Koodi-puhelin
Rehtorin kanssa
Tapio

Olin vastavalmistunut historian ja yhteiskuntaopin opettaja. Hain aktiivisesti avoinna olleita opettajan virkoja, vaikka en elätellytkään suuria toiveita vakinaisesta virasta kokemattomuuteni vuoksi. Pääsin kuitenkin lukuisiin haastatteluihin, joista yksi johti toiseen haastattelukierrokseen. Ensimmäinen haastattelu sujui oikein mukavasti, mihin osaltaan vaikutti mukavat haastattelijat. Hain keskikokoisen lukion lehtorin virkaa, ja haastattelusta vastasivat lukion rehtori ja vararehtori.

En tosiaan odottanut kutsua toiseen haastatteluun, saati sitten saavani virkaa, mutta haastattelua johtanut rehtori, Raimo, kutsui minut toiseen haastatteluun muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Olin hyvin valmistautunut haastatteluun ja saavuin ajoissa paikalle, kuten asiaan kuului. Odottelin kaikessa rauhassa kesäloman tyhjentämässä koulurakennuksessa, että Raimo tai Timo (vararehtori) tulisi kutsumaan sisään haastatteluun. Aikaa kului jonkin verran, kunnes koulun kanslisti tuli ilmoittamaan, että haastattelu pidettään Raimon kotona. Raimo on 60-vuotias perheellinen mies ja taustaltaan myös historian opettaja. Ensimmäisen haastattelun aikana kiinnitin huomiota hänen huoliteltuun olemukseen; harmaat hiukset siististi kammattu, tuuheat viikset hyvin hoidettu ja siisti tumma puku. Hänestä olikin vaikeaa pitää katsettansa pois.

Kanslistin antamien ajo-ohjeiden mukaisesti suuntasin Raimon ja hänen vaimonsa kotiin, jonne löysin noin vartin ajon jälkeen. Raimo olikin minua vastassa pihalla saapuessani. Asetuimme heidän keittiön pöydän ääreen pullakahville. Raimo kertoi siirtäneensä haastattelun heille kotiinsa, koska Timo oli perheineen lomamatkalla ja hänen vaimonsa, Riitta, oli työmatkalla. Haastattelu eteni niitä näitä jutellen, vaikka olin varautunut toisenlaiseen kulkuun. Raimo kertoi omasta opetusurastaan ja koulusta ja sen arjesta. Pian minulle valkeni, että he ovat valinneet minut virkaan. ”Valitsimme sinut, koska halusimme panostaa tulevaisuuteen ja pitkäjänteiseen toimintaan koulussamme”, Raimo kertoi perusteluiksi.
Olin onneni kukkuloilla. Raimo tarjoilikin minulle kuohujuomaa uuden työtehtäväni kunniaksi. Raimo istui viereeni, ja käytti yllättävän ja seisauttavan puheenvuoron. ”Ensimmäisen haastattelun aikana kiinnitin huomiota, että katseesi oli kiinnittynyt minuun, vaikka vastailit Timon esittämiin kysymyksiin. Minulle juolahti myöhemmin mieleeni ajatus, että saattaisit olla miehiin kallellaan. Ulkonäköäni on toki aiemminkin ihasteltu, eikä siinä mitään, sillä tunnen itsekin ajoittain vetoa miehiin.”

Sydämeni hakkasi kovempaa ja kovempaa, kun kuuntelin Raimoa. ”Tapio, oletko sinä koskaan haaveillut seksistä miehen kanssa tai harrastanut peräti”, Raimo kysyi. En ollut aiemmin harrastanut, mutta olin haaveillut vanhemmista herrasmiehistä kuten Raimo. Vastasin Raimolle olevani biseksuaali, joka olisi halukas kokeilemaan seksiä miehen kanssa. Raimo laski vasemman kätensä oikealle reidelleni, ja kysyi ”Haluaisitko… älä säikähdä, Tapio, saisinko panna sinua?” Olin tiiraillut Raimoa jo aiemmin ”haastattelun” aikana ja kysymyksen myötä ajatukset alkoivat toden teolla laukata mielessäni. Ajatukseni ja Raimon hellä reiteni silittely alkoivat näkyä, kun erektioni koristi suorien housujeni etumusta. Minulle ei oikeastaan jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin vastata myöntävästi tilanteessa.

Joimme skumppalasit tyhjiksi ja siirryimme makuukammarin puolelle, jossa Raimo kävi suoraan asiaan. Hän tarttui solmiostani ja veti minut ihollensa aloittaen kiihkeän suudelman. Raimo kieli täytti suuni, ja hänen tuuheat viiksensä kutitteli mukavasti. Hänen kätensä hakeutuivat rinnoilleni hieromaan ja nipistelemään nännejäni, samalla kun jäykistynyt penikseni hankasi Raimon reittä vasten lisäten kiihotustani. Olin lähinnä passiivisessa roolissa Raimon aktiivisessa käsittelyssä.

Suudelmien kiihkossa Raimo availi housujeni sepalusta ja kaivoi penikseni ulos housuistani. Penikseni tiputteli kiimasta aiheutuneita kiimatippoja. Raimo teki pari nopeaa runkkausliikettä, rullasi esinahkani taakse ja kaappasi kämmeneensä kiimanesteet maistaakseen niitä: ”Sinulla on mukavan kokoinen kikkeli, ja hyvänmakuinen”, Raimo sanoi vieno hymy kasvoillansa. ”Saat seuraavaksi riisuutua siten, että jätät sukat vain yllesi. Kiihotun miesten mustista sukista valtavasti. Voit laittaa tuonne tuolin karmille puvun takkisi ja housusi”. Tein työtä käskettyä ja siirryin makoilemaan vuoteelle, kun taas Raimo poistui huoneesta pieneksi hetkeksi: ”Piti hakea liukuvoide ja kondomit piilopaikasta, kun emme Riitan kanssa niitä käytä.” Makasin esimieheni aviovuoteessa alasti. Ihailin tuota kuusikymppistä herrasmiestä ja hänen muotojansa, kun hän riisuutui. Hän oli pukeutunut harmaaseen pukuun ja siniseen kravattiin, jonka kärki hipoi hänen seisovaa penistään. Raimo riisui itsensä, availlen kaikessa rauhassa kravattisolmua ja nappeja paidastaan, jonka alta paljastui hieman pyöreähkö iskävatsa, joka sopi täydellisesti hänelle.

”Tapio, käy nelinkontin sängylle ja lopeta itsesi hiplailu!” Kävin nelinkontin ja pyllistin Raimon suuntaan. Hän nousi myös sänkyyn suoraan taakseni, ja alkoi välittömästi käsittelemään pyllyäni. Tunsin, kuinka hän puristi liukuvoidetuubista suuren määrän liukkaria vakooni ja alkoi levittää sitä pakaroille ja suoleeni sormin. Raimo osasi taitavasti hieroa reikääni ja saikin nopeasti sulkijalihakseni antamaan periksi, jolloin hän työnsi etusormensa lisäksi myös keskisormensa suoleeni. Sormettamisen ohessa hän tarttui toisella kädellä kiveksistäni, joita hän puristeli vaihtelevan voimakkaasti. Raimon käsittely tuntui taivaalliselta, paremmalta kuin osasin kuvitellakaan; ähkin ja ynisin nautinnosta.

Raimo lopetti sormeilun ja käski kääntymään selälleen ja asettelemaan tyynyn alaselän alle. Vaihdoin asentoani hänen toiveidensa mukaisesti. Raimo riisui samalla alushousunsa, joiden alta paljastui suonikas ja paksu noin 18 senttinen elin. Näky sai oman kyrpäni jäykistymään uudelleen. ”Nosta jalat ylös ja tartu pakaroistasi kiinni ja levitä persettäsi.” Raimo laittoi itselleen kondomin ja voiteli sen vielä, minkä jälkeen hän kumartui jalkojani vasten ja hiljalleen työntäen terskaansa sisääni. Muutaman työnnön jälkeen hän oli upottanut paksun terskansa sulkijalihakseni ohitse ja alkoi työntyä syvemmälle rauhalliseen tahtiin. Hänen peniksensä aiheuttama paine oli viedä tajuntani. Raimo pysähtyi pohjaan hetkeksi: Hän asetteli jalkani hyvin olkapäillensä ja kumartui suudellakseen minua. ”Poikaseni, nyt saat pienen röykytyksen”, Raimo kuiskasi.

Raimo aloitti hitaan edestakaisen työntöliikkeen painautuen kerta toisensa jälkeen pohjaan asti. Peräaukkoni venyi ja ammotti levällään Raimon käsittelyssä. Hänen terskansa hankasi mukavan tuntuisesti peräsuoleni seinämiä. Raimo kiihdytti tahtiaan hiljalleen. Tahdin kiihtyessä olin vaipua tajunnan rajamaille, kuulin hänen lantionsa hakkaavan pakaroitani, tunsin jokaisen työnnön hipovan eturauhastani ja puolijäykän penikseni heiluvan panoliikkeen voimasta. Juuri ennen laukeamistaan Raimo hidasti työntötahtiaan, mutta panoliike muuttui entistä voimakkaammaksi. Raimo tarttui penikseeni ja runkkasi minua panonsa ohessa. Hänen työntönsä oli tehnyt tehtävänsä, sillä laukesin melko nopeasti, selvästi ennen Raimoa. Spermani roiskui rinnuksilleni ja vatsalleni.

Lauettuani Raimo jatkoi panoaan. ”Purista sulkijalihastasi”. Raimo käski. Käytin kaikki jäljellä olevat voimani peppuni puristamiseen. Raimo oli kovassa kunnossa ikäisekseen ja eikä selvästikään ensimmäistä kertaa miehen kanssa, sillä panon loppua kohden hänen työntönsä osuivat kerta toisensa jälkeen suoraan eturauhaseen. Puristeluni tuotti myös tulosta, sillä Raimo äänteli ja elehti siihen tyyliin, että oli laukeamaisillaan. Hän ei ehtinyt vetämään penistään ulos pepustani, kun jo laukesi. Panon uuvuttamana Raimo rojahti spermaisen kehoni päälle suudellakseen minua. Suuteluhetken jälkeen Raimo veti peniksensä ulos, otti kortsun pois ja laski omat spermansa vatsalleni, jolta hän sitten nuoli meidän molempien lemmennesteet.

Pienen lepäilyn ja hyväilyn jälkeen siirryimme yhdessä suihkun puolelle. ”Kiitos Raimo, tuo tuntui todella ihanalta. Voitaisiin ottaa jokin kerta uudelleen”, totesin suihkussa. ”Kyllä me ehdimme tekemään yhtä ja toista”, Raimo vastasi hymyillen. ”Tapio, voisit jäädä tänään tänne yöksi ihan hyvin. Riitta tulee takaisin vasta viikonloppuna, joten tässä olisi mukavasti aikaa”, Raimo jatkoi. Vietimme oikein mukavan iltapäivän, illan ja aamun toistemme seurassa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute