potenssit ainakin tuntuvat olevan kohdillaan viinasta huolimatta. Kuinkahan kauan tällaista juopunutta kalua pitää käsitellä ennekuin se ruikkii vaahtonsa pihalle? Imen kyrpää aikani kunnes herra isäntä käskee:

- Mene nyt tuohon sohvalle Patun viereen. Perse pystyyn!

Teen ohjeistuksen mukaan. Isäntä seuraa minua taakseni ja alkaa puristella pakaroitani. Hän huohottaa jotenkin irstaan kuuloisesti, eikä ihan siveellisen kuuloista ole meno vasemmalla puolellanikaan. Juke ja Patu ähisevät ja örisevät suunnilleen panonläiskeen tahdissa. Katson olkani yli Jukea, joka pää takakenossa suu auki takoo Patua perseeseen. Muutama pieni hetki ehtii kulua kun tunnen, kuinka persesilmääni vasten painetaan kalua.

- Rasvaa! Huudahdan. Ukko vetäytyy pois persehuuliltani ja tavoittelee liukkaripulloa.

- Kaadetaanko samalla lailla, kuin ite kaatelit äsken Patuun tätä? Kuuluu takaani.

- Tee niinkuin parhaaksi näet, vastaan. Kunhan ei ole kuiva.

Isäntä ei kuitenkaan kaada ainetta enempää kuin on tarvis. Hän levittelee sormellaan ainetta perseeseeni. Myöskin kyrpänsä hän valelee kiiltävän liukkaaksi. Tämän kaiken näen katsoessani olkani ylitse. Eipä kulu kauaakaan kun karvainen mulkku on syvällä perseessäni ja alkaa vatkaaminen. Ihme kyllä, ei tee edes tiukkaa eikä kipeää vaan kalu ikäänkuin luiskahtaa sisään ja alkaa samantien huilaamaan mitä parhaimmalla tavalla. Nyt vasta alan itse päästä tunnelmaan ja alun vitutus on vaihtumassa kovaan kiihotukseen. Isäntä pitää pakaroistani kiinni, puskee kalua eestaas ja huohottaa voimakkaasti. Rytmikkäin, pitkin vedoin minuun upotetaan nuijaa enkä valita yhtään. Koetan jopa työnnellä vastaan persettäni samalla koukistaen selkääni, jotta tavara olisi mahdollisimman hyvin saatavilla. Vasemmallakin tuntuu edelleen tapahtuvan. Juke nimittäin lopettaa panemisensa ja sanoo Patulle:

- Mennäänpä makkariin. Siellä on enempi tilaa kun on se parisänky. Tuutteko tekin?

- Juu, tullaan, kuuluu takanai olevan miehen suusta. Kalu lurpsahtaa ulos perseestäni.

Kävelemme jonossa makuuhuoneeseen, jossa on iso, leveä parisänky. Se on peitetty punertavan ruskealla päiväpeitteellä. Pari koristetyynyäkin on aseteltu sievästi päätypuoleen. Seinällä kiikkuu hääkuva jossa olen näkevinäni talon isännän noin kolmekymmentä vuotta nuorempana. Päätän heittäytyä ilkikuriseksi ja kysynkin:

- Ottaakos se tuo kuvan rouva perseeseen?

- Mitä...?

- Niin, että saatko valella tuon kuvan rouvan perseen vaseliinilla?

- Jaa, niin... Saa sitä panna perseeseen mutta ei se tee muuta kuin makaa niinkuin lahna. Ehkä hengittää vähän tiuhempaan mutta en tiedä, johtuuko se hengenahdistuksesta vai liian lämpimästä huoneilmasta, vastaa mies katsoen kuvaa jotenkin kyllästyneen oloisena.

Minua meinaa jopa naurattaa mutta päätän olla jatkamatta kaivelemista. Sen sijaan asetun sängylle kontilleni, katson taakseni ja sanon:

- Mulla ei ahdista henkeä.

Isäntä kävelee taakseni, koettaa asetella kaluaan perseeseeni mutta pieni siirtymästä aiheutunut tauko on aiheuttanut pienen lerpahduksen. Patu istuu sängyn toisella puolella katsoen minua. Juke taas seisoo sängyn päässä ja pitää runkkaamalla huolen, ettei kalu pääse lässähtämään kesken toimenpiteen.

- Pitääkö minun runkata? kysyn isännältä.

- Ei tartte, tämä alkaa taas kovettua. Pikku hetki vaan. Patu hei, otappas suikkiin tässä välissä, niin saadaan pikku horon perseeseen taas täytettä.

Patu singahtaa humalastaan huolimatta kuin salama sängyn yli äijän eteen ja alkaa ottamaan kyrpää suuhun. Katson edelleen olan yli tapahtumaa. Myös Juke puuttuu tapahtumien kulkuun. Hän astelee kolmanneksi takapuolelleni, työntää pienellä käsiliikkeellä suihinottoparin sivuun ja astuu taakseni. Arvaan jo, mitä on tulossa. Tunnen kuinka suuri terska painautuu persereikääni vasten ja alkaa hitaasti painautumaan sisään. Tunnen myös kädet pakaroillani levittämässä perseeni ammolleen. Nyt alkaa tuntua tosi ahtaalta sillä minulla ei ole juurikaan liikkumavaraa. Juke huohottaa ja örähtelee äänekkäästi painaessaan kyrpäänsähitaasti kohti pohjaa. Nyt aletaan todella päästä tunnelmaan.
Juken kyrpä tuntuu todella isolta isännän kalun jälkeen. Se alkaa jyystää hitaasti edestakaisin pitkin, hitain vedoin.

- Levitäs jalat niin levälleen kuin menee, Juke sanoo samalla koettaen vetää toista jalkaani sivulle.

Levityn käskyn mukaan. Yritän myös työntää persettä niin saataville kuin mahdollista. Jukelle tämä tuntuu tekevän hyvää, sillä tämä alkaa nussia kovempaa samalla päästellen niin irstaita äännähdyksiä, että minulle tulee aikalailla huora-olo. Kiihotustani lisää myös se, että takanani Isäntä ja Patu katselevat aitiopaikalta, kuinka paksu nuija uppoaa rytmikkäästi perseeseeni.
En osaa sanoa, kauanko tätä jatkuu. En myöskään ole varma, missä vaiheessa isäntä ja Patu ovat siirtyneet takaisin sängylle. Tiedostan kuitenkin isännän panevan Patua edestä päin. Kiihottava näky sekin, kun kaksi kohtalaisen isomahaista miestä makaa päällekkäin ähisten ja ölähdellen kuin emakkosiat.
Huomaan asentojen vaihtuneen. Makaan Patun päällä 69:ssä. Juke panee minua tavallisen kovaan tahtiin takaapäin, isännän jatkaessa Patun nussimista edestä. Patun kulli on suussani ja minun vastaavasti Patulla. Olen niin kiihottuneessa tilassa, että melkein harmittaa, etten tiedosta jokaista yksityiskohtaa.
Patun kullikin on hieman piristynyt ja se seisookin jonkun verran. Kuumottava tunne kun suussani lutruaa puolijäykkä kalu. Se ei ole kovinkaan suuri, ehkä omani kokoinen. Itselläni on niin kamala seisokki, että pelkään räjähtäväni Patun kurkkuun. Epäilen myöskin välillä, että Patu tukehtuu, sillä Juke hurjistuu nussimaan niin kamalalla tahdilla, että väkisinkin painaudun kokonaan Patun naamaa vasten. Nämä perkeleet ovat vielä niin kestäviäkin...
Isäntä vetää välillä kullinsa ulos Patusta ja työntää sen eteeni. Minulla on siis kaksi kyrpää kasvojeni edessä. En saa niitä yhtäaikaa suuhuni ja toisaalta minua arveluttaa ottaa isännän vekotinta suuhuni sillä onhan se ollut juuri Patun perseessä. Kalu ei kylläkään haise perseelle mutta silti.

- Ime ja runkkaa nyt horo, käskee isäntä.

Otan lopulta kalun suuhuni samalla puristellen karvaisia kiveksiä. Ukko työntelee vielä vastaan niin, että välillä meinaan oksentaa. Se ei ollut kovin kivaa. Onnekseni isäntä mieltyy taas Patun perseeseen ja käskee minua ohjaamaan kullin takaisin pimentoon. Teen sen.
Nyt isäntä-sika alkaa naimaan niin kamalalla tahdilla, että Patukin joutuu lopettamaan kaluni imemisen. Hän örisee ja läähättää todella kovaa. Luulen hänen tukehtuvan tai ainakin saavan sairauskohtauksen. Pian ymmärrän, ettei kysymys kuitenkaan ole siitä.
Yllättäen suussani ja kädessäni oleva kalu alkaa syöstä spermaa. Tipautan kalun nopeasti suustani. Muutaman sentin päässä kasvoistani näen, kuinka terskan reiästä pulpahtelee harmaata lientä tasaisin sykäyksin. Tartun nopealla otteella mulkkuun ja runkkaan. Sperma ei lennä kaaressa vaan valuu reiästä vartta pitkin kädelleni ja siitä miehen vatsalle. Kiihottava näky saa minut todella kiimaiseksi. Samalla ajattelen myös, että Juke polkee minua takaapäin kuin elukka ja että sieltäkin suunnalta alkaa pian mälli lentämään. Ja entäs isäntä? Aikookohan ukko laukaista Patun perseeseen vai antaako simennesteensä minun kasvoille?
Patu kiemurtelee ja ähisee vimmatusti allani. Liekö hänellä samanlaiset oireet kuin minulla: laukeamisen jälkeen ei vähään aikaan ole helppoa ottaa parrua.

- Älä enää... lopeta! Patu mölisee.

Sanat ovat tarkoitettu isännälle, joka lopettaakin rynkytyksensä.

- Laitetaanko Juke kalut tähän pikkuhoroon? Kysyy isäntä.

- Voitais laittaa juu. Miten päin käännytään?

En oikein meinaa ymmärtää keskustelun tarkoitusta.

- Siis mitä nyt tapahtuu? Kysyn.

Juke vetää kyrpänsä ulos minusta ja vetäisee minut kyljelleni niin, että Patun käsi jää alle ja meinaa varmaan katketa. Isäntä on myös noussut aiemmasta asemastaan ja tulee sängyn toiselle puolelle kohti minua.

- Tules kuule ratsastamaan tähän päälle, isäntä komentaa.

Teen työtä käskettyä ja hetkessä istun isännän päällä kalu palleja myöten anaalissani. Vasta silloin tajuan homman juonen; he aikovat nussia minua molemmat yhtaikaa. Kauhistun.

- Et Juke saatana kyllä varmasti työnnä sitä mulkkuasi minuun samaan aikaan tuon porsaan kanssa, huudan vaatistasti.

- Kokeillaanhan nyt. Patukin sen kestää, isäntä yrittää selittää.

. Vittu, ihan sama mulle vaikka Patun perseessä olis kaksi höyryveturia mutta minun persesilmään ei kahta kalua panna!

Juke kuitenkin on jo toimessa ja on takanani ojennellen vehjettään kohti jo valmiiksi täynnä olevaa ahteriani. Ponnahdan äkkiä sivuun niin, että isäntä jää selälleen kalu kattoon katsellen. Miehet nauravat.

- No kokeillaan nyt, anelee Juke

- Vetäkää käteen!

- No voidaan me sekin tehdä, sanoo Juke naurun säestyksellä.

Juke tempaisee minut rivakalla, melkein väkivaltaisella liikkeellä selälleen sängyn reunalle. Hetkessä tajuan olevani jalat kattoa kohti, Juken kulli perseesssä. En ollut aivan varma, raiskataanko minua parhaillaan vai ollaanko tässä pitämässä hauskaa.

- Nyt horo saat mällit. Vingu! Käskee Juke.

- Siat ne vinkuu, vastaan näsäkkäästi.

Juke kiihdyttää panotahtinsa niin älyttömäksi, että olen kuolla. Perseeni on tulessa ja muutenkin on tukala olo. Kaiken lisäksi oma kaluni alkaa olla lähtölaskennan loppuvaiheessa. Kaiken lisäksi isäntä siirtyy pääni taakse siten, että kalu ja karvaiset pallit ovat naamallani. Ukko vielä tarttuu jalkoihini ja vääntää niitä taakse niin, että olen kerrassaan kaksinkerroin. On siinä Jukella tiukkaan pakattua pikkuhuoraa edessään jota polkea. Ja sen hän kyllä tekeekin. Käy oikeastaan jo aika kipeästikin. Olen aika lähellä sietokykyni takarajaa.

- Ei saatana! Lopeta tai sitten ala tulla, ärisen vihaisesti Jukelle.

- Täältä tulee. Huora! Ota kyrpää... noin... ääh... saatanan pikkuhomo.... Nyt!!!

Kuvittelen taas, mitä pienessä, hyvän kasvatuksen saaneessa perseessäni juuri tapahtuu. Kullin nupista syöksähtelee tuon sian mähmää. Kalu yrittää sykkiä minkä pystyy mutta mihinkä se pääsee. Turvoksiin nussittu perse estää suurimittaiset liikkeet joten ei auta muu kuin täristä paikoillaan ja ampua laukaukset kohti syvyyttä. Jumalauta, se tuntui upealta!
Juke on saanut orkkunsa. Hän vetäytyy ulos minusta. Kuuluu vain lurpsahdus ja tunnen kuinka ammottavasta raostani valuu spermaa. Mitähän vielä, yksi on vielä hoitelematta. Isännän kalu naamallani sykähtelee siihen tapaan, että toimintaa olisi saatava. Kysymykseen tuleekin pian vastaus, kun isäntä sanoo:

- Menes kontillesi!

Teen käskyn mukaan. Käännyn ja nostan takapuoleni ylös. Ukko konttaa taakseni ja survaisee mulkkunsa pohjiaan myöten sisään. Alkaa hurja paukutus. Ukko ähisee ja panee parastaan naidessaan minua. Hän puristaa perseposkiani tiukasti. Toivon lopun tulevan nopeasti, sillä pyllyni tosiaankin on tulessa. Äijän pallit hakkaavat omiani. Taidanpa huutaakin välillä...

Makaan mahallani sängyllä. Samalla sängyllä retkottaa kolme ukkoa mulkut märkinä liukkarista ja spermasta. Ilmassa leijuu naimisen tuoksu. Mikäpä siinä. On niin irstas ja lähes raiskattu olo, etten tiedä, oliko tämä edes hauskaa. Perseestäni valuu norona noiden miesten siemennnesteitä. Itse en ole päässyt loppuun asti mutta onko tuolla edes väliä. Menen hotellille, katson pornoa ja ehkä vedän käteen. Ehkä...

Tuosta tapauksesta on kulunut kolme vuotta. Tapauksen jälkeen olen jatkanut perseeni jakamista mutta moiseen kyytiin en ole sittemmin joutunut. Mikäli asianosaiset lukevat tämän tapauksen, kirjoittakaapa minulle muistojanne :)
Ja saa ne muutkin kommenttinsa antaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute